![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai vazut si eu o masina din categoria "vreau BMW desi am opel" :twisted::D:D:D
|
1 Attachment(s)
Regina soselelor ....:D:D:D
|
In primul rand buna tuturor :) sunt stoc pe la voi dupa cum imi zice rangu de forum :) Mi-a placut discutia asta si am zis ca ma bag si eu pe aici.
Sunt destule masini in Baia Mare care sunt f frumos impodobite dar cand te uiti mai atent sunt lucrate ca... romanu sa zicem... Apropo de acea dacie logan rosie cu supersonic :)) si eu am prins-o intro zi la semafor, radeam cu un prieten in masina de ne-am trecut pe noi :)) si noi i-am facut poza. |
cipricipri esti taximetrist?....bengoasa rau dacia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ete un Mpower :D ce oamenii :rolleyes2
|
l-a julit jos de pe ceva BMW asta e si mai rau...saracu omu cu bmw cred ca s-a prins de cap...
|
sau poate sunt unii ca nu stiu ce inseamna aia si doar cumpara din magazin de profil auto unde se gasesc ca le place culoarea sau nu stiu ce au ei in cap :p
|
2 Attachment(s)
in premiera mondiala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,:shock::shock:
primul Logan V6 cu eleron de EVO(tentativa) a fost lansat:???::???: in caz ca vedeti masina , faceti-va poze cu ea pana apucati:-P:-P:-P |
Quote:
|
daca am vazut eu bine intr`o zi.. este si de vanzare :lol:
|
|
Quote:
|
A stricat aspectul masinilor , si ink primesc premii pentru asta ...pentru ca orice kitch dus la extrem e aprobat de comunitatea tuning din romania .
|
nu e kitsch , e megakitsch kitsch total impins si la limitele coeficientului aerodinamic al submarinelor rusesti
|
Saraca masina :x de bani ce s-au investit in ea chiar se putea face ceva frumos.. dar daca proprietarul crede ca arata bine atunci asa o fi :rolleyes2
|
fiecare cu gusturile lui :-??
|
poi normal ca fiecare e cu gusturile lui ... da totusi :rolleyes2
|
Quote:
|
nu stiu sa-ti spun...
|
Hai sa reformulez : MephistoBM de acord cu tine fiecare cu gusturile lui.
bogdan350cid nu sunt din BM masinile , topicul se numeste Kitch tuning Baia Mare |
Quote:
|
ma refeream la firebird..a fost bastardizat in baia mare ..big time :shock::shock::cry: saraca masina ...:cry:
si bmw ul e mega tare , oare e dizel? |
Firebird'ul e printre cele mai urate masini pe care le'am vazut , si cand ne gandim cate premii a luat ...a stricat complet linia masinii
|
lasa ca se intampla si la case mai mari....
|
1 Attachment(s)
;)) intr'o seara in fata mea ;)) GOF II versiunea "M" ;)) sorry pt calitatea pozei, noapte, telefon ... ntelegeti :D
|
2 Attachment(s)
Kitchul etern al Daciei!
|
Quote:
|
Cel putin sunt facute contactele....Eu cred ca voia stopuri de ceata si doar asa a putut:P
|
si-a facut face-lift:D
|
Quote:
|
poi si producatorii astia de after-market, is neseriosi, dece nu au facut un model de stopuri si pentru Dacia Combi, si nu ii mai dadea omului de lucru degeaba
|
Quote:
|
un mega kitch de la baia mare
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...15&postcount=2 |
de ce nu ne pui niste poze cu masina ta sa vedem cat de bine arata ?....daca ii vorba de camaro ala negru de pe care cad barile nici nu te stresa sa mai pui pozele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un exemplar frumos si la cca leasing, un scenic care a baut red bull si i-au crescut aripi in locuri nepotrivite:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning