Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Povestea noastră Florică şi Micuţu' (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/55626-povestea-noastra-florica-micutu.html)

Dead666Ghost 07-11-07 14:58

Re: Povestea noastra Florica si Micutul

singurul motiv pentru care nu m-am putut abtine a fost ca am trecut si eu prin diverse la viata mea .. si sincer..nu stiu acuma cat il deranjeaza pe florica dar mie imi daduse o lacrima doar gandidu-ma cum s-ar putea simti.. poate sunt mai slab de inger. Si era vorba doar de acea exprimare de episod si de cateva alte exprimari. eu imi cer scuze ca m-am exprimat asa radical ..si sper sa nu se inteleaga gresit..nu vorbeam in numele cuiva:| sorry inca o data pt interventia respectiva.

dolb 07-11-07 14:59

Haideti sa nu intinam si acest thread si sa il lasam curat! iar pe Foica sa il asteptam cu urmatoarea parte, cand poate el!

Bobby boss 07-11-07 16:49

Foarte bine zici pHlow

hot_ice 26-11-07 02:13

Ma bag aiurea in seama dar multi diintre cei de aici au pierdut oameni in viata lor....D-zeu sa-i odihneasca dar cel mai important lucru...si care trebuie apreciat si laudat....ca inca sunt oameni care shtiu sa-i cinsteasca si sa-i ridice pe un piedestal acolo unde este locul fiecarui om gen Micutzu (nu l-am cunoscut decat din povestile voastre).....inca o data felicitari pentru florica si pentru acei prieteni adevaratzi care nu te uita niciodata......

P.S. scuze daca am suparat pe cineva :D

EvLSant0S 28-11-07 00:56

+ la poveste..
toata nebunia asta am prins-o cand stateam in rond in kiseleff in 2002 si am vazut 3 persoane .. intr-o noapte ..

unu gras .. micutzu :P Dumnezeu sa-l ierte
un smenar .. florica ..
si prietena lui .. anca.. dak nu ma insel .. :)
in fine , a doua seara, erau vreo 10
a 3-a seara, erau vreo 20
si tot asa..
usor usor m-am bagat si eu in seama si am ajuns pe forum dupa ce am auzit 4tuning.ro la legalele dp cheiile dambovitei ..

e frumos cum toate se leaga..

phaeton 28-11-07 19:27

e rau ca apreciem pe cineva la adevarata lui valoare, abia cand nu mai este langa noi.
oricum e bine si mai tarziu, decat niciodata. cred k lui micutzu i ar face placere sa auda cate cuvinte bune se spun despre el acum.
ne a deschis ochii cu privire la cursele de masini.
a scos in evidenta partile bune, ce satisfactii ne aduc, dar s a si sacrificat pt noi, sa realizam la ce riscuri ne supunem.

hasky 15-12-07 19:23

e greu sa citesc aceste randuri dare stiu ca macar in inima catorva dintre noi va ramane un gol un gol mare poate uni nu veti intelege sau veti trage concluzi pripite dar pt uni dintre noi strada era defapt casa noastar, au trcut multi ani parca o vesnicie ma uit in spate si in jos pe pamantul care calc si mi vad multi prieteni si ma gandesc ca am trait niste clipe incredibile o tinerete care atrecut si au ramas niste amintiri fantastice, nu as vrea sa mai aduc povestirilor prietewnului meu florica amanunte nu si au rostul e pacat insa ca nu vom putea sta peste ceva vreme cativa care am inceput acolo in strada ideea, as vrea doar sa enumar cativa care demult eram 1 si acelasi , florica tenteanu gavrilut bogdan micutzu cipi roscatu txa seiu lexu ctr-ica turcu , si imi cer scuze pt restul care nu i am enumerat, eram toti acolo oriunde pe orice strada si asta conta poate o sa auziti multe povesti si sa stiti ca toate sunt adevarate asa s a intamplat numai ca marea maiestrie a omului este sa dea uitari ........multumesc tuturor celor cu care am avut onoarea sa traiesc o tinerete exceptionala.......

ERY 16-12-07 01:07

Tin minte acum vreo 3 ani...a fost Micutzu la Cta sa vb cu SAdu si Ceres sa deschida MR Cta..si eu ma imprietenisem cu astia doi de putin timp...dar deja ne aveam ca fratii...:)...in ziua in care a plecat Micutzu..SAdu m-a intrebat..."Bah de ce te nu inscrii si tu la noi in club...se fac curse ne dam...hai...ce mai stai?" si eu am zis gata...si da-i jar vreo 3 masini pana la iesire din Cta sa ma prezinte lu Micutzu (care deja pleca spre Bucuresti)....si sa imi dea sticker normal..si asa l-am cuonscut prima oara pe el.. sincer...nu am decat aminitri super legate de aceasta persoana...si asta spune multe.

F_L_R 16-12-07 09:29

-O sa ma intorc putin in timp si am sa revin la vara lui 2002 , an in care NSL se nascuse pt a face curse legale.
-Cu aproape un an in urma aparusem la ProTv alaturi de Roxana de la Promotor. In acea noapte nimeni nu vroia sa dea pe camera cu fata de frica unor repercursiuni din partea militiei. Am hoatarat sa facem un reportaj cu masinile in spatele nostru cu farurile aprinse. Zis si facut . Eu impreuna cu Roscatul , Mazi, Gaw"u , Tentean si multi altii am pus problema organizarii curselor legale pt prima data. Acolo noi spuneam ca avem nevoie de spatii unde sa putem practica legal acest mod de intrecere....asta se intampla in 2001.....
-In 2002 am facut NSL"ul si pana se ne organizam noi cum trebuie ....se anunta pe Baneasa mare cursa legala.....Uimiti toti......cine plm sunt astia.....si de ce fac ei asta?
-Dupa ce ne am interesat noi cine si cum....aflam....ca un anume avocat care avea ceva coitze a facut "Fundatia Motorsport". El stia ca noi ne pregatim de curse lagale si a vrut sa fie el primul care organizeaza ceva.
-A urmat marea zi a evenimentului "Speedforeveryone".....dar ce nu stiau ei este faptul ca NOI cei care faceam cursele ILEGALE le pregateam o surpriza.
-Taxa de inscriere a fost de 500.000 lei la nivelul anului 2002....suma considerabila pe care o regasim ca taxa de inscriere si la alte evenimente organizate pe Baneasa.
-Evenimentul avea ca ora de incepere 15:30 iar noi cati va baieti....o mana de golani.......ne am permis sa le blocam intrarea in Aeroport.....binenteles ce a din spate pe unde masinile trebuiau sa intre. Si de aici stupoare......200 de masini ale GOLANILOR DE LA CURSE blocau intrarea in Aeroport si toti stateau cuminti fara a deranja pe nimeni ......numai ca evenimentul nu se putea tine.
-Binenteles ca au venit seful aeroportului.....cu cati va paznici si s au convins f repede ca nu e loc de nimic.....omul era nervos pt ca se luasera SPAGILE.....si aveau cateva miii de oameni pe pista care asteptau ceva.
-Dupa o ora de galagie am hotarat sa ne retragem si sa lasam masinile sa intre pe Baneasa.
-Prezenta la acel eveniment a fost MASIVA......27 de masini concurente.
-La un interval de o luna urmeaza editia a 2 a.....nu ne mai implicam in nimic decat ca noi in timpul cursei eram la Baneasa parcati circa 150 de masini ...stateam la sucuri , admiram Supra lui DZ1 venita in premiera la Bucuresti , Buggy facute de Zenomotorsport si multe altele. Pe Baneasa se desfasura a2a etapa unde prezenta a fost si de data asta MASIVA....34 de masini din care 10 ale celor care organizau.
-Binenteles ca blocarea aeroportului nu a ramas fara repercursiuni si in scurt timp NSL"ului i sa oprit o cursa cu 2 minute inainte de a intra masinile la Romexpo......dar poate mai bine asa pt ca de acolo masinile s au depalasat pe A2 in constructie si acolo a iesit un adevarat deliciu al Curselor.
-Atunici am crezut ca acel eveniment a fost anulat de acel AVOCAT care spre stupoarea noastra a venit acolo.....noi il blamam pe el si din cate stiu a plecat f scuipat de lume dar acum inteleg ceva......altcineva i si bagase coada acolo.....altcineva care a mai reusit sa anuleze curse legale.......el fiind implicat la acea data in organizarea celor 2 MegaEvenimente de pe Baneasa.
-Micutzu spune ca nu se poate ma....cum de a avut tupeu Avocat"ul sa vina la Romexpo dupa ce se implicase in anularea cursei noastre......era inconstient , dar acum inteleg ca el venise in necunostinta de cauza.....ne trasese clapa altcineva.......oare cine???

alexzander407 16-12-07 11:05

cu cata savaoare poti sa povesteti am ramas placut suprins :oops: :oops:

hasky 16-12-07 19:05

mda i rest my case povestea e veche si noua in acelasi timp

F_L_R 16-12-07 19:14

-Hasky tu ai fost acolo.....erai intre noi si sti ca NU MINT si multa lume stie ca NU MINT NIMIC AICI....e cineva sus care nu ma lasa sa mint.

MagicOne 16-12-07 20:19

mai scriene FLORICA!!

Tataee_^ 16-12-07 21:15

O super idee thread'ul asta ;)

eddywrc 17-12-07 07:19

mai vrem :D mai scriene FLORICA!!

vacaroz 18-12-07 21:08

baga in continuare!! nu ne mai tine cu inima la gura. e interesant!

Bobby boss 18-12-07 22:48

Nu cred ca tot ce povestesti tu Florica sunt minciuni nimeni nu crede asta sunt sigur aici e o istorie care multi nu o stiu de la inceput .

MagicOne 19-12-07 13:53

pacat ca aceasta istorie o aflam abia acum, dupa ce....
minciuni hah, oare cine a scris ca sunt minciuni era treaz? sau nu stiu nu cred ca stia ce vb

F_L_R 19-12-07 14:59

-Nu a scris nimeni ca mint....pot crede uniii.....

Alex_55 19-12-07 17:21

totul este adevarat !

bbm 19-12-07 18:48

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1249290)
-Hasky tu ai fost acolo.....erai intre noi si sti ca NU MINT si multa lume stie ca NU MINT NIMIC AICI....e cineva sus care nu ma lasa sa mint.

asa este, foarte adevarat ce spui tu

bix 20-12-07 19:25

Citesc, citesc si ma ngrop in aceste amintiri. In primul rand Florika nu ar avea cum sa minta, mai ales cand suntem cativa kare stim 80% din istoria curselor.
Buna memorie ia........cateva fragmente din aceasta povestire, uitasem.

DeZaXaT 24-12-07 03:35

- Florica daka te`ai stradui putin si ai avea timp , ai putea scrie o carte :D care cred eu ka va fi ffff bine vanduta :D
- Asteptam si restu ... :rolleyes2

gabitzUU 31-12-07 09:06

Florica....a trecut anu si deabia ne-ai povestit si noua un sfert sau chiar mai putin din viata voastra :-< poate la anu in 2008 continui...te misti cam greu...daca intr-un an de zile abia atat scrii :)))))

Stonicah 03-01-08 17:01

No coment...amintiri ce trezesc in unii fiori. Nu am cunoscut personal nici unu din voi dar din toate povestile pe care le-am auzit, sunteti deja legende, viata ce ati trait multi tanjesc, sunt inca "mic" dar nu strain de viata "de nebun" cum imi place mie sa ii spun! Respect fratilor si teinti-o tot asa, cine stie poate intr-o zi...vorbim fata in fata! Mult rescpect Florica si pt tot ce ai facut si vrei sa faci in continuare!

eddywrc 13-01-08 16:27

hai Florica pls mai povestestene :) a trecut mult timp de cand nu ai mai scris :)

EUGEN_ZIM 19-01-08 17:59

Povestea trezeste multe amintiri,,,,.....
Florica esti the best si cred ca acolo sus Micutzu e mandru de tine(asa da prieten) pt ca toate aceste randuri nu fac decat sa-l tinem in inimile noastre din ce in ce mai mult pe Micutzu.

Balaurr 19-01-08 18:50

nu am avut placerea sa va cunosc pe niciunul din voi doi(micutu si cu tine florica) dar am citit aceasta poveste de la inceput,este o poveste adevarata si vorbele tale lovesc undeva in suflet,ai respectul meu si asteptam in continuare noi randuri despre viata voastra

zetemte 27-01-08 22:27

Foarte frumosa povestea! Asteptam continuarea ... :)

tase_astra 18-02-08 00:22

Florica, ai putea foarte usor sa faci un film cu toate amintirile pe care le aveti impreuna.
Apropo de cursa din 2002 de pe Kogalniceanu tin minte parca a fost facuta cu Zeno.
Inca mai am dvd-ul de atunci cu toata cursa. Daca il vrei si tu da un pm si ti-l trimit.

F_L_R 18-02-08 00:28

Ti as multumi enorm daca mi ai da imaginile.

gigi galagie 19-02-08 11:21

scriu postu asat sa stiu si eu cand a bagat florica continuarea ca sunt TARE CURIOS:d
FELICITARI!!!

F_L_R 19-02-08 12:25

-Am sa continui promit. Nu ma intrebati cand...dar am sa continui mica poveste.

Bobby boss 22-02-08 17:51

Multumim si asteptam

iMAGiNE 25-02-08 22:12

Am citit tot threadul de la inceput... am ramas fara cuvinte... tot ce pot sa zic e: RESPECT FLORICA! si RIP Micutzu...

MaTzA 27-02-08 22:00

Mult prea bun topicul asta. Ceva trebuie facut. trebuie sa afle toata lumea aceasta poveste. Mult respect.

Buga 28-02-08 17:40

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1387951)
Mult prea bun topicul asta. Ceva trebuie facut. trebuie sa afle toata lumea aceasta poveste. Mult respect.

ai dreptate . sunt oameni ca mine care nu stiau asta . cel mai mare respect . NSL baby

stefan_88 28-02-08 22:19

Florica ... ar trebui sa scrii o carte...sigur va avea succesc . Banuiesc k ti-a mai zis multa lume asta :). Bafta in continuare ...

riv_gms 29-02-08 14:37

Florica Ai Un Stil De A Povesti Pe Care Nu L-am Intalnit La Nimeni, O Spui Din Tot Sufletul Si Se Simnte,te Felicit

Buga 02-03-08 18:53

mai spune ne Florica

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning