![]() |
Re: OPC vs orice cu tractiune fata
Quote:
Apropo Yoda , tu chiar crezi ca bati un STI stok pana la suta? ... daca da ... ce-ai zice de un amarat de Leon 1.8 T 4x4 .... sa o ardem asa pana la suta si dupa .... si masina mea nu are 265 Bhp .... |
@madcow - ok ...ramane pt 1 mai - deci vrei cu plecare de pe loc sa inteleg ? :D
@calimero - yoda cred ca se referea din mers - de pe loc nu are sanse cu un 4x4 veritabil gen subaru - nici cu 300 cp pe tractiune fatza ! pe la 350 cp cred ca prinzi un subaru pe 400 m - daca ai si ceva aderentza si iti da doar 2 masini pe plecare :D |
Quote:
ref la subaru evident ca era vb din mers...multumesc Alecs! ;) |
Quote:
oricum se poate bate un subaru si de pe loc, doar cu conditia sa nu fie modificat - sau macar nu foarte tare. am batut subaru 2.5 WRX de pe loc la 2 masini. cred ca am sa ma dau in week-end cu 2 masini din mers sa vad cat de tare ma bat :) M3 de 321 cp parca si Evo IX de 360 CP - ar fi trbuit sa incerce si UGA cu ele dar din pacate a plecat spre Bucuresti - sper sa faca pe acolo victime cat mai multe :) |
Quote:
|
Quote:
Si in conditiile alea el a fost in fata ta ... nu stiu care ar fi rezultatul daca ambele masini ar merge in parametri .. si apropo ,asa ca sa stii si tu, niciodata nu am spus ca masina ta nu ar merge (trage) ff bine .... si eu am ramas uimit cand am auzit ... iti mentionez inca o data ca el mi-a spus ca masina ta nu mergea OK ... cum de aldfel nici a lui. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand/daca te vezi cu alecsm dati-mi si mie un tel - parca m-as risca si eu
|
Quote:
|
un seat ibiza
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lol....deja l-ai demoralizat ma ia-o mai usor gogule :lol:
|
bah ce rai sunt astia din bucuresti, numai gura de ei !
adevaru ca de cate ori am fost sigur ca o sa castig, mi am luato :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
madcow stiu k ne-am dat la suceava anul trecut in semifinala si chiar dak am ratat a 3a,masina statea f bine pe langa cei 330cp ai mei
@ vec... rs 4 ce masina e? sport? k nu prea am vazut rs4 kre sa traga ... @yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja |
[QUOTE=CZR;1473375]
@yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja[/QUOTE :-P cu ce sa ma dau ?! :???:mi-e fricaaa...daca iau bataie?!:lol: |
Nu ne-am dat si nici nu am motor la categoria respectiva cu care sa ma dau. Se amana nitel. De data asta din cauza mea.
|
Quote:
|
Quote:
in weekend va fi intalnirea pe care o programam de ceva timp, eu, UGA, M3 si Evo 9 - cursele vor fi "din mers". va voi tine la curent - sper sa fie soare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau revenind... madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori |
Quote:
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau revenind... madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori |
asa asa :tenisclap
|
din pacate nu pot veni la Braila pt ca astept de 2 luni noile jante si cauciucuri si nu au ajuns inca, iar pe cele vechi ale mele le-am vandut deja.
|
Quote:
Numai bine ! |
Quote:
|
Scuza-ma ca indraznesc sa continui discutia,insa performanta in cursele de accelerare nu vine nicum din cresterea diametrului jantei...ci Dimpotriva:(. Binenteles cu pastrarea unui diametru total al rotii,cat mai mare,utlizand gume cu talon relativ inalt. Regula valabila pentru puntea de tractiune. Ceea ce spui tu,se intamla in cazul in care micsorezi diametrul rotii ,iar eu nu am sustinut nici o secunda asta:)
PS: Daca vrei sa nu mai patinezi 2,3 ...pune slickuri de asfalt...am auzit ca va fi curatata calea de rulare,deci...poti da o fuga la cineva din zona ta care alearga/a alergat in campionat si sa-l rogi sa-ti dea o pereche pt 2zile:). Toti au stive,si sunt sigur ca nu te va refuza;) Succes ! |
eu cred ca se teme putin de "masinile de bucuresti" cum le numea el :D
|
zgb se vede ca esti tov cu mpa, numai intoxicatii bagati ;)
iar semnatura aia ma binedispune INTOTDEAUNA, e un fel de 7 dintr-o lovitura! on: mad cow iti doresc succes, mai ales aici in bucuresti, unde salaslueste multa suferinta si rasini ieftine! |
Quote:
Eu nu am auzit decat de 3-4 .... restul numai vorbe .... si iaras vorbe. In Bucuresti sunt putini care au masini "potente" si FUNCTIONEAZA .... restul (mareaaaa majoritate ) au cai numai teoretic ... "practica i omoara" - vorba aia. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning