![]() |
Re: Classics
are in el motorul original, 1900cm3, pe carburator. Bineinteles, complet reconditionat (piese Mahle, GM, etc)
|
1 Attachment(s)
O "radiografie" :)
|
sa stii Gergo ca arata bine peugeotul 205,l-am vazut cand era la Jolty in atelier,numa ca era desfacut,l-ai facut fain....bafta cu el.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina JAPONEZA Classica!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
Aceas masina Japoneza. Nissan 280 ZX Turbo, 147 kW (200 PS)
|
4 Attachment(s)
Lamborghini Miura,prima masina supersport
|
3 Attachment(s)
Jaguar xjs v12....
|
Quote:
Merci de poze! |
7 Attachment(s)
Cadillac Eldorado...
|
5 Attachment(s)
Un Fiat frumos si puternic!
|
sper ca nu o sa-l transformatzi doar intr-un tread de pus poze cu masini clasice
parca scopul lui era altul |
Quote:
|
Baieti! Ce ziceti de o intalnire?
|
1 Attachment(s)
Old School 8)
|
Mai baieti! Daca eu nu sunt,nimeni nu mai scrie la rubrica asta? :D
|
3 Attachment(s)
Masinile astea le-am vazut azi la Satu Mare...adica...nu chiar...ci modele similare :)
|
1 Attachment(s)
Un Cadillac Fleetwood Brougham cu 251 KW / 341 PS:D
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de Cadilacul asta....am si fost cu el,blana albastra are inauntru,motor de 5000cm,cantareste 3 tone,consum undeva la 30 litri....mare cheltuiala.
|
Quote:
|
DA... foarte faine masini, mai ales opel GT care a fost la expoziea de la real... Dar despre broscute modificate nimeni nimik?
|
Baieti unde ati disparut?? nici o conversatie despre masini de epoca ?
si la SM sa infiintat un club de oldtimer , OLDTIMER CLUB SATU MAERE si are scopul de a pronova masinile din oras si sa ajuta pe detinatorii acestora, daca aveti intrebari in legatura cu clubul va stam la dispozitie webul este in constructie mail [email protected] www.oldtimer-prinzinger.ro |
Salut
In data de 14 iunie 2009 in cadrul evenimrntului Chevrolet DragRacing va avea loc si o intilnire de oldtimer organizat de Oldtimer club Satu-Mare. Cu acesta ocazie Oldtimer Club Satu Mare invita pe toti pasionanti masinilor de epoca da a lua parte la acest eveniment. Intrarea pentru oldtimer si sofer este gratuit. Participanti sint rugati sa ma contacteze la Tel.Nr. 0728248096 sau email. [email protected]. Va multumim si va asteptam cu drag Adalbert Prinzinger |
[QUOTE=OldtimerPrinzinger;2492759]Salut
Otimer club SM are deja un forum pentru PASIONTII DE MASINI DE EPOCA. http://oldtimer-sm.forumer.ro |
[QUOTE=OldtimerPrinzinger;2497521][QUOTE=OldtimerPrinzinger;2492759]Salut
Otimer club SM . |
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning