![]() |
Re: Ultima moda in \"vopsele\" auto
14 Attachment(s)
Salutare, fratilor, vopseaua aceasta se gaseste si la o vopsitorie din Craiova, shi mai exact vopseaua costa pe undeva pe la 1800~2000 Euro, iar mana de lucru tot cam asa, pt ca e f mult de munca la pregatitul mashini shi va da-ti sseama cum ar arata o mashina vopsita cu aceasta culoare dar prost pregatita, se vor vedea imediat valurile. Apropo proprietarul serviceului a fost la Politie shi a intrebat daca este voie pe strada cu o masin vopsita astfel si i s-a raspuns ca nu e nici-o problema.
Uitasem sa va spun ca se pot aduce mai multe nuante de vopsea crom, de la silver crom, auriu, rosu, galben, albastru..... pna la negru :D Sau multe alte efecte ce pot fi realizate, combinatii de negru cu roshu, albastru cu gri (atentie, nu sunt culori perla, nu sunt metalizate) sau vopsea ce-si schimba culoarea in functie de temperatura, pigmenti ce se pun in vopsea sau se adauga peste vopseaua deja aplicata pe masina sau granulatii mari de metal. :D |
misto ce sa zic.... culoarea asta am mai vazuto pe un bmw seria 3
|
mah...pana la urma nu-i nasoala.....putin probabil sa o dai in kitch....poate uitam ce inseamna kitch...este ceva mai extrem,misto dupa parerea mea....acuma fiecare cum o vede....ce?!....noi inainte sa vedem fast and furious stiam altceva inafara de gri,rosu,negru,etc?....cand vedeam o perla sau un cameleon ce ziceam 'uauuu uite tati e ca si in filmu ala cand apasa ala pe buton si se schimba culoarea'...nu?....hai ca dau in aberatii...dar asa ca si idee!!
|
Quote:
|
kos_STN dak costa 2000 eur vopseaua , 2000 manopera mie imi da calculu 4000 euro , atunci cum truda nu sio facut nime in ro o vopsea deasta dak costa 4000 euro tota treaba ???? is si io curios
|
maro-cameleon
|
a iesit super cu vopseaua aia
|
super omule..sunt superbe:X
|
cei dela mipa au vopsele frumoase vip
|
zici k e din argint :D
|
Quote:
|
Topicul asta e din 2006:rolleyes2
|
frumos.. dubai style :))
|
Quote:
culorile respective sunt facute la pistol ? eu sincer cred k sunt facute prin hidrotransfer... iar audi de la arabin nu este vopsit ! are toata caroseria cromata ( chrome plated ) aceasta operatiune se face cu ajutorul unor bai speciale de crom in combinatie cu electricitate ... in mometul in care piesele respective sunt legate la o anumita tensiune si sunt scufundate in baia de crom... :-) |
Ptr toti cunoscatorii cu hidrotransfer,cromare in baie etc,colant.....
Este VOPSEA PPL>> http://alsapaint.com/products/chromefx.html Mai documentati-va inainte sa va ia gura pe dinainte... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning