![]() |
Re: oltcit lovers
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu atinge nimic... nu se vede din unghiu asta dar roata este umpic mai inauntru, nu e chiar la buza aripii! da am amortizoare de spate, si vreau sa mai pun o pereche sa fie in X cum aveti voi prin craiova!
PS: masina nu este asa joasa acum k nu pot circula pe stradute, raman intepenit! cand voi termina ce mi-am propus voi deschide topic la masina mea! cateva date ... an 86, franta, motor 1.3l, carburator weber de GSA, cv 4- franta evident....ramane de vazut ce se mai intampla pe parcurs.. sunt destule de facut! numai bine! |
arata bine nebuna din toate punctele de vedere :D
|
8 Attachment(s)
hai sa va arat ceva interesant, direct din Cehia.
2 oltcituri pregatite pentru VTM Attachment 438258 Attachment 438259 Attachment 438260 Attachment 438261 Attachment 438262 Attachment 438263 Attachment 438264 Attachment 438265 |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite c exista si nu e greu de facut...problema este ce fac io acuma cu numarul de fata...
|
Quote:
vrei sa vezi oltcit cobarat...uita-te la rsg c si cand o da afara din curte se aude intermediara cum loveste de ciment, cand da in groapa ai impresia c se inndoaie de la jumate...p spate nu mai are suspensie c ii sta bratul lipit de tamponul de cauciuc...asta e masina joasa...cred c are 5-6 cm din lonjeron in asfalt....:rolleyes2 |
6 Attachment(s)
bot de golf....
|
frumos syl-ul. iam facut azi poze. sa le descarc....
|
Credeam ca s-a inchis topicul asta
|
3 Attachment(s)
poze cu faimosul syl...
|
1 Attachment(s)
Masina unui bun prieten,aflata in plin proces de metamorfozare!
|
mai multe poze poti pune???
|
3 Attachment(s)
bag si eu cateva poze cu syl-u
|
40 Attachment(s)
Am si eu niste poze! Chiar daca unele masini nu mai exista, au scris o parte de istorie in Craiova si... e pacat sa nu traiasca macar prin aceste poze.
- primele 2 poze, Oltcit rosu: ex DJ-xx-BOB. Masina, daca nu ma insel, mai exista si este de vanzare. - next 5 poze, Oltcitu' albastru: nu stiu ce s-a mai intamplat cu masina. - next 8 poze, Oltcitu' alb: the same ! - next 2 poze, Oltcitu' tricolor: i-a apartinut lui KOS, apoi a fost luat de un fost vecin al lui, dupa care a disparut. - next, Oltcitu' galben, i-a apartinut lui Lao, user pe forum. Doar el poate spune pe unde a ajuns masina, daca mai stie :lol: - next... legenda. PMDu' (sau sa zic PMDurile :lol:). - next 2, TINu' (cel argintiu). - XXSu' intr-o etapa intermediara (undeva pe la inceputuri, daca nu ma insel). - the last, Oltcitu' lu' Cioara, care a ajuns la fier vechi dupa ce-a zacut la mine-n parcare in jur de 1 an si jumatate. Sper ca in curand sa postez poze cu (din nou, sper) viitorul meu Oltcit, pentru ca prima dragoste, nu se uita niciodata ! :peace: PS: nu numai la cehi sunt Oltcituri de curse. Au fost si-n Romania, la Craiova, multe si BUNE ! |
Ce s-a intamplat cu toate Oltciturile de raliu facute de fabrica????????!!!!!!!!
|
unele au fost vandute iar altele zac prin cimintiruri si pe la rematuri. daca nu au fost deja distruse...
|
Gabi , tari pozele , parca aveai mai multe pe .crt.go.ro ;)
m-am mai delectat cu o parte din istoria oltciturilor :D , Frumos , si astept sa iti iei .. sa facem o linie de 400 m ;) |
4 Attachment(s)
Mai stiti ceva de oltcitul asta:?:
|
Quote:
|
Si acesta a ajuns la fier vechi:(..am intrebat deoarece am vazut ceva filme de la VTM-uri si liniute cu el si mi-a placut.
|
Quote:
Asta e... s-a dus ! Vor veni altele in top; sunt sigur ! |
fuse si se duse...vor veni altele, dar el nu va mai veni:(
|
frumos chiar mi-au placut pozele cu oltciturile de raliu...daca mai aveti sa mai puneti deja le-am copiat pe hard..:))
|
Se mai stie ceva de urmatoarele oltcituri : RED , CGF si XXS (xxs acum e rosu ???? )
|
XXS e la fel ca atunci când era la Piticu' şi e de vânzare (3500 ron). Restu' n-am idee.
|
XXS cred ca e la fel altfel Zaf ne-ar fii anuntat...(e de vanzare)
CGF: cred ca e de fapt GCF si am auzit ca ar fii fost lovit... RED: habar nu am de el... |
7 Attachment(s)
Am primit pe messenger poze mai recente cu GCF,care s-a vandut anul asta cu 1500E fara muzica si dvd si cica a ajuns pe maini rele,macar bine ca se mai stie ceva de el:lol:....acum arata neingrijit...pozele vorbesc....
|
Mov cu portocaliu :|=))
|
usa de o culoare aripile alta culoare= cameleon:lol:
|
21 Attachment(s)
multe 'cituri
|
28 Attachment(s)
Si mai multe:lol:
|
stie cineva id-ul sau nr de tel al noului proprietar al gcf-ului? daca da sa imi dea un pm. multumesc!
|
20 Attachment(s)
cateva:
|
de RED mai stie cineva ceva?
|
4 Attachment(s)
De CLA si AAE mai stie cineva ceva?
|