![]() |
Re:
Quote:
-culoarea e ok -\"branhile\" nu sunt ok...atata timp cat masina nu e M3, mi se pare un kitch -bandourile cromate sunt ok...merg cu jantele ...dar aduce a passat(si din cauza nuantei de albastru gen VW) -sigur pragurile sunt model X clasice de M In concluzie nu e nimic spectaculos in asta...pt ca 90% din bmw \"aranjate\" cam pe \"pachetul\" asta merg...practic a devenit \"clasic\".Daca vrei senzatie, fa-i ceva deosebit si de bun gust. Asta e parerea mea! |
Re:
Quote:
bmw-ul albastru nici nu se vrea sa fie spectaculos....pt fitze este cel alb ambele au acelasi proprietar :wink: |
ok ....este frumos ....sa ne pui si poze din interior dupa ce va fii terminata ....(asta daca se modifica /adauga si pe acolo ceva);)
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
nu s-a modificat nimic in interior |
9 Attachment(s)
alt bmw..
asta a fost si in romania acum 2 ani. a fost vandut de curand unui roman din spania. vopsit tot de frati-miu.....timp de 2 sapt :lol: ...cam atata dureaza un vopsit d-ala in patratele...si vreo 16 straturi date :shock: si cu semnatura lui pe toate masinile care le face....se vede acolo..............Design by C .... |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uite cum arata eleronul de M3(poza luata de pe net) |
1 Attachment(s)
Eu am fost atent la ce spuneai,tu nu ai fost la ce spunea pustiu cu eleronul,nu stiu de ce cred ca el se astepta la unu genul asta :mrgreen:
|
Re:
Quote:
aha.... Nicht für mich !!!!! |
lowrider..pana si aripioara aia mica e considerata eleron :) nu stiu dc mi`ai luat in nume de rau afirmatia :) ma rog :D
|
wow...frumoasa rau pisica aia alba \"in carouri\" :blink: ...cam cat costa tot deranju'?
|
Re:
Quote:
jantele care le avea cand am facut pozele erau naspha... le-am pus pe masina cand a fost vanduta :lol: costa cam vreo 2000 patratelele alea oricum nu-ti scoti banii cand vinzi masina a fost vandut cu 4200 anul trecut |
2 Attachment(s)
asta este modelul copiat
M3 GTR a dominat cursele de 12 H de la Sebring si cele de 24 H de la Le Mans in 2001 cred ca se apropie de original :wink: |
2.000...hmm...este rezonabil(oarecum)... :lol:
|
2 Attachment(s)
poze
|
Am ramas fara cuvinte :shock: :shock: :shock:
CU RESPEKT MIKUTZU |
Foarte frumos..insa am o intrebare..intre timp a pus Navigation pe ea?
altfel nu imi explic ce e cu aripioara aia de rechin pe ea. |
Re:
Quote:
Adika...e un obiect care face parte din aspectul estetic al masinii ! :roll: :lol: :peace: |
adica ca alea care sint de vanzare in vitan si au toti \"tunerii\" pe daica lor?
Am inteles. |
Fac pariu k nu stie. :D
Spre deosebire de tine nu-i familiarizat cu \"Tuning Shop Vitan\" ! :mrgreen: |
Nu e tarziu sa invete...totul in timp...
|
baa...ce avetzi ?? va luatzi de un biet element de tuning...dar de grilele laterale de pe CTL nu zice nimeni nimix ??alea nu sunt kitch ...si mai sunt mii si mii de elemente care imbunatatesc design`ul si n`au nici un rol...asta nu inseamna ca sunt kitch...asa ca ciocu mic...decat ca altii cu stickere nike pe luneta sau emebleme Mercedes pe Dacia mai bine asa!!!!
|
Re:
Quote:
este doar estetic a costat 20 euro |
ce viata au unii!! :? :( :(
1. sta in germania !! mult prea tare 2.are boala bmwurilor!! si mai tare 3.le face cu un mare bun gust!! extraordinar speechless!!! :shock: :shock: |
3 Attachment(s)
uite si cateva poze cu pragurile puse.
masina are si eleron acum dar nu gasesc pozele pana maine poate dau de ele :wink: |
3 Attachment(s)
uite-l si cu eleron
asa arata masina acum |
aripioara de M3...superba :)
|
foarte frumos coupeu.....cam asa vreau sa arate urmatorul bmw....e46 coupe evident :lol:
|
da ce motor are ?
ca eu nu-mi dau seama din poze ... si fiind la Masini tari creca cel mai mult conteaza motoru ... nu ? in rest masina arata super |
Re: BMW preparat in germania de un roman
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning