![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
super tari amandoua :X
|
Quote:
|
de ce evo e mai joasa decat subi??? :D
|
Pentru ca are suspensie TEIN , gasiti acest model de suspensie la mine la magazin , foarte buna calitate :)
|
de aia e mai jos ca e mai smecher. chiar nu se vede?
|
:)) amandoua is superbe :>
|
2 Attachment(s)
2 superi tari in fata la Carpati aseara , pozele sunt cu telefonul daca le-a mai vazut cineva si are poze mai calumea sa puna ...is cu numere de italia enzo si aston
|
Quote:
|
mult mult prea tare. in sf vedem si la bm 2 super cars!!
|
1 Attachment(s)
acuma am sosit din oras .... daca nu il vedeam si eu ziceam ca e gluma de 1 aprilie ....
la omv pe independentei ..... ce tare e ! in poze e una dar sa o vedeti in realitate este bestiala !!!! |
super tare :D din cate observ eu, masinilea alea is cam de jucarie si ii facuta poza de jos ;)) ma rog :D :))
|
wow ...enzo ma gandesc cum circula cu ea pe drumurile noastre:rolleyes2
|
good point mephisto....poate ca ai dreptate!!!!!
|
:lol::lol::lol:Pacalicilor...ne-ati tras teapa,de 1 aprilie...Enzo cred ca e a lui Godless,iar Astonul e a lui Andreizr1....frumos din partea voastra...:lol:...Felicitari,chiar am stat un pic si m-am gandit,dar tot nu imi venea sa cred ,,Enzo in Baia Mare``:lol::lol::lol::lol::lol:;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
prin oras...doar aia alba e din cj :)
|
1 Attachment(s)
Ceva basina de masina, un amarat de diesel...330d sau 335d:twisted:
|
chiar ca mare BASHINA dar aia de la avatar. ca pe aia din poza nu scrie nimic, dar poate mecanicul din tine is da seama dupa poza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2.Vrei sa isi puna abtibilduri sa iti dai seama si tu ca e diesel? 3.Lasa ca tu numai de la Ferrari si Lamborghini in sus afisezi ;) |
Quote:
P.S BMWul este benzinar am auzit de la cineva. |
Quote:
|
ca tu esti ceva paranormal. stii din poza ce motor este. pah da smeker esti tu. mah da si al dau este tot diesel, dar vezi sa nu ti-o iei in cap cu deselurile ca poti face benggoza cilistica la creier
|
Quote:
|
Pana la urma ce e??Diesel sau benzina?:blahblah::blahblah:
|
II pe baterii Duracel
|
:))):))) hybrid car :> :D:D :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
cum ti se pare masina? e ok... nu de alta dar si eu intentionez sa iau una (in viitorul cat mai apropiat daca s-ar putea). cum e consumul? intretinerea? confortul? tinuta de drum? si mai stiu eu ce altceva ar mai fi de zis |
Cik am auzit de la mai multi posesori de rx-8 ca punctul slab al acestor masini e consumul , undeva la 18-20 in orash ..vizavi de performante mi se pare exagerat de mult
|
10 Attachment(s)
Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului :)...
Au mai fost adaugate poze cu ferrari u dar astea is mai recente :))...cu distantierele puse :D :shock: |
a lui petrusca, nu?
|
Quote:
Quote: Originally Posted by dani_ddtz_MR Chiar ii asa...plus ca nu ai caii care tzi zic de producatorul...si pe youtube is filmulete comparative si rx-8 ul o ia de la masini cu sub caii rx ului ... da asa este din pacate masina nu are cuplu numai la turatii mari...dar si asa, un rx de 241 cp nu face fata unui civic type-r de 200 cai |
Quote:
|
si eu aveam niste poze cu ferrari-ul de la fiuso :D ii beton masina :D :) si knd ma gandesc ca fiuso ii deodata cu mine:rolleyes2 si eu vreau sa aiba tata ferrari :twisted:
|
Quote:
Interesant, chiar nu am stiut.... peste tot arata ca e f tare RX8- ul .... Legat de consum nu te plinge :D io am 110 cp si imi ia 16 l/100km in oras .... asa ca ... stai bine ;) |
Quote:
se conduce mai greu decat o masina normala, adica trebuie schimbate vitezele f rapid sa nu pice din cuplu... si ce daca are cuplu mic pt ca turele mari compenseaza. si pe circuit e f bun (masina a fost creata de ceva pilot deal japonezilor). si faptul ca e rwd si are lsd o face si mai buna |
5 Attachment(s)
o noua masina in oras provenienta anglia si mai urmeaza sa vina inca 3 buc.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning