Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

adisoruc 25-10-07 11:18

Re: Intalnirea Baimarenilor !

@3sge nu este motiv, pur si simplu mi-a trimis mesaj....intreaba-l pe el :D. distractie placuta vineri

MarcCorneliu 25-10-07 13:17

Hai ca vin si eu. crek. la 21 sau la 22?

GODLESS 25-10-07 13:38

Vineri ora 21 in parcare la Praktiker .

adisoruc 25-10-07 16:06

Hai Sa Vedem Ce Iese....ne Vedem Acolo

Yackone 25-10-07 16:46

sa faceti poze;)

bilutza 25-10-07 17:04

adisoruc ar trebui sa stie motivele dar eu nu mai zic nimik ... dar tin sa punctez o chesti WE DONT LIKE LIERS asa ca stii ce vreau sa zic omule cu brevet de pilot ... si cu povestile de pe la bucuresti despre unele persoane...

bilutza 25-10-07 17:06

Si pe langa asta tin sa spun ca clubul MR din Baia Mare este foarte primitor si nu suntem cu nasul pe sus cum ziceau unele persoane

IonutzMFF 25-10-07 17:27

Deci ...fiind presedintele Mr Baia Mare trebuie sa anunt ...Adi nu a fost din club numai asa ...Am convocat o intalnire sambata seara si impreuna cu cei din Bucuresti am hotarat inlaturarea lui, in primul rand a mintit , s'a laudat...Am facut o comanda pentru parasolare din bucuresti si i le'am dat lui adi , el mi'a spus ca a dat din ele la membri si nu au dat bani pe cand bani erau la adi da nu a recunoscut , pe linga asta cata vreme a fost in bucuresti s'a laudat unui membru ca el se plimba cu un evo 9 din club si ca proprietarul i la dat sa'l conduca ,singurul cu evo 9 din club este Ono41 ,si cand l'am sunat sa'l intreb daca este adevarat a zis ca nici gand , el a fost plecat din tara in perioada respectiva si ca masinile nu i le da nici sotiei lui dapoi la alti membri ..Adi nu a fost exclus din club sa fie clar ..doar nu mai este vicepresedinte ..Treaba lui daca nu mai vrea sa faca parte din club ,.Si afirmatile lui nu trebuie declarate pe toate forumurile ....Si apropo de intalnirea de maine ...Acolo este locul nostru de intalnire si ora 21 nu este potrivita deoarece este aproape plina parcarea ..cel mai bine e ora 22 ...depinde daca sunteti de'acord ...

Eu incerc sa fac din aceasta filiala una numeroasa .Ar fi bine ca toti cei care vor veni sambata sa incercam sa formam o echipa aici la baia mare ca doar pentru asta si suntem pasionati toti de tuning ..Adi iti urez succes in gasirea altui club dar iti spun sincer , ca MR nu mai exista nici unul ..oricine poate confirma..
Va salut pe toti si ne vedem maine ..Poate poate de vremea e buna se aude de unde ''gratar''

IonutzMFF 25-10-07 17:28

Deci ...fiind presedintele Mr Baia Mare trebuie sa anunt ...Adi nu a fost din club numai asa ...Am convocat o intalnire sambata seara si impreuna cu cei din Bucuresti am hotarat inlaturarea lui, in primul rand a mintit , s'a laudat...Am facut o comanda pentru parasolare din bucuresti si i le'am dat lui adi , el mi'a spus ca a dat din ele la membri si nu au dat bani pe cand bani erau la adi da nu a recunoscut , pe linga asta cata vreme a fost in bucuresti s'a laudat unui membru ca el se plimba cu un evo 9 din club si ca proprietarul i la dat sa'l conduca ,singurul cu evo 9 din club este Ono41 ,si cand l'am sunat sa'l intreb daca este adevarat a zis ca nici gand , el a fost plecat din tara in perioada respectiva si ca masinile nu i le da nici sotiei lui dapoi la alti membri ..Adi nu a fost exclus din club sa fie clar ..doar nu mai este vicepresedinte ..Treaba lui daca nu mai vrea sa faca parte din club ,.Si afirmatile lui nu trebuie declarate pe toate forumurile ....Si apropo de intalnirea de maine ...Acolo este locul nostru de intalnire si ora 21 nu este potrivita deoarece este aproape plina parcarea ..cel mai bine e ora 22 ...depinde daca sunteti de'acord ...

Eu incerc sa fac din aceasta filiala una numeroasa .Ar fi bine ca toti cei care vor veni sambata sa incercam sa formam o echipa aici la baia mare ca doar pentru asta si suntem pasionati toti de tuning ..Adi iti urez succes in gasirea altui club dar iti spun sincer , ca MR nu mai exista nici unul ..oricine poate confirma..
Va salut pe toti si ne vedem maine ..Poate poate de vremea e buna se aude de unde ''gratar''

GODLESS 25-10-07 22:28

OK rectificam ...

Intalnirea Baimarenilor are loc in parcare la Praktiker vineri 26.10 2007 ora 22.00

bilutza 25-10-07 23:10

Perfect ne vedem toti acolo

adisoruc 26-10-07 09:32

in primul rand ionut astea sunt atacuri la persoana mea si am sa ma apar pentru ca nu ai dreptate deloc, eu nu ti-am spus niciodata de evo 9 sau ono41, sincer nu il cunosc...asa ca nu mai vb tampenii...sau habar nu am de unde le-ai scos...in fine, in ceea ce priveste parasolarele bani sunt la mine, te asteapta, hai dupa ei, tu tot zici ca nu ai vreme sa ne intalnim sa ti dau...nevermind, mi se rupe ....

adisoruc 26-10-07 09:41

eu nu am nimic personal cu nimeni din club, chiar din potriva credeam ca suntem toti prieteni si nici nu am nimic cu clubul MR dar cand aud ce vorbe se scot...hai mai ionut sa fim seriosi, te credeam om nu sa te cobori chiar in halu asta....

3SGE 26-10-07 10:17

Va rog nu transformati sectiunea baia mare in Mirc! Spalati rufele in familie! Exista private message!

adisoruc 26-10-07 11:08

Perfect Deacord, Discutam Aici Doar Despre Baia Mare, Nu Are Rost Sa Ne Certam Pt Ceva Ce Chiar Nu Are Sens

bogo4all 26-10-07 21:28

Ete ca e 9.30! Trec si eu intr-o vizita sa ne cunoastem! Va salut!

Ali_ump 27-10-07 12:21

Poze ceva? Cum a fost?

adisoruc 27-10-07 16:36

au venit cateva masini, am stat 10 minute dupa care toata lumea a zburdat care pe unde

Ali_ump 27-10-07 18:17

E un inceput si asta....incercati sa mai adunati oameni si sa va gasiti ceva de facut la intalniri ..ceva interesant care sa atraga;) este foarte important ...sa ramana ziua si ora stabila ...ca sa stie toata lumea;)

bogo4all 27-10-07 19:09

Masini au fost destule pentru inceput, oameni de treaba, poze nu s-au facut. Va salut pe toti! Si cred ca ar fi buna o sectiune in care sa ne aratam masina si poza cu noi :).

IonutzMFF 27-10-07 20:07

imi cer scuze dar din motive personale nu am reusit sa fiu acolo ....daca nu ne prinde zapada vom organiza ceva frumos ...va salut

bogo4all 27-10-07 20:10

Te-am vazut noaptea pe la 2 pe independetei:).

GODLESS 29-10-07 11:57

A fost cam frig in rest ok ! nu am reusit sa cunosc pe toata lumea, pt ca nu au vrut sa se prezinte cand au venit ... de ce oare ?:?:
Dar cu toate astea am fost placut surprins ca a fost ceva lume ...

Ali_ump 29-10-07 12:52

ramane pe saptamana viitoare ;) cu prezentarile:)

rapidistu_c&c 01-11-07 22:03

Salutare Fratilor!!!! Sunt din clubul No Limits Racing Team Satu Mare, si as avea o intrebare, in ce zi va strangeti si va intalniti, pe la ce ora si in ce loc....k mi-ar face placere...sa ma duc la o intalnire cu voi...binenteles dak m-ati primi...!!! ms tuturor!!!

bogo4all 01-11-07 22:12

Salut, vineri de la ora 22:00 in parcare la Praktiker, se intalnesc cei din MR, printre care si noi ceilalti. Bineinteles ca esti bine primit, zic eu. Salut si drum bun sa ai daca vi!

rapidistu_c&c 01-11-07 22:23

Ms Mult, si....dak nu ajung pe sapt asta atunci 100% sunt prezent sapt. viitoare...si dak imi permiteti mai kem pe ink cativa din NLR,cine o sa vrea....!!Ms incodata tuturor!!!!!

juana_man 02-11-07 07:37

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179472)
Ms Mult, si....dak nu ajung pe sapt asta atunci 100% sunt prezent sapt. viitoare...si dak imi permiteti mai kem pe ink cativa din NLR,cine o sa vrea....!!Ms incodata tuturor!!!!!

mai tu fa bine si hai la antalnirile noaste:evil: :evil:

Miodrag_ 02-11-07 08:28

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179433)
Salutare Fratilor!!!! Sunt din clubul No Limits Racing Team Satu Mare, si as avea o intrebare, in ce zi va strangeti si va intalniti, pe la ce ora si in ce loc....k mi-ar face placere...sa ma duc la o intalnire cu voi...binenteles dak m-ati primi...!!! ms tuturor!!!

parerea mea e sa citesti inainte thread-ul ca doar scria mare intalnirea baimarenilor si dupa aia sa vi cu asemenea intrebari...daca dadeai cu o singura pagina inapoi aflai ce si cum si la ce ora...dar vad ca postezi asa aiurea

rapidistu_c&c 02-11-07 09:15

imi cer mi de scuze dak am deranjat si gresit cu ceva!!!!! mi de scuze incodata....si nu mai deranjez aici!!!!

juana_man 02-11-07 11:02

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179902)
imi cer mi de scuze dak am deranjat si gresit cu ceva!!!!! mi de scuze incodata....si nu mai deranjez aici!!!!

stai linistit...sti proverbu ala" o pasare n-aduce primavara" mai sunt si baieti kre ne primesc cu drag

3SGE 02-11-07 12:25

oricand si la orice ora sunt ateptati si bineveniti satmareni!

juana_man 02-11-07 12:29

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1180233)
oricand si la orice ora sunt ateptati si bineveniti satmareni!

sper k apucam sa mergem ink inainte sa .....sti u,meri dupa ala "mic"...dak nu vor astia erg eu singur :D

adisoruc 02-11-07 13:53

poi te asteptam atunci, ne vedem diseara!!

IonutzMFF 02-11-07 17:13

Neaparat trebuie sa ne intalnim ....sunt multe de discutat ...va voi spune si de ce ..Deci deseara la 22 la practiker ...see ya'll there

adisoruc 05-11-07 10:01

si ce anume s-a discutat pana la urma??
:D

SM-84-VDG by DNY 05-11-07 22:12

salutare...pe sapt. asta,adik vineri va anuntam k o sa mergem catziva din NLR Team Satu Mare la voi in Baia Mare, la intalnire....sper sa sa fim primiti si sa ne intelegem!!!! Ms. Tuturor!!!!:) :) :) ;)

IonutzMFF 06-11-07 08:42

Va asteptam cu cea mai mare placere ....la ora 22 in parcare la real

MarcCorneliu 06-11-07 12:25

Veniti cat mai multi :D

tuner_cata_05 06-11-07 15:50

Va asteptam cu bratele deschise:-) :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning