Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || Oldies but goldies - VW Bus x6 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/54284-battle-oldies-but-goldies-vw-bus-x6.html)

HoricutzWSR 18-10-07 15:20

Re: Battle || Oldies but goldies - VW Bus x6

http://www.volksforum.com/albums/fil...5_original.jpg

keemo 18-10-07 15:25

bun donor :lol:

Yackone 18-10-07 16:31

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1155413)

mda...altii se chinuie sa faca masina e la 0 ...iar altii o copiaza in proportie de 80%...sincer nu mi se pare corect....

TOMMY 18-10-07 16:47

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1155532)
mda...altii se chinuie sa faca masina e la 0 ...iar altii o copiaza in proportie de 80%...sincer nu mi se pare corect....

Ooops! Cred ca daca ai mai cauta pe net ai gasi si restu de 20%:lol:

TOMMY 18-10-07 17:00

Gabi, esti cam tacut. Asa ceva e voie?

keemo 18-10-07 17:20

Quote:

Originally Posted by TOMMY (Post 1155576)
Gabi, esti cam tacut. Asa ceva e voie?

:)))))) tacut ???
cum sa nu fie tacut dak nici macar nu e online ....:omfg:

wlady 18-10-07 17:22

4 Attachment(s)
Donoarele de la masina.. Sunt si voi ramane un tip care foloseste c/p ca un mod de virtual tuning, acum incep si cu ptuin brush.. :lol: . Daca mie mi-a iesit masina cu c/p 70% de pe un donor asa nu inseamna ca e praf... a fost multa munca in ea, si in plus nu cred ca ar conta cate donoare sunt puse intr-o masina, ci rezultatul final. Calitate sau nu, eu inca o consider una din cele mai bune lucrari ale mele. Recunosc faptul ca 70% din voi ati muncit mai mult ca mine ( nu mai vorbesc de yak, om care a facut full brush si arata mai bine ca a mea ) dar mers pe realism, nu merit sa castig poolul, o recunosc, insa nici tommy. Toate voturile mele pot fi redirectionate catre yakone care DA, merita poolul, multa munca, mult simt estetic... chiar imi place masina lui. Repet, nu tin la acest pool, sau la oricare altul. Bafta... iar tommy... vbim noi pe pm despre viitor :wink:. Chiar daca nu scriam acest post, chiar daca l-am scris tot yackone merita sa castige. De acum gata cu acest topic, rog moderatorii sa stearga in termen de 24h acest post daca-l consider revoltator dar as vrea ca persoanele care au ceva de inteles din acest post sa o faca. Incerc sa dovedesc ca nu tin la un pool cum toti credeti, ca ma cred egoist sau alte tampenii... Multa bafta baieti, ne vedem la urmatorul battle. Iar tommy ti-am mai zis, vbim pe Pm, nu are rost sa ne certam aici.

wlady.

TOMMY 18-10-07 17:47

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1155610)
Donoarele de la masina.. Sunt si voi ramane un tip care foloseste c/p ca un mod de virtual tuning, acum incep si cu ptuin brush.. :lol: . Daca mie mi-a iesit masina cu c/p 70% de pe un donor asa nu inseamna ca e praf... a fost multa munca in ea, si in plus nu cred ca ar conta cate donoare sunt puse intr-o masina, ci rezultatul final. Calitate sau nu, eu inca o consider una din cele mai bune lucrari ale mele. Recunosc faptul ca 70% din voi ati muncit mai mult ca mine ( nu mai vorbesc de yak, om care a facut full brush si arata mai bine ca a mea ) dar mers pe realism, nu merit sa castig poolul, o recunosc, insa nici tommy. Toate voturile mele pot fi redirectionate catre yakone care DA, merita poolul, multa munca, mult simt estetic... chiar imi place masina lui. Repet, nu tin la acest pool, sau la oricare altul. Bafta... iar tommy... vbim noi pe pm despre viitor :wink:. Chiar daca nu scriam acest post, chiar daca l-am scris tot yackone merita sa castige. De acum gata cu acest topic, rog moderatorii sa stearga in termen de 24h acest post daca-l consider revoltator dar as vrea ca persoanele care au ceva de inteles din acest post sa o faca. Incerc sa dovedesc ca nu tin la un pool cum toti credeti, ca ma cred egoist sau alte tampenii... Multa bafta baieti, ne vedem la urmatorul battle. Iar tommy ti-am mai zis, vbim pe Pm, nu are rost sa ne certam aici.

wlady.

Mai Wlady,eu chiar sunt un tip linistit,nu caut cearta. Crede-ma ca am vazut multe VT-uri in viatza mea, si am vazut din prima ca masina ta este full C/P. Asta nu e ceva neregulamentar,dar sa schimbi toata masina si sa o inlocuiesti cu alta,asta nu mi se pare regulamentar. Pe mine un singur lucru m-a enervat ff tare: faptul ca am postat niste lucrari care,fara sa fiu intrebat au fost sterse si am fost jignit.(cred ca stie respectivu despre cine e vb). Eu doar vroiam sa vad ce parere au si ceilaltzi despre lucrari, etc sa ne imprietenim. Referitor la acest battle chiar nu ma intereseaza cine castiga, dar sa castige cineva pe merit (asta nu inseamna ca eu sunt acela). Poate eu nu sunt obisnuit cu regulile voastre dar "de unde vin eu" sunt niste reguli ff stricte ,iar masina lu' Wlady fara discutzie era demult descalificata,dar eu nu doresc acest lucru si aici:flower: . Numai bine! Pace.:flower:

Reme 18-10-07 18:23

scuze ca ma bag in discutia asta. Am urmarit-o de cand a inceput! Wlady a facut o masina f buna la fel si tommy! nu vad nimic gresit in ce a facut wlady si anume ca a luat de acolo si de acolo, ca teoretic in asta consta virtual tuning-ul...nu a luat de pe o masina deja tunata virtual! userii respectivi ar putea fi verificati de pe ce ip sunt facuti si asa se vede! ambele masini sunt bune.

Gabi 18-10-07 18:33

I. Sefe (TOMMY), eu te sfatuiesc sa nu te mai agiti ca faci spume si dai pe afara. Doar ce m-am intors de la drum, mi-e rau, sunt obosit si dezamagit de anumite chestii si chiar nu am chef de figuri de 2 lei. Nu toata lumea freaca menta si nu toata lumea are net la indemana non-stop. Asta ca sa-ti spun de ce sunt "tacut".

Acolo de unde vii tu, e Paradis, iar la noi, groapa de gunoi. Deh, atata putem, atata facem. Daca nu-ti convine (dupa cum bine am vazut, vad si voi vedea in continuare), esti liber sa iei drumul pribegiei. Lasa matale hvtmu' si 4tuningu' si da o raita pe PSU. Ia la puricat topicurile de acolo si... revin-o cu o impresie. Buna, rea, cum o fi. Sau... mai bine intreaba-l pe prietenul L33L00 cum e cu copy/paste o intreaga masina peste alta, ca si el face aproximativ acelasi lucru.

Noi, din punct de vedere al VTului, suntem MICI. Toti! Daca pe forumuri special dedicate acestui lucru nu se blameaza practica asta, nu o sa incepem noi. Daca se copia dupa o masina deja modificata virtual, atunci da, luam masuri, dar pana atunci, battleu' ramane asa cum este in momentul de fata.

Parerea mea !

II. Daca vrei s-o dam frumos, hai sa facem smecherie la V4TL! Sau hai sa facem un battle frumos, fara nume, fara semnaturi, fara nimic. Sa fie 2 masini anonime, care sa fie votate ca atare. Eu si tu!

In incheiere imi cer scuze pentru atitudinea pe care am avut-o fata de tine cand ai postat primele poze. Din punctul meu de vedere, a fost 50 % corect, 50 % nu.

TOMMY 18-10-07 19:18

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1155712)
I. Sefe (TOMMY), eu te sfatuiesc sa nu te mai agiti ca faci spume si dai pe afara. Doar ce m-am intors de la drum, mi-e rau, sunt obosit si dezamagit de anumite chestii si chiar nu am chef de figuri de 2 lei. Nu toata lumea freaca menta si nu toata lumea are net la indemana non-stop. Asta ca sa-ti spun de ce sunt "tacut".

Acolo de unde vii tu, e Paradis, iar la noi, groapa de gunoi. .

In primul rand eu incercam sa linistesc apele, iar tu vii cu atitudinea asta care lasa de dorit. Frate, eu nu ma agit, si nu am figuri de 2 lei cum zici tu. In al doilea rand faptul ca am zis ca "de unde vin eu" nu am spus-o pt ca hvtm este nu stiu ce site tare ,si ca ar fi superior acestui site. Si acolo sunt tuneri incepatori,avansatzi s.m.d.a. Eu ma refeream la regulile voastre care mi se par ciudate sau cel putzin "noi" pt mine.
referitor la masina lui Wlady: eu nu am nimik cu el asa cum cu nimeni dar incerc sa ma fac intzeles de ce m-a deranjat faptul ca masina lui este alta: fiind vorba de un stock in stare jalnica cu un singur c/p a putut aduce la o stare buna ,lucru ce altzii poate au facut cu rebrush zile intregi. In fine...fiecare comunitate cu regulile lor.

shantzu 18-10-07 19:21

Gabi inchide topicul!
Castigator e wlady si pune urmatoarea masina ...

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning