![]() |
Re: -Votati- 4T 3D Car Battle E1
am votat lucrarea D...de ce? fiindca este mult mai atent lucrata...are un impact vizual mult mai bun...desi unele elemete de design n-au ce cauta pe masina...calitativ este mult peste celelalte...detaliile fac diferenta;)
lucrarea a: pare un tuning de fabrica...simplu si de bun gust...jantele par cam mici... lucrarea b: se vede ca este cineva care este la inceput ca si realizare...tuning discret nu foarte extravagant...oricum felicitari pentru participare lucrarea c: pare a masina scoasa de pe un joc de consola de acu 5-6 ani...scuze celui care a facut-o (care banuiesc cine este) dar masina nu ma atrage deloc...tuning este destul de comun...jantele par de plastic...si cam toata masina...sorry si dupa cum scria grigo in primul post uitati-va bine la ce votati!!!:!: :!: :!: |
C... imi place rosul :P
|
Quote:
am votat A,mie unu mi se pare foarte foarte frumoasa |
am votat lucrarea C
:D |
AM VOTAT c desi la prima vedere d-ul atrage .. la o analiza d-ul are de pierdut..motivele au fost deja spuse !
|
vot A.... :)
|
AM VOTAT Lucrarea C pt ca e cea mai atent lucrata la detaliu ..si nu are nimik pus aiurea...
|
Vot lucrarea c ...Este cea mai bine modelata...a respectat blueprintu in totalitate...Nici o masina nu e perfecta...dar dupa mine e perfecta bravooo
|
c..pare ok....a e interesant dar doar atat..d.mmmneah...
|
WoW s-a votat nu gluma :)
s curios cum ar fi stat treaba daca as fi terminat si eu DK-ul... inca o data regret ca nu am avut posibilitatea sa termin cucrare... cu siguranta la urmatorul voi fi prezen si cu ceva surprize :) |
Quote:
Am exclus din start primele 2 lucrari. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar este clar ca nu se ridica la valoarea ultimelor doua. Votez lucrarea C , de ce ? Simplu : elemente ca acelea de pe D nu au ce cauta pe o masina de tipul 350Z . Si aerisirea 'ceea din usa ce-i :D? usita pentru caine ? Intr-adevar, C-ul are cele mai potrivite elemente de tuNNing, desi calitatea randarilor nu este una extraordinara ! |
Randari , vopsea , imbinari ... si tuning ! Si data viitoare , sa nu se mai inscrie cei care si-au expus deja lucrarile , oriunde ! E lipsa de fairplay ! Unii au lucrat de la 0 , altii au avut deja ceva facut ! Nu am nimic cu nimeni !
|
vot d,fara doar si poate..parerea mea!:twisted:
|
lucrearea a imi place cel mai mult! ;)
|
vot D ... poate ca partea din spate nu este asa atent lucrata , dar restul e mai bine decat celalalte
|
Vot clar C ..la D nu imi plac aerisirile dupa usa..care nu prea au nici o treaba si este cam incarcata...sa nu mai zic de tobe care sunt puse direct peste plasa si etc...Oricum respect pt munca depusa! bafta
|
vot D ... :D
|
Sooper marfa arata lucrarea C!!! merita 10....;)
|
4T 3D Car Battle Edition 1 a luat sfarsit
Lucrarile au fost clasate dupa cum urmeaza Locul 1 - Lucrarea C - Grigore Dumitru - GRIGO Locul 2 - Lucrarea D - Ciprian Mures - Cipriany Locul 3 - Lucrarea A - Razvan Stanciu - rusty_hawk Locul 4 - Lucrarea B - Anton Daniel - frost_dani FELICITARI INCA O DATA PARTICIPANTILOR ..... GO TO EDITION 2 :D Topic Inchis Discutiile se tin in continuare aici https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii/page-7.html |
sa imi dati si mie la rezolutie mare randari sa fac un articolash in numarul asta de decembrie...
|
Quote:
|
pentru castigator, Tottal Motto ofera premiu un player pt masina, o sa va spuna grigo ce model este, probabil ca Sony...
Tottal Motto ofera o gama intrega de sisteme de prindere fara surub pentru orice model de masina: www.tottal.ro la urmatoarele etape, vom instaura o serie de premii pe categorii: styling virtual, 3D modeling, Best render, Best car, etc... o sa va puna Grigo in tema in curand, lucreaza la regulament... in plus, vom da premii alternative, adica fiecare castigator poate sa aleaga dintre un subwoofer si memorie de computer, de exemplu... si tot asa... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning