![]() |
Salut,imi cer scuze pentru indelungata absentza de pe 4tuning,promit sa revin in cel mai scurt timp.Haidetzi sa facem treaba sa se mishte,sunt o gramada de mashinutze ce merita sa intre intr-un club in jud BC asha ca haidetzi sa facem ceva in priviintza asta!Deja primii pashi i-am facut,acum hai sa stabilim o data shi sa ne intalnim in Bacau sa stam de vorba pe tema asta.Cei care suntetzi interesatzi,va ashtept!
|
haidetzi sa ne intalnim in week-enduri cred k ar fi cel mai bine cred...voi ce ziceti?
|
Shi eu zic ca cel mai bine e sa ne intalnim in weekend-uri,cred ca e cel mai bine pt totzi,suntem mai liberi (a se citi shcoala,servici,etc).Haidetzi sa vedem cine mai e cu noi.O seara placuta prieteni!
|
pai hai sa stabilim. sambata sau duminica? la ce ora? dupamiaza?
|
eu pot duminica...
dupa pranz, k atunci abia ne revenim toti de prin betii, bairame, cluburi, etc :lol: |
Sau sambata seara inainte sa plece lumea in cluburi si discoteci ca duminica nu se mai trezeste lumea:)
|
Ideea e sa stabilim ceva concret,adica sa nu ne intalnim doar asha ca sa ne intalnim...deshi e shi asha foarte bine,macar sa shtim care suntem implicatzi.Deja e foarte bine,incep sa se auda voci interesate...haidetzi mai multzi INSIST!!!
|
eu tu zanga aleks vsa si mai vin mai multzi.
|
Am o intrebare foarte importanta pentru noi,CE VREM CU ADEVARAT?Vrem club aparte , vrem o filiala sau vrem sa fim doar un grup de prieteni care se intalnesc la o bere,un mic,o iarba verde,o cursa,o atentzie,o maslina :)) Spunetzi-va va rog dorintzele shi daca putetzi shi sa le argumentatzi.Va multzumesc frumos!
|
Ar cam trebui si la bacau,potential este,pasionati de masini sunt si de inscris s-ar inscrie lumea.In ceea ce priveste partea femeiasca,hai sa ne adunam toti,odata,undeva si sa vezi cum apar si femeile...
|
Aleks are dreptate,duminica ar fi cel mai bine,dupa pranz, sa fie lumea lucida,ma inscriu si eu si sunt multi cei care asteapta treaba asta de mult.Sunt convins ca va iesi treaba buna...
|
Facem club...nu filiala...sa fie ceva doar din bacau...au orase mai mici cluburi cu mai putine masini si potential mai mic...
|
Are altcineva alte pareri,sa spicuiasca acum sau pe veci sa-shi tzina gura shi sa fie veshnic fericit in noul auto-club din Bacau! :))
|
hai sa vorbim duminica... pe forum a fost sparta gheata, vedem live cum e...
k? |
pai hai. duminica la ce ora? e buna ora 18.00.?
|
Duminica dar la sase e cam tarziu,e noapte,stam la lumina farurilor?Parerea mea ca ar fi mai bine pe la 16,dar unde?Cine are propuneri sa le spuna si gasim o solutie.
|
In spate la casa de cultura...da nush cum sa fac sa ajung ca tre sa plek la iasi :x ...poate mai tine greva
|
pai locul ala e bun. e perfect. si ora e buna zic eu. restu ce zice? ramane duminica la ora 16.00 in spate la casa de cultura?
|
eu ma straduiesc, dar nu promit, s-ar putea sa fiu la iasi...
|
nui problema aleks. noi o sa ne intalnim.
|
fa-ti te rog semnatura mai mica...
te-am cautat pe mirc da' nu mai erai... |
vin si eu si mai aduc si un coleg cu o masinuta sa vedeti si voi ce poate 8)
|
Am o mare problema,eu sunt in Bucureshti shi nu pot sa ajung sub nici o forma duminica asta in Bacau,la mine nu e greva ca e privata universitatea la care sunt.Nu se poate cumva sa ne intalnim sapt viitoare,tot duminica?Ganditzi-va la propunerea mea shi care e de accord sa spuna,poate vine shi aleks shi zanga...Hai va rog ganditzi-va! :D Merci frumos! :oops:
|
nu-i problema din partea mea...
mai ales ca maine e ziua mea si am de gand s-o fac lata... deci nu stiu cat de ok o sa fiu duminica :lol: :lol: |
Haidetzi,care mai suntetzi de accord?Mah,de fapt nu pot sa ajung decat pe data de 26,peste 2 saptamani.Nu va pot tzine atat,facetzi cum vretzi!Mai bine va intalnitzi voi shi stabilitzi ce shi cum shi imi spunetzi shi mie dupa aia sau poate ne mai intalnim o data pe 26,ce zicetzi de asta?V-am salutat!
|
Pai baietii sunt deja in Crazy Drivers.. can`t u see?
|
pai duminica asta nu cred ca o sa facem intalnire daca spui tu asha. nui problema o amanam. normal trebuie in fiecare duminica sa ne intalnim. uite data asta e exceptzie. data viitoare adica pe 20 noiembrie facem intalnire in spatele casei de cultura la ora 16.00. :P
LA MULTZI ANI ALEKS!!! :D :D :peace: :drunk: :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: |
ramane pe 20 NOIEMBRIE ora 16:00 in spate la casa de cultura :D
|
ok e bine asa, pe 20
ms fain mertzan de urari :wink: |
Cine vine pe data de 26 in Bacau,in spate la Casa de Cultura,vreau sa ma intalnesc shi eu cu voi,vreau sa vad shi eu ce se intampla in Bacau,cine e interesat de club.Vreau sa vad cine vine,vreau sa vad nishte minunatzii de mashinutze,frumoase foc.Deci cine se baga?
|
eu vin sigur. am inceput sa am activitate in ultima vreme. au venit multe vor fi multe de facut. asa ca voi fi tot timpul prezent la evenimente. apropo-am faot la galatzi la underground racing(clubul lor de acolo) si am vb cu cei de acolo. super faini baietzii. tzinem colaborarea stransa.
|
deci pana la urma cand e pe 26 ora 16:00 in spate la casa de cultura :D
|
Eu asha ash dori,ca sa pot sa ajung shi eu,dar hai sa vedem cum va convine shi voua.Eu sunt 100% pe data de 26 luna in curs in bacau.Sa vedem cine mai vine in afara de mine :D Sper sa nu stau singur =))
|
toti pe 26
RAMANE 26 :D |
Multzumesc pentru intzelegere!Haidetzi sa vedem cine mai vine,haidetzi cu totzii!Mai avetzi timp pana atunci sa facetzi tot ce avetzi important ca sa putetzi veni shi voi.Hai va rog incercatzi!Ashtept confirmari de venire!!!!
|
i'm in :wink:
|
Multzumesc Aleks!Cine mai vine?Haidetzi,toata lumea din Bacau pasionata de Tuning sa vina pe data de 26 NOIEMBRIE LA ORELE 17:00 IN SPATE LA CASA DE CULTURA (IN PARCARE)!!!VA ASHTEPTAM!!! :D
|
Ash veni dar nu sunt in localitate :(
E ata ete... poate alta data... |
vin si eu s-ar putea sa aduc o masinuta :D
|
Perfect Zerofast,adu mai multe,nu doar una ;) Sorry Andr3i ca nu potzi ajunge,poate totushi intervine ceva shi nu mai pleci din localitate ;) Cine mai vine?! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning