![]() |
Re: Consola vs. PC vs. Consola...
Quote:
Am citit pe un forum de jocuri unde se comparau xbox360 ps3 si wii multe pareri contra ps3....in special din cauza faptului ca nu exista decat cateva jocuri pe care le poti rula pe aceasta consola acum. |
Quote:
totusi problema cu jocurile a fost la lansarea lui PS3, acum jocuri se gasesc (nu la fel de multe ca pt. XBOX, e normal), iar la anul sunt anuntate foarte multe jocuri.. |
Misto oferta aia la cel de 60 de Gb + 2 controlere+2jocuri = 18 milioane.
|
e si mai ieftina oferta de 60 +2joace +2controllere... 1700ron www.digitup.ro . e magazin pe mosilor. de acolo vreau sa imi iau eu ;) daca stie cineva pret mai mic, va rog sa spuneti:D
@wlady: se aude...modchipul infectus (sau asa ceva) trebuie sa iasa in maxim o luna, e in faza beta acum, din cate am inteles... |
Ma gandeam sa achizitionez un X360 Premium ( cel cu HDMI ) , dar sunt ingrijorat dupa ce vad ca si Elite-u are problema RROD. :(
Cine stie daca problema respectiva persista si la premiumul cu HDMI ? |
se zicea ca s'a rezolvat. aparent, nu. ce e schimbat, insa, este faptul ca acum nu mai arata 3 beculete rosii ci 2 rosii si 2 verzi si se invart. pom de craciun:D
|
Quote:
oricum am auzit de oameni care il fac sa mearga si dupa ce iti da RROD :lol: |
daca nul modezi bagi bani in joace grav. daca il modezi bagi bani in reparatii grav. ce zici..la care combinatie te bagi?:D:lol:
|
Quote:
|
Nu stiti,:paper: care e diferenta dak joci un simulator pe PC "cu volan" sau pe PS2 "tot cu volan". Care e mai bun:?:
PS: Am un psp si nu prea am ce face cu el:rolleyes2 , si as vrea sa imi fac downgrade asa k dak e cineva din TIM si ma poate ajuta sa fac downgrade cu bateria "pandora" sau dak aveti jocul lumines de vanzare:?: :help: |
Specificatii tehnice Xbox 360 Elite 1699 ron
Procesor: 3 procesoare IBM, 3 symetrical cores at 3,2 GHz fiecare 2 hardware threads per core 1 VMX-128 vector unit per core 1 MB L2 cache Procesor video: Custom ATI Graphics Processor 500 MHz 48-way parallel floating-point shader pipelines unified shader architecture include radiator suplimentar pe GPU (procesorul grafic) MB include noul decodor video iesire HDMI Memorie video: 512 MB GDDR2 700 MHZ / 512 biti 22,4 GB/s memory interface bus bandwith 256 GB/s memory bandwith to EDRAM 21,6 GB/s frontside bus Stocare: Hard disc detasabil si upgradabil 120 GB 12x dual-layer DVD-ROM Aspect imagine: 16:9, 520i, 720p, 1080i, 1080p, anti-aliasing HD, HDMI Game Support include cablu HDMI Audio: Multichannel surround sound output Supports 48 KHz 16-bit audio 320 independent decompression channels 32-bit audio processing Over 256 audio channels + optic output Specificatii tehnice Playstation 3 1699 ron Procesor: 1 procesor Cell compus din 8 celule cu puterea totala de 3,2 Ghz PowerPC based 1 VMX/unit Procesor video: RSX "Reality Synthesizer" 550 MHz Memorie video: 256MB GDDR3 700MHz / 256 biti Stocare: Hard disc detasabil si upgradabil 60 GB 8x DVD-ROM Blu-Ray disc Aspect imagine: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p HDMI Audio Digital out (optic) x1 diferenta intre xbos si ps3 este destul de majora. xboxul se poate moda hardware la ora actuala , un avantaj major este si faptul ca poti rula jocurile direct de pe hard disk , exista o varietate mai mare de jocuri si le mai si poti descarca de pe torente si nu mai vorbin de grafica care aproape ca este perfecta. |
votul meu este pentru xbox
|
unde ai gasit ca poti rula jocurile de pe hard la xbox360? ai zis tu atatea despre ele dar nu uita ca totusi xbox360 are o buba imensa: rrod. ps3 e doar putin mai slab la grafica momentan...
|
cu jocurile de pe hard este testat. ps3 mai are si blue ray pe deasupra si atunci cand o sa se modeze si ps3 cum o sa-ti scri cd-uri ca va trebuii sa-ti iei adio de la jocurile originale si nici nu o sa te mai poti juca online (informatie din surse sigure):?:
|
ciudat. eu din surse sigure iti jur ca ps3 poate rula si acum jocuri backup si fara probleme;) tot ce ai nevoie: un bluray writer la calculator si un fisier .elf (daca imi amintesc corect extensia) pe care il pui pe hard. rulezi fisierul, bagi un joc original, scoti discul si bagi o copie. dar o dam in warez asa ca incetez. ce e intrigant este jucatul de pe hard la xbox 360... chiar te rog sa imi dai si mie mai multe date....
|
io zic k ii mai bun un ps3 decat xbox
http://https://img150.imageshack.us/i...can0001gt7.jpg |
PC FTW https://www.youtube.com/watch?v=FUIkkcSHHw0 Cu asa ceva in casa si LFS/Rfactor/GTR 2/GT Legends ..... iti zic eu ca iti faci prieteni peste noapte, si atunci sa vezi DRINK AND DRIVE !!! :D:D
|
|
|
oricat de entuziasmat am fost de xbox 360, oficial sunt user ps3...am fost prea speriat de rrod:(
|
Quote:
|
nu'l ud ca se strica:P dar de baut dau:> mersi pentru urari. de'abia astept pro street pt ps3 acum si gta4 :X
|
Trickz, esti idolul meu ! Ai mei nu ma lasa sa-mi iau =)))) ... Eh, poate poate :P
|
ai facut o alegere corecta meriti felicitari .play station -ul ii baza ;)
|
va multumesc:D si eu sunt multumit de faptul ca nu trebuie sa platesc serviciul online. azi dimineata am luat demo de la pro street si acum l'am lasat sa dldeze demo de la gran turismo...
|
io zic ca gt5 merita sa il cumperi original ,binenteles daca iti plac masinile si cursele
|
deci pana la urma care-i mai adevarat?
ps3 sau xbox 360?ca vreau sa-mi iau una din ele? |
play station 3 as alege ii mult mai bun ca si x-box-ul
|
Quote:
La capitolul grafica Xbox 360 bate PS3 ( daca aici te refereai ca e mai 'bun' PS3 ). Oricum de ales e PS3 in ciuda graficii PUTIN ( nesemnificativ ) mai slabe , dar se poate instala Linux , conecta mouse/tastatura , gamepaduri etc etc e mai avantajos , chiar daca pretul de achizitionare este mai ridicat. ;) Singurul dezavantaj la Xbox 360 este RROD-ul , parerea mea.Un dezavantaj ENORM.Nu cred ca vrei sa dai 13 milioane pe o consola si sa-ti iei adio de la ea dupa cateva luni. :D |
nu stiu daca ai citit,am pus mai in susu o poza luata dintr-o revista,si acolo scrie de x-box ,inca de la lansare a avut probleme ,grafica poate un pic da nu cu mult deci io zic ca cu 1% ii mai buna ca la ps3, si nu cred ca ti-ar plce sa joci un joc si sa sacadeze.
|
Quote:
acum xbox a suferit un facelift :-) in urma caruia a fost introdus si procesorul de 65 nm.. si mai multe.. |
Quote:
Hai sa iti zic niste pareri din partea unui consolar aka me. In primul rand NU SACADEAZA CA NU E PC... doar ca are texturi mai 'varza' In al 2 lea rand daca ii aplici rasina + alte coolere + etc = Nu mai ai RROD la xbox decat daca il bagi in cuptor In al 3 lea rand chiar daca a avut probleme la lansare consolele stricate au fost inlocuite pe gratis cu unele mai bune |
frate...sa zicem ca nu vreau sa desfac consola. de aici rezulta complicatii. nu vreau sa pierd timpul prin service sa il schimbe. daca il modez, stau cu frica ce se intampla daca nici asa nu merge?
eu am record la ps3 4 ore de folosire fara pauza...vedem in continuare:P |
multumesc frumos pentru pareri,cred ca raman la ps 3
|
Mi-am comandat azi...PC...am dat mai mult decat pe un ps3 (dublu) dar am numar nelimitat de jocuri la dispozitie....maine imi vine, bag pe hdmi...sa vedem prostreetu ce zice...mi-am comandat si momo racingu sa fie bine.
|
felicitari pentru alegere...sa te bucuri de ea cum ne bucuram noi consolistii de alegerile noastre:P pacat totusi..fix acum cand s'au ieftinit ps3'urile de 60gb...
|
Mersii...mi-am luat si player bluray, wireless, card reader....cam un fel de consola.
|
am si eu o dilema ....vreau sa imi iau si eu o consola...CAre mi-o recomandati?wii,ps3,ps2 sau xbox 360?:?: :?: :?:
|
Depinde de cati bani ai..
daca nu ai nimic - ps2 daca vrei sa te distrezi - wii daca vrei multe FPS-uri - Xbox 360 daca vrei grafica super dar jocuri nu prea sunt - PS3 Da' la 11 ani nu cred ca iti permiti Ps3 , asa ca incearca ps2. |
ps2 este old. are o gama larga de jocuri disponibile dar este prea vechi. in plus, pe ps3 se pot juca jocurile de ps2.
wii are controller nou, inovativ dar totusi are grafica echivalenta cu un ps2. xbox 360 este consola nextgen ca si ps3. totusi, sa cauti modelul cu port hdmi integrat, fiind si cu chipset pe 65, deci mai cool. totusi, xbox 360 are o mare problema: se supraincalzeste si da rrod. daca da asta, trebuie dus in service. daca ai garantie, e ok, dar ai de asteptat minim o luna pentru unul nou. daca este modat, pierde garantia:) playstation 3 este consola nextgen, cu hdmi incorporat, bluray player incorporat, internet wifi, hard intern usor de inlocuit (de laptop-sata), nu se incalzeste, are un design stralucit, este foarte puternica si anul 2008 se zice ca va fi al ei. din pacate, a pierdut multe exclusivitati fata de micro$oft. totusi, o parere personala este ca ps3 va domina piata. dezavantajul este ca nu poate fi modat (sau avantaj pentru majoritatea). |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning