![]() |
Re: NSL Filiala Piatra-Neamt
salut si bine ai venit :bunch:
ca bine zici...meritul este in totalitate al tuturor ;) te asteptam la intalniri |
Quote:
|
si eu sunt nou :D
|
vad ca ne mobilizam usor usor...ia sa vad o parere de la voi aici: http://www.nospeedlimit.ro/forum/showthread.php?t=5
poate pina la sfarsitu saptamanii ne decidem si ne punem pe treaba :pelvic_th |
am votat deja:D
|
Quote:
justin vine cu mine....:rolleyes2 :twisted: :twisted: :twisted: si cu camera |
Quote:
|
o sa stabilim imediat ziua si ora intalnirii saptamanale...da asta dupa ce ne gasim locatia :workout:
|
Prowd New Member of NSL Romania!!! Multumesc mult pt. acceptare in club
|
si eu mi`am spus parerea:D
|
bine ati venit
|
Quote:
|
welcome bogdan...enjoy & have fun :lol:
mai pi romanesti bine`i venit printre noi si sper sa te avem cat mai des pe la intalniri :poke: |
hop si eu... desi n'am postat pana acum ..am urmatit discutile si sunt pe felie:))
bafta maxima cu fliala de la piatra sper sa iasa treaba buna!! sper sa ajungem si noi cei doi:)) de la roman pe la intalniri.... Stima Noastra Si Mandria No Speed Limit ROMANIA!!! |
Omu iti dai seama k atunci knd merg te iau cu mine :)
|
da voi crek va dati seama ca daca nu veniti io`s calare pe voi :bat:
|
Quote:
|
am stabilit ca ziua si ora intalnirilor saptamanale sa fie vineri de la 19:00. mai multe detalii la noi p site ;)
|
Quote:
|
de acolo mergem si p la ei...in vizita :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fara glume.....SA NU UITAM DE UNDE AM PLECAT si nu uitati ca mai avem si pe acolo prieteni.sa ne vedem de ale noastre :D v-am salutat!;) |
Quote:
|
Quote:
|
de`acord cu nick...fara certuri si figuri ca va ia mama draq :bat: :chainsaw: :lol:
|
trebuie sa ne intelegem toti cu toti.....
nu trebuie sa ne certam...nici nu`i frumos... sunt sigur ca o sa si colaboram intre noi... |
acelasi respect k si pana acum!!!in fond suntem 2 cluburi diferite care au aceeasi pasiune!!!!!!
|
totusi... sa nu uitam k noi am plecat din 4tuning si in acet moment suntem tot pe 4tuning!!! deci... asa cu s-a mai zis... el ne-a crescut!!!
|
-4Tuning este o comunitate , un site si un forum.
-No Speed Limit Romania este un Club Sportiv. -Dar nu a ti plecat defapt nicaeri, ci doar a ti aderat la o structura sportiva.....prima structura sportiva din Romania in acest domeniu...RACING. |
corect.
apropo nush daca se mai tine filmarea aia in parcare la stadion da oricum ar trebui sa fim prezenti. stickerele si numerele sunt gata si o sa aiba toata lumea vineri. pt numere pregatiti 10 RON de fiecare, iar pt parasolare mai multe detalii tot vineri :lol: |
Quote:
|
salut . sa puneti si voi niste poze de la intalnire :-P sa vedem si noi ce atmosfera e pe la voi :-P
|
Quote:
Ce rugaminte am la membrii NSL...o bulina in format vectorial, un parasolar in format vectorial si numerele in format vectorial daca imi da cineva spun un saru' mana :) P.S. Daca are cineva si sigla 4T in format vectorial mai dau un saru' mana :) |
Dati un vectorial, nu poze...si va spun si de ce...NU IESE BINE PARASOLARUL, iese deamp***, iese pixelat k imaginea e prea mica ca sa fie printata pe o suprafata asa de lata cum e geamul, lucrez in domeniu si stiu ce vb. Din tot ce a pus cartman (pe forumul piatra nt) nr. de inmatriculare e posibil sa iasa cat de cat bine si bulina. Parasolarul e pixelat. Dati la mine un format vectorial sau dati macar numele fontului cu care este scris NO SPEED LIMIT si va fac eu parasolare benga, sa se vada lacrima.
|
golfuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetz hai tata help :-P
|
2 Attachment(s)
-Nu stiu ce format sunt...eu astea le am.
|
atat....doar parasolarul trebuia ca restul am facut....sar`na :bunch:
|
Ms. Omu!!! Luati cu incredere SIGLA SI PARASOLARU k sunt FFF BUNE!!! Multumesc!!! O sa va iasa tipla
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning