Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

Gabi_323i 25-02-04 21:58

cata gata miam amintit
fata aceea a coborat din bmw ala negru tunat WRC (nr de imatriculare :D )
nu stiu daca te ajta cu ceva dar ......... :roll:

catalin rs4 25-02-04 22:03

:lol: :lol: poi dami o poza cu bmw ala daca ai .. :wink:

alex_maxx 25-02-04 22:09

...faci o cursa cu el si cine castiga ia fata ..te tine?? RS4?? :D

Marian20 25-02-04 22:13

lol.... daca ar fi asa simplu deja ti-ai luat fata catalin :)

catalin rs4 25-02-04 22:31

:lol: :lol: :lol: gata sunt de acord.....dai si avans daca trebuie.. 8)

b99sha 26-02-04 04:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: :lol: poi dami o poza cu bmw ala daca ai .. :wink:

Si daca ar fi asa simplu (cine-l bate la o liniuta ia fata) fata ar fi fost si a mea :wink: :pelvic_th

ct77pia 26-02-04 06:01

mai e una din cta cu un m3 albastru nou arata bestial si masina si ea dar cum sa te bagi in seama cu femeia cind are ditamai maimuta linga ea un adevarat dulap cu 4 usi si crede-ma ca nu mai vreau sa imi mai iau o halba in cap :roll:

alex_maxx 26-02-04 11:25

Frumoasa masina..
Cata ce zici de BmW de mai sus ...te tragi cu el pt fata??:D:D

P.S:oricum eu pariez pe tine :)

catalin rs4 26-02-04 12:22

:lol: :lol: :lol: frumusel bmw.. :lol: si inca cum mas trage cu bmw.. :twisted: :twisted: :lol: poate o fi vreun ursulet cu 500 cp :?

catalin rs4 27-02-04 00:07

imi vine sa turbezzzzzzzzzzzzz de ciudaaaaaa chiar nimeni nu o cunoaste pe domnisoara asta din poza :evil: :boxing: :bunch: :burn: :cry2:

Gratzian 27-02-04 00:34

las-o meeeeeeeeeeei ca e nashpa

catalin rs4 27-02-04 00:38

:twisted: :twisted: nuuuuuuuuuuuuuu, ce pot sa fac daca mie imi place...sa ma impusc ar fi o varianta.. :2gun: :chainsaw: :chainsaw: :bat: :evil:

B12ZMD 27-02-04 07:41

da.... asa fac eu cand vad cate o piesa de oltcit pe strazi...GRRRRR.. :chainsaw: :eyebrow: :yikes: :bat:

hai cataline acuma pe bune...cate n-am vazut si eu si mi s-a urcat sangele in creieri .... mai mult iti faci rau..iesi cu prietena in parc, ia aer curat sau da o tura cu masina poate iti trece... :cry:

mpa 27-02-04 09:40

Sau poate fa cunostinta cu ea cand vii si cine stie:
1. Ori iti dai seama ca nu e de fapt ce credeai ca e
2. Ori mult noroc si o viata placuta!!!
:lol: :lol: :lol:
Adika macar in cazul asta no sa ai regrete ca nai facut nimik!!!

cosmina 27-02-04 11:09

Buna baieti...ma bucuram mult de topicul asta..credeam ca e pt noi, fetele, care mai participam la curse...sau la aruncatul cu privirea.
Oricum surpriza a fost mare sa vad ca m-am inselat..destul de rau... :?
Mult succes inainte...si...Cata...am nr de tel al fetei...nu te mai intereseaza, nu??? :lol:

EvLSant0S 27-02-04 11:38

woow....cata te-ai scos:PP succes

alex_maxx 27-02-04 11:42

...Cata tu vezi ce scrie Cosmina acolo..\"..am nr de tel al fetei....\"
..sper sa nu fie tzeapa!! :peace:
Ai vazu k s-a gasit cineva sa te ajute ... :dance: :bunch: :chick:

Gratzian 27-02-04 11:42

nu, te rog, abia incerc sa ii abat mintea in alta parte... pai de la distantza aia innebuneste omu pana vine aici... mai bine se obisnuia cu ideea ca nu da de ea
ideea ta e minunata, in seara asta facem forum special pentru voi, fetele, care participatzi sau va uitatzi la curse, si care ne iubitzi :flower:

alex_maxx 27-02-04 11:48

Buna idee...imi pare bine k au aparut si fete printre noi :)
Bine ai Venit Cosmina !! :bunch: :flower:

cosmina 27-02-04 12:12

Baieti...cine a zis ca-i si dau nr de tel??? :D
Mai vedem.....

cosmina 27-02-04 12:15

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
Buna idee...imi pare bine k au aparut si fete printre noi :)
Bine ai Venit Cosmina !! :bunch: :flower:

Multumesc, desi eu sunt un membru mai vechi al site-ului....chiar daca nu scriu ff des...citesc cu multa placere mesajele voastre..

catalin rs4 27-02-04 13:54

:lol: :lol: da asai alex cosmina citeste mai mult decat scrie..pacat.. :twisted: cosmina sper ca nu mai mintit in legatura cu numaraul al de tel.? :twisted: ca daca da fac urat...... :evil: :x :chainsaw: :bat: :2gun:

alex_maxx 27-02-04 14:07

ok am vazut k e membru mai vechi !!..dar am vazut k are putine mesaje si daia am zis :)
..acum k e un topic special pt ele sper sa vb mai mult..nu doar sa citeasca..poate ne ajuta...cum te-a ajutat pe tine cu nr de tel !!...:) :lol:

P.S:..vezi k dk se supara Cata e de rau :D:D

catalin rs4 27-02-04 20:22

:lol: :lol: uite cosmina cam asa fac daca numi dai nr de tel... :twisted: :evil: :chainsaw: :bat: :burn: :2gun: :boxing: :anger: :x :boxing:

Anonymous 27-02-04 20:39

Cata.....fi si tu un pic mai siret.....adica trimitei si tu lui Cosmina un mesaj privat si spunei ca nu mai aer si nu mai poti sa traiesti fara fata din poza....ca o visezi toata noaptea si Cosmina te va intelege, ca doar a trecur si ia prin asta :oops: :oops: :oops: :oops:
Daca nu vrea sa iti dea numarul de tel. macar sa vorbeasca ia cu fata...si sa ii dai tu numarul de tel. sa ramana la aprecierea fetei daca vrea sa bea o cola cu tine sau are un prieten si nu vrea sa te cunoasca......atunci ghinionul tau.....

Eu nu m-am logat ca sa fiu \"incongnito\" la discutile astea despre fete :lol:

catalin rs4 27-02-04 21:19

aha..deci esti unul dintre noi domnule vizitator nu?? :lol: :lol: hm..poi eu zic sa mai asteptam sa vedem ce raspunde cosmina..nu cred cqa numi da ea nr de tel.. :twisted:

alex_maxx 27-02-04 22:54

..ramane de vazut cand mai intra Cosmina ...Cata poate intra pana cand vii tu in tara ..
...sau acum vorbiti prin mesaje private fara sa stim noi !!..:P:D

catalin rs4 27-02-04 22:58

:lol: :lol: :lol: maine o sa intre si cosmina sunt sigur .. :lol:

yo 28-02-04 02:19

sã nu intre si sã citeasca doar :))
a si daca incepe cu 8989.xxx e fake, raspunde o baba :D

ps: cataline da-i nene un pm :) ca doar nu vrei sa faca post aici cu nr ei de tel ......... ca unii d-abia asteapta sa-si testeze telefoanele :D

catalin rs4 28-02-04 02:22

:lol: :lol: :lol: loool..lasa cam da cosmina pm ..ca nui prima oara... :wink: :lol:

yo 28-02-04 02:31

da , dar \"ulciorul nu merge la apa de multe ori\" :lol:

catalin rs4 28-02-04 02:52

:lol: :lol: :lol: :lol: ce bine ai zis...... :lol: 8) :lol: :lol:

cosmina 28-02-04 13:12

Vai....atatea framantari pentru nimic...\"mai intra pe forum, nu mai intra....\", voi chiar credeti ca tipa merita osteneala???

cosmina 28-02-04 13:17

Si...Cata...daca as minti....poate ma revansez cu Nicoleta....iti va trece supararea???
Si inca ceva..eu sunt de parere despre fete ati mai discutat si in alte topicuri, nu era nevoie de unul distinct....speram ca prin acest topic sa reunim fetele de pe forum...sa discutam mai mult....nu sa etalam poze cu tipe, prietene, admiratoare...

cosmina 28-02-04 13:21

Si spun asta pt ca, desi sunt la curent cu tot ce scrieti, nu consider ca imi da dreptul de a discuta cu voi de la egal la egal.....multi ar considera ca poate nu am ce cauta, sau ca parerile mele nu conteaza asa mult....ideea e ca nu vreau sa incomodez pe nimeni...si deci imi suradea ideea de a exista un topic pt fete de pe forum! :roll:

catalin rs4 28-02-04 13:52

:lol: :lol: :lol: cosmina din pacate nu prea sunt asa de multe fete sau??speram ca pe viitor sa fei mai multe...cred cai uitat ceva cosmina..sami dai nr de tel.. :twisted: :twisted: 8)

yo 28-02-04 17:00

cosmina yo am facut un topic nou sa vaz cate sunteti (din curiozitate) :) am zis sa nu incurc topicu lu catalin care isi avea/are ca scop o singura fata (cea din poza) :D

catalin rs4 28-02-04 17:32

:lol: :lol: da bravo yo...ar fi fain sa avem mai multe fete pe forum... 8) :P :P

Gabi_323i 28-02-04 18:20

Quote:

Originally Posted by \"cosmina\"
Si spun asta pt ca, desi sunt la curent cu tot ce scrieti, nu consider ca imi da dreptul de a discuta cu voi de la egal la egal.....multi ar considera ca poate nu am ce cauta, sau ca parerile mele nu conteaza asa mult....ideea e ca nu vreau sa incomodez pe nimeni...si deci imi suradea ideea de a exista un topic pt fete de pe forum! :roll:

:shock: :shock: :shock:
1. de ce sa nu discuti cu noi egal la egal?
2.cine a zis ca nu ai ce cauta?
3.cine a zis ca parererile tale nu conteaza?
4.pe cine incomodezi?

asta e discriminare tata :wink:

yo 29-02-04 01:48

neah, eu cred ca ea recunoaste ca genul masculin e superior :D (lol just kidding) (cred ca mai bine taceam la faza asta :D)

totuj cu cat sunt mai putine fete, cu atat ele vor fi tratate ca pe regine ... cand procentul se va schimba, atunci sa vezi razboaie/certuri intre secse :D (parerea mea) :D

All times are GMT +2. The time now is 19:23.

- Copyright 2026 4Tuning