Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Db-05-dsw (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/58145-db-05-dsw.html)

aditzu_adx 14-02-08 16:17

Quote:

Originally Posted by nazca (Post 1355754)
iti dau eu si punte de fuego
se potriveste perfect

ba cat vrei pe jante ma???...poi ba si pe fatza ce fac ma???...oricum nu am yo bani pt jantele alea si nici dacia mea nu are fatza de ele???

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 1355875)
cam scumpe. eu am dat 800 de mi pe 2 buc fara sa le mai dau pe cele vechi la schimb.

si u ady de unde le-ai luat???

aditzu_adx 15-02-08 17:11

Re: Db-05-dsw

2 Attachment(s)
am facut niste poze la masina q spoileru pe fata...i-am bagat plasa si am zis sa ii fac si o mik sedintza foto...ce parere aveti ...da bn plasa????

adi.schumi_tm 18-02-08 14:20

Eu as zice sa faci si sita din spoiler dar si cea de pe grila acceasi culoare,neagru as zice eu,tu faci cum iti palce.Cred ca ar arata mult mai bine cu semnale albe pe fatza...

aditzu_adx 18-02-08 22:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1366397)
Eu as zice sa faci si sita din spoiler dar si cea de pe grila acceasi culoare,neagru as zice eu,tu faci cum iti palce.Cred ca ar arata mult mai bine cu semnale albe pe fatza...

ms pt sfat...o sa vad cum da pe ea si q plasa neagra...dar aq nu mai am cum k mi-am spart spoileru....si in legatura cu semnalele vreau sa imi iau dar cine imi poate spune de unde si cat sunt???
si app cine mai poate spune unde pot gasi triple identice q cele din poza...q dunga aia neagra pe mijloc si cam la ce pret???
si ink ceva ce parere aveti de DSW q semnale transparente si q capota alungita da fb nu????

adi.schumi_tm 19-02-08 08:15

si ink ceva ce parere aveti de DSW q semnale transparente si q capota alungita da fb nu????[/QUOTE]
dap normal ca da bine... ;)

Relu_GTT 19-02-08 14:23

Sa tai rama de la grila ca in poza virtuala si ar mai fi o idee sa tai si sa pui plasa in loc la numar, iar nr pus mai jos sau pe o parte.

aditzu_adx 19-02-08 17:01

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1368909)
Sa tai rama de la grila ca in poza virtuala si ar mai fi o idee sa tai si sa pui plasa in loc la numar, iar nr pus mai jos sau pe o parte.

ms relu pt sfat...m-am gandit si yo la chestia q mutatu nr dar nu stiam unde sa il mut....si in legatura q rama nush e tentanta ideea....ms oricum si bafta in continuare

aditzu_adx 19-02-08 17:44

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1368215)
si ink ceva ce parere aveti de DSW q semnale transparente si q capota alungita da fb nu????

dap normal ca da bine... ;)[/QUOTE]

ms pt aprecieri adi.....o sa imi cumpar cat de curand ...aq am alta treaba...
-mi-am luat cadrane pt ceasuri si maine o sa imi iau si leduri albastre si cred k o sa le si montez ...depinde cum e afara....si cateva poze q cadranele .....:D
-o sa pun poze q cesurile dupa ce le montez....:D

ozn_yakuza 20-02-08 09:05

bai bulangiule zi si cine te-a ajutat cine ti-le monteaza si de unde ai luat ledurile.:D:D:D:D

apropo sa vi la mine la 3 ca sa le punem.

frumos limbaj .. sper sa nu se mai repete .. By Ja_Rule

aditzu_adx 20-02-08 21:08

si inca o akiszitie la DSW ....un nou look:D...am montat ceasurile dar mai trebe sa lucrez la iluminatu lor...bine intelesc q ajutoru lu ozn....si ii multumesc......ce parere aveti???

aditzu_adx 20-02-08 21:16

10 Attachment(s)
poze q ceasurile si q masina mea si a lu ozn....parerii.....;)

shorty_23 20-02-08 21:18

au iesit bn...

bafta!

Relu_GTT 20-02-08 21:27

Nu lumineaza cam tare?

aditzu_adx 20-02-08 21:41

Quote:

Originally Posted by shorty_23 (Post 1372305)
au iesit bn...

bafta!

ms pt aprecieri...bafta si tie....:D

aditzu_adx 20-02-08 21:43

Re: DB-05-DSW=drift show

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1372330)
Nu lumineaza cam tare?

ba da dar o sa mai lucrez ptn la lumina...sa vad ce fac q ledurile alea k sunt dinalea q lupa.....;)...si cred k o sa schimb si cadranele k nu mi se vad cifrele la turomeru...:)

ozn_yakuza 21-02-08 10:29

auzi vi sambata sa le facem si cu prietenul tau cu aia galbena.
bafta

aditzu_adx 21-02-08 19:02

re: DB-05-DSW=drift show

6 Attachment(s)
azi am desfacut iar bordu:D....am mai umblat la lumini si mi-au iesit cum am vreut yo....tot azi mi-am mutat ne mai jos ptn....uite nite poze ....si pe viitor vreau sa imi tai rama de sus la grila din fata si sa decupez acolo unde venea nr si sa ii pun plasa....ce parere aveti va da bn????

ozn_yakuza 22-02-08 08:38

bai adi mai vi sambata la mine?
au iesim bine ca lumina dar luminozitatea nu mai e asa de buna.

aditzu_adx 22-02-08 12:23

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1375443)
bai adi mai vi sambata la mine?
au iesim bine ca lumina dar luminozitatea nu mai e asa de buna.

da ma vine ala sambata....mie imi plc la nebunie cum au iesit aq.....hai k vb sambata...;)

aditzu_adx 22-02-08 12:35

1 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mn cu nite modificari la niste ceasuri de bord....vreau si yo sa schimb culorile la ceasuri....sa fac fondu alb si cadranele negre....uite si io poza q cesurile....cine mi le poate modifica pls sa ma ajute k imi plac mult de tot cadranele:D:);)

ozn_yakuza 24-02-08 13:34

1 Attachment(s)
uite ceasurile bai adi...................................

vezi daca iti plac asa.

ozn_yakuza 24-02-08 13:46

1 Attachment(s)
sau astea vezi ca sunt putin diferite..................................
vezi care iti plac ma si vi si le punem sau acum ca sti sa le pui nu mai vi la mine????????

aditzu_adx 24-02-08 17:15

ms bai ozn....mi le mai facuse cineva....dar oricum ms pt ajutor...raman dator...bafta

aditzu_adx 27-02-08 13:21

Re: Dacia mea DSW

4 Attachment(s)
mi-am schimbat iar ceasurile de la bord...ce parere aveti...o sa le montez maine sau poimaine k am dus masina la tinichigiu sa imi schimb aripile....bafta all;);)

Relu_GTT 27-02-08 20:35

Era mai fain sa faci cum are b 69 tau

aditzu_adx 27-02-08 21:36

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1387688)
Era mai fain sa faci cum are b 69 tau

poi o sa lefac dar nu aq k nu prea am finantze....si nu prea am nici timp...bafta

ozn_yakuza 28-02-08 08:08

bai adi de ce nu le-ai lus pe cele date de mine ca erau mai bine facute si mai speciale decat astea puse de u.faci cum vrei dar bate lumina prin ele acolo la becurile de bord?

Sonny 28-02-08 10:47

Tu din mers chiar poti sa descifrezi ceva din bordu ala? Este mult prea mic scrisul!

aditzu_adx 28-02-08 13:43

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1388807)
Tu din mers chiar poti sa descifrezi ceva din bordu ala? Este mult prea mic scrisul!

yo sper sa se vada.....si oricum q telu nu prea se vad bn...ink nu i-am facut proba....dak nu imi plc il schimb si gara....bafta;)

aditzu_adx 28-02-08 13:44

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1388514)
bai adi de ce nu le-ai lus pe cele date de mine ca erau mai bine facute si mai speciale decat astea puse de u.faci cum vrei dar bate lumina prin ele acolo la becurile de bord?

cum adik sa bata lumina prin ele????

aditzu_adx 28-02-08 16:49

Re:Dacia mea DSW

2 Attachment(s)
cine imi poate spune si mie unde gasesc semnale transparente pe fata si la ce pret????help meee

aditzu_adx 04-03-08 19:10

6 Attachment(s)
m-am apucat si yo de masina....am bagat-o la tinichigiu....sper k in 2 saptamani sa fie gata.....uite si niste poze q rabla mea demontata:)).....

B-11-AYG 05-03-08 16:23

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1399770)
m-am apucat si yo de masina....am bagat-o la tinichigiu....sper k in 2 saptamani sa fie gata.....uite si niste poze q rabla mea demontata:)).....

Chiar ca rabla:lol:

aditzu_adx 05-03-08 16:40

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1402242)
Chiar ca rabla:lol:

asta e frate orice fier se repara...in locul tau nu as comenta k nici a ta nu e departe de a mea....

B-11-AYG 05-03-08 18:25

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402288)
asta e frate orice fier se repara...in locul tau nu as comenta k nici a ta nu e departe de a mea....

tu vorbesti cu khiciu asta al tau .... in locu tau lasam capu jos si taceam, nu ma mai dadeam filozof precum faci matale....
dale drumu la gaini in ea k le faci si lor bine.... sincer acum un sfat nu mai baga bani in ea ca orcum dispui de multi, strange cum poti si iati alta non euro de afara si o lasi cu nr straine... asa am vazut la mine la tara tu stai tot la tara presupun;)

apline5 05-03-08 18:29

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402288)

vroiam sa zic acelas lucru care l-a zis DJ....dar iti zic altceva ...o sa vezi ce bine o sa pice aripile la far si la bara acum ca ai schimbat semiaripile ;) , sau poate e "smecher" tinichigiu si le face la linie ....de fel nu ies :!: , puteai sa o salti sa nu stea oala tensionata cat se lucreaza acolo ;)

aditzu_adx 05-03-08 20:19

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1402549)
tu vorbesti cu khiciu asta al tau .... in locu tau lasam capu jos si taceam, nu ma mai dadeam filozof precum faci matale....
dale drumu la gaini in ea k le faci si lor bine.... sincer acum un sfat nu mai baga bani in ea ca orcum dispui de multi, strange cum poti si iati alta non euro de afara si o lasi cu nr straine... asa am vazut la mine la tara tu stai tot la tara presupun;)

ba sti ce nu supot yo la voi astia kre cik sunteti vedete k cik sunteti de mult pe acest forum k prea va credeti mari si tari....parerea mea e k nu am nevoie de sfaturi de la oameni k u.....si in legatura q tara....nu stau la tara stau intr-un mic oras....dar u degeaba stai in Buc k tot taran esti....ai grija de masina ta....

aditzu_adx 05-03-08 20:22

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1402560)
vroiam sa zic acelas lucru care l-a zis DJ....dar iti zic altceva ...o sa vezi ce bine o sa pice aripile la far si la bara acum ca ai schimbat semiaripile ;) , sau poate e "smecher" tinichigiu si le face la linie ....de fel nu ies :!: , puteai sa o salti sa nu stea oala tensionata cat se lucreaza acolo ;)

erau prea distruse alpine...si nu aveam ce sa fac....sa speram k o sa iasa bn....si in legatura q tinichigiu e foarte bun....ms si multa bafta.....

ozn_yakuza 06-03-08 07:57

bai adi ce ti-am zis eu ma de oamenii de pe aici?
nu mai ti minte ce am zis?
bafta in continuare asa iasa bine.

WGF 06-03-08 16:25

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1402549)

ai putea sa ne exemplifici si noua din elementele de kitch de pe masina asta??dc spui ca este kitch doar pt faptul ca are bari normale si este cat de cat simpla??

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning