![]() |
Re:
Quote:
P.S.:as avea si eu nevoie de o poza cu un trabant 1024x768 sau mai mare si dak -ar putrea sa fie stock.multumesc |
frate.. ce de trabantele skode si alte minuni toate vor sa arate bine si unele chiar reusesc dar unele lasa de dorit :( in rest ce sa mai zic sunt si vor ramane trabanturi dar macar vor ramane trabanturi unice cu mult tuning extrem :D 8)
|
4 Attachment(s)
am si eu cateva....
|
5 Attachment(s)
trabant de jucarie interesant
|
1 Attachment(s)
TRABANT TUNING :lol:
|
Re
6 Attachment(s)
Niste Trabant-uri modificate :arrow:
|
As da cielo meu pe primul trabant ! ALA VERDE! din primu` post :lol:
|
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asa o fi inceput Pimp my Ride?
|
6 Attachment(s)
|
re
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Trabant 1.8
5 Attachment(s)
Motor VW 1800 cm³ 16V
Putere 180 KW/245 CP Viteza maxima 260 km/h 0-100 km/h 5,2 s 0-402 m 13,403 s (166,97 km/h) Mai multe pe www.baddrag28.de |
masini cu potential trabiurile , apropo mi-a zis cineva ca se fac pe comanda si costa 18.000 de euro bucata , de noi:) .... desi prefer broscaletzii , arata bine rau astea
|
in curand o sa puna motor de elicopter pe Trabi :D
|
cateva traby`uri
50 Attachment(s)
:) am o gramada de imagini cu trabanturi ca sunt trabantist de altfel :d
|
Re: Tuning Trabant Super COOL
4 Attachment(s)
Attachment 96053
Attachment 96054 Attachment 96055 Attachment 96056 si mai aveam o poza cu un trabant dragster da nu o mai gasesc si nici linku de unde le-am luat..totusi..incep sa cred ca trabantu e cea mai chinuita masina...si-au batut joc de ea in toate felurile...:???: |
si asta "este" un trabant care chiar arata bine..sau ar fi...
http://www.3dm3.com/competition/stre...ixelsmooth.jpg |
36 Attachment(s)
inca ceva masinute :d
|
super tare colectia, si eu sunt un mare pasionat al trabantului...as vrea unu ca cel verde. :D
|
super tari masinile astea..nu credeam ca arata asa bine modificate
|
cu unu stock n-as iesi nici mort...dar cu ce ati aratat voi aici cu siguranta as iesi non stop
:) |
25 Attachment(s)
Pun si io niste poze cu Traby tunate.....
|
ce tari sunt frate mai ales alea 'top chop'
|
pentru orlando: acele cutii par a fii bobine de inductie
|
Trabanturile au de cand au aparut fani. Mai ales in Germania unde si acum le intalnesti des. Se tuneaza frumos daca ai putin gust si $$$. Un trabi meserias am vazut anul trecut in constanta prin abator.
|
Bai eu am si un Trabant prin parcare dar nu mai e inscris.. Voi stitzi daca se mai poate ? Eu din cate am auzit cik nu se mai poate.. dar nu stiu nimic sigur !
Daca pot sa-l mai inscriu ma bate un gand sa incerc sa-l modific oleaq ! Poate iese ceva frumos ! Nu ar fi problema de bani pt. "tunat" doar sa nu-mi ia astia o carutza de bani sa-l inscriu !! Astept un raspuns daca stie cineva.. :rolleyes2 |
Quote:
Masina o ei cu 1 milion :) mai pui pe ea 2000$ si iese ceva o fii mai bine ca o dacie SH ? la ora asta ce sa zic si eu :D |
super tari trabanturile.... maia ales ala verde ce garda smechera are;)
|
1 Attachment(s)
am gasit si eu ceva frumos ;) cel putin fata asa as vrea sa arate
|
:woowoo:
Ar fii prea tare sa arate asha ( ma cam indoiesc ) |
chiar nu se poate? nici din fibra?
|
Mai intreb odata... Avetzi idee daca se mai poate inscrie in circulatzie un trabant ??
|
Quote:
|
mah.....raman tot mai uimit pe zi ce trece......se pare ca orice masina poate fi frumoasa .......pacat ca sunt putini cu astfel de viziuni si idei frumoase....si nu in ultimu rand cred ca trebuie sa iti iubesti masina ca sa te lase inima sa bagi ceva banuti in ea....frumos\
|
10 Attachment(s)
Niste Trabanturi din Brasov care au fost anul asta la Zwickau, in Germania.
|
nush cine poate sa bage bani intr-un trabi......nashpa.....p bune....cel putzin au incerkt
|
nu trebuie sa bagi prea multzi bani.. sa zic 2000€ ... binentzeles daca mai ai si tu o alta masina pe langa.. ca nu cred ca potzi sa apari oriunde cu trabantu' :)
|
1 Attachment(s)
Inca unul frumos care n-a aparut in posturile voastre.
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning