![]() |
Re: iGTI
Quote:
la 14 : 30 am luat masina , poate m-ai vazut mai tarziu :sad: daca era gata fii sigur ca veneam :sad: next time ! |
Domnu BYG'u ti-am vazut masina pe la Perla acum vreo 2-3 saptamani ... arata bine kit-ul sa ai grija de ea :)
|
Quote:
ms domnu' ;) la fel. |
1 Attachment(s)
:lol: un mic update
|
foarte tari farurile. dau chiar bine.
|
Quote:
|
cum vezi tu farurile din poza aia....nu pot sa inteleg....
|
Quote:
:))) :lol: |
da ma ... stopuri ... :|
|
arata super bine masina ta ... asteptam poze cat mai multe :D
|
evacuare ai cap coada milltek"?admisie ai ceva?soft?suces in continuare pune si u o poza si din lateral si fatza.suspenise ai pus ceva?>
|
3 Attachment(s)
dar de negrul asta mic ce spunetzi ...
|
Mergea un tuning mai finutz. Pacat ca nu sunt jentile mai mari.
Dar ca e modificata de maidemult merge :P |
De Old School ai auzit ?!/!?!:shock:
|
Se pune multa pasiune in masinile astea.stii cum e ..sa o faci sa arate bine pt. tine e ok..dar sa o faci sa arate bine pentru toti..e cam dificil.Important e ca se intampla ceva..si cred ca va fi un an fierbinte..!! GTI rullz..
|
Quote:
Offtopic: am auzit ca apari in standul zz tuning :) |
era bolnava pasarica care ti-a spus asta..:shock: eu voi prezent ,dar in standul Anonymous 8)
|
Quote:
|
dau alta senzatie..pt ca o sa fie altele 8)
|
stie careva daca intra jante de 8.5 j pe GTI ???????
|
Quote:
|
Quote:
pacat de fata :( |
3 Attachment(s)
un mic update :)))
|
Quote:
|
te-am vazut intr-o seara pe stefan cel mare ... desi ma cam grabeam arata super tare jantele :)
|
Quote:
deci u erai cu GTI -ul alb ;) :lol: , |
Quote:
|
Felicitari, masina arata super bine.
Mie imi vine GTI-ul peste 4 saptamani si deja ma gandesc la kit-uri, dar pana acum nu imi place nimic mai mult ca Rieger. Spatele e demential. Succes. |
arata bine masina. te-am claxonat duminica pe la pranz prin Cluj. nu ai apucat sa ma vezi :) erai parcat..eu ma duceam catre mall ala mare.
|
Quote:
sal . am apucat sa te vad putin, m-am uitat in oglinda dar nu am vazut numarul, asa e cand ploua la noi :)) . asteptam pe cineva si veneam si eu acolo :)) cu ce ocazie prin cj ???? |
cu ocazie sentimentelor mele care ma leaga de o pers din cluj si cu ocazia inmultirii cailor la un domn de aoclo :)
numarul era acoperit cu folie de noroi. :) aveti multe camere de filmat :) pana la turda... |
haha . sunt cateva , bagi o navi si nu mai ai problema :))
hmm ...un anumit domn ovidiu ? |
nope... :) la un anumit domn.... care are si navigatii. poftim :)
incepe cu Lorand si se termina cu KISS :) mai intersant fara navi, dar cu folie :P |
1 Attachment(s)
bogdane de asta vinzi ????????
|
da. e al unui prieten de-al meu care l-a luat pt un leon FR, dar omu s-a decis dupa ca vrea admisie completa.
|
Foarte frumoase stopurile; mi-am comandat si eu la fel doar ca pe rosu.Cat au costat?
|
parca 9 mil am dat pe ele . tu cat ai dat ?????
|
tot 9 mil de la color tuning
|
in cat timp iti vin ???? eu am asteptat dupa ele mai mult de 1 luna . nu stiu din ce cauza :( dar nu le-am luat de la color tuning
|
Mi-a zis 3 saptamani maxim, mai am de asteptat 2 :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning