![]() |
3 Attachment(s)
Si inca 3 poze...
|
3 Attachment(s)
Si ultima femeie in toata regula pe ziua de azi ca ma doare mana...
De cautat poze mah !!!! La ce va gandeati ???? :censored: :censored: :censored: http://www.picvip.com/Showgirls_Straniere/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
ultima si cea mai tare!! ..hai k am gasit si eu una care a pierdut ceva si si se apleaca dupa acel ceva.....ba nu cred k o roade ..pantoful ..
|
1 Attachment(s)
..parcare cu plata..!! :D:)
|
:lol: :lol: parerea mea pana la urma toate sunt...vad ca merge topicul asta la greu..cu femeile...mai bine decat restul.. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
...asta asa e :):P :arrow:
|
INTRATI PE www.orbu.com si cititi acolo ...
sa imi spuneti ce parere aveti despre fata aia...:):) Nu o sa regretati..dar nu mai dormiti la noapte..e frumoasa foc.. |
:lol: :lol: :lol: da frumoasa focccccccccc :chainsaw: :burn: :2gun: :x :bat:
|
..eu zic k e draguta.. :twisted: :twisted:..zici k e moartea!!
|
:lol: :lol: :lol: da mane ii super draguta... :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
Bah, esti normal mah ??? Sa mor de nu m-am speriat de moarte, in pola mea...
:shock: :shock: :shock: Bah, daca o dam pe caterinca...Atunci caterinca sa fie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ps: numai sa nu va suparati... bah, dar tot femeie este, nu ??? |
:twisted: :twisted: poi nu merge poza.. :evil:
|
..Cata ce rau imi pare k nu vezi poza ...crede-ma e \"superba\"
...sii..Hondare eu am zis acolo k nu mai dormi la noapte :)...zi tu de nu-i frumoasa :):D |
:lol: :lol: hmm..acuma o vad ... :chainsaw: :2gun: :bat:
|
...vezi k gasesti mai multe pe http://www.saracie.ro/masini.html
e marfa site-ul :) |
:lol: :lol: lol numai la prosti ca sta capul super site... :twisted: :twisted:
|
Prefer sa visez la masini decat la femei din ziare si reviste. Nu mi-o luati in nume de rau dar cred ca e mai sanatos...femeile mananca mai multi bani credeti-ma mai ales daca ii aveti !!! e adevarat ca si de tunat o masina costa mult dar o femeie daca vede conturi grase in banca, le transforma instant in \"DEPUNERI PENTRU ADOLESCENTI\" !
Macar sa ma manance masinile de bani, nu femeile! le urasc pe astea care zic \"te iubesc\" pentru un inel de aur. Voi ce ati prefera: sa aveti o super femeie in pat, un top model cunoscut in toata lumea si un Trabant la scara ?!? Sau o super-masina, un bolid adevarat la scara si o femeie dragutza, simpla, dar care sa va iubeasca mai mult ca orice ?!?!? EU prefer a doua varianta....deja incep sa dau in alte treburi...ma opresc. |
bah topicu e tareeeeeee/.............
|
3 Attachment(s)
Hmm..hai sa pun si eu cateva poze..
|
3 Attachment(s)
Cameron Diaz ! :!:
|
3 Attachment(s)
Romance :wink:
|
Romancele tot romance raman...la naiba...sunt unele frumoase rau...dar nu putem spune k si cele din afara nu-s frumoasa...dar de ce sa nu ne dam la ce avem aici?park sunt mai accesibile...
|
:lol: :lol: sunt de acord cu tine romancele sutn superrrrrrr :twisted: :evil: au ele ceva...deosebit.. :lol: :lol:
|
..parerea mea (si cred k nimeni nu poate sa ma contrazica)..este ca in Romania sunt cele mai frumoase fete.. :chick:
..mai sunt si exceptii ..dar tot romancele sunt cele mai tari!!..:D |
Da alex_maxx ai dreptate..romancele sunt cele mai tari..dar imi plac si rusoaicele :P
|
:lol: :lol: hm..rusoicele merg ..eu zic ca ale noastre sunt tari dupa iai vin sarboaicele .ungoroaicele..etc.. :lol: :lol:
|
..Fiecare tara are frumusetile ei ...modelele ei ..dar in Romania sunt cele mai multe..(parerea mea)..de ce toti strainii spun k in Romania sunt cele mai frumoase fete!! ...sunt si la ei dar prea putine!! :lol: :wink: :peace:
|
:lol: :lol: lool ..cam asa eu unu nu prea am vazut ..o femeie fain aici pe strada cum sunt la noi ..cred ca nemtoaicele sunt cele mai naspa.. :lol: :lol:
|
...aici nu te contrazic am si eu un prieten in Germania si mia zis k nemtoaicele sunt ...ihhh!!! :weee:
|
:lol: :lol: poi sunt..mane de ce crezi ca toti astia care suntem plecati avem femei de la noi?? :lol: :lol: cas urate ca dracuuu astia de aici ..leas taia cu drujba in doua!!! :chainsaw:
|
dupa ce k sunt urate mai le tai si tu le faci mai rau !!impusca-le direct!! :2gun: :pistoles: :):peace:
|
:lol: :lol: mane daca ai sti cat de mult ma scarbit de ele ...sa le mai vad pe stradfa numqai cand ma gandesc cei la noi vara.... :twisted: :twisted:
|
..la noi dk te duci prin parc sau prin romana..sau pe oriunde mergi ...iti fracturezi capu tot intorcandu-l dupa fete..si vara mai ales fustite scurte bluzite transparente..decolteu alea alea..!! :)..las k vezi tu cand vii ..:D
|
:lol: :lol: :lol: da mane ..stiu cum ii la noi..si abia astept ca sa vin odata... :twisted: anul asta imi fac de cap.. :twisted: :twisted: :lol:
|
asa, romancele sunt cele mai frumoase PUNCT :)
sunt si in america cateva, dar majoritatea e urate si grase :) |
:lol: :lol: poi nui de mirare la cate fast fooduri sunt in america... :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
:twisted: sa nu vi se umfle \"nucile\" :twisted:
|
imi palce topicu asta dar incerc sa nu ma gandesc.......oricum, astea care sunt vedete sunt asa de inaccesibile ca nu \"visez\" dupa ele.......dar cand vad superbitati din popor atunci da !!!
Oricum, Romania are cele mai frumoase femei pe cap de locuitor, sunt absolut convins.......sunt si in america femei frumoase, dar sunt 300 Milioane de locuitori, la fiecare 9 urate/obeze/diforme etc mai e si cate 1 buna.......mai ales astea din america de sud care arata beton in state, nu-i asa Yo ZMD: ca sa-ti raspund la intrebare, nici una nici alta, daca as avea femeie top model cunoscut, ar fii imposibil sa am Trabant si daca as avea Un Lamborghini imposibil sa am una doar dragutza Cata: auzi, asta ca nemtzoaicele sunt cam urate am auzit si eu , dar din ce am auzit sunt destul de usoare, e adevarat? |
:lol: :lol: pimp sunt de 9 ani aici si nam vazut nici o nemtoaica fain..pe strada cum ii la noi.. :twisted: :twisted: daca le vezi si cum se imbraca..iti vine sa le omori.. :chainsaw: :bat: :2gun:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning