Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

johnson 31-10-07 11:50

Re: Cocktail Tuning Va Prezinta

Quote:

Originally Posted by ka$tor (Post 1176633)
intreb informativ. De exemplu faci comanda pe un yamaha grizzly sau polaris? Ai un showroom un pot vedea ce ai?(pe stoc)

Pe stoc am vreo 4 expuse, cu preturi de la 1500 euro, in rest numai la comanda. Am si un showroom, gasesti pe prima pagina cum sa ma gasesti

buddy_lexx 31-10-07 13:19

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1176431)
Oricand ne intalnim, nu se pune problema, doar pt asta l-am luat, de drive test. Ce dealer as fi de agregate din astea fara unul de teste. In orice caz e o buna sursa de distractie si adrenalina, in orice sezon si asta e f important. Imagineaza-ti traseul facut in weekend: trecere pod Caprioara cu directia Batca Doamnei, mers pe drumul forestier pana aproape de capat, viraj stanga pe langa un schit de care nu stiam ca exista, urcat in varful dealului (se mai potriveste o adaugare aici) si mers pe culme cativa km, dupa care am coborat in partea cealata de munte cu iesire la Dumbrava Rosie. A fost un soc ca nu stiam unde am ajuns, dar expeditia asta nu o uit prea curand

is super faine aventurile d genu asta...mai ales cand se participa intr-un numar mai mare... prea turbat..sa mergi d nebun p dealuri prin paduri etc... timp sa fie:)

ka$tor 31-10-07 13:39

Golful a carui imagini le-ai postat pe prima pagina, Johnson, tin sa le spun celor care nu l-au vazut inca pe strazi ca arata mult mai frumos decat pare in poze, buna treba.:-)

Ali_ump 01-11-07 00:10

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 1176619)
EU ASTEPT SA DEA ZAPADA CA AM AUZIT CA TE DAI CU PLACA DE ANUL ASTA MA APUC SI EU DE PLACA :D MA LAS DE SKI SI POATE MA INVETI SI PE MINE CUM E CU VIRAJELE STANGA DREAPTA...CARE E TEHNICA

Ne vedem la start fraere:lol: Abias astept si io...apropo ce faci cu schiurile:)...vezi de oferta aia ...ca ma intereseaza:)

johnson 08-11-07 11:09

Am acum pt voi si toata gama de produse pt protectia motorului, cutiei sau altor componente in miscare, de la METABOND, unul din liderii in domeniu

johnson 15-11-07 09:14

De asemeni, nu neglijati faptul ca am cea mai buna oferta si la anvelope, de iarna sau vara, marcile Michelin, Dunlop, Good Year, BF Goodrich, Matador, Sava, Debica, Avon, Kleber. Pe stoc in Piatra Neamt majoritatea dimensiunilor sau la comanda, spuneti ce va intereseaza si primiti un pret in cel mai scurt timp

GTRs 15-11-07 20:41

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1200078)
De asemeni, nu neglijati faptul ca am cea mai buna oferta si la anvelope, de iarna sau vara, marcile Michelin, Dunlop, Good Year, BF Goodrich, Matador, Sava, Debica, Avon, Kleber. Pe stoc in Piatra Neamt majoritatea dimensiunilor sau la comanda, spuneti ce va intereseaza si primiti un pret in cel mai scurt timp

205/55/16-multumesc

johnson 16-11-07 10:07

Am urmatoarele variante pe stoc
-China made la 260 ron/buc
-Avon (Anglia) la 275 ron/buc
-Dunlop la 350 ron/buc
-Good Year la 420 sau 530, sunt 2 tipuri
-Michelin Alpin A3 la 580 sau Primacy la 450
Toate au inclus tva-ul si taxa de ecovaloare

GTRs 19-11-07 20:09

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1201587)
Am urmatoarele variante pe stoc
-China made la 260 ron/buc
-Avon (Anglia) la 275 ron/buc
-Dunlop la 350 ron/buc
-Good Year la 420 sau 530, sunt 2 tipuri
-Michelin Alpin A3 la 580 sau Primacy la 450
Toate au inclus tva-ul si taxa de ecovaloare

multumesc!!

johnson 23-11-07 13:14

Cu placere.
OFETA DE SEZON LA CAUCIUCURI DE IARNA SI JANTE DIN TABLA. Un exemplu de calcul pt 4 bucati, cu anvelope Matador si diametrul de 15'', specificatii VW, pret cu TVA 1650 ron sau cu anvelope Michelin 2200 ron

Ali_ump 24-11-07 16:21

John de masinutza ta ce mai stii? Cand ii vine bara fata?

johnson 25-11-07 10:18

Masina mea va fi gata pana de Craciun, dar la exterior. De restul ma ocup la primavara, ca vreau sa mai merg cu ea, iarna e cel mai fun

Jok3r K10 25-11-07 12:18

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1214858)
Masina mea va fi gata pana de Craciun, dar la exterior. De restul ma ocup la primavara, ca vreau sa mai merg cu ea, iarna e cel mai fun

Da ce masina ai????????:?:

Ali_ump 25-11-07 14:27

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1215021)
Da ce masina ai????????:?:

Incearca sa citesti tot ce s-a scris ca sa nu mai pui intrebari car nu isi au rostul ...
Este vb de un Porsche 924:!:

Jok3r K10 25-11-07 17:33

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1215194)
Incearca sa citesti tot ce s-a scris ca sa nu mai pui intrebari car nu isi au rostul ...
Este vb de un Porsche 924:!:

Mersi da stiam de acel Porche dar din discutile anterioare am inteles altceva!! oricum multumesc:oops:

26WRC 25-11-07 17:36

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1215472)
Mersi da stiam de acel Porche dar din discutile anterioare am inteles altceva!! oricum multumesc:oops:

care porche?nu'i porsh? intrebare fara rost:P

johnson 26-11-07 08:10

Inca o surpriza placuta pt voi, detectoarele radar de la Maruhama, unele dintre cele mai performante de pe piata(Japan made), au acum pretul de 690 pt w8889 si 330 ron pt cx 660. Normal ca daca spuneti unde ati vazut asta, mai beneficiati de un mic discount

Shorty 28-11-07 10:18

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1145654)
Un serial inceput cu mult timp in urma, in care fiecare client multumit reprezinta inca un episod cu happy end. In care fericirea de a va avea printre beneficiarii nostri, se impleteste armonios cu sudoarea depusa pe altarul zeului petrol.

Echipa Cocktail tuning, va sta la dispozitie cu urmatoarele produse si este in continua cautare de noi elemente, inventam altele si tot facem tot posibilul sa fim in top:
- elemente de tuning pt majoritatea marcilor auto si moto( caroserie, blocuri optice, jante etc)

Salut as vrea si io un pret la un set de triple clare(negre ar fi de preferat) pentru un opel astra f scurt.

Ms fain!

johnson 29-11-07 08:13

Se pot aduce, la pretul de 550 ron. Cu placere

GTRs 04-12-07 01:35

M-ar interesa niste preturi pentru anvelope pe 225/40 r17(sau dimensiuni apropiate) de vara.si la instalatiile de xenon cum mai sunt preturile(h4 sau h7)?merg puse si in priectoare?

johnson 04-12-07 09:35

La masina ta, faza scurta e H7 si proiectoarele h11, fiecare din ele la pretul de 550 ron, cu montaj inclus. Am pus la un Audi identic toate luminile de pe fata cu xenon si au mers perfect, dar s-a intamplat o singura data asta, nu sunt multi amatori.
Pt cauciucuri, este 225/45/r17 de la Good Year, modelul Eagle F1 cu V-uri, la 450 ron bucata, daca vrei de vara si ceva bun. Se gasesc si altele, mai ieftine, dar am ales asta pt raport bun pret-calitate

GTRs 04-12-07 13:51

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1228990)
La masina ta, faza scurta e H7 si proiectoarele h11, fiecare din ele la pretul de 550 ron, cu montaj inclus. Am pus la un Audi identic toate luminile de pe fata cu xenon si au mers perfect, dar s-a intamplat o singura data asta, nu sunt multi amatori.
Pt cauciucuri, este 225/45/r17 de la Good Year, modelul Eagle F1 cu V-uri, la 450 ron bucata, daca vrei de vara si ceva bun. Se gasesc si altele, mai ieftine, dar am ales asta pt raport bun pret-calitate

ms mult.o sa trec eu pe la tine de indata ce o sa am timp liber.

johnson 06-12-07 10:14

Pe stoc, la pret special, de numai 1800 ron, DVD 2din, Valor dts 603W. Doritorii sa se anunte din timp pt montaj, pt a se evita inghesuiala. Multumesc

johnson 07-12-07 11:55

Asa cum va asteptati deja, inca o oferta de sezon, as putea spune, ca tot e luna cadourilor:
-subwoofer Magnat Streetracer 3000xxl, pret 200 ron
-subwoofer Magnat Ultra 300 reflex, pret 200 ron
-amplificator Pioneer Gm 6300 F, 600 ron
Plus multe altele pe stoc sau la comanda

johnson 10-12-07 09:29

1 Attachment(s)
Ceasuri cu plasma pt o gama variata de modele, pe stoc sau la comanda in 2 zile, preturi de la 300 ron, montaj inclus

johnson 12-12-07 09:49

Avem pe stoc si sisteme de conversie a geamurilor pe modul electric, la pretul de 350 ron cu montaj inclus

johnson 13-12-07 11:57

5 Attachment(s)
Asa cum v-am anuntat, am si noutati cu 2 din masinile in lucru, inainte de vopsire. Forma si culorile finale le veti vedea pe strazi pana de sarbatori, cu o mica rezerva vis-a-vis de capacitatea de resuscitare a Porscheului dupa mai bine de un an de stat

johnson 14-12-07 08:16

Pe stoc sisteme de navigatie Mio C220, cu harta Romaniei si toata Europa la nivel de casuta postala, iar ca bonus, avertizare pe baza de gps cu locurile in care se afla camerele de supraveghere si radarele fixe. Totul la pretul de 799 ron

buddy_lexx 14-12-07 20:06

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1244337)
Asa cum v-am anuntat, am si noutati cu 2 din masinile in lucru, inainte de vopsire. Forma si culorile finale le veti vedea pe strazi pana de sarbatori, cu o mica rezerva vis-a-vis de capacitatea de resuscitare a Porscheului dupa mai bine de un an de stat

prima masina ce-i??e cumva polo??

johnson 15-12-07 12:05

Este un Vw Lupo, cu kit exterior complet, fara stopuri,grila fata si spoilerul spate care sosesc saptamana viitoare, daca sunt suspiciuni vis-a-vis de cuvantul complet. Pana de Craciun vor fi insa montate si acestea, iar la primavara urmeaza si interiorul sa primeasca un up-grade de calitate

VaLeX 15-12-07 15:18

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1247406)
Este un Vw Lupo, cu kit exterior complet, fara stopuri,grila fata si spoilerul spate care sosesc saptamana viitoare, daca sunt suspiciuni vis-a-vis de cuvantul complet. Pana de Craciun vor fi insa montate si acestea, iar la primavara urmeaza si interiorul sa primeasca un up-grade de calitate

succes in proiect ..si asteptam rezultatul (asa ca de Mos Craciun) ...+ poze pe forum sa vada si ochiu celor departe de casa !

buddy_lexx 15-12-07 15:50

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1247406)

am realizat si eu dupa ce am privit mai atent poza..k`i vorba despre un lupo! succes la proiect si te rog sa pui niste poze cu proiectu in desfasurare..kit ext..grila.. nu neaparat montate..doar asa sa ne facem o idee despre proiect! oricum..eu unu stiu ca va iesi frumos..ca si celelalte proiecte facute d tine!
apropo de lupo...va suferi si schimbari la motor? un cip ..un kit de admisie..cva?

johnson 15-12-07 17:51

Ambitiile proprietarului masinii sunt mai mari de atat, nu prea imi place sa vorbesc pana nu vad concret, dar pana acum mi-a demonstrat ca ceea ce isi propune devinde realitate. Va fi o masina facuta asa cum trebuie si aici ma refer si la alt motor mai potent, suspensii, interior si muzica. Poze dupa primul stadiu, luni cand iese de la vopsit

Nartik 15-12-07 22:40

Asteptam cu placere pozele...proprietarul este din Piatra Neamt??..poate mai raman si pe la noi ceva masini frumoase..

johnson 16-12-07 08:55

Este si sta in Piatra, a fost si pe la cateva intalniri, dar putine

VaLeX 16-12-07 19:49

incet incet..cresc si in orasul nostru masinile tunate si pasionatii de tuning , ceea ce nu poate decat sa ne bucure ...

GTRs 17-12-07 20:06

Bravo lui pentru curaj si bravo tie pentru ajutor..............

johnson 21-12-07 09:14

De sarbatori, Cocktail Tuning va asteapta dupa urmatorul program:
-luni 24.12 program vanzari cu oferte speciale de Craciun, dar fara instalari si montaje
-25-26 liber
-joi 27.12 program de discutii libere pe teme auto-moto
-vineri 28.12 program normal de munca
-programul intensiv de tunarit masini incepe cu drag si spor pe 03.01.
Pt urgente ma gasiti si la telefonul 0722.699.014
La multi ani si sarbatori fericite

johnson 27-12-07 08:55

Dovada ca tuningul nemtean a inceput sa fie recunoscut si in tara, se afla in ultimul numar al unei reviste de tuning aparuta saptamana asta si al carui nume nu am voie sa-l pronunt aici. Protagonista este Golful 5, la care a carui modificare a participat si Cocktail Tuning, prin furnizare elemente, montaj si elaborarea proiectului, bineinteles in stransa colaborare cu proprietarul Eliass si Mioritic Tur care a asigurat vopsirea. Daca nu gasiti revista, puteti sa o cititi la mine, nu stiu daca se mai gaseste, cel putin in perioada asta

johnson 05-01-08 11:12

2 Attachment(s)
Pt cine nu a vazut articolul, sar tot eu in ajutor si cu ceva poze

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning