![]() |
BKR6EIX, 12eur/buc, dar numai am dinastea.
|
Re:
1990 BMW 535i 3.5 L6 M30 E34 MFI
NGK G-Power Platinum COD ZGR5AGP DENSO IRIDIUM COD IW16 Quote:
|
Re: Vand Bujii NGK Iridium IX si Denso Iridium Power
Quote:
HondaCBR m30b35 |
fxm: denso iw16, 16eur/buc., doar pe comanda
fxn: vrei si tu ptr. m30b35 ? ca numai inteleg. |
scuze, am postat in acelasi timp cu fxm
m62 este v8-ul |
deci ptr. M62 sunt BKR6EIX, numai am, doar la urmatoarea comanda.
|
M-ar interesa.Fiat Coupe 20 v Turbo-an `97
Ce variante ai si la ce pret ? |
BKR6EIX, 12eur/buc., dar numai am, astea s-au terminat primele, ca sunt cele mai populare, merg pe cele mai multe modele de masini.
doar peste vreo 3 saptamani. daca vrei Denso Iridium Power IK20, 16eur/buc., dar numai daca imi dai un avans mic, sa nu raman cu ele. si daca vrei pot sa-ti aduc iridium de racing (NKG Iridium Racing sau Denso Iridium Racing) dar alea sunt 45/eur buc., si nu stiu daca te tin mai mult de 10.000km, si nu functioneaza calumea decat daca ii dai in gura maxim. Astea sunt de racing extrem, se folosesc si la WRC si la Touring Car. |
Re:
Quote:
|
tot asa in 3 sapt., ca peste o sapt. fac comanda si ajung in 2 sapt.
BKR6EIX le aduc oricum si daca nu vrei tu, ca vor multi, dar daca vrei Denso sa-mi spui din timp si sa-mi dai vreo 20 lei avans sa nu raman cu ele, ca mi-au comandat multi tot felu' de bujii si pana le-am adus eu si-au luat dinalea normale si am ramas cu ele. diferenta intre denso si ngk este ca denso ar fi ceva mai rezistente 90.000km garantati, ca are platina pe electrodul de ground, si resistor ce reduce interferentele la ECU. Dar au si NGK dinastea mai scumpe pentru anumite modele, de ex. ptr. CTR sau Accord sunt cu platina pe ground si resistor. |
dami si mie un nr de tel pt ca vin miercuri in tm si vreau si eu niste bujii pt un e36 de 2500 cu 24v fara vanos
|
motorul M50 ?
tot BKR6EIX, doar peste 3 sapt. ti-am dat nr. pe pm |
2 bujii pt motocicleta Ducati Paso 906 ( am cautat pe site shi am gasit codul DPR8EIX-9 ) la ce pret amandoua?
|
24euro amandoua, dar numai daca poti sa-mi dai un avans de 20 lei, si ajung in 3 saptamani
|
ai si pentru BMW NGK irridium ?
|
da
|
....
pt un fiat croma 2.0 8v Turbo din '91?...
|
BPR7EIX, 12eur/buc.
doar la comanda in 2 sapt. |
Pentru BMW E30 motor tip M10 1800cmc din 86 la cat ae fi ?
|
nu se fac pentru el, uita-te si tu la www.sparkplugs.co.uk
|
sal
pt oltcit trs. cu motor de 1.3 .. ? ce bujii ..?vreau ceva sa se tureze mai bine.. nu sa consume mai putin..astept un mesaj pe pm.
|
BPR6EIX, 12eur/buc., mai am un singur set.
am mai dat la cineva la oltcit, si a fost uimit, a spus ca trage mult mai bine si i-a consumat cu 1.2L/100km mai putin |
Ma poti ajuta si pe mine?
4x BKR6EKPA 4x PMR7A Pt o ALFA 2,0TWIN SPARK 114kW 2001 |
ma intereseaza si pe mine un set de bujii pt Peugeot 205 GTI `88 2,0 140 CP si un set de fise siliconice... :)
|
Am gasit 2 tipuri:Platinum si Iridium...care sunt mai performante pt masina mea?
Pt BMW 730i care e pretul pt 8 bucati?8x BKR6EIX |
ptr. peugeot BCPR7EIX 12eur/buc., nu le am, doar la comanda
ptr. bmw cu iridium tot 12eur/buc., am comandat acuma, vin cam in 2 sapt., dar sunt date cam toate, sa vad daca nu le ia careva sau sta pe ganduri, poate raman 8buc., daca nu la urmatoarea comanda. |
R5 Alpine turbo, ai ceva? la ce bani?
|
din ce an?, si ce motor ?
|
Honda dar cu fisele ma potzi ajuta .. la o adika :)
|
fise doar NGK Power Cables numai pentru masini japoneze, si sunt 160euro.
http://www.ngksparkplugs.com/product...700&country=US daca tu imi spui un cod de la NGK de fise, eu ti le aduc, dar in US nu gasesc pentru peugeot |
Re:
Quote:
si PMR7A sunt 19euro/buc. doar la comanda daca imi dai un avans mic |
Pai stai putin...Parca spuneai ca sunt 12/14/16 euro bucata, nu 19.
No offence, dar am fost ieri la un magazin de piese auto si imi oferea tot setul la 6 milioane 800.000 alea mai mari, 700.000 celelalte! La 19E buc + taxe postale tot acolo ajung, nu? Si imi dadea din alea cu platina. |
da am spus in general sunt intre 12 si 16euro (la bujiile cu iridium), sunt si bujii mai speciale care ajung si la 50euro/buc.
daca ti le aduce foarte bine, ia-le de la ei, oricum sunt bujii mai rare si nu ti le pot aduce fara sa-mi dai un avans |
salut...un pret pentru NGK CR7HIX??
|
Ngk ix iridium 4919 bcpr7eix-11 la ce pret ai bucata ?
|
pt solenza, 1.4 8v E7J-A2...? vine revizia:rolleyes2
|
Si pentru Dacia merg tot astea-BPR6HIX ???
|
Salut. Pentru supernova 2002, 1,4 MPI, motor tip:E7J-A2 ai ceva?
|
Salut!
Pentru un Renault Megane II din 2005 motor 1.6 16v 115cp (tip motor: K4M-T7) |
sal ! pt e36 ,m40 ,1800cmc,4 cilindri,din 1996,ce-mi recomanzi? ms ,bft
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning