![]() |
Re: Provocari !!!
R M B toate masinile enumerate de tine au cu 60-150 cp peste a lui ... deci era normal sa-l faca ... dar intr-o competitie e important sa participi asta e spiritul sportiv ... daca tu participi la o competitie sportiva doar daca ai un Bugatti Veyron sub fund asta e alta poveste ... chiar nu mai vad rostul discutiei care duce catre o chestiune personala ...
|
Quote:
|
Nu are rost sa va certati...oricum R M B a intrat cam pervers pe forum si i subestima pe toti, un barbat adevarat si daca are masina tare nu se lauda asa ca copii...asa ca puteai vorbi frumos cu Ionut... Oricum bmw lui pt un motor de 21** si 170 de cai merge bine, avand in considerare si ce greutate are, si stock are 8.2sec de la 0-100.
|
ionut si restul nu are rost sa va puneti mintea cu el, poate chiar are masina sau poate nu, poate e doar vorba de el, ramane de vazut!
|
bai eu nu am ce sa zic ... aceea masina este extraordinara ... dar ca si multi juniori a auzit si acest R M B de nissan pulsar gtr ... si la cumparat si acum nu isi vede de nas ... dar ce sa-i faci asta este dar o chestie iti punctez bai baiatule ... vezi cum vorbesti cu alti si cum vorbesti de alti ca daca ai fi fost pe forum de mai mult timp a fi vazut ca toti am avut certurile noastre dar am trecut peste ele asa ca daca vii sa faci vreo provocare fao intr-o altfel de maniera ...
|
;) ce zici facem noi 2 o liniuta ca intre nissanuri cautam o linie uscata si ma duc si eu sa pun slicurile?nu ma supar daca ma faci o sa iau legatura prin ovi.
|
aia ar trebuie sa fie ff interesant!! merita de vazut!
|
Quote:
|
:D te am vazut la artima te am clacsonat dar nu mai obfervat erai cu citiva prieteni erai cu bestia(gt-r):rolleyes2
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa cursa si merge f frumos ursuletzul dar sa nu subestimam nici toyota lui ovi pt ca ... MAI RAR asa ceva!! foarte frumos. felicitari amandurora!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Intradevar masina e racheta...Felicitari c**** :)
|
Oficial , masina aceasta nu are concurent la noi in Judet , poate Ferrari'ul , ar fi interesant o liniuta
|
Quote:
|
Scuze de dublu post dar ceva date despre pulsar stock:
:Like the Skyline GTR the Pulsar GTiR is a detuned racecar. These cars are very rare in Japan. These pocket rockets take very well to modifications and provide startling on-road performance. Even in stock form, their performance sets them apart from all other cars in its class. - 1/4 mile: 13.7 seconds - Weight: 1210 kg - 0-100km/h: 5.3 seconds - Suspension: Independent Strut f & r - Brakes: front/ rear vent disc, ABS A detuned rally car, ready to be modified and begging to be unleashed. The Pulsar GTiR has all the gadgets and electrics which you will find on most Japanese imports. Everything from electric windows, mirrors and seats to climate control and ABS. For a small car the interior is surprisingly comfortable and with sports tachos, bucket seats, sports steering wheel and rally pedals. Under the bonnet you will find Nissan's SR20DET. Using quad throttle bodies the GTi-R in standard form is rated at a massive 237 **********. With this much power available and constant 4WD this little car grips and goes. Girls car? Certainly not, this is not a car for the shopping mall, but a car to make a fool of almost every other car on the road. A true V8 muncher, this car will compete with everything else on the road and demoralise most. The key is it's 4WD traction and light weight. |
Quote:
P.S. 430 F1 nu a asa de rapida pe cat se zice, stai linistit :-) |
lasand gluma la o parte, sunt foarte foarte curios ce masina din orasul asta ar face nissan-ul lui VG30DETT, mia degraba este vreo masina in judet capabila sa il faca?!
|
eu astept provocarea .mai putin din partea lui florin c.(tengu)
|
:D lasand la o parte Rx-ul si Sx-ul furioase !!!
|
Quote:
|
sunt perfect de acord cu KEISIKE. si sunt convins ca mutli au ambitiie. CRACIUN FERICIT..
|
ce zici mai facem una?
|
Quote:
|
pfoai...te asteptam diseara la ora 10.30 in spate la sala sporturilor
|
Quote:
|
hmmmm, 2JZA, cu ce vrei sa tragi?
|
Cu loganu lu tata cu tips pe evacuare
|
Quote:
|
Quote:
Sa inceapa sezonul frumos si mai dam un satu mare,ce zici? |
aaa pey e super tare asa :))) eu vreau sa vad participantii :D si app baietii cu cs-ul ma autoinvit si eu la un meci :))=)) , la liniutze cu masini o sa chiulesc ceva timp ca e 1.4 benzina ....e cam puturoasa :)))
|
vad multa vorba dar nici o fapta ...deja se tine de prostie ...toti isi lauda masinile dar nu am vazut nimic pina acum ...hai , facem adunare si ne dam
|
2jza te rog nu mai posta consecutiv, ai cv probleme in ceea ce priveste forumul si nu te descurci imi trimiti un pm si te ajut. Exista multi-quote daca te ajuta. Sry trebuie sa sterg ce e in plus:).
|
Quote:
|
cand vrei ...zi ora si locul
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning