Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/52713-audi-a4.html)

razvan86 13-10-07 00:32

Re: Audi A4

Idea ii ca masina are navigatzie pe computeru de bord. Nu arata bordu ca la cele cu navigatzie color pt ca are gaura aia intre clima shi scrumira, deci nu a fost data jos de om inainte sa tzil vanda shi sa puna casu in loc

laurentiu_tim 13-10-07 16:33

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1146299)
De la reprezentanta audi :-)

cam da,nu prea gasesti piese de audi mod asta la dezmembrari is f rare ;)

laurentiu_tim 13-10-07 16:37

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 1146384)
Salut.da-mi te rog niste detalii despre jante,stii la ce ma refer..parca le vindeai,nu?Mersi :-)

da le vand scor ink nu stiutrebe sa caut modelu asta si vad,zimi tu un pretz is putin zgariate pe margini da nu rau o sa fac niste poze cand is curate ca le dau jos sapt asta ;) fac poze si la partea de interior sa vezi cum stau si dupa vorbim,sau zi tu un pretz ca eu chiar nus tiu cat sa cer pe ele gumele is destul de bune da tot asa au marginile,buzele alea de margine cam rupte ca fostu propietar leo cam frecat :x

laurentiu_tim 13-10-07 16:38

Quote:

Originally Posted by razvan86 (Post 1146811)
Idea ii ca masina are navigatzie pe computeru de bord. Nu arata bordu ca la cele cu navigatzie color pt ca are gaura aia intre clima shi scrumira, deci nu a fost data jos de om inainte sa tzil vanda shi sa puna casu in loc

navi mio zis toata lumea are in bord intre turometru si vitezometru numa ca imi trebe unitatea ce citeste cd-u ca nu mai e :x :evil:

razvan86 13-10-07 16:50

Daca ai cablurile cd ii usor de gasit. Dar daca tre sa iei shi cabluri nu se mai merita.

laurentiu_tim 13-10-07 16:51

4 Attachment(s)
gata ,strans din nou chiuloasa pus catalizator nou sus,bucse noi si deschis usa stanga spate care o fost blocata,luat incuietoare si fata de usa noua dar ghinion nu corespunde codu de la incuietoare cu computeru de usi,nu lucreaza ca asta noua are codu 4g si cea veche avea 2g ink 2 zile umblu cu usa blocata,intre timp cu aceasta ocazie astept ca luni sa ma duc sami puna folia si sa dau jos rotile :D ;)

laurentiu_tim 13-10-07 16:56

am cabluri am fo la cineva si mio zis ca i 300 d oiro da deocamdata am lasato balta ca vreau sa i fac altceva jante dvd cu fata detasabila poa si o finala si azi i prima oara cand iam dat mai tare si dupa o scos putin de fum albastrui dar dupa nu mai scotea nimika cred k o mai ramas ceva prin toba,s avad ca peste o sapt mais chimb odata lueiu si i pun niste tratament oricum acum mere brici :lol:

razvan86 13-10-07 16:58

arata beton cu computer ala color.Mi-am luat shi io un a4 din 2004 dar nu sthiu ink daca ii color sau nu computeru de bord deabea marti ajunge in tara.

laurentiu_tim 13-10-07 17:04

toate au,al meu o fost dus nu se vedea imaginea da lam facut cu 3 mil ca nou ;) bafta cu noua masina spor la modificat :D

razvan86 13-10-07 17:10

Ms. Pa io nu am de gand sa fac modificari prea mari la ea, decat jante de s4 pleoape geamuri fumurii si eleron la motor nu umblu imi ajung 180 cp.

laurentiu_tim 14-10-07 17:17

sapt asta pregatiri pt sistemu audio folia si dau jos jantele pun de tabla pan vin celalalte CoCaine astept o oferta aici sau pe privat pt jante cu tot cu gume daca ami esti interesat ;)

razvan86 14-10-07 17:19

trimite niste poze cu jantele pe mess (n3a_s3fu). Sa le vad cum arata si vorbim.

CoCaine 14-10-07 19:35

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1148923)
sapt asta pregatiri pt sistemu audio folia si dau jos jantele pun de tabla pan vin celalalte CoCaine astept o oferta aici sau pe privat pt jante cu tot cu gume daca ami esti interesat ;)

Pai ti-am zis sa imi lasi niste detalii..pe cat is etc..si pretul..eu am gasit ceva la 200E super calumea..in fine..bafta mare!

laurentiu_tim 14-10-07 22:02

fain asa so spart ceva la servo tot motoru o facut baie in ulei hidraulic bbbeeeetoooon :cry: so dus planu cu sistemu audio

laurentiu_tim 15-10-07 17:55

3 Attachment(s)
viatza viatza cum te treci parca te freci :lol: :lol: deci din cautarile d edimineatza pe la motor si servo constatat ca trebe inlocuit servo,lam comandta ink 10 mil plus niste furtune de vacum ink 2,5 mil si tot asa ,azi sper sa termin usa ,intre timp am dat jos jantele :shock: ce jante cromate miam luat :lol: :lol: :lol: :lol:

naka66vio 15-10-07 19:11

usor usor o faci de 20 de mi de euro si mai bine iti luai una buna

laurentiu_tim 15-10-07 22:40

na nu chiar las ca mie numi pare rau ca am luato mo costat mai mult decat mam asteptat da nu regret nimika ;) mai un hop si i gata P.S:ink nam rezolvat nik cu usa :x

Gabby_WAP 16-10-07 00:20

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1127275)
da si eu recunosc ca sunt socat ,oricum so rezolvat cu zgarietura azi i gata si chiuloasa,plus noile simeringuri de supapa :D intre timp ma ocup de alte probleme,miam vandut bertonele si mai trebe sa imi dea niste bani si acum nu raspund ela telefon :twisted: :evil: noroc ca stiu unde sta si unde lucreaza its time to use the force :D :D :D :D

Ce nesimtit domne
Cum sa faca asa ceva.

laurentiu_tim 16-10-07 16:14

:da mha ca sa vezi :lol: :lol: o fost o perioada acum sparge recorduri cu bertonele ;) :lol:

laurentiu_tim 18-10-07 11:49

am rezolvat usa in sfarsit,mufa din stalp avea pur si simplu pini tociti oxidati naiba stie am legato pe direct acum no sa mai am probleme in veci,acum fug sami fac programarea la folie si pe dupamasa sa vad ce rezolv cu dvd-u apropo daca stie care dvd jvc cu ecran mic in mijloc :D astept o veste ;) bafta

shpeedy 18-10-07 15:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1155070)
am rezolvat usa in sfarsit,mufa din stalp avea pur si simplu pini tociti oxidati naiba stie am legato pe direct acum no sa mai am probleme in veci,acum fug sami fac programarea la folie si pe dupamasa sa vad ce rezolv cu dvd-u apropo daca stie care dvd jvc cu ecran mic in mijloc :D astept o veste ;) bafta

Eu stiu de JVC KD-AVX11 si KD-AVX33:

laurentiu_tim 18-10-07 16:17

ms acum stiuce caut,o avut un prieten deal meu in maisna lui si vreau si eu ca mio placut f mult si se si potriveste ca i negru :D sti cumva cam pe la cat ma ajunge unu second ?ms

shpeedy 18-10-07 16:25

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 1155509)
sti cumva cam pe la cat ma ajunge unu second ?ms

Astea sunt cam de ultima generatie. Nu stiu daca o sa gasesti SH.

Pentru SH, incearca poate gasesti un KD-AVX1, dar si asta e destul de putin probabil.

laurentiu_tim 18-10-07 16:27

mio gasit asta ce o avut la 400,merita?second

shpeedy 18-10-07 21:16

Man, AVX11 nou se invarte intre 1400 si 1900 RON, iar AVX33 nou intre 2000 si 2700 RON. Daca tu iei un model echivalent la aprox. 1400 RON, chiar SH, eu as zice ca il iei bine. Parerea mea... :)

laurentiu_tim 18-10-07 23:21

1 Attachment(s)
pus folia pe spate omologata urmeaza sapt viitoare pe fatza,acum cu dvd nu stiu exact sa vad,sambata imi zice exact un prieten daca imi face rost la 400 sau chiar mai putin eu asa sper daca nu voi vedea voi pun un mp3,maine montez si servo nou si restu de furtune sparte apoi urmeaza o cautare pt o finala astept propuneri ;)

laurentiu_tim 19-10-07 18:25

gata am rezolvato cu dvd-u,nou avx 11 la 1700 ron,am hotarat sal iau nou ca am si garantie si i si ceva de calitate toata lumea mi lo recomandat sapt viitoare ma duc sal iau si sal montez,azi am rezolvato si cu jantele o sa raman cua stea ale mele pe 17 pan la vara sa mai pot respira si eu putin cu bani si la vara altele pe negru,azi am rezolvato si cu servo montat cel nou :D ;) acum caut dupa o finala :-) :D

shpeedy 22-10-07 09:45

Bravos, man ! Multa bafta in continuare!

laurentiu_tim 22-10-07 12:00

deci am fost vineri iam zis la ala sa mil tina,bun,mam dus acum de dimineatza sal iau imi zice ca nu mai are pe stock numa daca astept pana sapt viitoare miam baga picioarele si miam luat un kenwood cu iesire pt usb pt sub amplif ceva mai cat de cat si nici nu am dat mult azi dupamas ama duc s amil monteze de tot ca trebe mufe pt boxele spate pt antena radio si o rama sa stea nemiscat akolo,am dus jantele la dezdoit si am vandut cauciucurile mele ce or fost pe jante cu 150 ron toate(castana) :D ;) acum ma pun sa caut o finala :-)

Sebastian.C 22-10-07 15:19

Ai de capul meu cate ai avut de facut la masina..si inca mai ai? Nesimtit rau fostul proprietar... Mai stiu si eu un A4 aici in Oravita...la fel de daramat...dar inca ii mai merge motorul :))... a fost dat pe la toti prietenii lu aia care il are... Iti dai seama...

nasucorloene 25-10-07 20:38

nasol dar vad ca incetu incetu o aduci la viata bafta

weedboy 25-10-07 23:26

multa bafta cu masina(k vad k ai nevoie) si sper sa scapi de problemele de genu in continuare si sa bagi bani in modificari nu in reparatzi....ink odata mult succes in continuare

laurentiu_tim 26-10-07 11:30

de 2 zile tot in asteptare sunt,nu mior venit cauciucurile parca as fi comandat niste piese din china :lol: :lol: ,in fine azi mior promis ca imi vin si tot azi mio promis ca mi se va pune si folia fatza,deja is satul cum arata cu folie numa pe spate parca ar fi juma de masina,in rest am pus toate furtunele o inceput sa mearga cum trebe mai rotund,dar cand o accelerez se aude ca si cum ar sufla pe undeva toba din galerie sau nu stiu exact trebe demontat sa vedem ca tot verificam cu mana da nu ne dam seama asta mai incolo,cu finala pe sapt viitoare sper sa o rezolv,poa sapt viitoare sa i trag si un chip sa o fac de 150 aprox sa vad cum stau cu bani ;) ms pt urari

florentin84 26-10-07 15:19

noroc la succes!

laurentiu_tim 26-10-07 20:14

5 Attachment(s)
acum cel mai tare upgrade,maine sa o spal :lol: )))))))))))))))

Florin_Tei 27-10-07 01:48

Bafta in continuare (vad ca ai nevoie) ! Imi place ca nu te enervezi , in sensul ca mergi mai departe ... daca ar fi fost altu ar fi vandut-o ! Cu respect !

FmFm 27-10-07 12:13

frumoasa masina... nu are sens sa-ti mai zic si eu ca ma mir de problemele care le are. sunt 2 posibilitati... ori sa aiba din fabrica probleme (ceea ce nu prea cred) ori ala care a avut-o sa o fi spart 84 de mii si apoi s-o vanda :) dar s-o fi spart cu nesimtire. eu asa ma gandesc

laurentiu_tim 27-10-07 12:53

pan acum cred k mio zis tatamiu si mecanicu meu de 1000 d ori sa o vand :D :D :D dar acum vad si ei ca intradevar in ea zace o masina ;) ms de urari bafta si voua

H0lyBoy 28-10-07 16:19

pfuuu....am citit toate paginile....ai avut cate ceva de facut dar un pret final cat ai iesit sa vdm shy noi daca s`a meritat......cat ai dat pe masina shy cat ai mai bagat tu in ea.....oricum cred ca au fost 80 de mii de km facuti in Romania......speram sa nu fii luat teapa,sa nu mai gasesti shy alte defecte....oricum spor la munca si sa te bucuri cat mai mult de ea.....bafta

laurentiu_tim 28-10-07 19:43

4 Attachment(s)
poi am dat un bmw din 99 pe el care facea cam 8500 sa zicem maxim 9 mii plus 2500 am bagat in ea deci 11 mii am ajuns eu zic ca o meritat,acum mai o aparut o chestie mi bulit un injector si sai pun o noua garnitura la evacuare ca o gresit mecanicu cand o puso si sufla in rest mai ar fi folia pe fatza care se pune marti si finala care ink nu am gasito,poze cu ea in potential da nu maxim,aaaaaaa si bara fatza care trebe sami vina ca asta are praf prinderile si sa vopsesc pragurile si toate ornamentele de la bari negre sa fie intro singura culoare :D atat sper :)))))

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning