Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/54719-matiz-satu.html)

tavisor 21-10-07 18:05

Re: Matiz din Satu Mare

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1160283)
Multumesc pentru aprecieri.
Haideti sa va arat ce mai urmeaza.

asa sunt si pleoapele mele,doar ca la mine a fost adaugat valul ala

AdY9005 22-10-07 16:45

o sa fie mishto cu eleron dela ca si la Matiz-u argintiu ..... ;)

spark88 22-10-07 18:06

1 Attachment(s)
Idee propusa de ADY.Ce ziceti eu zic ca e super....................
Vreau ceva desen din asta pe el:)

spark88 22-10-07 19:03

Ce credeti de Lambo Doors???
Mi-ar trebui pentru matiz.
Ceva mai ieftin stiti careva??????

quick_5hifter 22-10-07 19:38

1 Attachment(s)
Lambo doors....nu exista special pentru Matiz, iar cele artizanale o sa ai probleme cu ele :sad:

Manerele din spate poti sa le desfiintezi si fara sa instalezi motorase, pur si simplu deschizi usile doar din interior, cum am si eu (vezi poza)

Buna treaba cu plasa neagra, sper ca la fel vei proceda si la capota.

Chestia cu stickerul...mie nu-mi place, dar nu arata rau...mai bine o lasi simpla....adica dai jos maner de 12-14 cm patrati si adaugi ~1 metru patrat de negru? care e ratiunea???

Bafta in continuare!

spark88 22-10-07 20:39

Wow is super nervos,acu am ajuns acasa si cand am coborat din masina am obs ca am pierdut ornamentul de pe toba :x
Trebe sa cumpar altul.De care sa iau??Care merge mai bine pe masinApropo nu stiu cum sa rezolv cu manerul din spate?Eu am inchidere centralizata si nu vreau sa renunt la ea,dar la clante da.Cum sa rezolv???
Am gasit lambo doors pentru matiz la 2100 ron.nici nu e asa scump.
Vrea ca sa fie ceva vopsit pe masina ,nu neaparat acel desen ,dar ceva asemanator,ceva care sa-i de-a un aspect mai sport.:)

coteschwann 22-10-07 20:43

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1158653)
arcuri si stopuri iti pot aduce eu.
si toba sport special de matiz

stopurile - 135 euro
arcurile - 160 eur0
toba - 180 euro.

Salut topser, daca ai ceva pe stoc ash vrea sa imi arati si mie stopurile alea de matiz...toba cum este? sport?
...daca e ne intalim in Cta si vb..bafta!

spark88 23-10-07 20:40

4 Attachment(s)
Na acuma sunt in problema ......dupa ce termin exteriorul vreau sa vopsesc gentile.
Multumit lui ady9005 am cateva din care sa aleg.Ce credeti care ar arata mai bine????????

DeeJay 23-10-07 22:29

Bravo colegu vad ca avansezi cu modificarile aduse masinii.....in legatura cu gentle ce sa zic....incearca o alta simulare cu doar cateva din spitele gentilor vopsite in negru

coteschwann 24-10-07 23:28

Quote:

Originally Posted by DeeJay (Post 1164421)
Bravo colegu vad ca avansezi cu modificarile aduse masinii.....in legatura cu gentle ce sa zic....incearca o alta simulare cu doar cateva din spitele gentilor vopsite in negru

modelel kitului nu este rau de loc bachiar ii sta bine buburuzei, numai ca ai o MARE problema vazuta sau nu....
parerea mea este ca spate a fost facut prost...la finisaj ma refer, nu imi plac lucrurile facute de dragul de a fi facute,(cred ca ti-a fost runine sa ii dai cu bara in cap alui care ti-a luat banii) parerea mea ca trebe refacuta,ptr ca ESTE suie,cas,stramba,inegala,cum vrei sa ii zici....sper sa nu o iei ca pe o ofensa!
alta parere, jantele nu o avantajeaza,indiferent daca le vopsesti in negru sau nu,eu zic sa le dai si sa mai pui ceva bani si sa iei ceva mai frumos,modele sunt,bani sa ai!!!multa bafta in continuare!

tavisor 25-10-07 10:53

Quote:

Originally Posted by coteschwann (Post 1166325)
modelel kitului nu este rau de loc bachiar ii sta bine buburuzei, numai ca ai o MARE problema vazuta sau nu....
parerea mea este ca spate a fost facut prost...la finisaj ma refer, nu imi plac lucrurile facute de dragul de a fi facute,(cred ca ti-a fost runine sa ii dai cu bara in cap alui care ti-a luat banii) parerea mea ca trebe refacuta,ptr ca ESTE suie,cas,stramba,inegala,cum vrei sa ii zici....sper sa nu o iei ca pe o ofensa!
alta parere, jantele nu o avantajeaza,indiferent daca le vopsesti in negru sau nu,eu zic sa le dai si sa mai pui ceva bani si sa iei ceva mai frumos,modele sunt,bani sa ai!!!multa bafta in continuare!

omule bara fata si capota sunt de pe matizul meu din oradea))))))))))))))

tavisor 25-10-07 10:56

2 Attachment(s)
a fost candva dar va ramane in sufletul meu mereu aceasta masina)))))))))

spark88 25-10-07 20:53

Ce anume nu iti place in spate mai??Ca nu vine dupa roata si se vad gumele???Mie imi place ,eu am venit cu ideeea:-)

spark88 26-10-07 17:55

7 Attachment(s)
Poze cu noua mea toba :D

AdY9005 26-10-07 19:13

da arata mult mai bn cu toba sport bv............ ;)

coteschwann 26-10-07 19:40

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1167952)
Ce anume nu iti place in spate mai??Ca nu vine dupa roata si se vad gumele???Mie imi place ,eu am venit cu ideeea:-)

sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar, nu imi place bara spate ptr ca este lucrata prost, este stramba frate tu chiar nu vezi? acolo sub nr de inmatriculare este valuri valuri si stramba,....nu ma deranjeaza ca se vad rotile...bafta!

spark88 28-10-07 20:06

1 Attachment(s)
Ce ziceti cum i-ar sta cu angel eyes???
*poza facuta de ady9005)

tavisor 29-10-07 13:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1172556)
Ce ziceti cum i-ar sta cu angel eyes???
*poza facuta de ady9005)

eu am avut dar de la caldura de la bec ti se vor topii,nu stiu daca sunt faruri pt matiz cu angel eyes.inelele ce le gasesti pe net nu sunt de calitate crede-ma si o sa te chinui sa-i iei sticla (plasticul) din far jos))))))) eu tot m-am taiat la maini cand am desfacut farurile.fa tu ce vrei dar eu iti spun l ace sa te astepti.uite cum aratau eu le-am avut pe albastru.

spark88 29-10-07 21:23

Sa stii ca au aratat bine:)
Si atunci ce sa fac?
Vreau sa schimb ceva si la faruri ,dar sa nu cheltuiesc milioane:shock:

spark88 02-11-07 19:47

Mai cum sa patesc una ca asta???Azi am fost sa-mi fac verificarea la masina si s-au legat astea de jante cum ca in talon scrie 13,iar pe masina am de 13...........
Maine trebuie sa-mi pun cele stoc si sa merg sa imi incerc norocul din nou.
Sper sa reusesc:sad:

Snapy_xxl 03-11-07 17:01

deci s-au legat de tine k ai jantele la fel k in talon?:lol: :lol: :lol: Pune domle' de 16, 17 poate atunci nu iti mai zice nimeni nik (just joking ;) )

spark88 03-11-07 19:01

Scuze domnu ,pe masina am de 14 , cauciucuri mai late de 185 si de asta s-au legat ,dar deja e ok am rezolvat :D am trecut de verificare:D

spark88 03-11-07 21:19

Apropo e de vanzare matizul.....5500 eur

spark88 03-11-07 21:20

An 2004 , 15.500km, tuning exterior, bara fata-spate,praguri,filtru sport,evacuare finala scport,inchidere centralizata,sunet super blaupunkt.
Astept oferte

snicky 04-11-07 03:57

mai bine dai totul jos de pe ea si o vinzi stock, asa cum vine din fabrica si restul le dai separat. asa e mai greu sa o vinzi. iti spun din propria experienta :). bafta

spark88 04-11-07 09:32

Stiu ca e mai greu sa o vand asa,dar nu ma grabesc,astept clientul potrivit :D

spark88 05-11-07 19:54

3 Attachment(s)
Astazi mi-s venit acceleratorul de gaze:D Maine ma duc sa-l instaleze............
sper sa se auda fain..............:-)

WOLFI3 06-11-07 18:06

Ceau frate...matizul tau imi va fi mereu in gand sa stii!!! Imi place la nebunie, arata super.....vad ca ai si ceva piese de la Seby(ii baiat foarte bun din Oradea) zic numa pt altii.....acceleratorul de unde l-ai cumparat si unde se monteaza????La interior ar trebui sa mai faci cate ceva cum am facut si io....daca as sti cum se pun poze tias arata...Altfel esti tare dar ar fi pacat de ea daca l-ai vinde...SPOR LA LUCRU IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!!(haideti zicetimi si mie cum se pun poze in forum??)

spark88 06-11-07 19:11

Salut .Mersi mult pentru aprecieri,intr-adevar am si niste piese de la Seby :D
Acceleratorul se monteaza in mijlocul evacuarii,adica in locul tobei mici care e cam pe la jumatatea sistemului de evacuare,dupa catalizator........se taie afara toba aceea mica si se sudeaza acceleratorul...........sa stii ca e ok ,azi l-am montat si se aude diferenta:-)
Cand vrei sa raspunzi la cineva ,raspunde dand clic pe quote,scrii ceea ce vrei si mai jos gasesti manage attachments,dai clic pe el si acolo o sa poti alege pozele,dai upload,inchizi fereastra mica,si dupa dai submit reply:D

WOLFI3 06-11-07 21:51

8 Attachment(s)
Mersi pt. lectia de folosire a forumului!! As vrea sati arat cate am facut io la matizu lu tata, zic ca o iesit cat de cat bine...nu am cheltuit prea mult, si nici nam dat bani ca sa mi-l faca cineva, fiind elev, mi-am batut joc de profesori zicand ca-s bolnav, dar am ramas acasa sa-mi fac interioru la matiz!!! La muzica nu zic ca tuna , dar basu imi tremura oglinzile retrovozoare ca nebuna...acuma vreau sa cumpar un dvd portabil pe care il bag pe bord, si sper sa ma bucur de calitate ! uite cateva poze:(equalizeru din portbagaj este una philips, il am cam de 5 ami, si nu stiu cum, dar imi dubleaza volumul muzical si calitatea macar cu 60%)

Adevarat ii ca in forumu acesta il laudam pe spark88 dar haideti dati-mi ceva pareri si mie, ce nu-i bine si ca va place....mersi inca odata spark88 sper sa mai stam de vb. NB all

WOLFI3 06-11-07 22:15

Sper sa-ti placa...nu a vazut aproape nimeni inca pozele acestea!

quick_5hifter 07-11-07 00:59

Hai sa te invat eu o noua "smecherie" a forumului: dupa ce citesti postul meu, apesi sus unde scrie "Masina mea Daewoo", apoi selectezi "new thread" si iti pui acolo pozele din nou....aici este topicul facut de proprietarul Matizului verde si se discuta numai despre masina lui ;)

E de inteles ca esti incepator, asa am facut si eu prima data, insa...acum ai aflat!

WOLFI3 07-11-07 05:53

Mersi si asa o sa procedez....Spor la lucru spark88

spark88 07-11-07 16:27

Domnu e ok masina...in interiorai schimbat tapiteria ???

spark88 07-11-07 16:27

Imi place ce ai facut e de bun gust .tine-o tot asa mai departe :D

WOLFI3 07-11-07 16:47

Mersi frate..am incercat si io ce am putut....dar nu stiu de unde sa fac rost de ceva jenti nu prea scumpe....ai ceva idee??

SPOR LA LUCRU CELOR CARE IS PASIONATI DE TUNING....SI MAI ALES PT. TINE spark88

spark88 07-11-07 17:01

Ai PM(private mesage) de la mine

spark88 07-11-07 17:04

Cineva ma poate ajuta????????????
Am nevoie de un sticker cu 4tuning:-)
Ziceti-mi cine are ..........Mersi mult:D

quick_5hifter 07-11-07 19:32

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1187926)
Cineva ma poate ajuta????????????
Am nevoie de un sticker cu 4tuning:-)
Ziceti-mi cine are ..........Mersi mult:D

Am eu, da-mi un PM cu adresa si ti-l trimit pana la sfarsitul saptamanii.

spark88 07-11-07 19:35

Mersi mult mult de tot:D mersi:D

All times are GMT +2. The time now is 21:35.

- Copyright 2026 4Tuning