Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

MephistoBM 31-03-08 21:46

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

super tari amandoua :X

soaarecu 31-03-08 22:15

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1457651)
Subaru e de vanzare ...deci apucate sa pui folii multe si la anu ii al tau :)

oioiiooioioi .....tre sa pun la folii de innebunesc:D ........

dobro_c 01-04-08 14:28

de ce evo e mai joasa decat subi??? :D

IonutzMFF 01-04-08 15:40

Pentru ca are suspensie TEIN , gasiti acest model de suspensie la mine la magazin , foarte buna calitate :)

R M B 01-04-08 17:23

de aia e mai jos ca e mai smecher. chiar nu se vede?

MephistoBM 01-04-08 17:25

:)) amandoua is superbe :>

3B_S2 01-04-08 23:23

2 Attachment(s)
2 superi tari in fata la Carpati aseara , pozele sunt cu telefonul daca le-a mai vazut cineva si are poze mai calumea sa puna ...is cu numere de italia enzo si aston

GODLESS 01-04-08 23:43

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1459763)
2 superi tari in fata la Carpati aseara , pozele sunt cu telefonul daca le-a mai vazut cineva si are poze mai calumea sa puna ...is cu numere de italia enzo si aston

Beton masinile !!! Eu is curios cum circula cu enzo pe gropile astea ,mare curaj sa vina cu el in bm ... :shock: :shock: :shock:

adisoruc 01-04-08 23:52

mult mult prea tare. in sf vedem si la bm 2 super cars!!

andreizr1 01-04-08 23:52

1 Attachment(s)
acuma am sosit din oras .... daca nu il vedeam si eu ziceam ca e gluma de 1 aprilie ....

la omv pe independentei ..... ce tare e ! in poze e una dar sa o vedeti in realitate este bestiala !!!!

MephistoBM 02-04-08 00:04

super tare :D din cate observ eu, masinilea alea is cam de jucarie si ii facuta poza de jos ;)) ma rog :D :))

mosky 02-04-08 00:49

wow ...enzo ma gandesc cum circula cu ea pe drumurile noastre:rolleyes2

adisoruc 02-04-08 09:41

good point mephisto....poate ca ai dreptate!!!!!

tuner_cata_05 02-04-08 10:04

:lol::lol::lol:Pacalicilor...ne-ati tras teapa,de 1 aprilie...Enzo cred ca e a lui Godless,iar Astonul e a lui Andreizr1....frumos din partea voastra...:lol:...Felicitari,chiar am stat un pic si m-am gandit,dar tot nu imi venea sa cred ,,Enzo in Baia Mare``:lol::lol::lol::lol::lol:;)

cipricipri 02-04-08 10:09

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1459763)

Foarte frumoase masinile , cred ca enzo-ul a fost adus pe platforma pana la Carpati ca la ce cratere avem noi !:bat:

adriano9 02-04-08 11:19

4 Attachment(s)
prin oras...doar aia alba e din cj :)

MarcCorneliu 02-04-08 14:56

1 Attachment(s)
Ceva basina de masina, un amarat de diesel...330d sau 335d:twisted:

R M B 02-04-08 15:48

chiar ca mare BASHINA dar aia de la avatar. ca pe aia din poza nu scrie nimic, dar poate mecanicul din tine is da seama dupa poza.

MephistoBM 02-04-08 16:10

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1459859)
acuma am sosit din oras .... daca nu il vedeam si eu ziceam ca e gluma de 1 aprilie ....

la omv pe independentei ..... ce tare e ! in poze e una dar sa o vedeti in realitate este bestiala !!!!

oricum, ideea ii tare:D :D felicitari :)) :D

IonutzMFF 02-04-08 16:11

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1461156)
chiar ca mare BASHINA dar aia de la avatar. ca pe aia din poza nu scrie nimic, dar poate mecanicul din tine is da seama dupa poza.

:))))))))))

MarcCorneliu 02-04-08 17:26

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1461156)

1.Nu fi prost educat si vorbeste frumos, ca nu am avut nimic cu tine
2.Vrei sa isi puna abtibilduri sa iti dai seama si tu ca e diesel?
3.Lasa ca tu numai de la Ferrari si Lamborghini in sus afisezi ;)

R M B 03-04-08 09:17

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1461437)
1.Nu fi prost educat si vorbeste frumos, ca nu am avut nimic cu tine
2.Vrei sa isi puna abtibilduri sa iti dai seama si tu ca e diesel?
3.Lasa ca tu numai de la Ferrari si Lamborghini in sus afisezi ;)

numai tu stii ca vrei sa spui.

P.S BMWul este benzinar am auzit de la cineva.

MarcCorneliu 03-04-08 12:57

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1462735)
numai tu stii ca vrei sa spui.

P.S BMWul este benzinar am auzit de la cineva.

PS: nu ai auzit bine ;) e diesel

R M B 03-04-08 15:08

ca tu esti ceva paranormal. stii din poza ce motor este. pah da smeker esti tu. mah da si al dau este tot diesel, dar vezi sa nu ti-o iei in cap cu deselurile ca poti face benggoza cilistica la creier

MarcCorneliu 03-04-08 15:31

Quote:

Originally Posted by R M B (Post 1463359)
ca tu esti ceva paranormal. stii din poza ce motor este. pah da smeker esti tu. mah da si al dau este tot diesel, dar vezi sa nu ti-o iei in cap cu deselurile ca poti face benggoza cilistica la creier

Eu am facut poza ma si m`am uitat la masina. si e diesel. Ai ramas cu gust amar de la 335d ala observ...

cipricipri 03-04-08 17:17

Pana la urma ce e??Diesel sau benzina?:blahblah::blahblah:

danny_bik3ru 03-04-08 18:16

II pe baterii Duracel

MephistoBM 03-04-08 19:23

:))):))) hybrid car :> :D:D :twisted:

zed13 03-04-08 20:38

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1460979)
Ceva basina de masina, un amarat de diesel...330d sau 335d:twisted:

e 335 pt ca 330-ul si pe diesel si pe benzina are teava dubla de esapament pe stanga daca nu ma insel...

dobro_c 04-04-08 13:22

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1464023)
e 335 pt ca 330-ul si pe diesel si pe benzina are teava dubla de esapament pe stanga daca nu ma insel...

ai putea sa pui o poza cu rx-u... :D
cum ti se pare masina? e ok... nu de alta dar si eu intentionez sa iau una (in viitorul cat mai apropiat daca s-ar putea). cum e consumul? intretinerea? confortul? tinuta de drum? si mai stiu eu ce altceva ar mai fi de zis

IonutzMFF 04-04-08 16:13

Cik am auzit de la mai multi posesori de rx-8 ca punctul slab al acestor masini e consumul , undeva la 18-20 in orash ..vizavi de performante mi se pare exagerat de mult

dani_ddtz_MR 04-04-08 17:29

10 Attachment(s)
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului :)...
Au mai fost adaugate poze cu ferrari u dar astea is mai recente :))...cu distantierele puse :D :shock:

MephistoBM 04-04-08 17:41

a lui petrusca, nu?

zed13 04-04-08 17:42

Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1465375)
ai putea sa pui o poza cu rx-u... :D
cum ti se pare masina? e ok... nu de alta dar si eu intentionez sa iau una (in viitorul cat mai apropiat daca s-ar putea). cum e consumul? intretinerea? confortul? tinuta de drum? si mai stiu eu ce altceva ar mai fi de zis

consumul e foarte mare raportat la cum merge masina:20-21 in oras:rolleyes2, la intretinere e de mentionat faptul ca trebuie la fiecare 1000km completat uleiul. scaunele is foarte bune, iar la tinuta de drum: avand suspensii mai tari, la viteze de peste 130 cam trebuie sa ma tin de volan pe drumurile noastre:D la interior e ok, piele , bordul ft fain, la varianta de 240 cai poti avea si navigatie:-)

Quote:
Originally Posted by dani_ddtz_MR
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului ...

da asa este din pacate masina nu are cuplu numai la turatii mari...dar si asa, un rx de 241 cp nu face fata unui civic type-r de 200 cai

cipricipri 04-04-08 18:00

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1465883)
a lui petrusca, nu?

Da da al lui e !

MephistoBM 04-04-08 18:09

si eu aveam niste poze cu ferrari-ul de la fiuso :D ii beton masina :D :) si knd ma gandesc ca fiuso ii deodata cu mine:rolleyes2 si eu vreau sa aiba tata ferrari :twisted:

andreizr1 04-04-08 21:48

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1465886)
consumul e foarte mare raportat la cum merge masina:20-21 in oras:rolleyes2, la intretinere e de mentionat faptul ca trebuie la fiecare 1000km completat uleiul. scaunele is foarte bune, iar la tinuta de drum: avand suspensii mai tari, la viteze de peste 130 cam trebuie sa ma tin de volan pe drumurile noastre:D la interior e ok, piele , bordul ft fain, la varianta de 240 cai poti avea si navigatie:-)

Quote:
Originally Posted by dani_ddtz_MR
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului ...

da asa este din pacate masina nu are cuplu numai la turatii mari...dar si asa, un rx de 241 cp nu face fata unui civic type-r de 200 cai

Interesant, chiar nu am stiut.... peste tot arata ca e f tare RX8- ul ....

Legat de consum nu te plinge :D io am 110 cp si imi ia 16 l/100km in oras .... asa ca ... stai bine ;)

dobro_c 04-04-08 21:54

Quote:

Originally Posted by andreizr1 (Post 1466318)
Interesant, chiar nu am stiut.... peste tot arata ca e f tare RX8- ul ....

Legat de consum nu te plinge :D io am 110 cp si imi ia 16 l/100km in oras .... asa ca ... stai bine ;)

mie mi se pare ok consumul pt un wankel... si referitor la performante, rx8-u e chiar zi shit
se conduce mai greu decat o masina normala, adica trebuie schimbate vitezele f rapid sa nu pice din cuplu... si ce daca are cuplu mic pt ca turele mari compenseaza. si pe circuit e f bun (masina a fost creata de ceva pilot deal japonezilor). si faptul ca e rwd si are lsd o face si mai buna

VG30DETT 04-04-08 22:11

5 Attachment(s)
o noua masina in oras provenienta anglia si mai urmeaza sa vina inca 3 buc.

andreizr1 04-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1466357)
o noua masina in oras provenienta anglia si mai urmeaza sa vina inca 3 buc.

faina ! e v6 sau v8 ?

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning