Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Ultima moda in \"vopsele\" auto (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5560-ultima-moda-vopsele-auto.html)

kos_STN 10-03-06 09:39

Re: Ultima moda in \"vopsele\" auto

14 Attachment(s)
Salutare, fratilor, vopseaua aceasta se gaseste si la o vopsitorie din Craiova, shi mai exact vopseaua costa pe undeva pe la 1800~2000 Euro, iar mana de lucru tot cam asa, pt ca e f mult de munca la pregatitul mashini shi va da-ti sseama cum ar arata o mashina vopsita cu aceasta culoare dar prost pregatita, se vor vedea imediat valurile. Apropo proprietarul serviceului a fost la Politie shi a intrebat daca este voie pe strada cu o masin vopsita astfel si i s-a raspuns ca nu e nici-o problema.
Uitasem sa va spun ca se pot aduce mai multe nuante de vopsea crom, de la silver crom, auriu, rosu, galben, albastru..... pna la negru :D Sau multe alte efecte ce pot fi realizate, combinatii de negru cu roshu, albastru cu gri (atentie, nu sunt culori perla, nu sunt metalizate) sau vopsea ce-si schimba culoarea in functie de temperatura, pigmenti ce se pun in vopsea sau se adauga peste vopseaua deja aplicata pe masina sau granulatii mari de metal. :D

sandrin 11-03-06 19:41

misto ce sa zic.... culoarea asta am mai vazuto pe un bmw seria 3

silk' 29-10-06 15:09

mah...pana la urma nu-i nasoala.....putin probabil sa o dai in kitch....poate uitam ce inseamna kitch...este ceva mai extrem,misto dupa parerea mea....acuma fiecare cum o vede....ce?!....noi inainte sa vedem fast and furious stiam altceva inafara de gri,rosu,negru,etc?....cand vedeam o perla sau un cameleon ce ziceam 'uauuu uite tati e ca si in filmu ala cand apasa ala pe buton si se schimba culoarea'...nu?....hai ca dau in aberatii...dar asa ca si idee!!

sonik89 10-11-06 13:24

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 603188)
mah...pana la urma nu-i nasoala.....putin probabil sa o dai in kitch....poate uitam ce inseamna kitch...este ceva mai extrem,misto dupa parerea mea....acuma fiecare cum o vede....ce?!....noi inainte sa vedem fast and furious stiam altceva inafara de gri,rosu,negru,etc?....cand vedeam o perla sau un cameleon ce ziceam 'uauuu uite tati e ca si in filmu ala cand apasa ala pe buton si se schimba culoarea'...nu?....hai ca dau in aberatii...dar asa ca si idee!!

si in afara de k e frumoasa si k iti place ce ai vrut sa zici ???

sonik89 10-11-06 13:28

kos_STN dak costa 2000 eur vopseaua , 2000 manopera mie imi da calculu 4000 euro , atunci cum truda nu sio facut nime in ro o vopsea deasta dak costa 4000 euro tota treaba ???? is si io curios

Hame-L 25-01-10 16:24

maro-cameleon

nicholas 25-01-10 20:16

a iesit super cu vopseaua aia

OneiL 08-02-10 15:41

super omule..sunt superbe:X

criminales 02-03-10 08:24

cei dela mipa au vopsele frumoase vip

horatiu_trandafirescu 05-04-10 17:27

zici k e din argint :D

ahuramazda 08-02-11 21:02

Quote:

Originally Posted by EMaiL (Post 159536)
parerea mea este ca multa lume isi doreste sa puna roti chromate pe masina iar aia care le au deja si vor mai mult isi chromeaza masina ... eu sunt la stadiul de a-mi dori rotile, dar mi-ar place toat masina :D

frate se spune nichelat,nu chromat,chromul este un material de cauloare gri inchis care este mat...asta asa oglinda se unmeste nichel

marian92 11-02-11 00:53

Topicul asta e din 2006:rolleyes2

turbineauto.net 28-05-11 12:47

frumos.. dubai style :))

dice18 30-07-11 20:42

Quote:

Originally Posted by kos_STN (Post 336275)
Salutare, fratilor, vopseaua aceasta se gaseste si la o vopsitorie din Craiova, shi mai exact vopseaua costa pe undeva pe la 1800~2000 Euro, iar mana de lucru tot cam asa, pt ca e f mult de munca la pregatitul mashini shi va da-ti sseama cum ar arata o mashina vopsita cu aceasta culoare dar prost pregatita, se vor vedea imediat valurile. Apropo proprietarul serviceului a fost la Politie shi a intrebat daca este voie pe strada cu o masin vopsita astfel si i s-a raspuns ca nu e nici-o problema.
Uitasem sa va spun ca se pot aduce mai multe nuante de vopsea crom, de la silver crom, auriu, rosu, galben, albastru..... pna la negru :D Sau multe alte efecte ce pot fi realizate, combinatii de negru cu roshu, albastru cu gri (atentie, nu sunt culori perla, nu sunt metalizate) sau vopsea ce-si schimba culoarea in functie de temperatura, pigmenti ce se pun in vopsea sau se adauga peste vopseaua deja aplicata pe masina sau granulatii mari de metal. :D

culorile respective sunt facute la pistol ? eu sincer cred k sunt facute prin hidrotransfer... iar audi de la arabin nu este vopsit ! are toata caroseria cromata ( chrome plated ) aceasta operatiune se face cu ajutorul unor bai speciale de crom in combinatie cu electricitate ... in mometul in care piesele respective sunt legate la o anumita tensiune si sunt scufundate in baia de crom... :-)

Liviu_NYC 08-02-12 00:23

Ptr toti cunoscatorii cu hidrotransfer,cromare in baie etc,colant.....

Este VOPSEA PPL>> http://alsapaint.com/products/chromefx.html

Mai documentati-va inainte sa va ia gura pe dinainte...

All times are GMT +2. The time now is 08:44.

- Copyright 2026 4Tuning