![]() |
where`s face :?: k nu gasesc poza sa fak shi io ceva :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cred k mai incerc diseara ceva.... Am facut Clio-ul!!! |
@ad1
Nice ... arata chiar super bine Merci @andrey2003 Arata super tare asa lasata (suspensiile sunt oricum urmatoarea achizitie) dar in rest arata ciudat |
1 Attachment(s)
face uite clio :D facut de mine ! iti place?
|
1 Attachment(s)
:lol: cred ca arata ciudat k am pus nr akolo. Akum e mai bine?
|
MARFA DE TOT TOPIKU' ASTA!!!!!
SA MAI VINA LUMEA AICI SA-I TUNAM MASINA!!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
s8i varianta mea pt cobra :D
|
Face te rog frumos sa pui din nou poza , insa upload normal , fara [img] ... [/img]
mersi anticipat nu de alta ,dar ... sa mai lucreze baietii la ea .. ca n-au de unde .. ;) |
3 Attachment(s)
Gata Face ..
asa e bine ? sau vreti mai deschis ? am lucrat direct pe cea facuta de GolfTuning :P mici retusuri :P |
1 Attachment(s)
Mai deschis as vrea, o nuanta de albastru ca asta mi se pare un pic cu verde.
Si eventual fara lambo-doors k pe cat de mult as vrea sa-mi pun, pe atat de mult n-am cum sa strang inca atatia bani cand mai sunt atatea de facut la masina/motor. |
1 Attachment(s)
Mai pun o poza mai interesanta ...
As vrea daca se poate \"doar\" urmatoarele: - masina mai lasata - in stanga si dreapta semnului cu Renault si intre proiectoare plasa neagra - o buza finuta sub spoiler - praguri in linia buzei de sub spoiler - bandouri laterale si fata scoase (adica sa fie usa si spoilerul drepte, sa nu se vada ca au fost bandouri) Multumesc anticipat :P |
Asha deci santos imi iei lucrarile :( :roll:
ce vroiai ma ?a zis omu ca vrea culoarea mai deschisa .. ce era sa fac ? so fac eu de la capat ? am facut-0o in 10 min ca trebuia sa plec ;) |
1 Attachment(s)
asa varianta mea :D
|
1 Attachment(s)
uite face merge asha?
|
@DVDValy
:D mda, interesant numai ca nu as mai avea cum sa deschid usile din spate :D merci @GolfTuning Great ... astept si cealalta poza modificata :P |
2 Attachment(s)
Poftim Face
zi daca-ti place bandou fatza ... sa-l ti-l scoata zeii .. eu nu pot .. |
Excelent ... mersi SantOS
|
Cu cea mai mare placere.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT !!!!!!!!!!!!!!!! |
Knd vin de la scoala :raving: :(
|
nu mai se joaca nimeni cu rekinu meu? :cry2:
|
3 Attachment(s)
COOBRA: Uite si rekinu' tau dar tre sa-i mai pun nijte jenti.... si tre sa plek aku'... Ce parere ai?
FACE: Ce parere ai? Ce-i mai pun/scot??? |
|
saintdick....esti cam oftopic..rau.nu are nici o legatura cu acest topic.asta era poza de various sau invatam sa facem VT
|
2 Attachment(s)
pun si eu 2 poze cu pisica mea poate facetzi ceva la ea :wink:
|
1 Attachment(s)
uite aicea...e prima oara cand fac asa ceva...mi-e cam rau shi ma dor ochii k as fi stat de data asta sa o finisez...are multe bube...shi unele destul de mari..dar in mare imi place... 8) probabil o sa vina shi varianta fatza....
|
:O:O:O Sooper
|
daca stau sa ma uit asa.............. asta e CTL :P
am dreptate? |
seamana cu ctl'u dar astept varianta din fata.ms oricum mikey 8)
|
incerc sa termin in seara asta partea frontala...cu toate ca nu prea imi place poza...e prea intunecata :)
|
Re:
Quote:
|
si daca stau sa ma uit si mai bine la poza, masina era parcata in fata blocului la un prieten de-al lui CTL, in fata la BIX!
dar in acelasi timp s-ar putea sa ma insel asupra locatiei |
e ctl intradevar...recunosc.poza nu este in fatza la turcu.cred k e la mare la parada supercar sau ce a fost.....no comment.yo am incercat...dak ctl-u a fost cel mai indemana ce era sa fak?in fond shi la urma urmei am luat dupa o main reala,nici macar dupa una tunata virtual.
|
eu totusi cred ca e acolo la BIXu in fata blocului ptr ca recunosc septarul ala din fata lui si in + nu cred ca e la mare...... prea arata a Bucuresti blocul ala :roll:
|
yo credeam k zici de poza cu ctl..poza originala e facuta undeva tot in drumu' taberii aproape de turcu.e pe dealul macinului...aia care e in panta la capat la 90 8) poate sa te convinga si propietarul k nu e in fatza la BIX....
p.s.:un mic detaliu:sunt asa de sigur k pozele sunt facute de mine |
@andrey2003 - incearca sa nu ii mai pui bot de urs si fa un spoler de rekin .....ceva finut nu extravagant si ma intereseaza f mult incercari cu diverse jenti :wink:
multumesc |
ok dar nu am spoiler de rekin.... :(
|
1 Attachment(s)
am si eu o varianta pt bestia lui florian :D
|
1 Attachment(s)
si spate :D
|
6 Attachment(s)
Salut...am un suzuki samurai si as vrea sa-l modific un pic la exterior(ca masina are vreo 10ani..)
ma gandeam sa-i pun jentile din imagine si poate niste bumpere ceva..nu stiu, poate imi faceti voi niste propuneri..a si nu vreau ceva de genu monster-truck sau o masina ridicata, ci dimpotriva sa aibe mai mult un aspect de streetcar joasa.. se poate sa fie chiar si decapotabila..am vazut pe cardomain mai multe asa... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning