![]() |
Re: ii dau FOC
am motor de gsi in beci dar nu`l pot pune pe masina pentru ca nu mi`l omologheaza nimeni.
si eu nu umblu la risc mai ales ca masina`i pe firma si apoi sa am belele . asa ca mere tot asta 8v eventual il mai comprimam umpic mai mult decat ii, un mic upgrade si apoi il hranesc doar cu jar :d |
ps: multumesc frumos
|
atunci cauta un turbo kit pentru ia ce naiba cauta niste injectoare mai mari o pompa de benzina mai puternica si poti sa faci ceva si din ala mai ales daca-i rebuilt the engine si chiuloasa
|
ma gandeam sa`i pun chiuloasa de 1.4 cu axa de 1.6 de astra dar nu cred ca ar merge cred ca ar da in gat.
nu stiu momentan ma documentez |
am revenit.
am schimbat talerii de la telescoapele din fata cu aceeasi ocazie am schimbat si un rulment din dreapta fata si surpriza dupe 3-4 ore de mers pe drum mai devilat iar o reaparut bataia. pare a fi de undeva de la intre pompa de frana si difuzorul din stanga(cel din bord) acuma ma gandesc la urmatoarea chestie. ii posibil (intreb, nu sunt convins ma gandesc nu stiu) ca sa fie rupt un lonjeron ? cum imi pot da seama ca`i rupt? dupa ce am schimbat alea si bara stabilizatoare de opel masina parca este mult mai prompa in schimbarea directiei de mers dar parca fundul valseaza. sa fie cumva, undeva rupt lonjeronul si sa se tina numa in unul si cel rupt sa nu se vada? |
Hahahaha ba masina aia e ghinion curat jur vinde-o dracu si iati ceva mai bun !
|
s`o trazneasca dumnezo.
nu pot s`o vand macar de as stii ca 2 saptamani nu ar bate nimic. incepand de azi 2 saptamani merge brici as tine`o numai in parcare pana vine omu sa o vada si sa o cumpere si sa i se strice la el. incep sa regret ca am tinut`o. dupa accident trebuia s`o arunc nu sa o repar :( |
aaaa asta o post lovita ! pai de ce nu zici asa gogule no fa bine si du-o la o inspectie amanuntita ca ceva nu-i facut bine la ia
|
la ce sa fac inspectia amanuntita?
am precizat ca am schimbat totde pe ea, mai putin motorul si caroseria. |
iti tremura etrierul.asa am patit la un opel corsa si mi-au zis ca suportul sau se slabeste din cauza gropilor si nu prea mai ai ce-i face.daca etrierul are ceva joc ,iti garantez ca ala suna a clopotei
|
e posibil sa fie si etrierul
|
uite la asta nu m`am gandit ca ar putea sa fie
da ciudat ii ca zgomotul se aude de sub bord de undeva adica de acolo am eu impresia ca vine. voi verifica etrierul |
eu te-as verifica la cap pe tine mai DACIA-wrc sa bagi atatia bani timp si nervi intr-o coreeana facuta la romania (cea mai proasta combinatie din industria auto mondiala) scapa-te de ia cat poti de repede
|
poi dupa ce am bagat in ea mai mult decat i`au pe ea....
eu as tine`o :P si daca o vand ce`mi pot cumpara altceva? ii din 96 cu 3000-4000 euro ce masina mai noua de 96 pot sa`mi cumapar? nimic :P deci o pastrez :P |
si asta e un argument ! atunci baga mare sa vezi de unde vine zgomotu
|
te`am ascultat am bagat`o la vanzare.
o dau la un pret de nimic numa sa o dau.trecem la leganza 2.0l cdx 136 cai |
Au ai inebunit ti musai sa ai masina in care sa-ti bagi bani ia ceva japonez mai omule bun si o honda civic din 98 e de 10 ori mai buna ca leganta aia
|
gaseste`mi tu o japoneza dupa mai 97, sa fie pana in 4500 euro si eu o cumpar.
|
pacat ca nu esti din buc , te chemam la service sa ne uitam si daca era ceva rupt sudam pe loc... fa-o si vinde-o....
|
nu`i rupt asta`i culmea. ca m`am uitat si eu, dar am suspectat lonjeronul undeva unde nu se vede.
am verificat ieri etrierul nimic, suruburile sunt stranse calumea. daca prind combinatia care o vreau eu lcu lenganza ii brici, daca nu urmeaza o ALTA MASINA NOU NOUTA. nu`mi mai cumpar sh`uri veci si o fac si o vand, dar problema ii ca nu stiu ce sa`i fac :P nu stiu de unde bate, ma duc sa desfac bordul |
stai putin , tu auzi ceva in zona bordului sau cum ? ca daca este in zona dordului poate fii motorul de la stergatoare care are niste bucsi de caiciuc cu care prinde de caroserie , sa nu fi cazut una din ele si bata in caroserie.....
zic si eu... sfatul meu : pune pe cineva sa mearga cu masina incet pe denivelari si mergi pe langa ea pana iti dai seama de unde este . |
am coborat sa verific, daca is bucsile alea iti trimit prin curioer op lada de bere, platita de mine + drumul.
revin |
am revenit
da sa mor daca am gasit aia |
4 Attachment(s)
ups, am uitat pozele :P
am revenit cu pozele |
hmm faca vezi tu bucsa aia de care`ai zis fa un cerc rosu unde se afla ca s`o vad si eu.
la cluj ninge :(( in 5 minute n`am mai vazut afara |
hehe n-am mai vazut zapada de 4 ani looll
|
dar, asa mult ai dormit sau ai fost pe late meleaguri ?
|
am fost si sunt pe alte meleaguri cu status permanent !
|
mno unde`s bucsele alea de care vorbeai?
nu de alta, dar un le vad. azi ii sarbatoare azi nu am sa lucru la masina dar am sa imi cumpar piese :P ma duc sa`mi cumapr leduri si placi ca vreau sa fac o treaba . pana nu`i gata nu dau informatii. stie careva cat consuma un led? ca imi fac un calcul de consum |
salut alex(dacia)si eu aveam o bataie super naspeta tot pe dreapta...la inceput am crezut k e fatza de la usa k e rupta...apoi am descoperit k era etrieru dreapta ..era un surub,..slabit sau rupt nu mai retin si ala facea k toate visele...nu am fost atent daca ai zis k ai skimbat etrieri...am zis si io o parere...si mai aveam si intre proiector dreapta si roata...nush exact plasticul ala de deasupra roti...vezi pe akolo...nush am zi s si io o parete si ce am avut eu bafta
|
am descoperit ce era.
nu era taler telescop, nu era telescop..era, inca este, rupt volanul adica bucsa aia de plastic pentru ghidajul tijei de volan. piesa/piesele este/sunt 5 lei/bucata ...dar ca sa le schimbi mori incet. una ii bucsa ce intre in caseta si una in coloana de directie. am montat o camera video in masina si m`am dus pe gropi si am vazut cum bate...apoi m`am duc acolo m`am uitat in manual si am vazut ca acolo este o piesa, am mers la magazin si cand am vazut cat costa era sa`l bat pe vanzator din cauza ca mi`am dat seama cat voi avea de lucru pentru 5 leiiiiiiiiiiiiii. in fine...cand nu o mai ninge si o fi cald oi schimba`o..bine ca nu`i nimic grav. |
da tot n`am retinut...de unde sti cum ma cheama?
|
pai...am vb noi odata mai de mult pe net...in fine..scuze daca nu vroiai sati zic pe nume...si pe mine ma cheama tot alex...cred k nr de la masina spune asta :)
|
alecs_rg id`u de mess
|
pot fi bolturile dela bucsi flansa la amortizor tre sa o desf din cele 2 surub sa misti de ea putin fiindca pe masina nu prea o vezi si piulita de la amortizor daca nu o stringi cu prelungitor nu faci nimic
|
ii de la coloana volan cercul ala din teflon care dupa 13 ani pe drumurile patriei s`o dus dracului :d
in rest...ii ok :P poate dupa ce s`o duce zapada de pe masina oi face cumva si oi baga`o in garaj si poate oi ave timp si chef s`o schimb...daca nu la anu :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning