Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia II (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53039-skoda-octavia.html)

eddycdk 30-10-07 17:40

Re: Skoda Octavia 2

ahaaa..vrei sa vii cu ele!!! :D
abia astept sa le vad!

al3xavier 30-10-07 18:47

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1175627)
ahaaa..vrei sa vii cu ele!!! :D
abia astept sa le vad!

:-P :-P :-P eu asa vreau dar...sa vedem daca au timp la service sa mi le vopseasca

keeeee 12-11-07 09:33

tare.e sister ku a mea

al3xavier 12-11-07 23:32

Quote:

Originally Posted by keeeee (Post 1195577)
tare.e sister ku a mea

multumesc,

al3xavier 14-11-07 00:42

Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova

3 Attachment(s)
Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova

eddycdk 14-11-07 18:44

Re: Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova

deh..:cry:
pacat k n-am putut ajunge si eu..:cry:

al3xavier 15-11-07 01:48

Re: Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1199321)
deh..:cry:
pacat k n-am putut ajunge si eu..:cry:

a fost super...super masini

gj02uas 23-12-07 17:41

Alex am vazut ca tu ai pus suspensie Weitec pe masina. Daca pun doar arc-urile de la Weitec o sa se lase ca a ta?

al3xavier 25-12-07 18:03

Quote:

Originally Posted by gj02uas (Post 1259375)
Alex am vazut ca tu ai pus suspensie Weitec pe masina. Daca pun doar arc-urile de la Weitec o sa se lase ca a ta?

asta nu stiu...facem la pret si iti dau eu arcurile mele...eu vreau sa o las si mai jos

al3xavier 25-12-07 18:05

2 Attachment(s)
poze noi.....pleoape si eleron milotec

eddycdk 26-12-07 15:30

super frumoasa!
exact cum imi place ;)

al3xavier 27-12-07 01:03

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1262568)
super frumoasa!
exact cum imi place ;)

merci....:-P

gasca 29-12-07 16:16

cam cat tea costat bara fata + bara spate ?

al3xavier 30-12-07 02:00

Quote:

Originally Posted by gasca (Post 1266930)
cam cat tea costat bara fata + bara spate ?

ti-am lasat un pm

rsDAC 31-12-07 04:26

frumoasa masina dar sincer stopurile o dezavantajeaza in rest ok! km placuti ;)

al3xavier 03-01-08 19:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rsDAC (Post 1268921)
frumoasa masina dar sincer stopurile o dezavantajeaza in rest ok! km placuti ;)

nu am ce stopuri sa pun...crede-ma ca daca ar aparea altele mai misto as fi primul care le-ar cumpara...le-am facut mai negre ca sa fie mai diferite de cele stock...

central 03-01-08 19:31

misto masina
hai cand facem urmatoarea intalnire?

roberto69 03-01-08 19:53

ce ziceti de kit-ul asta pt. RS ?
http://www.superskoda.com/news/octav...-bodykit-parts

Stuey 03-01-08 20:59

Quote:

Originally Posted by central (Post 1273224)
misto masina
hai cand facem urmatoarea intalnire?

Despre intalniri am postat eu la skoda meeting...eu zic sa discutam subiectul asta acolo.

Alex....Felicitari...imi plac pleoapele :D acum aduce un pic cu noul superb (parerea mea)sau nu stiu daca neaparat cu el...dar imi place.ii schimba tot aspectul masinii

al3xavier 03-01-08 21:43

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1273368)
Despre intalniri am postat eu la skoda meeting...eu zic sa discutam subiectul asta acolo.

Alex....Felicitari...imi plac pleoapele :D acum aduce un pic cu noul superb (parerea mea)sau nu stiu daca neaparat cu el...dar imi place.ii schimba tot aspectul masinii

multumesc....apropo de intalniri eu zic ca ar fi bine mai spre primavara si de data asta sa fie la pitesti

Leon_Xeigen 10-01-08 12:04

Bine naiba ca au stres posturile cu "CEARTA INCEPUTULUI DE AN"....ca tare urat mai dadeau....sper sa nu mai apara.....si toate discutiile sa fie concentrate asupra masini....ca fiecare dintre voi doi ati gresit si v-ati jignit si nu e frumos....
Alex...acum spune-ne cum se aude cu subwoofer-ul cel nou pe masina.....stiu ca ti l-ai montat saptamana asta.....Asteptam pareri.....adika e ok??? se putea mai bine??? esi multumit de ce putere are ??? calitate??? etc etc

al3xavier 10-01-08 12:29

Quote:

Originally Posted by Leon_Xeigen (Post 1285107)
Bine naiba ca au stres posturile cu "CEARTA INCEPUTULUI DE AN"....ca tare urat mai dadeau....sper sa nu mai apara.....si toate discutiile sa fie concentrate asupra masini....ca fiecare dintre voi doi ati gresit si v-ati jignit si nu e frumos....
Alex...acum spune-ne cum se aude cu subwoofer-ul cel nou pe masina.....stiu ca ti l-ai montat saptamana asta.....Asteptam pareri.....adika e ok??? se putea mai bine??? esi multumit de ce putere are ??? calitate??? etc etc

e super dar as fi vrut ceva mai bun si asta nu la putere ci la claritate dar se aude super...

Leon_Xeigen 10-01-08 16:01

Asa....ma bucur sa aud ca este ok....
Mai oricum.....masina din punctul meu de vedere este tunata bine....cat s-a putut pune pe ea...s-a pus cu gust....si discretia de multe pri poate sa faca impresie mai buna decat extravagantza.......
Ceea ce imi place ca Alex....nu a facut nimik la masina fara sa se sfatuiasca cu cineva......
Cand m-a sunat ....ca vroia jante....nici nu il cunosteam.....si dupa cateva minute de discutii l-am lamurit ca cea mai buna alegere este modelul de la MAK....mai exact Veleno Mirror (Black Polish)....care in mers da un efect extraordinat masinii care este neagra dupa cum releva pozele......
Am inceput sa ne cunoastem mai bine ....si Alex a inceput sa capete incredere in mine.....Si la nici o luna dupa achizitionarea jantelor a venit si suspensia sport Weitec.....care este compusa din arcuri ce coboara masina cu 30 mm si telescoape......
A trecut vara ....si peste masina s-a asternut melancolia...ca sa zic asa....nici o modificare ....nimik......din toamna....in cateva zile tuning-ul a fost ca la el acasa.....s-au montat barile de Octavia RS, pleoapele si eleronul de portbagaj de la Milotec.....Ornamentele de evacuare......si uite asa ....a iesit produsul finit........
Ceea ce cred ca nu stiti....cei mai multi dintre voi...este ca masina asta a fost masina lunii Noiembrie pe site-ul de la MAK, in sectiunea Gallery.....asta...asa ca sa o stiti cat mai multi....pt ca este o adevarata realizare ca un roman sa ajung sa aiba o masina prezentata pe un site oficial de jante....doar ca au apreciat cum este masina asta facuta......Poate ca asta ar suna pt unii ca lauda.....dar daca asa este prefer sa o fac eu...si sa nu se mai ajunga la discutii ca Alex pare ca se lauda singur.....nu acum .....spun eu chestia asta din culise.......

Leon_Xeigen 10-01-08 16:03

Acum sfatul mei este sa o lasi asa....fara sa mai adaugi elemente de tuning....eu zic ca este suficient.....si mai ales ca stiu ca si tu vrei sa o vinzi......eu cred ca este suficient tunata...Dar daca nu o vei vinde.....ti-as recomanda un soft si o evacuare,.....caci sunt necesare......asta pt ca stii ca mai participam si la curse....:D:D:D:D:D

al3xavier 10-01-08 18:50

Quote:

Originally Posted by Leon_Xeigen (Post 1285520)
Acum sfatul mei este sa o lasi asa....fara sa mai adaugi elemente de tuning....eu zic ca este suficient.....si mai ales ca stiu ca si tu vrei sa o vinzi......eu cred ca este suficient tunata...Dar daca nu o vei vinde.....ti-as recomanda un soft si o evacuare,.....caci sunt necesare......asta pt ca stii ca mai participam si la curse....:D:D:D:D:D

daca o sa mai fac modificari acelea o sa fie clar la interior...oricum modificarile o sa fie strict pt mine si fara poze pe forum...sa nu se mai dea senzatia ca m-as lauda...

Leon_Xeigen 10-01-08 20:26

Alex aici gresesti.....stii ca am mai zis....daca ai ceva sa prezinti....pai atunci sa prezinti cu mare drag.....si nu cred ca ar suna a lauda.....stai linistit......oricum....voi sustine tuning-ul in continuare la masina ta.....cu sustin si la alte masini....dupa cum prea bine stii......
Asa ca...GO ON...

eddycdk 10-01-08 21:35

masina imi place suuuuper mult! :rolleyes2
seamana in mare cu ceea ce vreau eu sa fac la a mea!
felicitari amndorura pt munca depusa!

n-ar strica niste "chestii" discrete pe la interior! ;)

83-FBJ 15-02-08 00:02

Mai pune niste poze cu exteriorul al3xavier...este absolut superba masina. Felicitari!

al3xavier 16-02-08 23:50

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 1358082)
Mai pune niste poze cu exteriorul al3xavier...este absolut superba masina. Felicitari!

multumesc...deocamdata nu mai am poze noi..iar cele vechi sunt in paginile anterioare

DARK 20 11-03-08 09:39

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1125705)
SKODA OCTAVIA 2 sau 02 by al3xavier

Modificari:

jante Mak Veleno Mirror 8x17"

amortizoare + arcuri sport weitec

bara fata octavia 2 RS

folie pe stopurile din spate

folie geamuri laterale fata-spate + luneta

urmeaza >>> bara spate octavia 2 RS, pleoape, eleron...

DA-MI SI MIE IDEI DE TUNING, A MEA E ARGINTIE, AM ZIS SA PUN FOLIE, CROM IN INTERIOR, PRAGURI, EVACUARE CROM, SI CEVA PE LA SPOILERE??:?:

83-FBJ 11-04-08 11:09

Ceva noutati?

al3xavier 19-04-08 21:30

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 1478962)
Ceva noutati?

noutati....cam nimik deocamdata....prin toamna o alta masina:-P

eddycdk 20-04-08 21:39

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1493432)
noutati....cam nimik deocamdata....prin toamna o alta masina:-P

:lol:
judecand dupa avatar..sa fie Seria 1 ?

83-FBJ 21-04-08 01:15

Sa speram ca n-a dat O2 pe Seria 1 :D

al3xavier 21-04-08 15:55

nu am dat o2 inca...inca nu sunt banii pt diferenta....nu stiu sigur ce-mi voi lua...ma gandesc intre seria 1 si civic type r dar pana atunci ma mai razgandesc de 10 ori:-P:-P:-P

Naspersan 11-06-08 13:07

vreau si eu niste pleoape pt O2.....

18_NYK 12-06-08 23:46

Superba masinuta:doh:Cu bara de RS si gemurile cu folie e....BENGAAA:D. Daca ti-ai pune xenon, pleoape si bara pe spate de RS, cred ca ar fi cea mai frumoasa o2(exceptand pe cea a lui Scorpionn). respesct;)

83-FBJ 13-06-08 00:18

Eu vad ca este bara spate de rs...

18_NYK 13-06-08 16:40

Da ,ai dreptate 83-FBJ. Scuze,nu am fost atent:oops:

al3xavier 16-06-08 01:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 18_NYK (Post 1587970)
Superba masinuta:doh:Cu bara de RS si gemurile cu folie e....BENGAAA:D. Daca ti-ai pune xenon, pleoape si bara pe spate de RS, cred ca ar fi cea mai frumoasa o2(exceptand pe cea a lui Scorpionn). respesct;)

are si bara spate rs are si pleoape...

...multumesc

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning