![]() |
Re: Cum sa... VOPSIM JANTELE
1 Attachment(s)
Salutare. La modelul de janta din imagine ce-mi recomandati? Vreau sa vopsesc spitele in negru pana la buza...care este cromata sau polisata..habar n-am:rolleyes2 ...si sa ramana si acele suruburi de culoare argintie. Inteleg si stiu ca cel mai bine pentru ele este sa le duc undeva unde se lucreaza in camp electrostatic. Dar acea buza polishata..... nu o sa am probleme cu ea daca baga janta la o asa temperatura ridicata?
Ma gandesc ca poate o sa se "arda" sau sa crape...zic si eu...ca de-aia am scris aici ca nu stiu. Nu ma ocup cu asa ceva :oops: E de ajuns sa se lucreze bine doar cu smirgheluire si toate cele? Dati-va cu parerea ;) |
Quote:
|
salut. am si eu niste jante care au fost vopsite negre(prost, nu de mine) si as vrea o solutie sa pot indeparta vopseaua neagra si sa ramana vopseaua originala. Se poate asa ceva?
|
Pentru a curata vopseaua poti folosii Decanol SuperCromofag , se gaseste in sticla de 1l la preturi cuprinse intre 20 si 30 ron , in functie de unde il cumperi .
|
Quote:
|
va ataca si acea vopsea , dar esti sigur ca vopseaua de sub cea neagra este in stare buna ?
|
da sunt sigur 100%, de aceea caut o solutie care sa imi indeparteze vopseaua neagra data extrem de prost, si sa ramana vopseaua originala (gri) fara sa o stric in vreun fel.... asa ca daca stii vreo solutie iti raman dator
|
le sablezi frate si le vopsesti electrostatic costa 4 mil toata lucrarea si ies ca noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning