![]() |
Re: B-68-sti
am un weber 40 orizontal dar nu am galerie la el, momentan nu prea mai ma gandesc sa bag bani in galerie pana nu termin motorul celalalt
|
ai modificat chiulasa la motorul actual de pe masina? castigi ceva putere din asta?
cat despre cilindree, nu ai de gand sa umbli si acolo? :-) |
pistoanele sunt putin umblate deci in treapta 3 80 la 3000 de ture si o acceleratie superba este deja de ajuns pentru motorul asta care de fapt este in pioneze
|
Quote:
cat despre ele ce modificari ai facut mai exact? |
la ele nu am umblat eu asa am cumparat motorul, au capetele putin diferite cu un semi-con pe mijloc, oricum nu prea imi bag capul cu motorul asta... de cand a crapat motorul original din cauza la un mester care a stras chiuloasa prea prost am cumparat 1 motor care este cel de pe masina si de la remat un bloc motor de pe o dacie din 99 pe care am bagat toate piesele noi dar timp deloc nu prea am si RK la motor dureaza dureaza :(
|
Quote:
cat despre motor ai de gand sa il tii pe asta cu chiulasa si pistoane modificate pe masina sau o sa il pui pe celalalt si pe asta il vinzi? |
pai mai am inca 1 pe langa astea 2 asta cred ca il dau jos ca ma duc la ITP si nu am acte la el, il pun pe cel de frantuza 1.3 ca scoate mai putine noxe :) dupa ce il termin pe ala il bag si pe asta la reparat si umblat prin el chiar daca mai ma baga la alte cheltuieli este bine sa ai unu de rezerva
|
am fost si eu la itp ca il am expirat de 5 luni :lol:
problema e ca am schimbat motorul original de 1.3 cu unul de 1.4 si nu era trecut in CIV :D mi`o zis sa rezolv cu seria motorului ca nu imi poate face ITP`ul de altfel ca is verificati prin internet de aia de la bucuresti. am fost la service unde mi`am schimbat motorul, am dat jos seria de pe el si mi`o pansonat ala pe motor seria care o am in CIV. am fost iar la ITP si mi`o zis ca nu e buna pansonarea :???: cica trebuie sa fie pansonare facuta de RAR cu emblema lor si nu mai stiu ce... mi`a dat o foaie de trimitere la RAR sa imi treaca in CIV si pe motor o serie noua aleasa de ei si cica ar fi bine sa merg cu "o recomandare" sa scap usor de ei. eh recomandarea nu`i problema ii ca si rezolvata, mai mult mi`e ca m`au pus pe drumuri pentru o serie... apoi sa vin inapoi la astia sa imi faca ITP`ul, ma rog sa treaca stampila si semnatura pe certificat ca cunosc ei masina 8) important e sa fie in CIV si pe masina aceeasi serie de motor si caroserie altfel nu ma poate scapa deloc ca isi fac si ei probleme |
5 Attachment(s)
calitate nu chiar buna la poze:arrow:
|
de unde ai lua toba....pune si u un filmuletz sa vad si yo cum se aude....multa bafta...
|
nu imi merge cablul de date ca puneam eu filmuletul de mult :(
|
6 Attachment(s)
Continuare de aseara:arrow:
|
7 Attachment(s)
momentan cam atat pot arata, restul sunt in celalat telefon si o sa le arat in curand, am facut tinichigeria, teroson peste tot, insonorizare interior cu folie dinamat, acum astept sa termin interiorul, dar ma tot amana croitorul :sad:, in poza noua toba care o primeste si trec pe faruri de bmw in locul celor CN3 cu leduri pe margine intre faruri si aripa, postez in curand si starea actuala de lucru a masinii :-)
|
cool :lol: :P
|
vrem poze .............................
|
3 Attachment(s)
momentan sunt in etapa de pregatit piesele la motor si asamblat, inca mai astept o gramada de piese de la vopsitor, caut un vopsitor bun care are cuptor si daca tot nu cer prea mult sa fie si ieftin :lol:, cam asa arata toate piesele motorului, zilele astea iau si restul electromotor distributior scuturi etc., alex imi este rusine sa postez cum arata masina acum :lol:
|
foarte misto masina :D trebuie sa recunosc mai ales ceasurile or sa fie bestiale bafta la proiect :))
|
caut de ceva vreme, incep sa ma apuc de interior... un magazin de unde pot cumpara imitatie de piele prin bucuresti
|
drumul taberei, intre hanul drumetului si billa, pe stanga cum te duci inspre billa e o fabrica, eu de acolo mi`am cumparat
preturi mai mici ca in magazin si au toate culorile posibile |
cat e metrul??ca as vrea si eu.
|
mie mi ar placea imitatie de piele intoarsa pe bord pe volan etc :D
|
TOT :lol: cum sta treaba cu schimbatul culorii ??
|
5 Attachment(s)
noul kit de micsorare a greutatii :lol:
am inceput sa lucrez la interior.... cu greu am facut rost de materialele trebuite azi am umblat putin cu teroson prin usi... maine ma duc la posta sa iau folia dynamat |
ba.................ziceai ca masina e pe butuci si desfacuta:-O da-o dreaq de treaba......io o vad intreaga!!!!!!!!!!!!!
|
multa bafta sti-ule astept finalul
|
pe fata ma... nu are nimic decat motor si cutie la mecanica :)
ms. mai dureaza ceva pana o termin.... putin spatiu si cu resursele la minim ca sunt in concediu, tocmai am fost dat afara din garajul unde o tineam acum o am pe strada :sad: |
cat ai dat pe farurile de e30?aveam si eu o oferta de la cineva dar eu nu am vrut sa schimb botul pt ca o fac gordini daca mai ai nevoie de ceva piese si te pot ajuta imi dai un pm sau vb cu AYG sa iti dea id meu de mess bafta cu proiectul sper sa iasa bine:P
|
150 cu toata echiparea. dar sa vandut raman la CN3
|
ori CN3 ori 1300?????...........hotaraste-te dreaq odata!!!!!!!!!!!
|
numai ma.... a trecut ploaia aia raman CN3 4 Life :)
|
==============)))))))))))))))))))))))))))))))
|
am niste tobe genialeeee Tess Conex :( low budget :(
|
Quote:
|
de o luna umbla din garaj in garaj dupa ce am terminat tinichigeria, sudura a fost doar in fata la ansamblu fata si praguri si podea spate
|
Quote:
|
un plus de modificari care nu au fost cei din fabrica in stare sa le faca, atat, nu sunt adeptul impopotonarii cu tot felul de briz briz-uri, sa fie finisata cum trebuie, interiorul sa fie cum trebuie nu tampeniile de fabrica, sa nu mai traga usile, fluxul de aer sa fie ca la carte nu fiecare usa sa traga
|
STI ce se aude de masina ta??ai mai reusit sa mai faci ceva la ea??poze in stadiu in care e nu ai ca de cand te chiniu cu saraca masina...
|
tot ce pot spune, este la pastrare asteapta vopsitor, nu am avut timp de ea de ceva vreme, nu prea am stat de poze, am avut de furca sa ii schimb mecanica
|
pai si la partea mecanica ce iai schimbat???in afara de bucsi,pivoti,bielete sau mai stiu eo ce chestii pe care i leam schimbat si eu dar nu stau sa postez acum fiecare lucru pe care il schimb...daca e sa postez,postez schimbari majore nu toate chitibusurile....:rolleyes2
|
in nebunia mea... tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning