![]() |
Re: Chevrolet BelAir 1958 4.3l V8 - Proiect in lucru
Quote:
Dar totusi am si eu o intrebare....ornamentele cromate de pe caroserie se gasesc de cumparat, le faceti voi de la zero sau cum procedati? Caci sunt tare curios... |
Quote:
Pai... ornamentele le cumparam , asha rand pe rand , cum le gasim si noi din USA. decamdata am cumparat cate ceva, dar mai sunt.... |
ati mai lucrat la masina ....sau a ramas in plop ?
|
A ramas in "plop", pana o sa avem iarashi timp sa ne ocupam de ea.
|
Nu credeam sa vad asa ceva in Romania, cel putin nu importata de curand.
Sunt fan Tri-Chevys 55-57, insa si un 58 cu 2 usi ma "dispera", abia astept sa-l vad. Daca se poate la final si un "before" m-ati bucura nespus :) |
Quote:
Deja avem filmat un "before", iar un final cand o sa avem timp sa ne ocupam de ea, deocamdata trebuie sa ma ocup de Capri :D Si apropo, trebuie sa schimbam motorul, nu va mai fi un 4.3, in schimb am gasit un 5.0 v8, in stare excelenta. |
:) Fain ...si Ford-u in ce stare e....? ceva poze?
|
Quote:
|
v-ati apucat de Chevrolet ....sau inca a ramas la stadiul de proiect ?
|
Pai .. noi ne-am apucat...dar a mai aparut un Camaro din 85.....si suntem putin aglomerati...plus ca mai avem si magazinul iar vara.....e cam greu sa mai faci si altele......e un proiect de durata mai lunga.
|
aha ...am inteles....pai sa ne tii si pe noi la curent cum evolueaza proiectul :)
|
si o poza ceva nimik?
|
Top Secret..I mean Top Cat :lol:
|
Si ce se mai aude cu proiectul.
|
Mai dureaza.....avem alte probleme mult mai mari pe cap....sper in cel mai scurt timp sa incepem
|
daca pui niste poze nu moare nimeni, eventual se animeaza topicul si poate curge cu niste propuneri de piese, sau de clienti viitori, u never know :wink:
|
As vrea sa pot sa fac poze in momentul de fata....dar tinand cont ca mashina e intr-un garaj foarte mik.....nu am loc nici macar sa fac poze acolo.....
Oricum masina a suferit modficari destul de mari...incepand de la sasiu care a fost schimbat cu unul de generatie mai noua pentru ca celalalt era incomplet...si ca sa gasesti piese de suspensie, frani, etc etc .....e destul de greu. Sper ca pe la vara sa intram in ea..... |
Spor la lucru
|
tot sasiu de Bel-Air ai pus? unde l-ai gasit si pe ala, eu sunt mort dupa Tri-Chevys, clar '58-ul nu intra in categoria lor, dar e frumos, totusi un Caddy '58, fratele geaman al Bel-Air-ului m-ar da gata, dar unde le gasesti? :lol:
bn ca s-a potrivit, pt ca pe urma se schimba stilul caroseriilor, sunt sasie comune cu Impala, ma mir ca ai nimerit-o :-P |
sasiul este tot de chevrolet model 58,iar cel care a fost dat jos era ceva mai vechi(cred ca de prin 50-52)acum este unul identic cu cel original.cum da caldura o scoatem si facem si ceva poze
|
hai cu pozele :) pana acuma suna bine, dar sa vedem si noi ceva :D
|
2 Attachment(s)
Pana acum am avut de refacut un Ford Capri, care l-am terminat, iar prioritatea acum este un Chevrolet Camaro Z28 IRoc, apoi mai spre iarna ne vom apuca de BelAir. Pun si niste poze cu mashinile.
|
ce mot are IROC-ul? Nu e IROC-Z? :D deci pt el ai luat dragurile :twisted:, acum chiar arata penibil cu table, capace, si cine a avut-o si-a batut joc de ea :(
|
Motorul original a fost de 5.0 v8, dar noi am vrea sa punem un 5.7 (350ci), sa vedem , acum avem 2 optiuni, avem ambele motoare, cica ala de 5.7 ar avea o bataie....daca e asha aduk set motor integral nou din USA cu 350 $ transport inclus. Orikum ne vom apuca de el cam peste 2 sapt. Masina orikum nu va cisrcula , o facem doar de show, exhaust, woofer, si mai vedem:P
|
interesante proiecte ai avut pana acuma, frumos capriul(ce motor are?) :D bafta in continuare!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning