![]() |
Re: R.I.P. Micutzu....
rip dude..
|
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Poate, printre ultimele cuvinte lasate de el pe forumul Midnight Racers ! :ashamed:
Quote:
|
R.I.P Micutzu :(
|
Re: R.I.P. Micutzu
R.I.P MICUTZU ...:sad:
|
Nam mai intrat de ceva timp pe aici,dar nu asta e problema .Ce vrau sa zic ca ca si pentru mine si pentru alti a fost o mare pierdere.Cei ce lau cunoscut mai mult sau mai putin fiecare dintre noi putem zice ca a fost un om deosedit...SINCERE CONDOLEANTE
|
:cry2: Ieri un an in urma ...... un tragic accident d circulatie avea sa se intample pe Plevnei ....
Da stiti cu toti .... e vb d MICUTZU Dumnezeu sa il odihneasca . Pacat ca nu am avut ocazia sa il cunosc bine .... doar din auzite .Incaodata respect pt tot ce a insemnat MICUTZU pt toata miscarea asta (pt tot ce a facut el). R I P MICUTZU Sincere condoleante familiei. :cry2: |
1 Attachment(s)
..........................................
|
Imi pare rau de el , condoleante familiei lui!
P.S. Sincer , la o asemenea viteza un roll cage il ajuta si nu se deforma masina atat in partea lui. Cunoscatorii il stiu pe B 34 SGM ( UniculSGM aici pe site) si stiu ca masina lui avea roll cage si soferul a scapat cu viatza ,dar masina sa rupt in doua! Nu pot intelege cum un pasionat de curse isi pune roll cage si un PRESEDINTE DE CLUB nu isi pune ! Pe baiatul ala asta l-a salvat, rollcageul, ca din masina cred ca doar piulitele si suruburile au ramas intregi! Daca si el ar fi avut poate ca ar mai fi inca in viata! Nu te vom uita! https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1191043319 |
3 Attachment(s)
azi noapte am fost inpreuna cu stalp nenorocit si am asezat o cruce unde putem aprinde o lumanare pt MICUTZU linistiti
|
Multumim Sparly, ramanem indatorati...
Cu respect DOG-u! |
nai dc domnu ,imi statea pe cap cand vedeam ca TATICUL curselor nu are o cruce unde sa aprindem o lumanare si noi linistiti ,si ce era aiurea ma duceam acolo sa pun o candela si nu tu poza nu u cruce vb cu stalpu asa o sa ne uitam si noi la poza lui si aprindem lumanare linistiti toate cele buna
|
Foarte frumos gestul, cand vin data viitoare in Bucuresti vreau sa ma duca si pe mine cineva acolo sa aprind o lumanare.
|
2 Attachment(s)
astea sunt de asta seara cand au fost prezenti mai multi membri MR
|
Dumnezeu sa-l odihneasca...!...Condoleante familiei...
|
stalpul asta unde e ? pe plevnei ?
|
Quote:
|
da ..... sunt student la constructii
|
|
2 Attachment(s)
DOUA POZE UNDE APARE MICUTU
|
Quote:
|
Mare pacat .... frumos gestul cu crucea.
Dumnezeu sa il odihneasca si sa ii ierte pacatele. Cand am drum pe acolo pun si eu o lumanare chiar daca nu l-am cunoscut personal.... |
asa ar trebui sa faca mai toti ,referitor la cei din lumea curselor pt ca datorita LUI suntem unde suntem
|
Nu mai exista cruce si nici stalp
|
u vb serios
|
pai ce s`a intamplat? unde au disparut?
|
din pacate am trecut pe acolo si au luat crucea si stalpul pt nenorocitul ala de pod,am vb cu doamna MIHAELA si plange pt problema asta
|
|
baieti in seara asta la ora 00:53 face 3 ani de cand nu mai este printre noi:(.eu nu realizez nici acum cand a trecut atata timp:(:(:(
|
Au fost prezenti majoritatea apropriatilor in seara respectiva. Din pacate nu s-au prezentat multe persoane dar acea mana de oameni care am fost, am aprins o lumanare ! La un moment dat uitandu-ma la Tano, vedeam cum ii curce o lacrima si in momentul acela...tot nu imi venea sa cred ca au trecut 3 ani de cand MICUTZU ne'a parasit!!!
Imi pare rau ca nu au venit "cei mari" din lumea asta si sincer nu ma asteptam! |
Mi sa furat parola nu eu am postat!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning