Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Skoda tuning (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning.html)
-   -   LEDURI Pentru BORD !!! (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning/55205-leduri-bord.html)

Vyk 21-04-08 22:35

Re: LEDURI Pentru BORD !!!

Multumim mult de raspuns. Acum e mai clar. Ramane sa deslusim cum se demonteaza plasticele.

vioami 22-04-08 12:04

Nu este greu de loc la plastice. Cel mai greu este la acele de la ceasuri si la dezlipitul si apoi lipitul ledurilor pentru ca fara ceva experienta in electronica nu se poate face. Se cam ard din lipire. Succes si mare atentie...!

Vyk 22-04-08 22:28

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1496602)
Nu este greu de loc la plastice. Cel mai greu este la acele de la ceasuri si la dezlipitul si apoi lipitul ledurilor pentru ca fara ceva experienta in electronica nu se poate face. Se cam ard din lipire. Succes si mare atentie...!

Multumesc de hint. Deci ledurile acestea sunt sensibile la caldura, sa trag concluzia...sa incercam lipituri precise, rapide. Asta inseamna ca am nevoie de exercitiu. Clar. Cand o sa am ceva mai mult timp (acum am doar timp de citit forums, putin cate putin) o sa aprofundez problema.

crs_TDI 22-04-08 22:31

Deci daca trebuie experienta mai bine las pe cineva priceput. Decat sa fac o nefacuta mai bine dau un ban.

vioami 23-04-08 09:57

In nici un caz nu se deslipesc si nici nu se lipesc cu pistolul de lipit. Acesta are scapari de tensiune pe ansa (sarma cupru) si poate distruge si alte componente din partea electronica a bordului facand posibila ca acesta sa nu mai functioneze. Mai sunt si multe alte secrete legate de polaritati si de ledurile care sunt inseriate, acestea fiind depistate doar de electronistii cu experenta. Este de ajuns un singur led lipit gresit si pe urma te asteapta o munca colosala sa repari. Atentie... si succes!

Vyk 23-04-08 23:10

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1498295)
In nici un caz nu se deslipesc si nici nu se lipesc cu pistolul de lipit. Acesta are scapari de tensiune pe ansa (sarma cupru) si poate distruge si alte componente din partea electronica a bordului facand posibila ca acesta sa nu mai functioneze. Mai sunt si multe alte secrete legate de polaritati si de ledurile care sunt inseriate, acestea fiind depistate doar de electronistii cu experenta. Este de ajuns un singur led lipit gresit si pe urma te asteapta o munca colosala sa repari. Atentie... si succes!

In cazul asta lasam munca manuala pentru cei care se pricep. Credeam ca este mai simplu si/sau mai lipsit de riscuri.

Stiu ca Zextar are o gama mai larga de leduri. Tu de care vorbeai?

vioami 24-04-08 08:49

Quote:

Originally Posted by Vyk (Post 1499646)
In cazul asta lasam munca manuala pentru cei care se pricep. Credeam ca este mai simplu si/sau mai lipsit de riscuri.

Stiu ca Zextar are o gama mai larga de leduri. Tu de care vorbeai?

Tot de cei de la zextar vorbeam. Au leduri bune dar sunt cam scumpi. Mai gasesti leduri mai avantajoase la Maica Domnului (de la Lizeanu cu Stefan cel Mare a doua statie de tramvai spre Maica Domnului) unde sunt foarte multe magazine electronice si preturi mai bune. Succes...!

Vyk 24-04-08 22:21

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1500035)
Tot de cei de la zextar vorbeam. Au leduri bune dar sunt cam scumpi. Mai gasesti leduri mai avantajoase la Maica Domnului (de la Lizeanu cu Stefan cel Mare a doua statie de tramvai spre Maica Domnului) unde sunt foarte multe magazine electronice si preturi mai bune. Succes...!

Imi cer scuze, nu am fost destul de explicit. Intrebam cam de care game de leduri vorbeai. Imi aduc aminte ca am intrat mai de mult pe site-ul lor si aveau mai multe sortimente de leduri. De acele categorii de produse intrebam.

vioami 25-04-08 10:27

Dupa cum am mai spus intr-un pos mai inainte sunt leduri smd si leduri de 3 mm la toate luminitele masinii. Acuma depinde de ce culori vrei. Bafta si un Paste fericit!

Snoop 1.8 TFSI 07-05-08 18:29

Daca citeste un "meserias" care si-a schimbat infectiile alea de leduri verzi,un meserias care vrea sa ajute un NEPRICEPUT (adica pe mine) cu schimbatul ledurilor ....
Un meserias care sa aibe si timp...ID'ul meu de mess (in cazu' in care vrea cineva sa ma ajute)[email protected]

Accept aproape orice pretentii(materiale)

vioami 08-05-08 19:45

Bine ai venit printre noi Snoop 1.8 TFSI. Te ajut eu, dar cum sa facem...?

Snoop 1.8 TFSI 08-05-08 20:42

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1522538)
Bine ai venit printre noi Snoop 1.8 TFSI. Te ajut eu, dar cum sa facem...?

Pai nu stiu cum sa facem
eu sunt din Buc.tu din Drobeta....tu ai drum prin Buc. ca eu sigur nu am prin Drobeta.
Lasa un nr de telefon daca vrei,poate ma scapi de luminile alea enervante.....

vioami 08-05-08 21:58

Cam ce culori ai vrea sa faci bordul si ce optiuni ai pe masina?

Snoop 1.8 TFSI 08-05-08 22:01

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1522855)
Cam ce culori ai vrea sa faci bordul si ce optiuni ai pe masina?

Nu foarte multe...nu stiu ce dotari sa enumar aici....Elegance....messenger ai? uite id'ul meu : Snoop_cs1

vioami 08-05-08 22:03

De care octavia 1 sau 2?

Snoop 1.8 TFSI 08-05-08 22:11

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1522877)
De care octavia 1 sau 2?

O2 ,culori vreau(as vrea) ALB cu ROSU

vioami 08-05-08 22:14

Comutator reglare intensitate lumini ai?

Snoop 1.8 TFSI 08-05-08 22:17

Da,am, daca e vorba de ala din bord. Ptr. intesnsitatea luminilor de la bord

vioami 08-05-08 22:20

La ala ma refer. Vezi ca o sa-ti las numarul meu de telefon pe privat. Poate o sa ma suni si stam de vorba.

coccolino 10-05-08 18:40

Quote:

Originally Posted by Caruntu (Post 1163307)
Am vrut sa imi schimb si eu Ledurile din Bord de la skoda ele din fabrica sunt verzi si am vrut sa imi fac ca la passat albastru cu acul rosu , si am vb cu cineva pe net sa mi le schimbe el ... vb noi ce vb ca mi le face tot si dintro data il intreb eu fara sa imi treaca prin cap , cate leduri sunt de schimb la care el imi raspunde 65 leduri cu cele de la usa daca ai geamuri electrice pe spate +4 . Am ramas suprins , atunci l-am intrebat cam cat mar costa toata schimbarea asta la care el imi raspunde 3.500.000 + 2.500.000 Manopera deci in total 6 Mil , La care eu credeam ca cu 1 juma maxim 2 o fac , Deci nu se merita sa iti schimbi culorile din bord :sad:

Ti le schimb eu contra sumei de 250 ron da asta inseamna sa faci o vizita in SLATINA jud.OLT;) tel.:0751225916

vioami 11-05-08 10:43

Bine ai venit printre noi coccolino...!

andreiovidiu_p 11-05-08 11:36

super grav ti-a iesit bordu
vreau si eu asa ceva?
se poate?

vioami 11-05-08 11:39

Am mai facut ceva modificari. E mai fain. O sa pun alte poze.

andreiovidiu_p 11-05-08 11:43

ce modificari?
tot la luminitze in bord?

andreiovidiu_p 11-05-08 11:43

vioami pt o fabia cam cate leduri mi-ar trebui?

andreiovidiu_p 11-05-08 11:44

si manopera cam cat m-ar duce?
sa le schimb?

jasson 11-05-08 15:28

2 Attachment(s)
Lumina ambietala

crs_TDI 11-05-08 17:21

Dar nu deranjeaza noaptea la condus?

vioami 11-05-08 17:30

3 Attachment(s)
Si alte modificari...

vioami 11-05-08 17:42

Numai pentru bord?
Am mai scris aici la pg.3

coccolino 11-05-08 18:08

Quote:

Originally Posted by vioami (Post 1527018)
Bine ai venit printre noi coccolino...!

bine v-am gasit:oops:

minu4ufire 15-06-08 17:09

4 Attachment(s)
am mai facut o masina de data asta o octavia 1,

MS 87 PIJ 15-06-08 22:59

Cu montare cum te ai descurcat a fost greu ?

bebeko 16-06-08 10:34

M-am gandit sa mai inviorez putin luminile din bord ( Skoda Fabia ) si as vrea sa schimb culoarea din alb in rosu la acele indicatoare pentru viteza si turometru.
Acum intrebarea mea este cum sa fac : sa schimb doar acele leduri din alb in rosu, sau sa cumpar 2 ace indicatoare de la vRS care sunt rosii ???
Ce e mai simplu ???

minu4ufire 19-06-08 08:58

Quote:

Originally Posted by bebeko (Post 1593911)
M-am gandit sa mai inviorez putin luminile din bord ( Skoda Fabia ) si as vrea sa schimb culoarea din alb in rosu la acele indicatoare pentru viteza si turometru.
Acum intrebarea mea este cum sa fac : sa schimb doar acele leduri din alb in rosu, sau sa cumpar 2 ace indicatoare de la vRS care sunt rosii ???
Ce e mai simplu ???

parerea mea este ca e mult mai simplu sa schimbi doar ledurile

minu4ufire 19-06-08 09:00

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 1593346)
Cu montare cum te ai descurcat a fost greu ?

la octavia mi sa parut mult mai usor fata de fabia.oricum nu e greu,iti trebuie putina atentie sa nu strici piesele pe care le scoti

vioami 22-06-08 17:36

Eu am vopsit acele cu markar pemanent rosu. A iesit foarte bine.

bebeko 22-06-08 21:18

Adica nu ai pus si leduri rosii la acele de bord, au ramas cum era standard ???

vioami 22-06-08 22:07

Quote:

Originally Posted by bebeko (Post 1606616)
Adica nu ai pus si leduri rosii la acele de bord, au ramas cum era standard ???

Am pus si leduri rosii dar am vopsit si acele.

bebeko 22-06-08 22:29

Asa da, eu ma gandeam ca ajunge doar sa dau cu marker ...

All times are GMT +2. The time now is 01:18.

- Copyright 2026 4Tuning