![]() |
Re: Seat Leon FR 20VT 320 CP
Quote:
Din pacate nu mai am turbina cea veche, am vanduto... |
Quote:
Tipul motorului meu este AUQ, de regula ARY este montat pe modelel cu tractiune integrala. |
Quote:
Ceasurile aditionale le-am montat la noi in service, costul de montare difera in functie de masina. La un Seat Leon pt. montare ceas presiune turbo si presiune ulei costa in jur de 100 RON. |
Quote:
Poti cumpara un CD-player cu dimensiunile universale dar la care se livreaza niste capace care se monteaza pe lateral. |
farurile le-ai dat de cap cu reglaju?mi-am luat si eu da sunt puscarie nu bat bine deloc nu au nici reglaj bat aiurea prin copaci dc ai masina plina
|
:tetter: ce sa zic..felicitari!!!!nice presentation!!
|
Quote:
Farurile le-am reglat si bat destul de ok, trebuie sa aiba reglaje!!! Ce marca sunt? |
Quote:
|
sal !
am o intrebare pt tine : mai ai jantele originale de fr ? daca da , le vinzi ? |
am si eu la fel seat leon fr 2005 dar sincer la cate modificari i-ai facut cat carezi ca o sa te tima motoru ca am intrebat si eu si am auzit lucruri nu prea convenabile.bafta oricum masina e marfa.
|
superba masina .. si daca o aduci la 370 cp .. WwoOowW:shock: ... sa te tii atunci .. so stapanesti sanatos si fara incidente ..
|
Quote:
Jantele originale de FR le-am vandut de mult |
Quote:
Salut, Tot ce iti pot spune in privinta fiabilitati este ca sunt foarte multi care au urcat puterea la peste 300 CP fara sa schimbe internele (nu neaparat in Romania) la astfel de 1.8 T si lucrurile stau destul de bine daca softul este unul corespunzator si nu o tii numai in "blana", motorul avea aprox. 60000 km in momentul upgrade-ului si am un prieten care a facut cam aceleasi modificari si motorul are deja peste 25000 km in aceasta configuratie si totul e ok. Bineinteles ca trebuie sa schimbi uleiul mai des (eu il schimb la 7-8 mii de km) si sa pui un ulei de calitate superioara. |
Quote:
|
Tare rau Leul, felicitari si spor la treaba in continuare !
|
Quote:
Multumesc frumos:-) |
Multa bafta in continuare...e "castoc" tare masina:lol:
|
2 Attachment(s)
paparazzi in vl
|
Frumos se mai auzea masina asta :)
|
Super tare masinuta :d
|
criminala.
|
Multumesc tuturor pt. aprecieri, inclusiv "paparazzi-lor" de la Valcea:D
|
De curand am achizitionat si montat supapa BOV HKS si sunt multumit de rezultat :D, am mai facut si niste poze noi...
https://i65.photobucket.com/albums/h2...SC00422mod.jpg https://i65.photobucket.com/albums/h2...SC00429mod.jpg https://i65.photobucket.com/albums/h2...SC00431mod.jpg https://i65.photobucket.com/albums/h2...SC00430mod.jpg https://i65.photobucket.com/albums/h2...SC00419mod.jpg |
cat consuma?
|
Quote:
|
Super tare masina, sa ai grija de ea, si sa ai parte de ea mult timp de acum inainte, apropo, cat te-a ajuns kit-ul Brembo? Multumesc, bafta in continuare.
|
Frate belea RACHETA sa o alergi sanatos !!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut.tocmai miam luat un leon 1,8turbo 180 hp,si vreau sa ii pun un filtru sport,sai schimb uleiul,si filtrele de benzina si ulei.ce imi recomanzi?am vazut ca u nu ai un filtru de aer normal: AIR FILTER 33-2128 cum e pe site la k&n,ci ai un kit: 57i.care e diferentza?la cureaua de distributie tre sa fie vreo firma recomanadata sau normala de seat.ms mult.
|
Felicitari...bravo! o masina facuta cu gust! cat te-a ajuns toata "treaba?":D
|
de unde ti-ai luat bara de cupra r? si cat a costat?
ai cumva idee daca merge pe un toledo? |
Quote:
|
Merge, dar sta naspa rau....am vazut o gramada de Toledo care au si bara fata si bara spate de la Cupra/FR si sincer sta urat.....parerea mea.....acum tu sti ce vrei sa faci.
|
eu nu am vazut niciunul...:sad:
si bara asta mi se pare cea mai frumoasa pt leon/toledo... sa fie si sport si finuta(curata)... adica vreau ceva mai agresiv dar sa para ca asa a fost din fabrica...:D |
Quote:
In ceea ce priveste filtrul de aer lucrurile stau in felul urmator: - Daca vrei ca masina sa ramana in configuratia de fabrica si nu doresti ca tonalitatea motorului sa se schimbe alege filtrul de carcasa 33-2128 care costa 95 Euro. Acest filtru este mai permisiv decat cel de fabrica dar este restrictionat de diametrul tubulaturii de admisie de fabrica. - Daca vrei faci cel putin o resoftare, evacuare etc. alegerea mai buna ar fi kit-ul 57i 57-0475 - 225 Euro sau mai de graba kitul Apollo RC-5052AB (negru sau oricare din celelalte culori) - 208 Euro cu flansa de 70mm 85-6002 - 18.50 Euro si-ti mai trebuie de asemenea un filtru mic "breather" RC-0790 - 36 Euro Cureaua de distributie sa fie cea de origine recomandata de Seat! Quote:
Quote:
Bara fata am luato de la dealer si costa completa (grile+proiectoare+lamela) in jur de 2800-3000 de RON. Merge pe Toledo! Quote:
|
imi place mult cum arata bara asta pe masini... frumoase... (a se citi "ca a ta") :-) si alta bara sa dea bine si pe toledo nu prea am vazut...
sunt foarte curios cum ar arata... daca ai vreo sugestie... primesc cu bucurie... la cum arata masina ta... stiu ca as fi in maini bune :D |
superb leonu....ai grija de el :D...pune si poze cu interioru si un filmulet cu fsss-itul :rolleyes2
|
chiar azi am vazut un toledo cu bara de fr nu de cupra jante pe 18 si suspensie si era criminal deci il contrazic pe cel ce a zis ca vine neaspa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning