![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
Quote:
|
Quote:
|
Golful a carui imagini le-ai postat pe prima pagina, Johnson, tin sa le spun celor care nu l-au vazut inca pe strazi ca arata mult mai frumos decat pare in poze, buna treba.:-)
|
Quote:
|
Am acum pt voi si toata gama de produse pt protectia motorului, cutiei sau altor componente in miscare, de la METABOND, unul din liderii in domeniu
|
De asemeni, nu neglijati faptul ca am cea mai buna oferta si la anvelope, de iarna sau vara, marcile Michelin, Dunlop, Good Year, BF Goodrich, Matador, Sava, Debica, Avon, Kleber. Pe stoc in Piatra Neamt majoritatea dimensiunilor sau la comanda, spuneti ce va intereseaza si primiti un pret in cel mai scurt timp
|
Quote:
|
Am urmatoarele variante pe stoc
-China made la 260 ron/buc -Avon (Anglia) la 275 ron/buc -Dunlop la 350 ron/buc -Good Year la 420 sau 530, sunt 2 tipuri -Michelin Alpin A3 la 580 sau Primacy la 450 Toate au inclus tva-ul si taxa de ecovaloare |
Quote:
|
Cu placere.
OFETA DE SEZON LA CAUCIUCURI DE IARNA SI JANTE DIN TABLA. Un exemplu de calcul pt 4 bucati, cu anvelope Matador si diametrul de 15'', specificatii VW, pret cu TVA 1650 ron sau cu anvelope Michelin 2200 ron |
John de masinutza ta ce mai stii? Cand ii vine bara fata?
|
Masina mea va fi gata pana de Craciun, dar la exterior. De restul ma ocup la primavara, ca vreau sa mai merg cu ea, iarna e cel mai fun
|
Quote:
|
Quote:
Este vb de un Porsche 924:!: |
Quote:
|
Quote:
|
Inca o surpriza placuta pt voi, detectoarele radar de la Maruhama, unele dintre cele mai performante de pe piata(Japan made), au acum pretul de 690 pt w8889 si 330 ron pt cx 660. Normal ca daca spuneti unde ati vazut asta, mai beneficiati de un mic discount
|
Quote:
Ms fain! |
Se pot aduce, la pretul de 550 ron. Cu placere
|
M-ar interesa niste preturi pentru anvelope pe 225/40 r17(sau dimensiuni apropiate) de vara.si la instalatiile de xenon cum mai sunt preturile(h4 sau h7)?merg puse si in priectoare?
|
La masina ta, faza scurta e H7 si proiectoarele h11, fiecare din ele la pretul de 550 ron, cu montaj inclus. Am pus la un Audi identic toate luminile de pe fata cu xenon si au mers perfect, dar s-a intamplat o singura data asta, nu sunt multi amatori.
Pt cauciucuri, este 225/45/r17 de la Good Year, modelul Eagle F1 cu V-uri, la 450 ron bucata, daca vrei de vara si ceva bun. Se gasesc si altele, mai ieftine, dar am ales asta pt raport bun pret-calitate |
Quote:
|
Pe stoc, la pret special, de numai 1800 ron, DVD 2din, Valor dts 603W. Doritorii sa se anunte din timp pt montaj, pt a se evita inghesuiala. Multumesc
|
Asa cum va asteptati deja, inca o oferta de sezon, as putea spune, ca tot e luna cadourilor:
-subwoofer Magnat Streetracer 3000xxl, pret 200 ron -subwoofer Magnat Ultra 300 reflex, pret 200 ron -amplificator Pioneer Gm 6300 F, 600 ron Plus multe altele pe stoc sau la comanda |
1 Attachment(s)
Ceasuri cu plasma pt o gama variata de modele, pe stoc sau la comanda in 2 zile, preturi de la 300 ron, montaj inclus
|
Avem pe stoc si sisteme de conversie a geamurilor pe modul electric, la pretul de 350 ron cu montaj inclus
|
5 Attachment(s)
Asa cum v-am anuntat, am si noutati cu 2 din masinile in lucru, inainte de vopsire. Forma si culorile finale le veti vedea pe strazi pana de sarbatori, cu o mica rezerva vis-a-vis de capacitatea de resuscitare a Porscheului dupa mai bine de un an de stat
|
Pe stoc sisteme de navigatie Mio C220, cu harta Romaniei si toata Europa la nivel de casuta postala, iar ca bonus, avertizare pe baza de gps cu locurile in care se afla camerele de supraveghere si radarele fixe. Totul la pretul de 799 ron
|
Quote:
|
Este un Vw Lupo, cu kit exterior complet, fara stopuri,grila fata si spoilerul spate care sosesc saptamana viitoare, daca sunt suspiciuni vis-a-vis de cuvantul complet. Pana de Craciun vor fi insa montate si acestea, iar la primavara urmeaza si interiorul sa primeasca un up-grade de calitate
|
Quote:
|
Quote:
apropo de lupo...va suferi si schimbari la motor? un cip ..un kit de admisie..cva? |
Ambitiile proprietarului masinii sunt mai mari de atat, nu prea imi place sa vorbesc pana nu vad concret, dar pana acum mi-a demonstrat ca ceea ce isi propune devinde realitate. Va fi o masina facuta asa cum trebuie si aici ma refer si la alt motor mai potent, suspensii, interior si muzica. Poze dupa primul stadiu, luni cand iese de la vopsit
|
Asteptam cu placere pozele...proprietarul este din Piatra Neamt??..poate mai raman si pe la noi ceva masini frumoase..
|
Este si sta in Piatra, a fost si pe la cateva intalniri, dar putine
|
incet incet..cresc si in orasul nostru masinile tunate si pasionatii de tuning , ceea ce nu poate decat sa ne bucure ...
|
Bravo lui pentru curaj si bravo tie pentru ajutor..............
|
De sarbatori, Cocktail Tuning va asteapta dupa urmatorul program:
-luni 24.12 program vanzari cu oferte speciale de Craciun, dar fara instalari si montaje -25-26 liber -joi 27.12 program de discutii libere pe teme auto-moto -vineri 28.12 program normal de munca -programul intensiv de tunarit masini incepe cu drag si spor pe 03.01. Pt urgente ma gasiti si la telefonul 0722.699.014 La multi ani si sarbatori fericite |
Dovada ca tuningul nemtean a inceput sa fie recunoscut si in tara, se afla in ultimul numar al unei reviste de tuning aparuta saptamana asta si al carui nume nu am voie sa-l pronunt aici. Protagonista este Golful 5, la care a carui modificare a participat si Cocktail Tuning, prin furnizare elemente, montaj si elaborarea proiectului, bineinteles in stransa colaborare cu proprietarul Eliass si Mioritic Tur care a asigurat vopsirea. Daca nu gasiti revista, puteti sa o cititi la mine, nu stiu daca se mai gaseste, cel putin in perioada asta
|
2 Attachment(s)
Pt cine nu a vazut articolul, sar tot eu in ajutor si cu ceva poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning