![]() |
Re: B-72-wlw
eu vreau sa imi fac asa o dacie berlina care acum e crem dar in primavara vreau sa o fac negru mat si nu am idee de ude sa iau vopseaua ..........
|
vopseaua e de vw..
|
ti am vazut masina aseara la carol, frumusica, sa iti traiasca
|
thanx in sf unu care m-a vazut in realitate...e facuta in photoshop auzi :)
|
:lol: razi tu razi, dar crestea inima in tine cand auzeai asta
|
Quote:
|
Mai repede ai facut tu misto,nu el...
Inainte sa faci acuzatii aiurea,arunca o geana mai bine,intreaba si tu..ca sunt unii care chiar au vazut masina. Asa ca.. |
azi-maine pun film facut zilele astea...(tot facut in photoshop :))))))) just kiddin' )
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate daca ai fi folosit alt ton in primu tau mesaj... Dar asta e,e plina lumea de ingineri.
|
la motorul asta de 1.5 nu prea merita sa-i faci mari modificari, o evacuare mai smechera i-as pune, chip tuning nush...vedem
|
Da asa e baga o evacuare BORLA ori PowerFULL in functie de buget sa vdm in continuare....Spor la munca
|
Quote:
|
Quote:
In alta ordine de idei, desi te-am felicitat si in privat AvionuNegru, te felicit si aici, e o masina care atrage priviri. ;) |
Quote:
|
poze noi........:)
|
yo cred ca omu ala ii facut in photoshop:lol: :lol: :lol:
|
in talonul tau scrie doar negru si atat la culoare?
|
cat ai dat pe vopsea si pe unde gasesc?
|
scrie doar negru la culoare
|
in curand poze noi cu ce am mai facut pe la ea :D
|
Tare masina :woowoo:
Dar sincer striga un pic dupa folii, suspensii si eventual niste jante mai mari un pic. Oricum am un feeling ca vor urma ;) Keep up the good work. Bafta :peace: |
dragi membri 4tuning, daca mi se permite pun si eu un link...uitati-va sa vedeti masina facuta in photoshop cum merge pe strada :) https://www.youtube.com/watch?v=w2EITvVGezA
P.S. Thanks Eckss si AlucarD pt filmare, e un pic raw dar urmeaza si un montaj frumos |
ca sa te creada lumea filmeaza masina dimineata ca se trezeste cineva si zice: e seara nu se vede nimica si pe masina e roua sau ai pus tu ceva.
nice paint man . |
Ce mare lucru sa credeti ca e vopsita negru mat? Sunt destule masini vopsite in culoarea asta in Bucuresti, si daca nu ma insel prima a fost un BMW seria 5 mai vechi.
Am vazut si eu masina , nu e facuta in photoshop. |
Quote:
P.S. poate fi vazut prin zona Pta. Iancului |
vezi ca este si un seria 5 ;) . acum nu stiu care a fost primul si nici nu ma intereseaza acest aspect.
|
Quote:
Sunt asa : 1 Toyota negru mat 1 seria 7 vechi (zona Iancului) - negru ala vopsea de avion 1 seria 3 negru inchis mat (undeva prin Titan) si Loganul e fata ... astea sunt in Buc ... o sa postez si poze cu ele cand le mai vad pe strada |
muzica ai in el ???? sau e sonorizarea din fabrica
|
@ alexGTI: am mai vazut si eu un saab din ala mai vechi prin zona garii de nord, tot negru mat, si un seria 5 negru mat cu nr WRW pe la dristor ;)
@ cosmin: am mp3 panasonic, boxe x4 sony xplod de 35w si in spate subwoofer jbl de 250 de w cu statie infinity |
si revenind la b 72 wlw, pe 1 decembrie vin poze noi cu ce am mai facut pe la ea :)
|
Asa tarzior ? :D
Ne tii cu sufletul la gura, ai ? :D |
fromos Loganul tau...ai nimerit si o culoare faina la ea.....succes
|
In sfarsit vad si eu un logan facut cu gust nu impopotonat ca in balci....simlu si cu bun gust...cred ca o suspensie mai joasa ar da mai bine...bafta
|
mersi de pareri
eu am vb. cu un bun prieten si mi-a zis sa las mai bine suspensia asta stock, din cauza gropilor, mi-a explicat ca amortizoare si arcuri sport se strica repede in gropile din buc. :( |
te`am vazut in trafic prin militari pe la gorjului.. foarte bine arata masina.. ar merge lasata mai jos si alte jenti.. mai mari.. si tot culoarea asta..
Bravo! |
in curand urmeaza...body kit si stopuri...o sa pun poze cand le montez
|
felicitari pt culoarea alesa,e greu de intretinut culoarea asta???.....daca tot ai facut-o mai speciala cu culoarea asta,cam cum ar fi un logan 1.5dci cu un bov:rolleyes2
|
Quote:
P.S. informatiile provin dintr-o sursa foarte sigura =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning