![]() |
Re: MASINI made "ByAlin"
cu cat e mai tunat Peugeotul, cu atat e mai opus sexul, o sa vezi tu! Nu au dat de tuning femeile, ca renuntau de mult la stylisti, coafezi si alte natii ciudate
|
Quote:
va urmaresc,va urmaresc,va urmaresc si .....imi place. citesc saptamanal forumul dar din pacate nu am niciodata timp sa postez si eu asa cum se cuvine unui membru 4tuning. :cry: acum avand timp 5 minutele nu ma pot abtine sa nu-ti raspund jonson...:shock: daca ai sti tu cate femei au dat de tuning........te-ai speria. si apropo.......noua ne sta mult mai bine intr-o masina tunata,venind de la stylisti...coafezi...si alte natii ciudate :-P ..... e mult mai socant...crede-ma. ma vad pe mine in ALBERTO.....oauuuu iti multumesc ByAlin......acum ma dau cu drag jos din masina.....si mai ales privirile de la semafoareeeee :oops: ma inrosesc tot timpul :lol: am sa incerc sa scriu mai des.....promit 8) o zi buna tuturor |
Eu stiu ca in Germania au descoperit femeile acest fenomen, doar pt ele a fost inventat, din unele puncte de vedere si nu m-as speria, as fi de-a dreptul extaziat. Ar fi bine daca s-ar gandi femeile sa-si extinda domeniul de atentie si asupra masinilor, pt ca de multe ori cele mai tari masini, ele le conduc, chiar si in Romania. Nu sunt chiar atat de misogin sa stii, a fost un fel exagerat de a descrie situatia de la noi, aici crede lumea ca ai luat masina barbatului. Stiu de la sora mea, prea bine cum e
|
Quote:
cat despre faza cu "aici crede lumea ca ai luat masina barbatului" ai perfecta dreptate..dar incetu cu incetu si femeile din romania dau de pasiunea pt tuning..ca am observat si la noi in oras ca femeile sunt din ce in ce mai interesate de masinile pe care le conduc..si de aspectul acestora! |
"alberto "are acum si 1 frate:FORD GALAXI
acesta va fii facut aproximativ la fel cu "alberto":bare,plaguri,faruri ,2 noante de vopsea,perla, etc. deci im curind poze +prezentare in acelasi mod ca la "alberto" |
3 Attachment(s)
3 poze pt. afii mai convingator;) ;)
|
eu unu te cred p cuvant...nici nu`mi fac griji privind aspecul final al masinii pt k ce intra pe mana ta se transforma radical in ceva superb.
Iuhu de abia astept sa vad produsul final ! Mult spor la munca! |
Aline...dar Vad Ca Muncesti...nu Stai Deloc....:d :d
|
bineinteles ca o sa iasa super tare :D:D:D Mult Succes si Spor !!!:D
|
Iti trimit luni si echipa de la Tv la filmare ...anunta-ma numai cand!!! ma gasesti la tel;)
|
Quote:
|
la "fordul galaxy "am terminat extreriorul si a plecat aseara(aproximativ ora12-30).
miine am sa pun citeva poze ,restul cind termin interiorul cam 90% sanse sa ajunga VINEREA VIITOARE LA INTILNIRE PT: A FII VAZUTA LIVE(masina a plecat in italia)8)8)8)8) |
10 Attachment(s)
incep cu pozele cum am mod. farurile(din crom le-am facut negre+angel-eyes si xenon)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
30 Attachment(s)
citeva(mai multe)pöze cu fordul galaxy in lucru;););););)
|
citeva cu bara fata+jantele+cu masina cind a plecat;);)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
faina combinatie de culori ;) .hai ca o iesit chiar mishto.. super faina! FELICITARI !! pakat k nu ai facut si ziua poze cu ea terminata!
|
2 Attachment(s)
cele mai tari:2 cu reactia proprietarului
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: el nu a stiut nimic de culori,faruri spoilere,praguri etc. |
Quote:
+ca tre sa mai fac interioru;) |
:rolleyes2 wooow super tare a iesit ;) tine`o tot asa :D
|
super masina imi place si mie cat m-ar ajunge s-o fac si eu asa?
|
Quote:
la scaune ai putea face modelu de pe hayon ;) ..ar da bine cred :P |
;)
Quote:
iar scaunele vor fi cusute cu ata rosie;););););) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
18 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
inca citeva poze
|
E Diferenta Mare :p
|
am vazut-o prin oras ieri. sooper, imediat mi-a atras atentia
|
Felicitari pentru masina..am vazut-o acum 1-2 zile...respect pt. ce ai facut cu farurile si capota.
|
Imi plac in special farurile si noua forma a capotei, jantele sunt faine dar mergeau mai mari putin .
Capacelele verzi de a roti ..nu sunt pe gustul meu, masina a iesit super si vopseaua beton! :joy: |
Quote:
jantele au ramas la dim din acte(face curse si inafara e belea treaba cu rotile) |
Quote:
|
arata misto masina .... felicitari :D
|
ee ce tot atatea felicitari de acuma neam obisnuit cu alin si ce ese de pe mana lui :P stim cu toti;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning