![]() |
Re: Skoda Octavia 2
ahaaa..vrei sa vii cu ele!!! :D
abia astept sa le vad! |
Quote:
|
tare.e sister ku a mea
|
Quote:
|
Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova
3 Attachment(s)
Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova
|
Re: Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova
deh..:cry:
pacat k n-am putut ajunge si eu..:cry: |
Re: Auto Event 2007(Editia I)-11noiembrie-Campusul TCM Craiova
Quote:
|
Alex am vazut ca tu ai pus suspensie Weitec pe masina. Daca pun doar arc-urile de la Weitec o sa se lase ca a ta?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze noi.....pleoape si eleron milotec
|
super frumoasa!
exact cum imi place ;) |
Quote:
|
cam cat tea costat bara fata + bara spate ?
|
Quote:
|
frumoasa masina dar sincer stopurile o dezavantajeaza in rest ok! km placuti ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
misto masina
hai cand facem urmatoarea intalnire? |
ce ziceti de kit-ul asta pt. RS ?
http://www.superskoda.com/news/octav...-bodykit-parts |
Quote:
Alex....Felicitari...imi plac pleoapele :D acum aduce un pic cu noul superb (parerea mea)sau nu stiu daca neaparat cu el...dar imi place.ii schimba tot aspectul masinii |
Quote:
|
Bine naiba ca au stres posturile cu "CEARTA INCEPUTULUI DE AN"....ca tare urat mai dadeau....sper sa nu mai apara.....si toate discutiile sa fie concentrate asupra masini....ca fiecare dintre voi doi ati gresit si v-ati jignit si nu e frumos....
Alex...acum spune-ne cum se aude cu subwoofer-ul cel nou pe masina.....stiu ca ti l-ai montat saptamana asta.....Asteptam pareri.....adika e ok??? se putea mai bine??? esi multumit de ce putere are ??? calitate??? etc etc |
Quote:
|
Asa....ma bucur sa aud ca este ok....
Mai oricum.....masina din punctul meu de vedere este tunata bine....cat s-a putut pune pe ea...s-a pus cu gust....si discretia de multe pri poate sa faca impresie mai buna decat extravagantza....... Ceea ce imi place ca Alex....nu a facut nimik la masina fara sa se sfatuiasca cu cineva...... Cand m-a sunat ....ca vroia jante....nici nu il cunosteam.....si dupa cateva minute de discutii l-am lamurit ca cea mai buna alegere este modelul de la MAK....mai exact Veleno Mirror (Black Polish)....care in mers da un efect extraordinat masinii care este neagra dupa cum releva pozele...... Am inceput sa ne cunoastem mai bine ....si Alex a inceput sa capete incredere in mine.....Si la nici o luna dupa achizitionarea jantelor a venit si suspensia sport Weitec.....care este compusa din arcuri ce coboara masina cu 30 mm si telescoape...... A trecut vara ....si peste masina s-a asternut melancolia...ca sa zic asa....nici o modificare ....nimik......din toamna....in cateva zile tuning-ul a fost ca la el acasa.....s-au montat barile de Octavia RS, pleoapele si eleronul de portbagaj de la Milotec.....Ornamentele de evacuare......si uite asa ....a iesit produsul finit........ Ceea ce cred ca nu stiti....cei mai multi dintre voi...este ca masina asta a fost masina lunii Noiembrie pe site-ul de la MAK, in sectiunea Gallery.....asta...asa ca sa o stiti cat mai multi....pt ca este o adevarata realizare ca un roman sa ajung sa aiba o masina prezentata pe un site oficial de jante....doar ca au apreciat cum este masina asta facuta......Poate ca asta ar suna pt unii ca lauda.....dar daca asa este prefer sa o fac eu...si sa nu se mai ajunga la discutii ca Alex pare ca se lauda singur.....nu acum .....spun eu chestia asta din culise....... |
Acum sfatul mei este sa o lasi asa....fara sa mai adaugi elemente de tuning....eu zic ca este suficient.....si mai ales ca stiu ca si tu vrei sa o vinzi......eu cred ca este suficient tunata...Dar daca nu o vei vinde.....ti-as recomanda un soft si o evacuare,.....caci sunt necesare......asta pt ca stii ca mai participam si la curse....:D:D:D:D:D
|
Quote:
daca o sa mai fac modificari acelea o sa fie clar la interior...oricum modificarile o sa fie strict pt mine si fara poze pe forum...sa nu se mai dea senzatia ca m-as lauda... |
Alex aici gresesti.....stii ca am mai zis....daca ai ceva sa prezinti....pai atunci sa prezinti cu mare drag.....si nu cred ca ar suna a lauda.....stai linistit......oricum....voi sustine tuning-ul in continuare la masina ta.....cu sustin si la alte masini....dupa cum prea bine stii......
Asa ca...GO ON... |
masina imi place suuuuper mult! :rolleyes2
seamana in mare cu ceea ce vreau eu sa fac la a mea! felicitari amndorura pt munca depusa! n-ar strica niste "chestii" discrete pe la interior! ;) |
Mai pune niste poze cu exteriorul al3xavier...este absolut superba masina. Felicitari!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva noutati?
|
Quote:
|
Quote:
judecand dupa avatar..sa fie Seria 1 ? |
Sa speram ca n-a dat O2 pe Seria 1 :D
|
nu am dat o2 inca...inca nu sunt banii pt diferenta....nu stiu sigur ce-mi voi lua...ma gandesc intre seria 1 si civic type r dar pana atunci ma mai razgandesc de 10 ori:-P:-P:-P
|
vreau si eu niste pleoape pt O2.....
|
Superba masinuta:doh:Cu bara de RS si gemurile cu folie e....BENGAAA:D. Daca ti-ai pune xenon, pleoape si bara pe spate de RS, cred ca ar fi cea mai frumoasa o2(exceptand pe cea a lui Scorpionn). respesct;)
|
Eu vad ca este bara spate de rs...
|
Da ,ai dreptate 83-FBJ. Scuze,nu am fost atent:oops:
|
1 Attachment(s)
Quote:
...multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |