![]() |
Re: Clio 1.5 hatchback - inceputul........
dragut, imi place da bine
acu masina cere alt spoiler :D |
Nu are nimeni faruri clare de symbol... Imi pare rau...
|
am gasit p cineva care poate sa faca rost de stopuriclare.pm me
p.s. smechera masina :D ai mai lasat-o din amortizoare? |
dau bine farurile
sunt mai deosebite cu ledurile alea :) cum bat noaptea? se vede bine ? sau imprastie aiurea lumina...citeam pe un site din UK cum ca farurile cu angel care se vand acolo sunt facute sa bata pe stanga mai mult spre deosebire de cele care treb sa bata mai mult pe dreapta unde volanul e pe stanga... ma gandeam sa nu fie o problema asta daca le iau de la cineva care le aduce de acolo... |
Farurile se pot regla cum vrei..... nu mai citi atatea forumuri... sunte facute in Taiwan si asamblate in germania(www.dectane.de). ale mele dat naspa ca nu sunt reglate dar o sa le reglez. Multumesc de aprecieri.
|
Nu am facut nimik la amortizoare....desi imi doresc o suspensie reglabila....
|
Quote:
|
acum ca ti-ai pus faruri vino sa facem asa ceva
|
frumoase faruri!!!
|
...la mine se ardea mereu un led din alea trei de la farul din stanga...shi cu aceasta ocazie le-am stins pe toate trei si pe stanga si pe dreapta...shi am aprins mustata aia de deasupra farurilor...
|
2 Attachment(s)
...nu am mai postat de mult...imi pare rau...
...acu masina are stopuri cu led ... eleron de Clio Extreme...si Jante Ronal pe 18'' - cauciucuri 215/35 R18. Jantele vechi pe 16 le-am vandut unui prieten. |
:D uau! nu iti atinge pe nicaieri? Jantele sunt de pe un urs?
|
Mi se par un pic exagerate pe 18". Poate pe 17" ar fi aratat mai bine.
Parerea mea! Frumoase stopurile! |
...nu ating...doar cand e incarcata fff tare ating la aripile din spate...dar se va rezolva problema cu niste arcuri sport...da au fost pe un urs au fost pe ZEE
|
Quote:
|
...cand o sa gasesc un GT sau un RS la dezmembrari o sa ii iau puntea spate cu discuri sa o pun la mine...nici mi nu prea imi place dar asta e...
|
cat te-a costat sa schimbi luminile de la bord si unde ? vreau si eu sa le schimb
|
...la mine le-a schimbat cineva...dar am invatat si eu sa le schimb...daca ai acelasi model de bord te pot ajuta...uite id-ul meu de mess [email protected] ...
|
foarte misto masina :D...bravo!!!
|
1 Attachment(s)
...update...ceasuri suplimentare de boost si temp ulei...
|
18" pe Clio...UAU...ridicol! :D Cred ca sunt cam mari totusi pentru masina...chiar si cu arcuri sport tot iti vor atinge pentru sunt destul de late...vei observa la denivelari mai mari si mai ales la viraje luate in forta.
Bafta in continuare! :) |
Quote:
...despre arcuri nu stiu ce sa zic...poate o sa atinga sau poate nu... ramane de vazut...oricum solutii sa le faci sa nu mai atinga se gasesc o infinitate daca vrei... ...cat despre denivelari si viraje luate in forta nu poate fi vorba...masina are un motor 1.5 dCi cu 65 de cai...este o masina de oras de mers la servici si de consumat putzin...si sunt oricum 100% impotriva curselor in oras... ...SI eu iti urez bafta!!! Sper ca masina ta sa ajunga un RS adevarat.... |
:D beef :!:
dar ca tot suntem frati de aceeasi masina tre sa tin cu tine.vezi daca nu gasesti pe cineva sa lucreze in fibra sa latyeasca aripile ca la v6 sau rs-uri.cel putin pe fata da bine rau;) |
4 Attachment(s)
...masina a primit plasme de bord pentru a se asorta cu ceasul de boost...
|
2 Attachment(s)
...poze cu plasmele de bord aprinse si cu ledurile schimbate...
|
ft tare.lux!cat au fost plasmele?se schimba usor?
|
ah p.s.
cat au fost ceasurile? aveau si stoichometric gauge de unde le-ai luat? si p.p.s. cum/pe unde ai trecut cablurile/furtunul pt ceasuri? |
Quote:
...Masina o sa primeasca in curand arcuri Eibach 35/35...sa vedem de unde si ce taiem...:lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
...masina a primit si arcuri Eibach 35/35...
|
Ce frumos ii sta :D Bravo
|
Trebuie sa recunosc ca arata "ridicol" de bine! :) Felicitarile mele ca ai mers pana la capat! :) Atinge pe undeva? :rolleyes:
|
chiar arata bine...surprinzator de bine as zice..:)
|
...@ J.D & Nospherat & laur200445...multumesc de aprecieri...
...de atins...pe fata nu are nici o problema la viraje sau la greutate dar pe spate sunt mici probleme cu aparatorile de plastic din interior si un pik cu aripile...dar se va rezolva la vara... |
1 Attachment(s)
...o poza noua...
|
cand vezi angeleyesurile as stinse zici ca are cataracta.
totusi dintre toate masinile pe ea as fura-o :D looks yummy stii cumva de unde se pot face rost de stickere f1 cum au alea sport? cu patratele de curse si logo? |
Nu stiu baieti ...da mie imi place masina la "maxim" e tare draguta...poate sunt eu buburuzist si d'aia...eu am strabunica masinii tale...si e la fel de "cocheta" :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
...am instalat muzuzica statie +woofer +condesnator... si in plus de asta am facut si comenzile originale ale masinii de la volan sa mearga la HU Sony CDX GT 300....
|
romania has weapons of mass destruction. :D
|
Frate e super pana acum sa ii tragi niste scaune grave k merita si sa zicem mercii k avem masini cu potential mare de tuning ca daca aveam ultimul clio sau cazanul ala de nisan tida o b...am cu totii spor la bagat bani iese belea:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning