![]() |
Imi iau si eu inima in dinti... din pacate nu am o poza recenta!
Prenume: Mihnea Data Nasterii: 01.12.1984 Hobby-uri: masini, motociclete, viteza (nu inconstienta), cainele si prietena mea :D Locul nasterii: Bucuresti Ocupatie: Student - Relatii internationale si studii europene, an I Masina: nu am acum... astept sa ma apuc de munca Telefon: 0722.53.77.55 |
2 Attachment(s)
Prenume: Serban
Data: 06.07.1982 Varsta: 21 ani Ocupatie: Student ASE - Turism an III - ag de turism la o firma Locatie: Bucuresti Masina: Vento VR6 Hobby: Masini, Fotbal, Computere... |
1 Attachment(s)
Hmm...ma stiti deja..si acum o poza interesanta.. de la stanga la dreapta.. EU (Fireburn) .. Mihai (B-12-ZMD) ..si Dan (Aicad) !! :P :twisted: :drunk:
|
:mrgreen: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :mrgreen:
paharu sus! |
Trupa de shok....lasa mah ca nu strica nitica ameteala...( numai sa nu urcati la volan in starea aia.... :) :) :) )
|
hahaha SUPER SMECHERA POZA !!! pe bune ... cel mai \"pilit\" dintre toti 3 mi se pare aicad :P , cand e facuta??
|
1 Attachment(s)
sa pun si eu o poza cu mine de la 19 ani
|
1 Attachment(s)
Prenume:Razvan
Porecla:Mate (nici o legatura cu matematica) Data nasteri:25 04 1987 Locatie:Bucale Ocupatie:elev la liceu de muzica D.Lipatti Hobby:masini (mai nebun dupa ele decat juma de forum),petrec aproape tot timpul liber lucrand la masina (o desfac,o fac la loc,orice imi bubie mintea) Telefon:0721 40 55 69 Maina:Matiz (deocamdata) Offtopic:Mi-ar placea sa te cunosc Sonya :oops: :) |
Caterinca mare nene...
Fireburn zici ca s-a pishat pe priza, ZMD e atat de rupt incat bea din sticla cu capac si Aicad viseaza la niste caucuiucuri noi care nu mai vin... Dar bea Cola, din pahar, sau sa fie Visinata ??? :caffine: :caffine: :caffine: :dribble: |
MC Mate: semeni cu un tovaras de-al meu. Cand am vazut poza, era sa zic \"da' asta ce **** mea cauta aici?!\" :lol:
PS: esti mai frumos ca FiReBuRn :P |
Prenume: Paul
Nick: Pyt Data nasterii: 17.09.1984 Locatie: Bucuresti Ocupatie: student an I ASE Masina: SupeRNova 2001 altceva.. :roll: cred c-ajunge |
a.. ar mai fi ceva
:peace: Forza STEAUA!!! |
Gabi asta a fost pe post de compliment? :roll: mersi oricum.Respekt
|
MC: ti se pare a fi o insulta ?:P
Imi place despre tine, cum esti intolit :lol: |
Caterinca mare pe Eminem asta... Parca il si vad inghesuit in Matiz-ul batranei...
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :lalala: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: |
looool honda :lol: :lol: nu e tocmia o mashina de PIMP da'... :D
|
lasati ma omu` in pace , e super tare.. si fireburn la fel
2 mari rapperi :hug: :P peace dudeS |
aoooleo am innebunit... am fost sa-mi iau un PEPSI :) si pan` la magazin am auzit din vreo 20 de curti ... NUMAI MANELE.. se uitau ciorile la mine ca la.... , daca miscam... ma :2gun: :bat: :boxing: :chainsaw: :pistoles: pana ma ... :headache: :headache: dupa care ei ... se duceau in curti si.. :ciggy: :ciggy: si :drunk: :drunk: ... asa ca am mers calm, fara sa ma uit la ei.. NUMA` manele am auzit azi... :) sper sa nu fie asa si in H , ca ma arunc in LAC , si :censored: ma inec :) Peace up !
|
Asta vb numai prin semne... :wink:
Hai sa facem un topic in care sa vb numai prin moace din astea... Ar fi caterinca mare !!! Si la sfarsit sa punem traducerea... :P |
HAHAHA :D :twisted: :twisted: geniala idee m radem o gramada ,dar ne-ar cam trebui o gramada de \"moace\" daca e facem topicul la DIVERTISMENT.... il fac eu daca e...
|
sunt curioasa daka atzi facut topiku daka l`atzi facut spunetzi`mi sji mie unde e :))
|
vezi la DIVERTISMENT acolo... gasesti u :P
|
ello pipal
=== Nume: l'am uitat Prenume: crek Alex Data nasterii: 24.07.81 Hobi: net.. mhz.. gb :) masini tunate, masina mea, masina lu sormea :P, prietena... etc Majin: Cielo dohc 16 V, 88 CP, 2003 |
mai bine mai tarziu dekt niciodata :
Nume : Alex Data Nasterii : 22-10-1986 Oras : Craiova Porecla : Bundy :peace: Ocupatia : elev... :chainsaw: Pasiuni ...pai nush ce sa zic : masinile :peace: , sala de fortza :oops: :workout: - pe kre s-ar putea sa o las de-o parte datorita unor posibile probleme de sanatate :sadblinky , compu` , muzik :headfones si din knd in knd mai rar - \"beutura\" :caffine: Tel : 0741.081.624 Mail : [email protected] :twisted: P.S. : ce mufarina are infractoarea de Kitana cu ochelarii aia pe zmekla :D :D KITANA RULLZZ :peace: ...e moarte cu ea :P |
al draq tu alexius ... auzi la el kitana rulzz ba copile ba revino`ti !!! familia bundy :)) hahaha : :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
|
Nume : Nu-l zic
Prenume : Bogdan Data nasterii : xx.11.'85 Orash : Iasi (sunt mandru de orasul in care locuiesc chiar foarte mandru) Nickname : EPoX Ocupatie : elev (si freak menta) Hobyuri: masini si femei Contact : Bogdan[at]****************** (is satul de spam-uri) pls Kitana tu ce date ai ?? |
1 Attachment(s)
Nume:Ionut
Data nasterii:15-02-1980 Porekla:gion Lok:Piatra Neamt Okupatzie:Student ASE-REI-anul 3 Agent imobiliar la o super agentzie Tel:0722138447:0726285185(<-in uikend) Pasiuni:masini&tuning;paintball;femei Masina:am akas un Omega A,si o dacie obidita |
Quote:
copil ai? :) poi uiti ma infractoareo ca ejti mai mica ca mine?! :P }{ :oops: si nu te mai lua de baietzii de pe forum ca iti pune vreunu capac si urlii dupa noi dupaia sa venim sa te luam de la Bucuresti ! :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
upssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssss
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: am facut o cacofonie :) sorry rectific : copil ai ? uiti ca esti mai mica decat mine infractoareo? |
Nume: Bogdan
Prenume: Radu Porecla: Ratza Data Nasterii: 07 octombrie 1985 Domiciliat in Rovine - Craiova Ocupatzie: Elev ( pt scurt timp :D ) Hobby: masinile, pc-ul si tot ce tine de el, muzica, Al3xius :P si fetele :D |
haha lumeeeeeeeeeeeeeeeeee g-spott e homosexulal sau bi ca prea e iubirea mare intre el sji alexius auzi la el il pune pe alexius la hobby vai mi`e rau IS 18 BOG eu m`am prezentat :)) da n`ai vazut tu
|
Sal |ratza| :P ce faci , daca nu ma insel... u esti cumva cel de pe mirc? de pe #4tuning cel mai tare canal despre masini , tuning , all--(nici nu am facut reclama)
|
Ratza bine ai venit pe forum...
P.S. : bah da-te dreaq cum adik eu la hobby-uri ? P.S. 2 : Kitana asta sigur era beat knd a scris aia k e u nu am nici o treaba de-aia rusinoasa cu el si nici el cu mine :P P.S. 3 Ratza asta e mare bagabont pe #4tuning(asta k sa fac si eu reclama) :P :oops: |
alexius tu mie`mi spui ce crezi ca io nu stiu ca tu cu g-spott facetzi treaba aia rushinoasa :)) hahaha nu te mai ascunde asta e .. adevaru iese tot timpu la iveala... asta`i viatza
|
nu facem mah :) e stramt rau si nu mere ! iar eu am centura de castitate... :lol: :oops:
|
alexius deci atzi incercat de sti tu ca e stramt alea alea :) v`am prins :) hahahhaha
|
Kitana,tu si sora ta sunteti niste super dragutze :oops: :lol: :lol: Cand veniti prin Buc, dati-mi un bip. Dinamo rulz!(pt cine e stelist,asta e,nu toata lumea e perfecta! :D )
|
Sa ma prez si yo
Nume: Mihai Data nasterii: 1985 Locatie: Timisoara Ocupatie: elev Permis: A,B,C,E (& sunt foarte mandru) D-ul n-au vrut sa mi-l dea ca cica nu aveam varsta necesara. Pasiuni: masinile(viata mea),fetele,muzica. Telefon: 0788/431039 Mail: [email protected] Masina: Dacia Break(2002). sper la un Golf(3) in vara (daca intru la facultate) cam atat. |
haha BogdanCMS mersi sji tuesti un dulce da faza cu stelishti nu prea merge ... sunt DINAMOVISTA :)
|
Si cv-ul care este..
Nume: Cosmin Nickname: kozz :p Data nasterii: undeva prin '85 Oras: Bucuresti Ocupatie: student in devenire Hobby-uri: snowboarding, it, chestii foto/video, etc Masina: Chevrolet Camaro z28, V8 5700cmc 305cp (poza e pe drum..) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:01. |
- Copyright 2026 4Tuning