![]() |
Re: Cine Iubeste Mai Mult??? Barbatul Sau Femeia???
Quote:
|
Quote:
Am ales barbatul pentru ca o data ce se implica si isi odreste sa aiba o relatie serioasa cu o fata/femeie se dedica mai mult decat o face femeia care s-a spus de multe ori ca este destul de schimbatoare si mereu alearga dupa nou;) |
Quote:
|
Quote:
|
barbatul.....
|
Quote:
|
barbatul ...
cum s-a mai spus si as prefera sa nu ma repet. ele iubesc mai mult cantitativ in timp ce el .. daca se indragosteste iubeste mai profund. |
Quote:
|
ms ms ...
ma simt flatat ... ;) mai ales ca vine de la tine |
Quote:
|
no coment ... :))
|
Quote:
|
Se intelege ca ea ...
Dar de fapt el ... si nu spune sa nu cada prost in fata domnisoarei Ada. :lol: :) |
nu .. acuma sincer ...
de obicei cam asa erau situatziile in general ... aveam o pretena doar asa sa fie ... si nu dadeam mare importantza ... asa ca nu ma comportam foarte nush` stiu cum. dar dupa ceva vreme ... apareau ceva scantei la mine in cap. totusi ghinion ... ca apareau exact cam inainte sa se termine relatziile su sufeream ca un bou. nah` ce sa ii faci ... :) |
Barbatul.... S-a schimbat lumea , femeile deja is prea smechere... se uita la altceva decat ar trebui_.... Mentionez ca NU toate femeile , exista inca si femei de nota 10! Dar deja din ce in ce mai rar....
|
wasted, putina atentie la scris te rog
|
Quote:
|
barbatul - deoarece iubeste mai mult, mai profund dar mai greu ajunge la acest sentiment:|
|
Quote:
desi la prima vedere asa stau lucurile..., privite per ansamblu..adica cum se desfasoara lucrurile in acel cuplu, dar iti zic ca nu cu greutate ci chiar firesc se intampla ca barbatul sa iubeasca mai mult...si chiar sa mentina acest sentiment...;) topicul este cine iubeste mai mult..nu cine ajunge primu.. , ;) |
pai asta am spus si eu ca barbatul iubeste mai mult,ca ii ia mai mult timp decat unei femei sa se indragosteasca asta e partea a2`a
|
Nush cum sa va zick....dar probabil se vede shi in intr`un film.....k nici unu` dintre ei nu iubesc mai mult....adik depinde shi de pers....pot sa zick k majoritatea fetelor iubesc mai mult k baietii .....pe mn ma iubit o fata mult shi eu mi`am batut joc de ea din cauza k stateam cu ea din mila ...shi acu regret mult k numai am pe cnv care sa ma iubeasca cum ma iubit ea.....shi am mai avut o relatie in care iubirea a fost reciproca.....shi dureaza mult...chiar 2 ani jumate desi sunt cam mik ptr o relatia asa loonga..dar fie ....depinde de cuplu shi depinde de pers...shi de ce vrea din acea relatie...ce cauta...sper sa intelegeti ce am vrut sa spun :P
|
Intelegem dar scrie si tu in limba romana ... lasa mircuismele. ;)
|
ok Scuze dar asa m`am obisnuit :P
|
Re: Cine iubeste mai mult, barbatul sau femeia???
barbatul la inceput...pana cand o face pe femeie sa il iubeasca pe el,si pe urma doar ea ,,in majoritatea cazurilor,,zic ce am vazut de la altii,nu sunt in postura sa dau ex. personal
|
Quote:
|
Pana la urma...chestia asta cu cine iubeste mai mult este....aiurea. Fiecare iubeste la fel de mult indiferent de sex...depinde insa de partenerul de viata "cantitatea" de iubire pusa in joc...si bineinteles....fiecare iubeste in felul lui...:)
|
bingo ery, nu de sex depinde, ci de implicare si de viziunea proprie
|
Bai nu stiu ce este cu mine...pe zii ce trece sunt mai destept :D
|
bine ca ai rosu la masina,ca altfel te deochiai :)
|
depinde de situatii sunt cazuri si cazuri si pana la urma cred ca fiecare iubeste in aceeasi masura
|
ery .. imbatranesti :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning