![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
AVAND IN VEDERE CA MULTI STIU PUTINI CUNOSC |
Quote:
|
Deocamdate ce stiu e ca motorul e din noul 350Z cu turbo, datele nu stiu sa fie corecte, cam forte putin 3.5s 0-100km/h pa un pret asa de mic...
Dar un lictu e clar, cel putin dupa interior, este 100% drivet oriented, ceeace la putine masini noi vedem.... Dat un lucru e sigur, nissan a iarasi facut un nintendo pe patru roti :D Sper sa nu fie orientat prea tare masina spre siguranta...pentru pertoleheads trebueo masina adevarata, care te pedepseste daca gresesti !!! |
Quote:
|
11 Attachment(s)
primele poze oficiale care au aparut pe net mai repede decat trebuia :-).. e posibil ca unele sa le fi pus si mai sus..
|
Most of the specifications aren't expected to be announced until Nissan's Tokyo show press conference on October 24, but today we know that the all-wheel-drive 2009 GT-R will get a 3.8-liter twin-turbo V6 that produces 473 horse-power and 434 pound-feet of torque. It'll drive all four wheels through a rear-mounted transaxle. The only transmission will be a GR6 dual-clutch six-speed automatic. And of course there will be paddle shifters for your enjoyment — the same leather-wrapped aluminum paddle shifters as Nissan uses in the G35 sedan.
Nissan says the GT-R will accelerate from zero to 60 mph in 3.5 seconds, finish the quarter-mile in 11.7 seconds and reach a top speed of 192 mph. Base price is expected to be less than $80,000. |
Quote:
Oricat de perfromanta ar fi e departe de adevaratul spirit GTR al incarnarilor precedente...pacat. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu cred ca nu o sa fie disponibila si cutia manuala. Ar fi o imbecilitate!
|
cutia automata sucks big time dar imposibil sa nu vina si cu, cutie manuala in 6
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nissan GT-R @ Tokyo Motor Show
8 Attachment(s)
Nissan GT-R @ Tokyo Motor Show Aveti atasate cateva fotografii cu Nissan GT-R de la Tokyo Motor Show, unde acesta a fost prezentat oficial. |
Specs:
:arrow: Quote:
|
10 Attachment(s)
mai multe poze de la Tokyo..
|
e foarte tare ... m-a spart
|
prima mare dezamagire lipsa a 2 pistoane
a doau mare dezamagire lipsa cutiei manuale |
Quote:
|
BESTIE frate..........
|
super performante, design reusit , vreau si eu una :lol:
|
Astep teste cu masina, e una din cele mai asteptate modele in anult asta.
Despre motor, cred ca e cea mai buna alegere, nu e asa de greu cat un V8 dar are cuplul acesteia, si nu este in linie, deci totasa are greutate mai mica inaintea puntei fata. Despre cutie...astep pareri de la teste, in ultimele ani nu mai merita sa cumperi masina cu uctie manuala...tipul asta cu doua ambreaje este o alegere poarte buna. E corect ca poti sa joci mult mai mult cu una manuala, dar nu este la fel de rapida, treue sa recunoastem... |
timpul scos pe nurburgring este de 7:39..
|
356 de kw, adica aprox 480 de cai? din fabrica.....
arata ca un infiniti, si e mult prea masiva, dar la ce specificatii are.... m-a dat gata |
Blesteeem...nu ma gasit cup holder...
Ce fac la Macdrive... |
imi place cum gandesc japonezii astia.................TECHNOLOGY says its word..:twisted: .......si imi place ca au pastrat multe elemente de design de la vechiul model:-) ...............supercar:!:
|
15 Attachment(s)
Un nou set de fotografii:
|
Rosonic ai cumva greutatea totala a masinii?
Interesant v-a fi sa vedem teste comparative cu alte masini din aceeasi clasa...atat pe circuit cat si pe drag strip... In legatura cu secventiala...e o veste buna posibilitatea de a schimba secvential de la schimbator, si nu doar de la paddle shift. Din pacate raman la ideea ca masina aceasta va fi un GT foarte rapid pt cei cu bani destui in buzunare si nu va avea nici pe aproape de succesul incarnarilor precedente in materie de tuning. Cutia in primul rand nu prea permite modificari...blocul motor din aluminiu la fel...e mult mai costisitor sa-l modifici decat sa modifici un bloc din cast-iron, plus toata electronica sofisticata...Nu zic ca nu se va putea modifica...doar ca modificari se vor face mai rar ca la generatiile anterioare si vor fi mult mai scumpe. In rest ca performante stock masina e tare, nimik de zis... |
o bagat electronica in masina asta de parca e un computer cu 4 roate si un volan jur ... totusi pacat de cutia aia automata strica ideea de gt-r mai bine i ziceau altceva decat skyline gt-r un fel de nissan 350z third gen or something
|
frumos designul si performantele stock, dar se modifica greu si poate nici modelul acesta nu va avea volan pe stanga...
|
doar 109 poze cu masina :lol:
|
Quote:
|
apai cu, cutia automata ca si GT-R o sa atace iei nebraska si alaska, aici in sua Skyline GT-R este considerat de multi o masina foarte maleabila si modificabila dar in cazul astuia cred ca pretul va cobora foarte tare daca va venii doar in varianta cu , cutie automata din cauza ca posibilitatile de modificare sunt limitate ! o cutie automata nu poate resista la stress mare se indoaie placile din ea care sunt ambreiajele e dupa parerea mea PIECE OF SHIT
|
tare masinutza...:D da dintr-o parte as aparca nu prea imi place...
|
http://www.16valve.ro/wp/?p=118
Filmul Cu GT-R pe circuitul de la Nurburgring... cu 2 secunde mai rapid ca un 911 turbo, impresionant. |
sau mai simplu https://www.youtube.com/watch?v=uGe_fyhQazg
|
crek bate skylineul la toate capitolele... e prea tare...
|
SUPER TARE FRATE NISSANU' rupe vestu'...:)) foarte foarte reusit, performant, dar si elegant in acelasi timp :P:D
|
Cateva timpi interesante:
http://www.fastestlaps.com/track2.html GT-R-ul este pe locul 10, dar in jurul lui sunt numai masini de competitie, supercar-uri si masini modificate in primul rand pentru circuir, si cam toate costa cel putin dublu... Cred ca nu ma mai interesaza cutia (care ii ajuta minim 10 secunde)...si blestematul bloc din aluminium (care inca 4-5) ... trezitiva ... ori cat ar costa o masina, o sa fie modificat, mai ales un model asa de cunoscut in lumea masinilor rapide... Cine are bani nu mai cumpara masina cu cutie manuala, nu mai merita, numai noi blunzi care nu putem pune 2 lei una langa alta (si plnagem ca nu avem bani) acuzam cutia automata ca nu e buna, dar din simpla cauza ca nu putem permite, si daca credem ca nu e buna, ne simtim mai bine, mai usurat...este ridicol. Cine are bani permite sa cumpere cutie secventiala la 40.000euro (taxe incluse) care este facut pentru circuit si suporta pana la 700cai sau mai mult... Apropo, cate Nissan Skyline sunt undeva zonei de 1000 cai? Eu zic ca mai putin decat 2-300, si cati bani sunt bagate in masinile alea? In jur de 100.000 euro...hai sa revenim la realitate, masina asta oricum va fi modificat, tot ansamblul sigur ca suporta pana la 650-700cai (evident inafara de racire, ce tot timpul este subdimensionat), asta din faptul ca asa au calculat inginerii. Si cui nu e destul 700 de cai pe drumuri publice...aia cred ca are probleme si ar fi bine sa faca drum pana la phsiholog, si in ROMANIA sunt numai drumuri publice si putine soferi care ar putea conduce o masina pe circuit. |
Cu Gt-r nissan intra in categoria supercar. Din timpul scos pe nurgburgring reiese ca performantele stock sunt uluitoare si masina are un echilibru dinamic extraordinar. La urma urmei nu totul se rezuma la 402m. :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning