Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   FEMEIA SI MASINA (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/5421-femeia-masina.html)

Gheremez 17-08-05 16:11

da...pana la urma sunt soferi buni si sofreri prosti...stiu multe fete care conduc bine...si stiu si cativa baieti care nu prea au treaba cu condusul...

oricum pozele cu accidentele femeilor la volan sunt super tari :lol:

04_WRX 18-08-05 23:52

Sincer eu sunt patit....
pana acum 2 ani nu am avut nici convingere privind capacitatea femeilor de a sofa......chiar le adimiram ca-si dadeau silinta...
Totul s-a spulberat atunci cand m-a lovit o tanti la o trecere de pietoni de m-a mutat 5 metrii cu tot cu masina...dincolo de trecere... :omfg: :omfg:
nu-i nimic... se mai intampla mi-am zis :evil: :evil:
A doua tanti m-a lovit din spate cand incercam sa fac stanga de m-am rasucit de 2 ori pe sosea de nu mai stiam incotro plecasem...si m-am lovit destul de rau.. :censored: :censored: :shakefist :shakefist
pe a treia am reusit s-o evit cu greu.. si strangand din... stiti voi ce ..in momentele critice...si avea cedeaza trecerea... a trecut la 80 la ora si mi-a sters bara din fata...
a patra femeie nu m-a iertat pe trecerea de pietoni.. tavalindu-ma un pic si apoi incercand sa treaca cu masina peste mine...caci nu mai nimerea frana... :shakefist :shakefist :shakefist :yikes: :yikes:

si toate astea in conditiile in care eu nu am lovit pe nimeni niciodata... :lol: :lol:

Asa ca orice ar spune cine ar spune, poa sa fie si Sf Petru....

DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR STATI IN *^&$% MEA ACASA DACA NU SUNTETI IN STARE!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

aleks 19-08-05 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"04_WRX\"
si toate astea in conditiile in care eu nu am lovit pe nimeni niciodata... :lol: :lol:
DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR STATI IN *^&$% MEA ACASA DACA NU SUNTETI IN STARE!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu trebuie sa generalizezi, ai avut tu un ghinion incredibil, uite eu ma uit la prietena mea, conduce de rupe, si nu a avut nici un accident de 4 ani, si nu cred ca sunt multi baieti care o fac pe strada. :twisted:

PYT 22-08-05 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"04_WRX\"

nu trebuie sa generalizezi, ai avut tu un ghinion incredibil, uite eu ma uit la prietena mea, conduce de rupe, si nu a avut nici un accident de 4 ani, si nu cred ca sunt multi baieti care o fac pe strada. :twisted:

eu cred k ai tu un noroc incredibil :lol: :lol: :lol:

PS: k sa fiu si eu la subiect, toate femeile pe care le-am lasat sa iasa de pe o strada secundara pe un bulevard, una n-am vazut sa-mi multumeasca cu mana/cu avariile/cu orice.. prea complicat pt ele

Ema 22-08-05 12:30

Poate nu m-ai intalnit pe mine.... :roll: .... asa pot spune si eu despre multi barbati ca nu mi-au multumit. Diferenta dintre mine si tine este ca eu nu generalizez. :wink: .

Aseara ... veneam dinspre Palatul Copiilor si la max 50 m o trecere de pietoni, un macho man de bucuresti cu aere si numere de italia venea cu viteza in spatele meu. Tzashti pe trecere 4 insi. sincer va zic ca am ezitat daca sa pun frana sau sa o iau pe catrasens la ce viteza avea ala. si aleg sa-mi buseasca masina. Stati linistitit nu s-a intamplat asta....dar macho asta.... a inceput sa-njure si sa ma faca albie de porci ca el se grabea(eu cred ca avea treaba sa se spele pe dinti). deci......

P.S. am mai multe din astea

aleks 22-08-05 12:50

ema, astia cu numere de italia sunt o specie aparte, de fapt o subspecie, \"taranul de oras cu accent de albano si miros al cavitatii bucale de canal\" asta e descrierea lor, vajnici soferi cu pantofi de lac si camasa de manelisti, sa se asorteze cu cararea pe-o parte, cum au vazut ei ca-i frumos cand au plecat ei de la ei din sat

ct77pia 29-08-05 13:52

lasa ca fost mea prietena era dezastru la consdus la o sapt dupa ce si-a luat permisul a parcat masina intr-un copac si cind am zis ca a parcat chiar asta a si facut ea vroia sa parcheze dar am mai avut o prietna care conducea super calumea asa caaaaaaaaaaaaaaaaa depinde si de ce culoare au la par prima era blonda si machidoanca a doau era bruneta

aleks 29-08-05 17:20

nu am nik cu blondele, dar viata confirma de fiecare data :twisted: :twisted:

needBrain 29-08-05 20:47

Re:

Quote:

din pacate sau din fericire?

aleks 31-08-05 17:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

din pacate sau din fericire?

din pacate, ca dak nimeresti doua la volan si una la un ghiseu intr-o zi, s-a terminat smekeria, esti un om mort :lol:

needBrain 01-09-05 02:56

pai la ce ai zis u acolo aleks......pai ai descris un cataclism

aleks 01-09-05 14:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai la ce ai zis u acolo aleks......pai ai descris un cataclism

nu unul, trei :lol: :lol:

Vladutzzz_sv 08-09-05 21:53

as

Nu stiu cum sa va spun dar de gand mi-a suspendat garcea permisu cu masinutza mea circula sor-mea, sper ca voi avea cu ce merge dupa 90 de zile de pietonaj

ERY 09-09-05 09:42

Re: as

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
Nu stiu cum sa va spun dar de gand mi-a suspendat garcea permisu cu masinutza mea circula sor-mea, sper ca voi avea cu ce merge dupa 90 de zile de pietonaj

Pai la 18 ani cati ai tu esti incepator, deci nu iti suspenda permisul ci ti-l anuleaza direct....... :wink:

Mantus_a 09-09-05 13:45

vezi daca folosesti alcool la volan asa patesti :drunk:

Michael 09-09-05 15:13

4 Attachment(s)
Pe scurt, este vorba de o tipa care a condus o masina pe autostrada, in Ungaria, doar in viteza 1!
Credea ca are schimbator automat de viteze!
Rezultatul...in poze !

EvLSant0S 09-09-05 15:31

=))
no comment :P
o chestie tare cu femei ..

Se īntālnesc doua foste colege de liceu: - Buna! Ce faci? Nu te-am mai vazut de mult . . . . - Buna! Ce sa fac . . . ma duc sa spal Mertanu' apoi merg sa manānc la Marriot! Tu? - Si eu tot curva :lol:

PYT 09-09-05 21:35

vai de mine, deci asta e penalitatea absoluta in materie de condus. da a mers ceva tipa, nu gluma.. doh :weirdface

NEo007RX4 09-09-05 23:32

Total OFFTOPIC: am vazut deja pe multe topicuri folosirea aberanta a cuvantului PENAL si a derivatilor lui. A nu se confunda PENAL cu PENIBIL... Cuvantul Penal se refere la legi, nu la masini, nu la femei, nu la ciocolata.

aleks 12-09-05 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
Total OFFTOPIC: am vazut deja pe multe topicuri folosirea aberanta a cuvantului PENAL si a derivatilor lui. A nu se confunda PENAL cu PENIBIL... Cuvantul Penal se refere la legi, nu la masini, nu la femei, nu la ciocolata.

e o expresie, e ca si cum ai spune de o femeie ca e tare, e evident ca nu te referi la faptul ca are duritatea betonului... :wink:

Mantus_a 12-09-05 22:32

am facut o data greseala sa ma sui in dreapta unei masini care avea ca sofer... o femeie... nu va spun ca asa mai cautam o frana in dreapta... cred ca aveam nevoie de comezi duble... si inca o chestie incerc sa-mi invat tovarasa sa conduca ca mine... daca reusesc ea o sa faca parte dintr-o categorie aparte :lol:

aleks 13-09-05 10:38

mai nu fiti misogini, sa mergi langa o femeie care conduce, nu e o greseala, e un lucru firesc, asa cum si ele merg in dreapta noastra de fiecare data, si nu comenteaza si nu se oftica de fiecare data cand le dam cu capul de parbriz sau de portiera ( nu vezi draga ca ala se baga in fata mea? ce voiai sa fac? nu vezi ce tupeu are pe el? ) :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning