Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Muzica tare in masina (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5646-muzica-tare-masina.html)

Cosmin255 11-03-06 21:06

Re: Muzica tare in masina

Mi se pare interesanta treaba aia cu muzica la acceleratie si f utila , daca adormi si accelerezi te va trezi :) , iar cand mergi cu 140 noatea (desi nu vad unde ai putea sa mergi daca nu pe autostrada) il decuplezi :)

SMocKey21 13-03-06 20:30

eu unul nu am stare,asta e obicei cand ies in oras muzica frate pana crapa boxele,cred ca imi iau 10cd`uri pe putin la mine.Cand conduc ascult house,rap,astea care te fac sa ii rupi carabina,si seara knd vin aksa imi place sa dau o tura de cartier cu o manea si o lautareasca in actiune :)))))))

Mustang 16-03-06 16:43

dupa parerea mea ... ACID HOUSE-ul si DUB MIX-urile sunt tocma bune ;)

Corbu` 17-03-06 03:10

mie imi place sa ascult muzica tare dar in asha fel incat sa nu ma deranjeze shi sa nu distorsioneze...daca cineva aude sau nu ...nu ma intereseaza...iar vara stau cu geamul meu deschis ca asha m'am obishnuit de cand aveam dacie iar acum am geamurile ionizate shi va spun SINCER ca NU INTRA CALDURA IN MASHINA...nu pot sa'mi explic fenomenul dar chiar nu e cald...indiferent de cate grade sunt afara...daca imi deschid putzin geamul e suficient...nu am nevoie de AC

leonard 17-03-06 20:40

io mor dupa sisteme audio pe masini.....cateodata ma ami plimb pe bd tomis doar ca ii vad pe astia cu masinile din cta si cand mai trece cate unu cu muzica la maxim ..e super tare...deocamdata am multzumesc sa ascult de la altzii...ca inca nam amsina mea proprie si personala:P

steaua23 17-03-06 23:16

eu si daca as vrea sa se auda muzica la show nu merge ... nu stu de ce ... dar nu se prea aude in afara masinii. anyway ... nu prea conteaza.

sil4tuning 18-03-06 06:29

1 Attachment(s)
asta melodie marfa :D

TEKIN 20-03-06 14:30

de ce nu puneti niste melodii faine cu bass si cu inalte :)

sil4tuning 20-03-06 14:52

pune tu :D

TEKIN 20-03-06 23:36

mi lene de aia am zis sa puneti voi... si le iau eu :)

Psycho 20-03-06 23:58

Quote:

Originally Posted by leonard
io mor dupa sisteme audio pe masini.....cateodata ma ami plimb pe bd tomis doar ca ii vad pe astia cu masinile din cta si cand mai trece cate unu cu muzica la maxim ..e super tare...deocamdata am multzumesc sa ascult de la altzii...ca inca nam amsina mea proprie si personala:P

si io sunt la fel .. imi place cand aud cate un urs in care bubuie muzica .. un opel .. si raman shocat cand ami trece cate`o dacie de`ti muta plamanii :)

xxdadixx 21-03-06 20:05

1 Attachment(s)
Luati deaici o melodie tare de la cei mai tari in domeniu ;) Sa nu uitati sa-mi multumiti :lol: . Inca ceva la casurile alea care-si maresc volumul, e din cauza ca nu sunt antifonate usile.

TEKIN 21-03-06 22:50

xxdaixx iti multumesc

xxdadixx 04-04-06 21:31

1 Attachment(s)
Inca una mica pt TEKIN si iubitorii de masaj prin scaun :lol: Pacat ca e prea scurta dar e toata :D

dj_poznasu 09-03-07 20:26

tare?nu....la maxiiiim:lol: :D

Leul 10-03-07 09:22

Dap ,ascult muzica tare findca asa ascult in general muzica ,nu la maxim (in masina ) ca gajaie olek , dar avand pe mp3u din masina controler pe 2 zone , il dau cu 25-30% mai tare pe spate sa se simta basul mai puternic in scaunele din fata ( iti da senzatia de subwoofer ).... basu si inaltele sunt echilibrate ...la 140W nu prea ai ce sa ceri dar se aude destul de tare ...House & Hip-hop rulllllzzzzzzzzzzz .

dogy_10 10-03-07 10:35

eu ascult muzica tare.....in curand o sa-mi iau woffer si atunci...si mai tare, nu neaparat cu geamul deschis ca in perioada asta e frig da vara mai merge

cum zice Leul House & Hip-hop......fara manele sau rock

platon911 10-03-07 17:37

mergi cu ea tare dak ai cu ce frate.....nu te kinui cu 2 tweetere sa faci impresie k o sa-si bage multi p*** in gura ta......aviz sorcovarilor "Prea Rapid Prea Furios"

dogy_10 10-03-07 17:45

normal ca daca ai cu ce....alfel dejaba

CataNOS 11-03-07 20:16

5 Attachment(s)
cateva din melodiile mele preferate din masina..
pareri, ceva?

Leul 12-03-07 14:25

1 Attachment(s)
paton911 ai dreptate ... sunt multi cu dacii care sedau mari cu 2-4 boxe si cu maneaua la maxim si boxele saracele gajaie de numai pot din cauza volumului si a meanelei ;) . Nu am nimic cu cei care asculta manele !!! Pe trocaderu meu am boxele stok 8 incinte , 4 woofere si 4 tweetere si sunt foarte multumit de ele ... :D Propun sa ne filmam masina atunci cand e muzica tare ( subwooferul , mp3ul si boxele ) , ptr cine are cu ce :) Ce parere aveti ? :D

Ptr fanaticii basului ( aka eu :D )

Ashanti - Only you
Bug Mafia - Exces pervers
Shareffa - Need a boss

Bobby boss 12-03-07 15:04

leagea mea e sa te puan basi pe spate cand ma vezi

Alex-Rahova 12-03-07 21:11

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 793923)
leagea mea e sa te puan basi pe spate cand ma vezi

si tradus in limba romana textul scris de tine inseamna ce?!:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning