![]() |
Re:
Quote:
|
bestie acum am sunat la ei , este 200 !
|
Quote:
|
Am eu una. Dar TARE sunt curios cum pune cineva un chip pe ea !
|
bei asta .... iti pune si tie chip ... de indentificare 8)
:lol: :lol: :lol: vezi ca ti-au mai raspuns baietii dincolo ;) si pt supernove / solenze ... romanisme pretul pt chip tuning la aspad este 200 e :) |
bei astalalt ... ne cunoastem ? Vezi ca le-am raspuns de mult. Ai intrebat de nova turbo si eram curios cum pun ei chip !
|
era o gluma ... ca raspuns la gluma ta cu chipul pe nova . :lol:
|
2 Attachment(s)
Vreau sa montez asa ceva pe SupeRNova mea... . Cam cum sa procedez? Ca... in loc de toba finala nu merge sa o pun, ca e prea scurta, dar nici sa tai gatul tobei doar, ca e prea lung... cam cum? Sa tai toba de la jumate si gatul tips-ului si apoi sa sudez cu autogen? e bine asa? sau are cineva o idee mai buna?
|
Re:
Quote:
|
de ce? ce se poate intampla? Sa-l sudez electric?
|
sfatu meu:scurteaza daca se poate dist dintre toba de mijloc si cea finala,dupa care ii tai si gatu celei finale (lasi un pic acolo,sa o poti suda pe asta...),dar tre sa muti un pic mai in fata toba finala...cu tot cu tampoane (la cele de cauciuc ma refer).
chestia e ca la SN e cam scurta buza de la toba finala...multi au dilema asta :))) alta solutie nu ar fi decat schimbatu celei finale...toata toba...dar e destul de costisitoare,iar finalu ales de tine e chiar frumusel...un pic cam mare da imi place.. sa ne zici cum ai facut pan la urma.. :roll: :wink: |
acelasi model de toba are LEO (BEMu) de la NO SPEED LIMIT pe Berlina lui, ai putea sa faci rost de numarul lui de telefon si sa iti dea cateva sfaturi, eventual daca vrea / daca se poate sa ti-o monteze el :roll:
|
Re:
Quote:
|
auch de abia astept o liniuta....
|
Stie cineva cit e gindit motorul de pe Supernova sa tina?
Ca am inceput sa imi fac griji...Am modificat masina din toate punctele de vedere si am ajuns pe la 0-100 cam pe la 10.5-11s.. Dar deja imi huruie pe treapta 1(face un zgomot asemanator cu cel facut cind merge masina in marsarier)Masina are 30 000 km..Deja am inceput sa imi fac griji :roll: |
Re:
Quote:
dar,intrebarea mea este...ce inseamna toate pct de vedere...! adica..baga detalii...ca eu deja ma gandesc la volanta usurata,la axa cu came schimbata,alte injectoare...s.a.m.d. cand spui ca modif o masina radical... :wink: poate il ajuti si pe Bestie sa-si modif masina |
Nu am modificat asa rau ..Daca intram serios in motor cred ca in 20 000 il faceam praf..Mai la bunu simt.. :D
Am bagat Duralube si castrol 10w-60 ca sa il mai protejez cit de cit.. Dar ce am facut de nu face lumea :am bagat masina la slabit..Am dat jos cam 60-70 kg de pe ea... |
e o chestie cu SupeRNova asta. e cat de cat bunicica, numai ca scartaie din toate incheieturile...
|
si eu tot o SupeRNova am :D
|
a mea nu mai scartaie :P
i-am pus niste bucatele de carpa pe prinderile banchetei si acum nu mai scartaie. :wink: Acum...am o dilema... Nu stiu ce sa imi fac la masina. Sa-mi pun chip, sa imi pun boxe pe masina, sau sa-mi iau tips ? :roll: |
ai pus duralube in motor nou? nu esti sanatos.. mai mult rau ai facut...
|
bine... nici a mea nu prea mai scartzaie, am aranjat-o. :mrhappy: dar zic asa in g-ral de SN.
eu zic: boxe, cip, tips in ordinea asta :wink: |
hi hi. in curand o sa-mi pun evacuare totala din inox, si poate imi iau si un filtru de aer sprt :dance:
|
2 Attachment(s)
my ride!!
vreau si eu un sfat: cu ce sa dau pe bara in portiunea unde nu este vopsita pentru ca in loc de negru acum este un gri cacacios!! se vede si in poza!! |
HAL daca vrei sa iasa treaba bine te astept in CT :) !! dam bara jos cumparam un spray negru lucios sau mat cum iti place tie si un spray cu lac sa dam peste ca sa nu sara vopseaua ! inainte degresam bine de tot ca sa prinda sprayul si iese brici !!
|
Re:
Quote:
|
mashina merge,o sa vezi ca o sa-i faci pe multzi incordatzi cu nova, (supernova :P),darmai :) dak ii pui un filtru sport o sa vezi ce o sa pedaleze mashina.De consum nush la supernova am dacia nova shi iti zic eu am avut dublu carburator shi imi consuma in jur de 13 litri/100 dar shi mashina mergea,akuma ca taica-miu i-o schimbat carburatorul consuma in jur 6 litri afara si 7 litri in oras. tinand cont ca tu esti pe injectie cu un sprint mai bun si consumul nu cred ca iti manca asha mult.
Sa-o stapanesthi Sanatos :P :lol: :D |
Eu tot nu am inteles cum a-ti scapat de scartaitul ala din spate. Va rog frumos, daca se poate, mai lamuriti-ma si pe mine. Am citit tot threadul si am incercat si eu sa scap de acel zgomot care ma face sa ma urc pe masina dar nu am reusit.
Va multumesc. |
Re:
Quote:
daca vine de la portbagaj faci la fel cu cuiul portabagjului asta dupa ce il mai strangi si pe el pe ici pe colo!! astea sunt asha ca sa nu zici ca nu ai facut ceva ca de scratait oricum va troncanii!! :lol: :lol: :lol: sfatul meu: cumpara neste boxe mai puternice si ai rezolvat orice zgomot!! trust me functioneaza :wink: :lol: da cu udatu presurilor din fata cum ai rezolvat-o?? ca eu azi am descopreit o metoda :wink: sper sa mearga!! |
Re:
Quote:
Scartaitul nu stiu de unde il face. Cred ca de la bancheta totusi pentru ca am schimbat sistemul de prindere de la portbagaj. Interesant e ca atunci cand am oameni in spate parca nu mai scartaie. Insa nu sunt sigur, ca m-a disperat atat de tare, incat nici nu mai pot urmari sursa zgomotului. Ceea ce este interesant e ca scartaitul asta rau de tot a aparut dupa ce am schimbat inchiderea la portbagaj, asa ca nu stiu ce sa mai cred. De troncaneli stiu ca nu o sa scap. Dar alea nu sunt asa sacaitoare ca scartaitul ala. Cand am mers la Balea Lac asta vara si cu escale cu tot am facut 11 ore innebunisem de la zgomotul ala. Credeam ca ma lasa nervii. |
este stiut ca o supernova se tine mai bine incarcata se mai intareste numai topaie asha pe drum!!! devine '\"efectiv\" mai rigida!! :lol: :lol:
iar cu udatul cred ca am descoperit eu sursa :shock: si la mine la fel se uda mocheta in dreapta fata dar numai in mers si la viteza destul de mare sau daca este foarte foarte ud drumul!! daca te uiti cand ai usa deschisa ai sa observi ca se vede contraaripa aia din plastic :shock: si aia nu este perfect etansa pe aripa si cred eu ca de acolo intra apa cum arunca roata in mers!! incerc zilele astea sa-i dau ceva mastic acolo si la prima ploaie sa vedem :shock: ma la mine nu bate postbagaju aproape deloc fara sa-i fi facut mare lucru in afarade banda adeziva pe cuil ala nimic!!(thank GOD :lol: ) daca are altcinvea solutii cum sa scapam de spalatul mochetei la fiecare ploaie sa nu-i fie rusine sa intre si sa zica!! :lol: :lol: in afara de toate cacaturile astea este o dacie buna parerea mea!!(remember am zis dacie nu masina :roll: :lol: :lol: ) numa bine!! |
Eu tot o DSN am. I-am pus niste praguri si subspoilere, pare mai \"finisata\" asa.
Acuma vreau sa-mi iau un cd player + boxe, iar in primavara sa-mi pun niste jenti + evac + filtru aer sport. Imi spune si mie cineva cam cat costa o evacuare sport si un filtru aer? Probleme.. clasica problema apa la scaunul din fata drepta, nu stiu de unde poate aparea. |
Am observat si eu ca atunci cand masina e mai incarcata nu mai scartaie nimic si nu mai troncane nimic.
Dar asta nu e o solutie :( Vreau sa scap cat mai repede de zgomotul ala sa ma bucur de masina asta cat o mai am ca tare am mai tinut la ea. |
Are si tata o nova si are aceleasi probleme . Zgomotul care se aude in porbagaj e de la bancheta spate si cum a spus si cineva mai sus daca pui niste caucic sau banda adeziva se rezolva in proportie de 80% si spalatul mochetei din dreapta fata la mine cred ca se face de undeva de sub bord, cred ca intra pe undeva pe pe la scurgerea fata (unde sunt prinse stergatoarele pe acolo prin coltz) oricum e bine ca din 2000 de cand e masina pana acum nu am gasit zapada (am prieteni cu aceasta problema) :D
|
Hayonul scartaie si de la partile laterale din plastic, acolo unde veneau difuzoarele din plastic.
In primul rand este bine sa izolati fonic masina.Eu am izolat-o pt muzica si numai zdrangane in halu ala |
1 Attachment(s)
Stie cineva de unde iau si eu arcuri sport pentru supernova?Ca am jante pe 15 si ating in spate cand am 2 oameni in spate.
|
asta caut si eu...pt solenza :D
|
Mai copilasi!!!
salut!
MAi arcuri sport nu o sa gasiti ...dar shroturi sunt o groaza ....fiti atenti pe supernova cat si pe nova merg arcuri de RENAULT TRAFFIC ...care vor fi taiate la marimea dorita. ITI SPUN ca nu se lasa nici daca stam 3 pe spate ....dar anyway ......nu merita sa cari ....pe nimeni in spate :P. Deci acum pe bune cautati arcurile astea si merg ca unse. Noi aici in tm cam toti le folosim ( adica vechiul nova supernova club). Masina sta mult mai bine in curbe etc ...si nu stiu daca ati pus telescoape sport sau nu ...is mult mai tari si merita. Oricum se pot pune si numai arcurile pe telescoapele normale bielstein dar daca esti obisnuit cu suspensie moale ....iti spun eu ..nu prea o sa mai ai pietre la rinichi dupa primii 100 km. Repekt MMY |
cu distantiere ati incercat???
|
Pai da cu distantiere o ridic prea mult si pe langa faptul ca nu imi place cred ca o sa fie si instabila pe viraje. O sa probez niste arcuri de traffic sa vad cum stau
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning