![]() |
3 Attachment(s)
impreuna cu fratemiu si akimoto am skimbat azi short ramu si am pus cold air intake de la Tss-tuning
intre timp or venit si jantele :D gumele mai astepta cateva zile |
Is faine mah jantele, sa le porti sanatos! Un 195 pe fatza nu te ajuta mai mult?
|
la ce te referi ?
gumele care o sa fie pe ea , vor fii 205 / 50 /15 , cred ca Toyo Proxes ca am gasit la un pret bun ( noi ) |
cat a costat tzava cu aer rece? :D
|
Ce pot mai japonezele astea ale noastre sa faca :D ...
Micutze da finutze :D |
Re:
Quote:
dupa indelungi parlamentari am ajuns, se pare, la un numitor comun si anume 205/50/15 |
Imi place... hotarare de grup/comunitate :D
akimoto: Apropo de curiozitate, cat te-a ajuns Hayama? |
care e faza cu teava de aer rece?:D
frumos, spor la lucru...poze nu puneti?cu jantele? |
Re:
Quote:
|
:D :D :D
|
nu lua si tu ce scriu motamo...crede-ma ca stiu ce e cold air intake :))))))
:P de fapt ideea e cata putere iti da in plus fata de filtrul obisnuit...iti da 2,3 cai macar?...aaa, eu zic sa schimbati topicu, ca deja are masina mai multi cai ;) induceti in eroare eventualii combatanti la curse :) :P oricum, felicitari pentru civic ;) :bunch: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o venit arcu , finally ( tenkhiu master ) :drunk:
si am comandat 2 bucati noi de toyo proxes T!-R ( 90E bucata ) http://www.toyo.com.au/img/T1R.jpg |
Sper ca vedem masinuta in seara asta! nu? :twisted:
|
dai tu numere ? :roll:
deabia maine la ora 08:00 poate se pot ridica numerele rosii ps: maine punem si arcu |
sa puneti poze cu ea gata, ok? ca is curios um arata \"furia rosie\"
he he :) :wink: |
Am citit toate cele 4 pagini , masina e o BOMBA ..... (in sensul bun) !
E a dreaq rau de tot ... Cand intra Vtec`ul \"s-a termenat cu smecheria\" Bravo OVA, Bravo CIOLI , sa puneti pozex cu ea .... plzzzzz oh , and btw Radiatorul ala ... e un sfert din cat ar trebuii sa fie :P |
nope , radiatorul care a fost pe masina ( de alfa cred ) l-am skimbat cu asta , care este original de honda :wink:
kip in taci |
habar nu aveam , ok , multa bafta in continuarea cu furia rosie ...
poze plz plz plz ! :D |
Intradevar masina este o B O M B A!
:lol: L O L:) |
One, ce mai face decapotabila ta?ca si aia era tot bomba....voi, timisorenii, aveti numai bombe...as vrea sa fie si in Oradea numa bombe, da....
|
Hehe!
Si ce modificari mai ai de gand sa instalezi pe micutza jucarie ? hai ca deja sunt destul de curios de ce mai urmeaza... da tot stai rau cu telefonu ala bate-l vina, mai - Ova - mai ....
|
Re: Hehe!
Quote:
|
heheh
iauta-l si pe asta mah tata :) modificari ... poi daca faci o imprumutare de bani mai facem cate ceva :D spidi5 asta este asa el din fabrica , nu ai ce sa ii faci decat sa il ignori vorba aia ... '' nu te pune cu mintea prostului , pentru ca-i odihnita '' :) |
Re: Hehe!
Quote:
|
Ar fii bine sa deskizi un topic nou,cu masina ta si sa il documentezi su cu ceva poze si date tehnice ale masinii tale,cred ca fiecare ar avea cate ceva de spus,o propunere...
P.S:facusem ieri un comentariu cam aiurea,care ulterior l-am sters,nu aveam d unde sa stiu...imi cer scuze,in caz k l-a citit cineva. |
bau ii beton masina
|
9 Attachment(s)
neste poze facute azi dupa ce am luat numerele definitive si am spalat-o
- arata mai ' pauer ' fara numar in fata parca - saptamana viitoare cre'ca intra la polish troaca :arrow: |
5 Attachment(s)
mai cateva :)
|
Arata fain fatza d cum arata la inceput,a meritat clar investitia :wink:
Totusi nu incercatzi sa o dati cu polish?Poate mai prinde ceva luciu vopseaua aia k se pare k a trecut d cele mai bune zile ale ei! P.S:sa imi aduci keile alea 2 de 10 k nu am cu ce sa prin silenceru la toba! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
hai k a si iesit de la polish...
pakat k moare topicu', macar ramane mashina sa povesteasca mai departe..ce fum a dat si la cate pe la AR, TM etc... unicat in TM... hai ce sa mai zic...?!! nush k nu prea le am cu Hoandele, da asta arata bine pt varsta ei, e si polishata...si urla... Da, da, URLAA.. :weee: |
Re: Project: Honda Civic 1.6 VTEC
IN sfarsit vad o masina tare de tot in Ro, masina asta ce potential are poti sa-ti schimbi stpurile sau farurile(o face sa arate mai noua) eu acuma loc in P si aicea sunt foarte multe(de fapt astea se mod cel mai mult)si eu din asta vreau sami cumpar dar modelu coupe din 95.Bravo
|
nu se mai aude nimic de masina?:(
|
Cate un post pe an :twisted:
|
cn stie kti 250 de calutzi o avea acum :))
|
Da, da... si face si Subaru!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning