![]() |
Re: e30 cameleon
numa spune cand vrei sa ne dam, ca pun motoru 2.3-napoi sa mai vezi cularea masini ca cu 2.8 numai numaru din spate vei vedea:D
|
vom traii sii vom vedea care la care vede nr din spate :lol:
|
Quote:
in orice caz nu pune talonu la pariu... |
mestere domy tu pregatest copilu- (motorul) tu jai dat viata in..monstru sper cai ceva fiu sau pui de monst:?:idea: :D :D
|
astept monstru sa renasca si vedem la anu la legaele daca mai pote :lol: si bafta in continore sper ca motoru a ajuns pe minii bune adica la un cunoscator :peace:
|
o sa`ti iasa ceva super frumos;)mistow accesoriile pe care i le`ai cumparat;)bafta cu proiectu;)
|
Ador e30`urile :X Bafta !
Sunt sigur ca iese ceva frumos. Imi place ce ai facut pana acum ;) |
cum stati cu motoru lati montat pune niste poze:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
de unde cumperi pedalele ///M? gasisem pe ebay.de dar nu trimit in ro
|
Quote:
Bafta si spor cu ursu!;) |
frumos sefu sper sa se invirta bine vibrokenu la anu :lol: si spor la treaba:peace:
|
speram k va iesi bine proiectu :D pedalele se gasesc in ungaria.
|
1 Attachment(s)
mai primeste de ziua lui o capota din carbon :D am gasit mester in domen...carbon ..va fi si poze! mesteru -e din ungaria; si niste poze :-)
|
poate tinem legatura si cand comanzi ma anunti si pe mine
|
se anunta a fii un proiect fff tare bafta in continuare la tunarit
|
Quote:
|
de unde si cati bani ai dat pe farurile negre si semnalizatoare?
|
semnalizatoru negru e dela horguem-tuning; farurile negre din ungariai;-capota 250e va fi;)
|
o intrebare am si eu.. la ce-ti foloseste capota din carbon ca presupun ca nu o bagi la raliu sau cine stie ce sport unde trebuie sa fie usoara masina..
d aca vrei sa o faci mai usoara poti sa elimini tot de prin interior, de prin portbagaj, etc.. abia dupa ce faci asta poti sa te gandesti sa inlocuiesti piese de care nu te poti lipsi cu unele mai usoare.. nu mi-o lua in nume de rau, dar mie mi se par bani aruncati.. mai bine ii lipesti un autocolant din ala de imita textura carbonului :) |
mai am stopurile alb -rosu in cutie.......
|
nu numai ca masina va fi bagat la liniute da si de design exterior vreau sa fie ok pt mine! si daca e vorba de bani, puteam sa cumpar ceva masina mai noua daca nu ma bagam la projectul cu ursu .cine nare bani sa ramana la DACIA:D
|
eu raman la parerea mea.. daca vrei sa o faci usoara incepi cu scaune, bancheta, raota de rezerva, etc.. chestii care cantaresc mult mai mult decat o capota si care nu te costa nimic sa le dai jos..
in fine.. bafta! |
mersi.... eu zic ca carbonu e si frumos si de folos ce vorbest tu de autocolant imitatia mai cumpara cineva? ca ex:cumperi un Nike sau cumperi un Nikee calitatea si diferenta trebe platit la orce,si masina la concurs va fii facuta la cursa. Da inainte de a vopsi cameleon am vrut sa fac toata masina din carbon poate a doua masina va fi.:lol:
|
O sa fie o masina frumoasa... am vazut-o la Domy in garaj. Bafta...
|
bafta la ursake.....
|
Re: E30 - cameleon
ati montat motorul puneti niste poze :D
|
motorul e montat va fi si poze; pompa de benzina ne tine si chesti minore
|
am o cutie de viteza de vanzare: alpin...1 e jos 300e :D
|
pune poza cu cutia:D
|
ok sefu maine va fi :-)
|
Quote:
|
bine sefu is cu ochi pe voi :D si spor la treaba
|
Quote:
Dar si ursul:lol: |
vopsea cameleon de vanzare :D 350e 3l
|
6 Attachment(s)
niste poze
|
haver cum stai cu masina :D nimic nou:D
|
nimic nou mesteru mai are de lucru pe un rechin dar din decembrie incepem :baga mare::-)
|
4 Attachment(s)
dupa o pauza proiectu se continua
|
ai fost baiat cuminte,ai asteptat randul tau si iata proiectul astazi a inceput.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning