![]() |
Re: Dacia 1410 MRU 150km/h
Pune semnalizatoare clasice, arata mult mai bine. NU sta nimeni sa se uite la imbinarea ta de la angel eyes. Jos cu scociul :)
Ai putea incerca niste X-uri pe faruri, cum aveau batranii pe vremuri la curse. |
frumoasa masina vecine, dar laso mai jos ;) succes in continuare, mai vorbim prin cartier!
|
felicitari!!!!ai o masina f frumoasa!!!sa o stapanesti sanatos si sa o feresti d neplaceri!!!
|
1 Attachment(s)
un filmuletz scurt
|
se putea sa nu pui filmuletul :D
|
1 Attachment(s)
un V.T. de la mn sa iti faci o idee cum i-ar sta cu folie jenti si lasata putin ;)
|
o sa fie lasata cat mai curand, plus cateva surprize :D
|
=)) da...surprize maricele...na ca am mai facut un post :))
|
curand si poze, cel tarziu vineri e gata :D inca un post si la mine =))
|
Nu chiar gata ma...poate doar o parte din surpriza :P
off: ce tare...in sfarsit mi s-a schimbat varsta :)) 18 ani :D |
tot ce au zic colegii mai sus
pacat ca nu ai dezechipat-o toata la vopsit si golurile de la prinderile barei din spate trebuiau acoperite cu tabla nu cu band in rest este ok |
Data vitoare cand mai vi la intalnirea NSL sa sti k nu te mai chem la colut dacilor....mai suparat vineri...:cry:
:lol: |
este si el mic........NCR,supapa,astia,bagati pozele cu modificarile:D
|
azi speram sa le facem ;)
|
f frumusik masina ce sa spun!!!!mie mi s-au naruit visele cu 1300 deokmdata:( pt k am avt o ghena kre nu merita nici makr un leu bagat in ea!!!in locul tau as opta pt stopuri de 1300,dau mult mai bn cu formele masinii!!!hai cu pozele alea nu ne mai tine in suspans........bafta
|
daca ne-ar lasa vremea, am putea sa terminam...deci o sa mai dureze putintel cu pozele ;)
|
f tare...asteptam surpriza...:twisted:
|
maine o lasam jos, si poate terminam barile...sper sa fie vreme buna ;)
|
=)) vremea pwlii ... cred ca nici azi nu se va lasa ... poate maine daca o fi frumos...sau...aveti alte idei de locatie?!?
|
1 Attachment(s)
trebuia sa cobesti tu ma...poate maine e mai frumos. pun o poza cu vechile numere si bari :D
|
9 Attachment(s)
update! am lasat masina de fatza, mai avem spatele si gata cu lasatu :lol: asta e una din surprize...
|
hai ca au iesit blana pozele :)) le facem si pe spate ...
|
iara stam pana la 12 noaptea la lumina neonului :lol:
|
macar lumina ceva :P cand vroia...
|
pentru curiosi, am taiat 3 spire si nu are nici o problema(nu loveste aripa sau etc) si amortizoarele sunt foarte tari pe fata ;)
|
dai tot din casa dmx'ule ... poate altii nu au arcuri asa tari ... deci:
Disclaimer : Tot ce scrie mai sus sunt pareri personale , nu raspundem pt ce stricati la masini :) |
se poate taia din arcuri doar daca intaresti amortizoarele, altfel vai de masina ta... recomand din arcurile de nova (testate pe o dacie mai veche) cu amortizoare intarite
|
daca amortizoarele sunt bune.....nu e vai de masina...merge si asa..insa se vor strica mai repede amortizoarele..spun din experienta ;)...nu dmx`ule ?:P...dar nu strica sa le intaresti!..
|
au fost refacuta si sunt intarite...o sa vezi vineri fiderzen ;)
|
Re: Dacia 1410 MRu
15 Attachment(s)
si gata cu lasatu jos :D mai trebuie schimbate caucioacele de pe spate si va fi egala :twisted: curand si alte suprize :-)
|
ce ia ti facut sa o lasati ?
|
buuun asa :P...acum: bara fata stabilizatoare mai groasa(de papuc diesel)..cauciucuri cu talon mai mic....si e ok
|
Quote:
|
Quote:
|
ce subtire e moto in poza :)) sa te trag in poza de nu a iesit beton lowrideru :))
|
felicitari dmx chiar imi plc ce ai facutt cu dacia baiatului mergea o dunga de gordini pe ea daca pui cv la motor fao sa rupa gura targului oricum soooper tare si sa o vad si eu odata live sper sa vin
|
multumim adi! ;) in vara ne apucam si de motor, daca m-ai tine masina marius :D
|
tare frate imi place
|
Quote:
|
felicitari pt masina
punei bara de torsiune de papuc diesel , bielete antiruliu tip nou si o sa vezi diferenta, amortizoare intarite super masina si ai grija de ea, pot sa zic ca in primavara o sa apara o replica gordini , cel putin la exterior |
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning