![]() |
Re: Test de inteligenta
Quote:
|
Quote:
Noi sa fim sanatosi. :D |
Quote:
p.s. unei singure maini :-P . si referitor la interventia Quote:
constienta si dorinta de a cunoaste ..... duce acolo cat sa putem sa ne preocupe de mai multe , avand in vedere ca detinem o masina, trebui sa avem grija, odata aflati pe carosabil... suntem implicit in trafic, daca nu stim mai nimica, si doamne fereste se intampla ceva....in afara de lichid de spalat parbrizul...., desi te duci in service, se regleaza , dar se mai adauga fie lichid frana, sau orice alta reglare prin care poti sa mergi fara a pune viata altor persoane in pericol....trebuie sa iti iei toate preacautile...de rigoare, |
Quote:
forumurile exista nu ca sa ne dam destepti si rotunzi ce tari suntem noi, ci ca sa ne informam si sa informam la randul nostru pe cei care au nevoie... |
Quote:
Unde se pune aia ? :lol: :lol: :lol: :lol: Cum se face ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
si mai era un citat acolo ceva de genul " eee daca e sa nu ma pricep ma duc cu ea la service sau il sun pe marid ( a se citi sotul :lol: ) "... bun si daca ramai in pana in mijlocul campului fara semnal pe cine mai chemi ? :D
|
da roata de rezerva se invarte????? :-?
|
Quote:
|
mai baieti , oricat de lepra as fi eu si le fac in toate felurile... vaci , C00RVE , proaste etc cand gresesc si o fac de oaie... aici , in cazul nostru nu pot fi de acord cu voi. Ganditi-va ca : 1. 4tuning e un site de tunati - automat cam stim toti ce este cu capota si sub aceasta... 2. masinile din ziua de azi nu mai sunt gunoaiele de altadata si nu mai trebuie de mult sa mai stii ce ai sub capota, in conditii normale. 3. sa zicem ca pica ceva ... stim noi sa deschidem capota... si ce dreq facem ? NIMIK mai baieti ca nici capacul de la motor nu il pot scoate majoritatea dintre noi ... si daca il scot ce mai poti face ? NIMIK ... s-a terminat cu jiglorul infundat.... asa ca , personal prefer ca maimuta mea sa fie bine intr-o banca sau poate cu afacerea proprie - ca nu am luat-o chiar incompetenta... si sa nu cunoasca ea de masina.... nici ciuveiul sa nu ii faca probleme si sa aibe tot timpul semnal si acumulator la telefon. REPET - parerea mea !
|
Quote:
|
Quote:
Exista si bagatori de seama si nestiutori, dar nu 80% frate ... Faci un raport imens. As spune ca e tocmai invers. ;) |
poate ca tu sti sa iti bagi mainile la un motor dar eu cred ca mai mult ca sigur 80 % nu isi baga mainile la motor, pentru ca nu stiu cu ce se mananca ;)
|
well..nu pot sa ma abtin sa nu scriu iara un roman...
deci...is femeie,si iti zic sincer ca nu cunosc expresiile speciale de mecanica...in schimb traiesc in masina de 11 ani.pe ultima o am din septembrie,anul trecut,luata de la salon....si in clipa asta am 64 de mii de km.fiind un model mai deosebit,pot sa iti zic aproape sigur,ca nu cred ca ar mai fi multe ca a mea... am intrat pe forumul specializat,unde o domnisoara a intrebat care sunt problemele speciale a masinii..la care eu am raspuns,evident ca sa inteleaga si ea..si am fost luata urit peste picior din cauza ca am explicat,asa mai pe intelesul tuturor... deci,sustin si eu ca nu trebuie sa fie toata lumea expert ca sa conduca o masina,DAR ceea ce am vazut eu pe forumul respectiv este deja INCONSTIENTA...si cum dintre noi mai multi din pacate stiu asta deja..inconstienta poate sa ucida! as fi eu curioasa..daca doamne fereste..doamnele din cauza,ar avea pe cineva drag,distrus pe o viata in urma unui accident cauzat de o persoana care zice ca "oglinda retrovizoare este pentru machiaj si a urmari copii"..oare s-au mai distra copios pe tema asta???? la volan trebuie sa fii constienta!daca numai tu singura umbli cu masina,cine isi va da seama ca nu prea mai ai frane?sau pentru ca esti proasta si nu stii ca ar fi cazul sa schimbi filtrul de pollen,nu merge dezaburirea si nu vezi...ai facut-o lata!sau,caz concret : am o prietena care face drumuri lungi dar figurile din cap nu o lasa sa isi bage singura benzina!sta la pompa si urla,asistenta,va rog!!!nah,a avut tot timpul sa steie in austria o data... si da..eu zic,ca in clipa in care ai masina,fa bine, si invata lucrurile ELEMENTARE...ca altfel esti ca un nebun cu bisturiu in mana lasat dupa capul lui! si mai era o chestie care m-a revoltat rau...noi suntem luati la rost,oriunde te uiti..la tv...in discutii intre oameni inconstienti,pentru ca avem o alta conceptie despre masini ...iar oamenii care au asa conceptii in cap sunt suflati in c.r....toata lumea tinde sa le iarta...ca nah..saracele atata pot...nu va suparati..nu m-i se pare corect! imi cer scuze,daca am fost prea dura..dar din cauza unui om inconstient era sa ramina fiul meu orfan la 4 ani..si are o mama care in veci nu isi va ma recapata bratul sting in totalitate...asa ca va rog sa incercati sa ma intelegeti doamnelor ... |
Poate ca ar trebui sa spui asta si pe forumul lor, Bea.
|
l-am pus eu...
|
Quote:
|
era evident, dar mistourile ei ma lasa rece...
|
Scuze ca o zic ...
Dar alea chiar sunt cretine. Chiar imi doresc sa vada. Sa ne fereasca Dumnezeu de specimene d'alea in trafic. ;) |
2 Attachment(s)
on topic :)))))
|
https://www.youtube.com/watch?v=QVu0j...eature=related:rolleyes2 :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=GQhlWFTuvVs&NR=1:twisted: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=7RMLt28n0-M :rolleyes2 :rolleyes2 |
mdea.....le`am vazut de mult...oricum aia ultima cucoana cu skoda m`a dat pe spate.....:rolleyes2
|
asa se mai amuza si ele... ca intre fete :p
|
Quote:
:D sunt haioase, macar am ras si noi frumos .. nu de ele,cat de situatie,ba nu , de ele :lol: |
Quote:
|
Faza tare e alta: intr-o zi ma duceam la scarbici si o vad pe o tipa cu o solenza care avea pana......si am zis sa ma uit pentru ca avea o abordare foarte interesanta:capace de vitan cu prezoane false din plastic......iar tipa se chinuia sa desfaca prezoanele de pe capace(5 la numar):lol: .Deci iti trebuie un IQ mai mic ca al unui semafor inteligent ca sa nu iti dai seama ca ala e un capac de plastic:evil: .......DAR NU GENERALIZEZ! Nu toate sunt asa.
|
E clar! Nu ma insor pana nu-mi iau avion , cu tot cu pilot!
|
sunt femei si femei.....eu cunosc pe cineva care conduce destul de bine pt o femeie, dar din pacate a facut o pana (cu un oltcit) si cauta roata de rezerva in portbagaj:))
|
pai si ce asa mirare?
90% din masini au roata de rezerva in portbagaj, nu se izbise de problema asta probabil femeia si nu stia ca la oltcit e altfel. |
Quote:
|
Quote:
|
nu, nu sunt, doar am ceva in comun cu asta, dar unde e legatura?
|
I-ai corectat un post ... se vede ca tu ai modificat postul ... si d'aia cred ca te-a intrebat.
|
ah... am inteles, nu observasem, multumesc :)
|
Quote:
|
te rog eu frumos, n-o mai fa, ca nu-i complicat.
|
-Mie sincer mi se par niste penale care volanul il confunda cu o farfurie de mancat,pedalele alea cred k sunt pedale de bicicleta si schimbatoru....oare cu ce l`or confunda ? La fel cum se comporta cu schimbatoru asa practica au si cu.....intelegeti voi :D
-SI ...+ ca toata lumea da vina pe blonde...de ce ??? ca au culoarea schimbata la par ??? nu frate...sunt pur si simplu PROASTE ....care ne fac pe noi celalalte de ras ...o reputatie ....proasta din partea multora ...adevaru e ca multe ar trebuii sa stea in bucatarie si sa`si vada de meseria lor....decat sa vina cu asa intrebari mai ales unde vede un popor intreg X(X(X(X(X( eu n`am nimic cu blondele....chit ca sunt bruneta...da ma atac cand aud pe unii e na ma ce blonda...ce treaba are culoarea cu prostia ??? :| :D si cam atat....ce sa mai zic ....ca ma enervez :D |
cum sa pui o blonda in bucatarie ?:D:D:
|
Blondele ... sunt blonde ...
Brunetele sunt brunete ... Pe mine ma doare fix in cot de culoarea parului. Am vazut si blonde destepte, si brunete proaste, dar si opusurile lor. Se spune ca blondele sunt proaste pentru simplul fapt ca majoritatea din celor care fac gafe si care debiteaza prostii, sunt de culoare blonda. :D Dolb - blonda se pune in pat deobicei. :D Am inteles ca barbatii prefera blondele mai mult. :D |
Quote:
ZIci tu repedeeeeeeeeeee ! AAAAAAA pei si tii cu blondele ah ??? bineeee....acuma chiar ca`ti tai un cauciuc =)))))):twisted: |
Eu tin cu orice gagica care stie sa atraga un barbat, indiferent de culoarea parului.
PS: care cauciuc? :lol: Vrei sa iti recomand unul? :) Pe al lui Remus, de la bicicleta. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning