![]() |
Re: care e ultima moda pentru lumini sub masina?
problema cu capota de carbon am studiat-o inainte de a schimba culoarea masinii si am considerat ca nu merita.
kitul mai continea sub spoilerul fata inca o parte de carbon care dadea o tenta mai agresiva dar nu mi-a placut |
ma fascina ideea cu neoanele pentru ca da senzatia ca masina pluteste si daca pui un intrerupator poti sa te orientezi in functie de situatie
|
Quote:
esti mai mult decat penibil. in primu rand, daca tot imi scoti ochii, ca am 17 ani si nu stiu nimic,ca sunt un copil, ar trebui sa mi demonstrezi exact contrariu. da tu dovada de mai multa maturitate si incearca sa pastrezi un ton decent. si un aurolac din gara poate sa i catalogheze pe toti drept fraieri, si prosti. a trecut de mult faza asta, ca am masina data de tata. care i problema, ai vrea sa merg cu bicicleta ? fac 18 ani peste 2 saptamani. sunt in clasa a12a. mai am si alte preocupari decat sa muncesc de la varsta asta pt o masina, cum ar fi ...bacu si admiterea ;) si uite...ca am sa ma abtin sa te fac prost,retardat,fraier, cum probabil ai fi facut tu in locu meu. in rest...nu ai spus nimic concret. ai aberat. |
OnTopic : parerea mea ca spoturile alea 5 arata mai bine decat neoane....acu` e la alegerea ta....
OffTopic : bloodfart ... fiecare are dreptu sa`si spuna parerea ... acu` nu tre catalogat fraier ... daca tu esti acolo`n strainatate.... si ai o parere "OCCIDENTALA" nu a zis nimeni ca esti fraier .. doar k aici esti in Romania ... iar faza cu "masina cumparata de taica`tu" ... what is the f*cking problem ???? asa sunt unii (nu arat cu degetu` pe niciuna :oops: ) ... mai nesimtziti :-) .... OnTopic again : capota de carbon nu cred k merita pe masina ta.... doar daca iei culoarea rosie .. iar alea sunt enorm de scumpe .. + k nu cred ca o sa gasesti la noi prea usor :evil: |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Puteti sa puneti ce greutate vreti voi pe ceea ce va zic, dar ca producator de piese de fibra de carbon pentru masini, ma intalnesc cu zeci de clienti pe luna care au masini cu care se duc la showuri, unele dedicate numai pentru showuri, si binenteles sunt la toate showurile de masini din zona, deci poate oi sti si eu cate ceva ;) 2: imi pare rau pentru logica ta, dar n-am ce sa le spun confratilor pentru ca ei nu pun asemenea chestii pe masini nici sa-i tai, deci bati campii rau de tot... Dar hai sa lasam asta si sa facem altceva. Cauta-mi tu pe net porsche, mercedes, bmw, audi, volvo, sau orice masina cu un pic de prestigiu.... arata-mi vreuna cu aripi uriase, neone dedesupt si prin masina, kituri ultraextravagante, etc, daca gasesti... Nu o sa gasesti... pentru ca modificarile astea sunt pentru un anumit segment de po****tie, si numai pentru un anumit gen de masini... poti sa ghicesti care? Daca cu caderea comunismului si inventarea internetului ne putem deschide ochii la tot ce este mai nou si mai bun pe lumea asta, de ce nu am profita la maxim de experienta si realizarile altora, si sa luam ce e mai bun de la toti, in loc sa tot batem basu pe loc, numai ca "asa e la noi" ... |
Quote:
gandestete ca totusi si eu am un vocabular limitat, ca am plecat la 13 ani si de atunci in afara de ce vorbesc acasa si din cand in cand aici, asta e toata romana care o stiu... pentru mine "fraier" nu e o insulta care sa loveasca cu adevarat... ce e un fraier? unu care face ceva ca atat-l duce capu... si nu e adevarat, unii atata stiu, sa-si puna neoane si abtipilde... Nu am vorbit de nimeni personal, am categorizat la general un segment din piata de tuning, nimeni nu a fost personal jignit decat daca s-a simtit cu musca pe caciula... Cuvinte ca tampiti, idioti, dobitoci sunt cuvinte mult mai dure, si daca le folosesam v-as mai fi inteles... dar pana si intre prieteni il mai faci/sau te mai face cate unu fraier cand faci o prostie sau ceva, si inca nu am auzit de doi prieteni care sa se certe si sa nu mai vorbeasca numai ca unu l-a facut pe altu fraier... fraier e ca o palma usoara pe fund de la parinti, deci zic ca exagerati... Nici unu pana acuma nu a comentat despre ce am zis, daca crede ca e adevarat, daca a vazut acelasi lucru sau altceva prin calatorii in afara... nu... toata maduva discutie si tot ce era important a fost ignorat numai ca era acolo cuvantul fraier... |
1 Attachment(s)
Bloodfart, probail vroiai sa zici prin cuvantul fraier ca a fost fraierit sa dea banii pe neoane, iar tu acum incerci sa-i convingi sa investeasca banii in altceva.
Si eu am avut neoane in tineretea conceptiilor mele despre tuning dar acum nu le-as mai pune nici sa scrie Streetglow pe ele. |
Acum mi-ati trezit si mie o curiozitate... ce parere aveti de flash-uri sub masini, si ma refer la cele facute pentru show?
|
Quote:
pe mine m-a cuprins febra tuningului acum un an si trebuie sa recunosc ca si eu la inceput am fost atrasa de piesele mai agresive dar pina la urma am incercat sa pun pe masina ce se potrivea poate ca timpul de studiu a fost cam scurt si pe urma am fost nerabdatoare sa pun in practica proiectul dar - cum ziceai - ca pe parcurs inveti - eu sper sa mai am puterea sa fac aceasta masina sa evolueze daca o sa decid ca pun lumina sub masina o sa fie problema mea - la fel si lambo doors - la fel si capota de carbon |
1 Attachment(s)
am auzit destule comentarii rautacioase despre firele luminoase din interior - dar mie imi plac si asta conteaza
nu am niste poze in care sa se vada bine - sint niste fire cu lumina rosie de-a lungul ornamentelor de pe usa si pe partea laterala a presurilor |
Quote:
eu unu nu mi as pune asa ceva in masina. in fine ..nu arata rau. spor la lucru |
Quote:
interiorul l-am facut mai mult singura din motive nu foarte greu se inteles si mai e mult de lucru |
streetglow.com incercatzi! sunt cei care s-au ocupat de masinile din fast & furious
|
firele din interior si sint el wire
|
de ce nu faci un topic pt masina ta ?
chiar e reusita .. |
este topic la sectiunea alba iulia cu toata evolutia
https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html |
e interesant sa vezi cum arata mr CAT cind l-am luat acum un an si prin ce am trecut impreuna cu el ca sa arate asa
|
2 Attachment(s)
nu obisnuiesc sa intretin polemici, dar cand dau peste cate unul care crede k le stie pe toate nu pot sa ma abtin. asadar, pt bloodfart:
1. in atasamente ai 2 dintre modelele 'prestigioase' enumerate de catre tine, porschele cu 'kit ultraextravagant', mertzu si cu neoane undercar (de bmw si audi nici nu-mi mai pun problema, la cate modele se tuneaza si rastuneaza, cred k poti sa gasesti si singur, daca esti sincer si admiti k totusi exista). volvo nici n-are rost sa mai pomenesc deoarece, daca tot vorbim de prestigiu, marca numai pe modele tunabile nu se bazeaza, ci pe cu totul altceva. probabil k o sa zici de calitatea gusturilor proprietarilor si de faptul k sunt romani, etc etc, dar aici chiar k nu ma/ne priveste, e treaba lor. 2. esti de acord k, din toata marea asta de fraieri care se numesc impatimitii romani de tuning, noi astia care 'abia am deschis ochii dupa caderea comunismului si inventarea internetului', exista si destui avangardisti, care au gusturi si/sau potential material, si fac lucrari de calitate? mai esti de acord si k, asa evoluati cum sunt, americanii au si ei o gramada de kitch tuning pe strazi? daca ai fost obiectiv si ai raspuns la ambele intrebari afirmativ, deducem k afirmatia ta nu prea face nici 2 bani, si aici am vrut eu sa ajung: nu mai generaliza. de partea cu jignitul nu mai pomenesc, pentru k vad k nu la tine nu a prins zicala cu 'gusturile nu se discuta'. numai bine |
2 Attachment(s)
chiar nu vreau sa va mai certati - am scris acest topic ca sa aflu din ce pot alege cind e vorba de lumini sub masina si sa pot lua singura o decizie
cit despre gusturi - e imposibil sa faci o masina care sa placa tuturor si nici nu e asta scopul eu am facut masina pe gustul meu - pentru mine o sa atasez poze cu masina in decembrie 2006 cind am cumparat-o |
Quote:
Foatre Reusita masina ta..Imi place.. |
Sal am si eu o intrebare cam cat mar costa un kit exterior logan ???
|
nu are nici o legatura cu ce discutam la acest subiect si nu vreau sa suparam moderatorii dar iti recomand kit exterior pt logan de la carline - arata super
eventual fa un topic separat cu asta |
bun...deci pana acum numai pareri pro si contra despre luminile de sub masina..... eu zic ca totul depinde de gusturi... si de ce iti place tie sa faci :D ..... si parerea mea este ca pe masina ta merg bine spoturile.... deoarece este mare si ii dau un alt aer....chiar imi place ideea asta....si eu sunt de parere ca atata timp cat nu mai are nimeni ce ai tu... si nu e tiganie :D ....e ceva deosebit.... eu ma gandeam sa imi pun si eu la fel sub urmatoarea masina, numai ca in calitate de vu-metre ......
|
acum e frig afara si noroi, am pus jantele de iarna care arata ca niste bocanci asa ca mai am timp sa ma gindesc - probabil la primavara ma apuca din nou febra modificarilor
|
http://www . cridem. ro/?lstpage=shop/browse&page=shop/flypage&product_id=1610&category_id=612e5173cca81a 9fafe4ce065557e760&ps_session=c555f823e12769150975 a4eb221c2638
ceva gen spoturi |
Neoanele clasice sunt cele mai tari,au o lumina mult mai uniforma si placuta. cred ca se gasesc si albe, eu am montat rosii, dau senzatia unei flacari sub masina.
|
Quote:
Sa revenim on topic PAREA MEA ceea ce se gaseste pe piata la noi (neoane) sunt de proasta calitate, se ard repede, se sparg si mai repede din cauza "autostrazilor" in stil Burkina Faso si se vad si aiurea. Ceea ce se vede pe la noi cel mai des neoane pe logan sau pe dacii (nici un a-propos detinatorilor), iar tu ai o masina superba si nu cred ca se preteaza la tziganii. Imi plac luminile din interior, dar sa le vad, nu cred ca as putea conduce cu ele aprinse, ca te cam inebunesc de cap. Imi place masinutza. Tzine-o tot asa, dar ai grija sa nu faci vreo boroboatza sa o faci kitch |
1 Attachment(s)
am vrut sa pun intrerupator pentru luminile din interior tocmai in ideea ca deranjeaza,
dar, m-am grabit si sint legate la pozitii si pot sa zic ca nu deranjeaza deloc sau poate ca m-am obisnuit eu |
nu stiu ce sa zic, ca eu nu am mers cu asa ceva in masina, dar in schimb am avut un mp3 adus de afara, care se schimbaul luminile pe marginea de la fata lui (un fel de orga de lumini) de parca era pomul de craciun si ma inebunea noaptea, dar l-am reparat eu cu surubelnita de nu s-au mai aprins luminile de loc, iar la a doua reparatie nu s-a mai aprins el de loc, iar la a 3-a a zburat pe geam si gata
te rog frumos sa nu urmezi exemplul meu, daca te enerveaza luminitele sa nu te pui cu ciocanul pe saraca portiera :D |
:D
stai linistit - eu sint foarte blinda cu MR CAT si daca o sa ma deranjeze o sa le dau jos la fel de usor cum le-am pus sint cusute cu ata fina de pescuit de plusul de pe ornamente iar cele de pe linga presuri sint cusute de scai rosu ca sa stea intinse pe jos |
Quote:
acum serios - nu deranjeaza luminile - sint numai pe lateral nu sint si pe bord |
Quote:
ochi, gura, urechi, par, nas, san, pantaloni, buzunare, dar au predominat cele din ochi. A fost ceva de vis. De obicei sunt destul de bland cu masina, pt ca si eu am bagat o caruta de bani in ea, dar mai sunt momente cand prostia invinge inteligenta si se ajunge la astfel de situatii, penibile pentru unii si amuzante pentru altii. Imagineazati prietenii mei ce figuri au facut, cand am coborat din masina si "plangeam cu lacrimi de sticla", ca se inchinau ca la icoana:lol: :lol: :lol: |
bine ca poti sa te distrezi pe seama asta si ca iti aduci aminte cu drag prin ce ai trecut ca sa faci masina
|
si cate ar mai fi de povestit, ar trebui sa scriu toata noaptea pe aici, dar poate ma paruiesc membrii ca aberez off topic. Pana la urma ce faci cu licuricii de sub masina?
|
nu stiu inca - caut jante - caut lumini sub masina - ma mai gindesc ce sa mai fac la interior - si o sa vina primavara si eu o sa fiu nepregatita
|
Quote:
|
din pacate nu, a mea a aparut deja maturizata. initial nu aveam in plan sa-i fac mare lucru, dar a apurut o perioda (f frumoasa), cand am avut destui bani si am gasit si componentele repede si am rezolvat-o. Spre ironia sortii, am facut imprumut la banca, cand am luat-o, am bagat in ea de 2x pretul de achizitie si inca mai am de platit la banca la ea. Ca draq. Am o prezentare https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/58711-mercedes-190-aranjat-tunat.html sa-i zic asa, dar am mai facut cateva modificari pe la ea care nu sunt pe site
|
dar de ce vrei sa schimbi jantele, ca arat super alea negre cu rosu. Marfa rau ce-i pui? Croame?
|
Quote:
de aceea am zis ca nu e sanatos sa fac calcule |
Quote:
croame niciodata - nici nu cred ca i-ar sta bine |
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning