Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   4T 3D Car Battle -DISCUTII- (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii.html)

mba 01-10-07 16:53

Re: 3D Car Modeling Battles

nu se pot repeta nuh??....atunci

toyota celica 1973 (am blueprintu)
mazda mx-5 miata

cris_max 01-10-07 17:00

1. Toyota Supra
2. Nissan Skyline R35 GTR Proto

frost_dani 01-10-07 17:13

1. nissan 350z
2. audi a5

dar presupun ca termenul va fi mult mai mare decat 1 luna..ca 2 masini necesita lucru si timp+ca mai e si scoala si cei cu servici sau universitate.

frost_dani 01-10-07 17:14

desi si eu m-am apucat de nissan.....sa vedem ce se va intampla in continuare...ma refer la o tema fixa

ruver 01-10-07 17:52

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1127754)
2. audi a5

dani.... tema e japoneze.... audi e japoneza ?? ;)

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 1127754)
dar presupun ca termenul va fi mult mai mare decat 1 luna..ca 2 masini necesita lucru si timp+ca mai e si scoala si cei cu servici sau universitate.

e vorba de o singura masina dar am zis ca fiecare sa propuna cate doua ca sa avem de unde alege :)

frost_dani 01-10-07 18:51

aaaa..scuzati-ma credeam ca acum face 2 masini si sunt la alegere nu mai conteaza marca....atunci cea de a doua zic sa fie TOYOTA SUPRA

Sleepy_85 01-10-07 19:27

dude acum ati ajuns la 2 masini.Presupun ca o sa dureze cp o luna jum, sau 2 luni concursul asta.Dak tot e sa fie 2 masini haideti sa facem asa: o masina e la alegere si una este aleasa aici pt toti, cred ca e mai frumos asa.
Acu sa dau si eu cu parerea:
1.Honda Civic Type R 2006
2.Nissan Skyline
3.Mazda RX-8
P.S. Mi-a fost greu sa aleg doar 2:rolleyes2

cris_max 01-10-07 19:34

frate... pentru ultima oara...

e vorba despre o singura masina modelata... se sugereaza 2 masini, dar se modeleaza doar 1... citeste si tu sa vezi cum a descurs discutia, ca esti deja al 2-lea care face aceeasi confuzie.

Sleepy_85 02-10-07 00:27

Aha, am citit fugitiv discutia de dinainte, eram pe la servici, da ma rog,atunci faceti un poll ceva si propuneti cateva masini japoneze, si dupa o perioada o sa se aleaga una, ce-i asa de greu pana mea:???: , asa se tot lungeste treaba, daca nu o faceti voi o sa pun eu un poll cu masini japoneze.

ruver 02-10-07 02:10

pai aia a fost si ideea...
repte. trebuie ca fiecare sa propuna cate 2 masin japoneze iar acestea vor fi puse int-un poll si care ese aia e...
ca de data asta sa fi fost destul de explicit... ;)
grigo a spus ca ne-am grabit putin si intrun fel avea dreptate ca tema aleasa inainte erea cam aiurea...
astept ok-ul pt poll...(ca toti sa posteze cate 2-ua masini...)si unu dintre noi ii va da drumu

Cipriany 02-10-07 09:05

Eu propun:
Nissan 350z
Honda Civic Type R

GRIGO 02-10-07 10:35

omu 350`u a mai fost incercati sa nu le repetati si atunci cand alegeti o masina asigurativa sa se gaseasca blueprint
1.nissan silvia s15
2.mazda 6 Sport
dupa ce propune toata lumea toate posturile o sa se stearga si o sa se faca un topic cu poll pe topic o sa se puna o poza sau doua cu fiecare masina ca cine voteaza sa stie despre ce masina e vorba

Cipriany 02-10-07 11:20

Eu mi-am spus parerea ce as vrea sa fac, nissan 350z nu am mai facut si chiar daca s-au mai facut 350 tunningurile nu o sa fie la fel. Acuma nu stiu cum o sa fie cu parerile aste, dar ar trebui sa se spuna calar ce model sau modele sa facem ca altfel pierdem timpul numa sa ne gandim ce facem.

GRIGO 02-10-07 11:45

da se vede ca nu prea ai inteles ce s-a vorbit in urma fiecare propune cate 2 masini sa nu se repete ce e asa de greu de inteles ....
multi vrem sa facem multe ....
se pare ca am votat toti ... se pregateste poll`u
ma gandeam ca pollu sa tina 5 zile cum vi se pare ?

cata_tm 02-10-07 18:28

m-am gandit ca nu e bine sa pun intrebarea la sectiunea de vot pentru model.

doar cei care fac parte din grupul 3d pot participa la concurs?

daca da, cum ajung si io aici? sau sa intreb altfel: pot sa imi prezint un model, sa intru, si sa incep si io in concurs, asa din mers?

multzam

ruver 02-10-07 18:30

incearca si poate vei reusi :)

mba 02-10-07 20:11

ma gandesc k nu numa virtual tuning 3d nuh....k eu nus in el....

ruver 02-10-07 21:26

ham... nu stiu ce sa zic dupa mine e ok... acu sa vorbiti si cu grigo...

mba 02-10-07 22:19

dapai stiti k eu lucrez....un pic incet da lucrez in 3dmax...dak e cu masina d la concurs ne bagati si in group....

GRIGO 03-10-07 10:51

nu trebuie neaparat sa fi in grup ca sa participi .....
se poate incepe si dupa ce s-au propus masinile nu are nimic
adica poti sa te apuci si in ultima saptamana
mba ...vedem daca dupa concurs intrii in grup .... nu conteaza daca e masina de la concurs ... important e sa fie facuta de tine si sa fie facuta bine ....

@ cata_tm -> https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/45880-virtual-tuning-3d-user-group.html

Sleepy_85 08-10-07 02:37

Re: 3D Car Modeling Battles -discutii-

Mdeah sunt cam dezamagit de rezultatele polului, majoritatea care au votat 350Z au o idee cam fixa asupra unei masini de tuning, si asta e pacat pentru ei, ca nu vor sa isi extinda limitele, o sa aiba de pierdut mult din cauza asta. Ink nu apuc de modelat o s-o mai lungesc oleak, si o sa vad cum si dak ma apuc si eu de modelat ceva, mai intai o sa pun in balanta timpul pierdut si rezultatul final sa vad care are mai multa importanta. Oricum bafta voua si spor la treaba

cris_max 09-10-07 11:20

parerea mea este ca trebuiau sa voteze doar cei care participa la concurs.

Oricum, pe mine sa nu conteze nimeni sa modelez vreun 350Z.

Spor la treaba celor care participa!

GRIGO 09-10-07 19:38

sunteti culmea .... pe bune ..... pai daca votau doar cei care participa iti dai seama ca fiecare isi votau masina .....dupa cum bine sti fiecare a propus 2 masini ... nu e normal ca si-ar fi votat fiecare lucrarea .....
e clar prea multa treaba cu battle`ul asta nu vad sa facem .....
asta a fost singurul poll pt battle la urmatorul castigatorul alege masina pt urmatorul battle ....

GRIGO 16-10-07 12:19

baetii cum stati cu 350`u ....
m-am gandit ca pentru votare sa trimita toti lucrarile pe un mail ....
dupa care sa se faca un poll dar fara nume ...sa nu se stie a cui e lucrarea ..
ce spuneti...? veniti si voi cu idei

ruver 16-10-07 17:40

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1151954)
baetii cum stati cu 350`u ....
m-am gandit ca pentru votare sa trimita toti lucrarile pe un mail ....
dupa care sa se faca un poll dar fara nume ...sa nu se stie a cui e lucrarea ..
ce spuneti...? veniti si voi cu idei

acelasi lucru l-am propus si eu... cred ca e cel mai bine

Cipriany 16-10-07 21:05

Sunt de acord cu Grigo, sa se trimita lucrarile pe un mail dupa care sa se faca un poll dar fara nume

GRIGO 17-10-07 09:59

ok ...am facut eu un mail [email protected]
trimiteti lucrarile pana pe 12 noiembrie
nu uitati sa scrieti in e-mail userul de pe 4 tuning .....

Cipriany 17-10-07 17:23

Cand vom face randarile efectiv, la ce dimensiune pot fi imaginile; daca fac imaginile la 1280x960 (aspect radio) este bine? eu de obicei le fac mai mari ca atunci cand le redimensionezi sa se vada mai bine.
Si inca ceva cate imagini vom face si din ce pozitii, daca este la alegere spuneti.

GRIGO 18-10-07 12:20

dimensiunile imaginilor vor fi prezentate la rezolutie de 1024x768 ... nu conteaza la cat le faci tu pe mail trebuie sa fie trimise la 1024 fiecare participant trebuie sa trimita maxim 6 poze si cel putin 4 ... detaliu fata , detaliu spate , 3/4 fata , 3/4 spate cu fundal de o sigura culoare (la alegere important este sa nu se foloseasca backgrounduri sau hdri`uri) si inca doua la alegere la care puteti folosi backgrounduri sau hdri`uri
(primele 4 pozitii sunt obligatorii)
trimiteti pe mail si cateva poze cu dovada ca masina este facuta de voi ... poze wip

rusty_hawk 19-10-07 18:58

pot sa ma apuc si eu de treaba?cam greu merge treaba la voi(faza cu alegereai masinei) cine-i cocosul aici?;))

frost_dani 19-10-07 23:25

poti sa tea apuci..parerea mea...dar crezi ca termini pana cand e termenul??
eu deja am terminat 3 sferturi din ce trebuia...mai lipsesc detaliile si dupa aia tuning-ul :)...la voi care e treaba?

rusty_hawk 19-10-07 23:50

pana pe 12 Noiembrie e timp ;)sa vezi ce rad cand or sa se repede kiturile :))

ruver 20-10-07 00:18

da baga mare ;) eu ce pot sa zic nu am mai lucrat de ceva timp am facut masina... fara kit acum trebuie sa ma apuc de el
mda poate o sa se repete dar cum am spus si mai demult eu nu o sa fac un kit de la mine din cap si o sa incer sa scot masina identica (exterior) cu DK-ul din tokyo drift nu numai bodykytul ci si paintjobul ;) spor in continuare... sper sa ma apuc sa o termin chit ca nu ma prea trage inima sa o fac....

rusty_hawk 29-10-07 13:41

Re: 3D Car Battle -DISCUTII-

aici ti-ai zis parerea ta "eu m-am gandit sa fac poll`u fara sa se vada cine a votat pe cine "
oi fi citit eu repede postul ca ma grabeam sa plec da am citit bine

nu stiu pe la ce pagina da zicea cineva ca sa voteze numai concurentii....

rusty_hawk 29-10-07 13:46

pai nu are voie sa se voteze pe el,de unde stii ca e lucrarea lui?(ma refer la exmplele date de tine)........si oricum pana la urma nu suntem multi ,stim ce poate fiecare deci ai putea sa iti dai seama si din asta

GRIGO 29-10-07 14:02

Quote:

Originally Posted by rusty_hawk (Post 1173681)
aici ti-ai zis parerea ta "eu m-am gandit sa fac poll`u fara sa se vada cine a votat pe cine "
oi fi citit eu repede postul ca ma grabeam sa plec da am citit bine

nu stiu pe la ce pagina da zicea cineva ca sa voteze numai concurentii....

da sa voteze numai concurentii .... masina pt lucrat , tema nu castigatorul ....

eu incerc sa fac votarea sa fie cat mai "curata" sa nu existe dubii la sfarsit sa se auda " a mea era mai buna dar ala a furat"

in fine lasam votarea libera voteaza toata lumea pe cine vrea .....
participantii se pot vota pe ei ...

este o eroare pe topicul asta cele 2 posturi din fata acestui post sunt scrise inainte dar din cauza erorii raman in fata le voi sterge eu dupa ce se clarifica treaba

Cipriany 29-10-07 18:19

Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-

Rusty are dreptate. :D
Si inca ceva Grigo am citit regulamentul si nu prea am inteles cate imagini putem face deci 6 imagini sunt maxim dar aceste 6 includ si cele 2 care for fi cu fundat sau hdr??? sau va fi de genu asta: 3 fata, 3 spate + 2 fundal = 8 imagini
Te rog spune-ne si noua, Mersi

GRIGO 30-10-07 08:43

Quote:

Originally Posted by Cipriany (Post 1174110)
Rusty are dreptate. :D
Si inca ceva Grigo am citit regulamentul si nu prea am inteles cate imagini putem face deci 6 imagini sunt maxim dar aceste 6 includ si cele 2 care for fi cu fundat sau hdr??? sau va fi de genu asta: 3 fata, 3 spate + 2 fundal = 8 imagini
Te rog spune-ne si noua, Mersi

6 imagini maxim si 4 minim

4 imagini cu fundal monocrom - 3/4 fata
3/4 spate
fata
spate
2 imagini la alegere cu hdri sau background

am sters eu cateva posturi pt ca era o eroare

rusty_hawk 31-10-07 12:02

grigo dece ai zis ca au voie sa se voteze pe ei?ori in gluma ,ori ai fost serios nu stiu da nu au voie sa se voteze ca asa nu castiga nimeni ... si nici nu e fairplay:D

GRIGO 31-10-07 14:03

deci ma repet ..... poate sa voteze orice user al acestui forum ....

treaba cu participantii ramane asa ...am reactualizat si regulamentul
participantii au voie sa voteze dar sa nu isi voteze lucrarea lor ....
in cazul in care participantul si-a votat lucrarea votul nu va fi luat in considerare

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning