Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Usi de lamborghini (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/5767-usi-lamborghini.html)

istimat 10-09-05 10:08

eu nu cred ca ar fi prea greu de fabricat DIY usile astea.adica iti trebe un parat de sudura,niste tabla de 0.25mm si o suspensie de portbagaj.Lasi usile sa se deschida normal numai vreo 10 grade si dau de un limitator care nul mai lasa sa se deschida numai in sus de unde sarcina o ia sau o iau suspensiile alea de portbagaj in sens ca 2 susp pt up&down montate in usa masinii :?: Maybe.... :?: be gentle......

streetcarconcept 10-09-05 13:04

hmmm

mi se par aberante fazele de genul .....vii cu tabla , vii cu suspensii si tot ce se spune aici ! gandeste-te ca daca nu iti face cinevacare garanteaza pt ele este posibil sa ramai cu usile suspendate si ar fi nasol ! trebuie schimbate integral ! eu zic ca ar fi mai bine sa dai un telefon la mine sa iti detaliez subiectul asta pt ca vad ca la noi in Romania toata lumea se arunca in declaratii ! ideea este ca daca vrei ceva bun nu incepi sa faci achizitii de la \"meseriasi \" ! eu iti aduc de afara lambo si cu garantie ! gandeste-te inainte sa te faci ceva !

X-Ray-Eyes 10-09-05 15:18

e ... tot cu tabla faci si tuning la o masina ... ce dracu , nu ?
Sa fim seriosi ... am vazut un kit de usi facute made by aiurea si se balanganeau usile si se indoia axul la telescop de am zis ca imi cade usa in cap ...
Deci , daca nu avetzi ce face si aveti timp , bani si drumuri de batut si de aruncat , apucatzi-va de treaba !
sa ma anuntzati daca va iese ceva !
Merci.

200SX 10-09-05 15:24

http://www.lsd-doors.de/

nu stiu daca asta e site-ul unde le vazusem pe alea care se deschideau in 2 feluri, normal sau putin in afara si apoi se ridicau

aleks 12-09-05 10:16

1 Attachment(s)
uite cum arata sistemul lor...
au trecuti acolo pt romania 2 distribuitori : CNC automotive si Pit Stop Tuning
si ceva despre ele...

FAQ- Frequently asked questions

1. What means Lambo Style system?
The Lambo Style System is a convertion kit to open the front doors like a Lamborghini. Therefore special hinges are supplied, which have to be fitted instead of the original hinges. The original door will stay. 2. Are the parts universal or are they different for every car?
There is a special kit for every car. 3.Can I install the kit myself or do I have to go to a fitting facility?
Everybody who has mechanical skills can fit the hinges himself. We recommend the installation through a garage or one of our fitting facilities. 4. Must there lots of modifications be done at the car?
Depends on the car, for some there are modifications at the A-pillar or fender necessary. 5. Do I need additional parts for the installation?
To open and to close the door is exactly the same as before the installation. The lift up is supported and the lift down is damped by the gas spring. 6. Do I need a lot of power to open and close the door?
We recommend to do the modifications at the fenders with a pneumatic saw. 7. Can I do the installations alone?
For a secured installation you need at least 2 persons. At the latest when you adapt the door and hang in the gas spring you need a second person. 8. How long takes the installation?
Practised people need approximately 4 – 5 hours including the extension of the cable. 9. Will I get technical support after I bought the kit?
In the near future we will have a Technical Support, where we will try to answer all your questions. 10. How keeps the door, when I opened it?
With the support of a gas spring the door keeps up. 11. How rugged is the mechanism?
The complete mechanism is out of high quality steel and galvanised.
All the LSD kits have been tested on their stability by the TÜV.
12. How high raise the doors?
The door opens up to an angle of approximately 40 degrees to the ground, so that there is no problem to get in and out.
Therefore you can check also our videos.
Videos 13. What can I do, when I cannot open the door upwards (garage)?
The door opens like a usual door outwards to an angle to 30 degrees. 14. Is this all legal?
For Germany we have TÜV certificates, for foreign countries, please check with our importer. He can surely help you! 15. What’s the price for the installation in a fitting facility?
The installation costs are approximately 500 – 600 EUR. 16. Can I reinstall the original door hinges?
To make it possible to reinstall the original hinges is one of our most important aspects during the development! 17. Can I also install it in 4-door car models?
You can install only the kit which is made for your car. We already have some 4-door models in our sales program. You can never use the kit from a 2-door model for a 4-door model. 18. What can I do, when I have additional heavy loudspeakers installed at the door?
The force, which supports the opening of the door comes from the gas spring. They are available with different forces. 19. Is the price per door or per car?
All prices are for a kit for 2 doors. 20. Is it difficult to get in and out the car?
No, you have also the possibility up to a certain angle to get in and out as usual.
Take a look at Download/Car videos, there you can take a closer look at the use.

dublinx2 17-09-05 00:09

sincer va cacati aiurea pe voi! am asista live intr-un garaj la un montaj din asta si tot asa oamenii cand am intrebat faceau si ridicau usi si originale si toate le faceau. experimentu a fost pe o calibra dupa 3 zile de munca au pus o usa pe care o ridicai cu 2 maini si nu o mai inchideai ca facea amortizorul compresie prea mare. Faza funny ca s-au folosit 2 amortizoare de hayon la ridicare usii respective. S-a ajuns la concluzia ca amortizorul nu e bun nu face fata , tyrebuie un amortizor mai tare, eventual de la un hayon de iveco sau ceva duba care ar fi mai solid. Pe dracu si cu ala acelas lucru. La un moment dat i-a debitat mintea omului sa sudeze un arc de usa si caroserie sa ridice ala usa sa mai ia din greutate si s-o traga in sus. In momentul ala am scos masina din garaj si am plecat si am luat ulterior o usa nou ca de pe aia taiase cu flexu balamau. xxxxxxxxxxx

Gratzian:
alte prostii scrise de scufi, din care se vede ca in afara sa jigneasca si sa o faca pe desteptul, nu i-a mai dat mama alte calitati...

aleks 17-09-05 18:39

Quote:

Originally Posted by \"dublinx2\"
sincer va cacati aiurea pe voi! am asista live intr-un garaj la un montaj din asta si tot asa oamenii cand am intrebat faceau si ridicau usi si originale si toate le faceau....

si de ce esti asa virulent in limbaj?
un forum e un loc in care fiecare are dreptul la o opinie, atata timp cat nu jigneste pe nimeni, si parerea sa nu contravine logicii si regulilor bunului simt.
iti inteleg punctul de vedere si experienta in domeniu, dar ar fi de dorit sa-ti controlezi limbajul

dublinx2 18-09-05 03:34

mersi alex esti un scump, poate peste 4 ani candidezi si la presedentie avem nevoie de oameni ca tine care sa ne conduca si sa ne atentioneze de limbaj obscen. Bine te-a invatat mama, nu-i voie sa injuri!

Gratzian:
rau ca pe tine mama ta nu te-a invatat:
ce a facut in primii tai 7 ani? zi, mai scufi...

aleks 19-09-05 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dublinx2\"
mersi alex esti un scump, poate peste 4 ani candidezi si la presedentie avem nevoie de oameni ca tine care sa ne conduca si sa ne atentioneze de limbaj obscen. Bine te-a invatat mama, nu-i voie sa injuri!

iti apreciez spiritul si simtul fin al umorului, dar sper ca intelegi ca un forum este un loc cu anumite reguli, pe care tebuie sa le respecte toti, kiar dak unii au doar 3 post-uri :wink: . ma rog, discutia asta e inutila si nu face decat sa creeze o stare inutila de conflict
ia spune, te laudai ca stii cine monteaza/aduce sisteme de deschidere lambo.
ne spui si noua? ( preturi, conditi de livrare/montaj, ceva... )

Gratzian 19-09-05 22:51

nu poa sa va mai raspunda, ca era vai de capul lui si i-am facut marele serviciu sa il REbanez
nici nu avea ce sa va raspunda.... dupa cum ati vazut, este genul de persoana care nu stie decat sa se certe si sa faca atmosfera
asa a fost toata viata lui

Gratzian 19-09-05 23:09

oricum, e bine ca din mica colectie de posturi pe care a scris-o in spatele ecranului, in anonimat, poate si lumea sa il vada cum e de fapt

bravo scufi
e ca si cum am fi deschis usa la wc si te-am prins cu chilotii in vine
bravo

scuze de offtopicul provocat de el...
readucem discutiile la topic va rog.

aleks 20-09-05 11:56

ok, on-topic again. ( scuze dar am fost provocat, nu bat campii aiurea deobicei )
stie cineva unde poti gasi ne-originale si in ce bani sisteme de deschidere a usilor in lambo?

FlippE[R]75 16-10-05 22:37

lambo vad ca au inceput sa apara ... dar suicide doors stie cineva unde se fac ? nu cred ca ar fii prea mare problema ca nu ai nevoie de pistoane si alte nebunii ... doar muti balamaua (nu ca asta ar fii prea simplu) :D

aleks 17-10-05 12:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FlippE[R
75\"]lambo vad ca au inceput sa apara ... dar suicide doors stie cineva unde se fac ? nu cred ca ar fii prea mare problema ca nu ai nevoie de pistoane si alte nebunii ... doar muti balamaua (nu ca asta ar fii prea simplu) :D

esti maso? :lol:
la ce-ti trebuie usi cu deschidere inversa?

FlippE[R]75 17-10-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
esti maso? :lol:
la ce-ti trebuie usi cu deschidere inversa?

nu sunt maso :D ... aia de la R Royce sunt maso ? eu am un rover 75 .. si oarecum tot stilu ala e (oarecum :D) eu cred ca ar arata bine ceva de genu asta ... si cred ca ar fi si un shock pt multi ... :D

flaviutza 18-12-05 16:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
ok, on-topic again. ( scuze dar am fost provocat, nu bat campii aiurea deobicei )
stie cineva unde poti gasi ne-originale si in ce bani sisteme de deschidere a usilor in lambo?

daca te intereseaza 4 real ...... u know my ID ... :wink:

golf II 01-01-06 15:09

pt cine intereseaza lsd la preturile de producator:
http://www.lsd-doors.de/content/10_L...ex.php?aktiv=0

joe_12sss 04-05-08 14:04

Re: Usi de lamborghini

salut sunt nou pe aici si tot ce asi vrea sa stiu este cum gasesc niste scheme de lambo doors

joe_12sss 04-05-08 14:05

poze tot despre ele va rog sa ma informati

bebetus 03-11-08 11:14

ia tata luati de aici http://www.lsddoors.ro/catalog.htm , difera de ce masina ai.succes, da merita

ciupacabra 15-04-10 19:13

salut, am si eu un golf 5 si as vrea sa ii pun lambo doors. ma poate ajuta cineva sa imi zica pe la ce suma m-ar duce kitu +montaj, si in primu rand daca are cineva montat pe masina sa ne zica si noua daca are vreo problema gen:se ridica greu , vreun zgomot, ceva...

JunKer_hP 21-04-10 21:32

depinde , daca vrei kit special pt golf 5 costa mai mult , daca vrei ceva univeral mai putin , acele probleme cu zgomotul si cu ridicatul greu probabil o sa fie la cele universale cam cele speciale pt golf ar fi in jur de 5000 ron (nu mai stiu exact ) si cele universale cam de 2x mai ieftine

ciupacabra 22-04-10 07:32

in cei 5000 de ron intra si montajul? :-?

JunKer_hP 22-04-10 19:42

pai nu stiu daca e fix 5000 ron ca nu mai tin bine minte da stiu ca pe acolo se invarte , si nu include montajul dar daca ai sa-ti cumperi un kit de lambo doors la 5000 ron montarea care costa in jur de 1-2 mil nu va fi o problema

dRR-XWX 22-04-10 23:24

google is your friend.... http://www.**************/prod_254215.html
pretul la manopera difera de la service la service.... stiu pe cineva care a platit ~1200 ron pentru instalare.... dupa care vroia sa le dea jos. nu sunt practice, nu sunt pentru o masina care o folosesti zi de zi.

B_84_RIP 23-04-10 23:19

am pe stok kituri de lambo doors...pm pt detalii

ciupacabra 24-04-10 22:21

ce ma ingrijoreaza cel mai mult este durata de utilizare a usilor...(vreau sa le montez pe o masina pe care o folosesc zilnic) am inteles ka dupa un anumit timp nu se mai inchid corect.. fak anumite zgomote si alte mici probleme.. sunt in dubiii...:| daka ati fi in locul meu cum ati proceda :-?

B_84_RIP 25-04-10 00:08

Quote:

Originally Posted by ciupacabra (Post 3307614)
ce ma ingrijoreaza cel mai mult este durata de utilizare a usilor...(vreau sa le montez pe o masina pe care o folosesc zilnic) am inteles ka dupa un anumit timp nu se mai inchid corect.. fak anumite zgomote si alte mici probleme.. sunt in dubiii...:| daka ati fi in locul meu cum ati proceda :-?

Sincer nu as monta pe o masina care o folosesti zilnic.....ele sunt ok calitativ dar totusi sunt facute pentru show nu pentru chinuit zilnic.....

ciupacabra 25-04-10 13:14

cred ca voi renunta la idee ... :( . oricum multumesc de ajutor ;)

RIcKO 25-04-10 13:24

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3301934)
pai nu stiu daca e fix 5000 ron ca nu mai tin bine minte da stiu ca pe acolo se invarte , si nu include montajul dar daca ai sa-ti cumperi un kit de lambo doors la 5000 ron montarea care costa in jur de 1-2 mil nu va fi o problema

montajul intre 200-300 euro

Antilles 07-06-10 17:26

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3308757)
montajul intre 200-300 euro

Ceva de genul, insa kit-ul LSD e in jur de 1500 EUR, de astea tragi mult si bine si doar astea sunt recomandate, caci cele universale (la vreo 5-600) nu prea tin, ori nu se inchid bine.

nicholas 09-06-10 08:31

Nu se merita investitia. In plus e vorba de Golf 5, nu Lamborghini. O sa arate si aiurea.

VwV~GLF~ 01-01-11 08:33

:P lolz...exista kituri incepand de la 1300 RON :))

All times are GMT +2. The time now is 10:17.

- Copyright 2026 4Tuning