Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - CT 27 SYN (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/52991-tico-ct-27-syn.html)

aikman 10-12-07 19:53

Re: ct27syn

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1205687)
imi vand tico-ul 3000 euro ... an fabricatie 2000 prima imatriculare 2002 ... restu imbunatatirilor le vedeti pe site

nu o mai vand ... am scapat :D

aikman 10-12-07 20:00

2 Attachment(s)
volanu si turometru ... chestia luciaosa din mijloc de la volan o sa o vopsesc cu negru ... a si acum am vazut ca am uitat sa pun un surub acolo :rolleyes2 ... am schimbat si toba mica si toba mare si am renuntat la catalizator ... parca se infige mai bine acum ... o sa vad maine daca prind "partie" libera :lol: .... a si am scos mainile de pe mashina ... deci cei care ma recunosteau in trafic dupa zgomotu la toba si mainile de pe mashina, de maine trebuie sa va uitati la numar :))) ... fac poze cand o spal sa vedeti cum e fara maini :))

mad_mario 11-12-07 12:48

frumos tiklos:D:P,spor la treaba in continuare ,probleme cu semanalizarea de la volan?

aikman 11-12-07 22:36

Quote:

Originally Posted by mad_mario (Post 1241196)
frumos tiklos:D:P,spor la treaba in continuare ,probleme cu semanalizarea de la volan?

nu ... butucu avea si piciorusele alea care o aduceau la punctu zero ... oricum e marfa tare cu volanu mai mic ... parca sunt la curse cu el

spark88 11-12-07 22:38

Salutare.
E super volanul....apropo de marime si de curse:D nu e deranjant ca e mai micut??
Vreau sa-mi pun si eu si sunt curios:rolleyes2

aikman 11-12-07 22:55

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1242393)
Salutare.
E super volanul....apropo de marime si de curse:D nu e deranjant ca e mai micut??
Vreau sa-mi pun si eu si sunt curios:rolleyes2

diferenta nu e foarte mare ... dar spre deosebire de ala stock de la tico subtire si urat ... asta e prea belea ... parca e mai ushor de manevrat :) si inca un plus pentru mine, ala vechi ma atingea la picioare

aikman 19-12-07 15:47

6 Attachment(s)
:rolleyes2 mi-am facut tico pilaf :rolleyes2

quick_5hifter 19-12-07 16:20

Cum ai reusit, fraaaate? :cry:

catarsis 19-12-07 16:29

lasa ca nu e chiar asa grav ; se face... fierul se indreapta ..omul mai greu :)

aikman 19-12-07 16:57

se face .. deja 10 milioane numai piesele :)

D o n n 19-12-07 17:36

poi dar nu ne`ai spus si noua cum ai facut?ce ai facut ,in ce ai dat?

aikman 19-12-07 19:05

pai gheata pe jos .. am evitat un caine ... am franat si am tras putin de volan ... patinaj artistic ... am lovit un gard de vreo 2 ori

D o n n 19-12-07 19:47

SINCER NU SE MERITA.da`l naiba de caine.iti plateste el akm,sau stapanu daca o avea asa ceva?io am dat si cu bicicleta in ei...nui feresc..asta e....spargeai bara sau (si) faru..dar acum....aripa,far,bara,vopsea,plus ce te ma costa sati indrepti fiarele..plus prin spate pe la stop...ai si tu niste sarbatori ca ale mele:(( bafta...si...ai grija ce mai faci

Snapy_xxl 19-12-07 20:09

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1254081)
SINCER NU SE MERITA.da`l naiba de caine.iti plateste el akm,sau stapanu daca o avea asa ceva?io am dat si cu bicicleta in ei...nui feresc..asta e....spargeai bara sau (si) faru..dar acum....aripa,far,bara,vopsea,plus ce te ma costa sati indrepti fiarele..plus prin spate pe la stop...ai si tu niste sarbatori ca ale mele:(( bafta...si...ai grija ce mai faci

Cred ca nu ai vazut ce pagube poate face un caine masinii. Acum daca ai noroc iesi curat, daca nu...uita-te mai sus.... :(

D o n n 19-12-07 20:11

poi snapy,eu ce am zis?nu se merita.am vazut pozele de mai sus...ma refeream sa dea in el..daca dadea in el,crezi k patea e are mai sus?eu zic k nu,k nu e cainele de fier...sau de beton...avea pagube...mult mai putine

Snapy_xxl 19-12-07 20:17

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1254127)
poi snapy,eu ce am zis?nu se merita.am vazut pozele de mai sus...ma refeream sa dea in el..daca dadea in el,crezi k patea e are mai sus?eu zic k nu,k nu e cainele de fier...sau de beton...avea pagube...mult mai putine

Te contrazic, pagube mai mari uneori. Dar nu imi permit sa fac teoria cainelui pe topicul altcuiva. salut

D o n n 19-12-07 20:23

scuzele mele ct27syn pai snapy,zimi la mine pe topic.ala cu daewoo cielo.il stii...k io nu prea inteleg..ce ar putea face mai mult...zimi akolo exemple sau io stiu...daa vrei

aikman 20-12-07 17:38

daca va ajuta cu ceva .. cainele era destul de mare .. dar nu cred ca putea sa imi faca acelesi daune .. dar putea sa imi buleasca altceva .. un parbriz ceva .. si ma mai si mustra constiinta ca am omorat cainele acum de sarbatori .. asta e acum .. o repar si gata .. a chiar azi am luat-o de la tinchigerie .. a facuto bec meserisu ... a muncit de ieri de la 18;00 pan azi dimineta la 5 jumate .. dar a facuto omu ... acum o sa o duc la vopsitorie ... acum dupa sarbatori cred .. si mi-am luat 2 jenti de matiz cu cauciucuri noi ... le pun in noaptea asta ca era aglomerat rau la vulcanizare azi .. ma mai gandesca unde la pun .. pe fata sau pe spate :) .. poze maine cred

D o n n 20-12-07 17:43

punele pe fatza...:D parerea mea sal.bv k tiai facuto

aikman 20-12-07 17:44

o intrebare .. vad ca sunt destul de vizitat ... de ieri de cand cu accidentu imi tremura volanul ... are cineva idee de la ce ?? ii e frica la mashina pe strada ? :))

D o n n 20-12-07 17:47

dap...cred k inca mai are csmaruri:))...nush de la ce ar putea fi...vezi directia sau rotzile..sau nush..k nam avut parte de datsea

quick_5hifter 20-12-07 18:01

@aikman: pune jantele de Matiz pe spate, ca sa nu afectezi tractiunea deloc (mai ales acum), desi nu stiu ce a fost in mintea ta....la ce bun jante de tabla mai mari? Apropo, daca vrei din tabla pe 14, am vazut de vanzare pe un site cu 4x114.3 :lol:
Tremuratul vine probabil de la unghiul de fuga, chiar daca nu ai lovit nici o roata. Inainte sa faci unghiul de fuga, mergi si echilibreaza rotile (sau dupa unghi, nu conteaza). Vezi sa nu cumva sa fie de la gheata aia "in puncte" de pe asfalt, dar aia nu cauzeaza simple trepidatii volanului, ci si "topaieli" intregii masini.

Cat despre caine....un prieten a lovit recent un caine (cu un Ford Focus mai nou) si a avut nevoie sa schimbe ambele radiatoare, bara etc. Noroc cu casco. Oricum, la el s-a intamplat pe autostrada, deci la viteza >100 km/h :rolleyes2

PS: daca ai ramas cu piese lovite, sparte, indoite, spune-mi si mie te rog care sunt alea, eventual daca le vinzi :D accept si capota cu tot cu caine infipt in ea etc. :-P

aikman 20-12-07 19:11

pai am avut una bucata de radiator spart .. o aripa facuta ca in poza si multe bucati de bara .. dar nu le-am luat ... daca nu ai zis .. le-am lasat la service .. cred ca le-au aruncat baietii aia de acolo :)

aikman 20-12-07 19:13

a si cu jentile ma costa toate vrun milion aproape 2
pun cauciucuri pe ele .. si mai la primavara imi iau din alea de aliaj .. dar macar atunci nu ma omoara cauciucurile .. pe 2 am dat 250 ron
mai iau 2 deja sunt 500 ... multi bani .. tre sa o vopsesc .. si asa zic ca dau banii in rate :)) .. imi plac jentile alea de matiz pe 13 care sunt la metro parca 750 ron ... dar sa le fac negre :))

quick_5hifter 20-12-07 19:50

Alea deja sunt urate cu spume, all the way! Parerea mea, poate din cauza ca le vad de 10-15 ori pe zi...

Aripa aia mi-ar fi trebuit...dar asta e, o sa caut intr-o zi un set.
Capota? ai refacut-o, nu?

PS: cat costa o aripa noua? e mai mult de 100 RON?

D o n n 20-12-07 22:06

aikman.vezi k tiam ridicat tpicul la 4 stele.. :D

sirsq 21-12-07 08:36

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1255683)
PS: cat costa o aripa noua? e mai mult de 100 RON?

Pana-ntrun mil jumate, sper sa nu ma insel dar pe bratianu' la best auto era 110RON.

aikman 21-12-07 18:20

am rezolvat treaba cu volanu ... nu mai tremura ... am pus jenti de 14 pe spate ... si am echilibrat toate rotile si acum vad ca nu mai tremura ... am facut poze la jentile alea vechi .. una era patrata in adevaratu sens al cuvantului ... pun poze mai tarziu putin ca nu am cablu acasa

aikman 22-12-07 00:50

1 Attachment(s)
jentile vechi de pe fata ... una aproape patrata :))

aikman 19-01-08 15:12

3 Attachment(s)
masina scoasa azi de la cosmetica ... meseriasi vopsitorii aia 8)

TM32CIP 21-01-08 21:58

aikman, am un prieten ce are 3 jante de matiz de vanzare cu ceva gume profil mai mic decat cele originale. Nush exact dimensiunile,dar daca esti interesat eu il intreb. 150ron/janta+guma (negociabil daca ii zic ca le iau pt mine) asa ca .... hotaraste-te si anunta-ma :-)

aikman 22-01-08 17:04

ms TM32CIP dar pe spate am pus deja de matiz ... trebuie sa pun si pe fata si la vara asa o sa ii pun din alea frumoase din aliaj ... acum mai am o investitie de facut si imi trebuie bani ... scap si de asta si nu mai am de cumparat cadouri :) ... o sa ii fac cadou la mashina

aikman 27-01-08 18:08

1 Attachment(s)
una din putinele poze cand am si eu mashina spalata :lol:

ERY 27-01-08 21:49

In blocul ala stai?...adik pe aceeasi strada cu mine si Andrei ? :)

aikman 28-01-08 04:58

nu chiar acolo ... acolo e unu de garsoniere ... eu stau la iv-uri ... la intersectia eliberarii cu strada aia :lol: nu zic ce strada, poate ma cauta lumea ... dar o parchez mai la vale ca ma cert cu un vecin ... ieri am incercat sa-l calc cu mashina , poate data viitoare :rolleyes2 ... oricum incerc sa nu parchez in fata acolo ca atunci cand o sa pateasca ceva sa nu ma banuie pe mine ... el mi-a aruncat ceva pe matiz si am parbrizu ciobit in 3 puncte ... urmeaza "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte"

aikman 30-01-08 12:42

1 Attachment(s)
noile culori la ceasuri :lol: ... multumesc topser ;)

topser 30-01-08 14:49

pai bine bine , si kilometrajul ???

aikman 30-01-08 19:36

1 Attachment(s)
si o vedere de noapte ... topser ... ala pentru kilometraj e cam mic ... de fapt e mic tare

topser 30-01-08 20:26

LOOL..cum sa fie mic man...e la fel..si eu am avut ceasuri...dar leam dat jos ptr ca vreau sa`mi fac altele.

aikman 31-01-08 05:34

:) mic mic mic :)) cum le-ai dat jos ? eu le-am lipit cu super glue .... dar chiar era mic ala ... si nu venea nici la gauri acolo ca il punema si pe ala iti dai seama ... dar nu a venit ... am montat la loc si lasat decat alea doua

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning