![]() |
Quote:
Quote:
|
Re: Db-05-dsw
2 Attachment(s)
am facut niste poze la masina q spoileru pe fata...i-am bagat plasa si am zis sa ii fac si o mik sedintza foto...ce parere aveti ...da bn plasa????
|
Eu as zice sa faci si sita din spoiler dar si cea de pe grila acceasi culoare,neagru as zice eu,tu faci cum iti palce.Cred ca ar arata mult mai bine cu semnale albe pe fatza...
|
3 Attachment(s)
Quote:
si app cine mai poate spune unde pot gasi triple identice q cele din poza...q dunga aia neagra pe mijloc si cam la ce pret??? si ink ceva ce parere aveti de DSW q semnale transparente si q capota alungita da fb nu???? |
si ink ceva ce parere aveti de DSW q semnale transparente si q capota alungita da fb nu????[/QUOTE]
dap normal ca da bine... ;) |
Sa tai rama de la grila ca in poza virtuala si ar mai fi o idee sa tai si sa pui plasa in loc la numar, iar nr pus mai jos sau pe o parte.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
ms pt aprecieri adi.....o sa imi cumpar cat de curand ...aq am alta treaba... -mi-am luat cadrane pt ceasuri si maine o sa imi iau si leduri albastre si cred k o sa le si montez ...depinde cum e afara....si cateva poze q cadranele .....:D -o sa pun poze q cesurile dupa ce le montez....:D |
bai bulangiule zi si cine te-a ajutat cine ti-le monteaza si de unde ai luat ledurile.:D:D:D:D
apropo sa vi la mine la 3 ca sa le punem. frumos limbaj .. sper sa nu se mai repete .. By Ja_Rule |
si inca o akiszitie la DSW ....un nou look:D...am montat ceasurile dar mai trebe sa lucrez la iluminatu lor...bine intelesc q ajutoru lu ozn....si ii multumesc......ce parere aveti???
|
10 Attachment(s)
poze q ceasurile si q masina mea si a lu ozn....parerii.....;)
|
au iesit bn...
bafta! |
Nu lumineaza cam tare?
|
Quote:
|
Re: DB-05-DSW=drift show
Quote:
|
auzi vi sambata sa le facem si cu prietenul tau cu aia galbena.
bafta |
re: DB-05-DSW=drift show
6 Attachment(s)
azi am desfacut iar bordu:D....am mai umblat la lumini si mi-au iesit cum am vreut yo....tot azi mi-am mutat ne mai jos ptn....uite nite poze ....si pe viitor vreau sa imi tai rama de sus la grila din fata si sa decupez acolo unde venea nr si sa ii pun plasa....ce parere aveti va da bn????
|
bai adi mai vi sambata la mine?
au iesim bine ca lumina dar luminozitatea nu mai e asa de buna. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine ma ajuta si pe mn cu nite modificari la niste ceasuri de bord....vreau si yo sa schimb culorile la ceasuri....sa fac fondu alb si cadranele negre....uite si io poza q cesurile....cine mi le poate modifica pls sa ma ajute k imi plac mult de tot cadranele:D:);)
|
1 Attachment(s)
uite ceasurile bai adi...................................
vezi daca iti plac asa. |
1 Attachment(s)
sau astea vezi ca sunt putin diferite..................................
vezi care iti plac ma si vi si le punem sau acum ca sti sa le pui nu mai vi la mine???????? |
ms bai ozn....mi le mai facuse cineva....dar oricum ms pt ajutor...raman dator...bafta
|
Re: Dacia mea DSW
4 Attachment(s)
mi-am schimbat iar ceasurile de la bord...ce parere aveti...o sa le montez maine sau poimaine k am dus masina la tinichigiu sa imi schimb aripile....bafta all;);)
|
Era mai fain sa faci cum are b 69 tau
|
Quote:
|
bai adi de ce nu le-ai lus pe cele date de mine ca erau mai bine facute si mai speciale decat astea puse de u.faci cum vrei dar bate lumina prin ele acolo la becurile de bord?
|
Tu din mers chiar poti sa descifrezi ceva din bordu ala? Este mult prea mic scrisul!
|
Quote:
|
Quote:
|
Re:Dacia mea DSW
2 Attachment(s)
cine imi poate spune si mie unde gasesc semnale transparente pe fata si la ce pret????help meee
|
6 Attachment(s)
m-am apucat si yo de masina....am bagat-o la tinichigiu....sper k in 2 saptamani sa fie gata.....uite si niste poze q rabla mea demontata:)).....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dale drumu la gaini in ea k le faci si lor bine.... sincer acum un sfat nu mai baga bani in ea ca orcum dispui de multi, strange cum poti si iati alta non euro de afara si o lasi cu nr straine... asa am vazut la mine la tara tu stai tot la tara presupun;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bai adi ce ti-am zis eu ma de oamenii de pe aici?
nu mai ti minte ce am zis? bafta in continuare asa iasa bine. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning